FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zbog postovanja prema zrtvama na koje se pozivate i jedni idrugi,ostavite se te teme i krenite dalje.
Tema...
Tema...
AMAR OSIM!!!
ronaldo9
ma vidio sam danas da ne stojimo najbolje,opet onaj standardan rezultat 1:0 al jbg nek su samo 3 boda.Jedino Crnogorac od svih se borio najvise,ovo ostalo srednja zalost,valjda protiv ŠB dobijemo jedno 2 razlike jer nam je gol razlika ocajna ove sezone
ma vidio sam danas da ne stojimo najbolje,opet onaj standardan rezultat 1:0 al jbg nek su samo 3 boda.Jedino Crnogorac od svih se borio najvise,ovo ostalo srednja zalost,valjda protiv ŠB dobijemo jedno 2 razlike jer nam je gol razlika ocajna ove sezone

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug ako budete igrali ko protiv celika od sirokog ce te primiti minimalno peticu
Samo je bojim da nas oni južnoamerkanci ne razvale, loše stojimo ne idemo prema igračima, oni imaju **** pas igru, po našu žalost takvi su slični i Željo i Zrinjski, nemamo play-a, nema ko razigrat ekipu, preblizu stoje jedni drugihharry_90 je napisao/la:ronaldo9
- slani grad
- Kontakt:
lazes ko paskupus army je napisao/la:kupus army je bio na toj utakmici,a ti nisi bio,a posto nisi bio pitaj nekog dali je istina to za tri prsta

evo i ja kazem da su nama u sarajevu dizali 3 prsta..jel ti lakse sad

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Nego kaže mi jedan prijatelj iz Bugojna da Iskra ima nekoliko extra talenata, trebalo bi to vidjeti, samo kako se Zrinjski okoristio Smajićem, a Šibenik Zecom i Alispahićem, kaže da je ovaj generacija još talentovanija, ima opet neki Smajić
Joj ne spominji Celik bgti samo kad se sjetim bod nisu mogli donijetZELJO MOJA je napisao/la:drug ako budete igrali ko protiv celika od sirokog ce te primiti minimalno peticu

Tesko ce biti protiv ŠB jer imaju nekoliko kikseva kuci i trazit ce negdje na strani da se izvuku,jbg da nam je osto Jahic,Omic,Mikelini bili bi smo jaci,al jbg ŠB nam ukrade evropuronaldo9 je napisao/la:Samo je bojim da nas oni južnoamerkanci ne razvale, loše stojimo ne idemo prema igračima, oni imaju **** pas igru, po našu žalost takvi su slični i Željo i Zrinjski, nemamo play-a, nema ko razigrat ekipu, preblizu stoje jedni drugihharry_90 je napisao/la:ronaldo9

- kupus army
- Kontakt:
vasa ekpia koja je bila tamo do hordi momci iz brcog znas na koga mislim pet metara ispod njih lik je dizao tri prsta,oticicemo daleko,a vjeruj da meni nije stalo ni malo do toga da mi ti vjerujes.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
čestitke slobodi na kakvoj takvoj pobjedi, a trebalo je Sarajevo kad je primilo gol ubacit nekog igraca koji ima tri zuta pa nek se opet ponovi utakmica pa bi onda vidjeli dokle bi se išlo
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Sve o treba provjerit,Glavas je dobar strucnjak,ev vidis Smajlovic dade 2 gola Sarajevo,dobar bio na pripremam,Mostarlic se dize,nace nesto Glavas ne brinem se ja,a sigurno ce dovest nekog iz Bugojna jer rodom je odatle a sigurno ima info o igracima iz Bugojnaronaldo9 je napisao/la:Nego kaže mi jedan prijatelj iz Bugojna da Iskra ima nekoliko extra talenata, trebalo bi to vidjeti, samo kako se Zrinjski okoristio Smajićem, a Šibenik Zecom i Alispahićem, kaže da je ovaj generacija još talentovanija, ima opet neki Smajić

kupus army je napisao/la:vasa ekpia koja je bila tamo do hordi momci iz brcog znas na koga mislim pet metara ispod njih lik je dizao tri prsta,oticicemo daleko,a vjeruj da meni nije stalo ni malo do toga da mi ti vjerujes.
Gospodine kupus otidite saditi ili sijati svejedno je kupus a fudbal ostavite ljudima koji znaju to nikada nije bio niti ce biti ne izmisljajte budite pozdravljeni uz nadu da cete doci opet da gledate utakmicu ako ne vidimo se sljedece sezone na Tusnju .. Sve najbolje vam zelim
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Prvenstvo samo Sarajevo i Sloboda, 30 kola, može?Željoman je napisao/la:čestitke slobodi na kakvoj takvoj pobjedi, a trebalo je Sarajevo kad je primilo gol ubacit nekog igraca koji ima tri zuta pa nek se opet ponovi utakmica pa bi onda vidjeli dokle bi se išlo
i ti si dosadan sa ta 3 prsta vise,ko da ih nikad u zivotu nisi vidio,do kad ces to spominjat ??? Drug samo da ti kazem ima takvih ljudi,nemoj nas snjim poredit,jel ok ?kupus army je napisao/la:vasa ekpia koja je bila tamo do hordi momci iz brcog znas na koga mislim pet metara ispod njih lik je dizao tri prsta,oticicemo daleko,a vjeruj da meni nije stalo ni malo do toga da mi ti vjerujes.
JEDNA LJUBAV JEDAN GRAD
Lik je upučen u klub, valjda imaju dobru školu, samo da ne uradimo ko Željo sa Zecom, rekli mu nisi talentovan, sreća pa i kod njih sad neki drugi vjetrovi pušuharry_90 je napisao/la:Sve o treba provjerit,Glavas je dobar strucnjak,ev vidis Smajlovic dade 2 gola Sarajevo,dobar bio na pripremam,Mostarlic se dize,nace nesto Glavas ne brinem se ja,a sigurno ce dovest nekog iz Bugojna jer rodom je odatle a sigurno ima info o igracima iz Bugojnaronaldo9 je napisao/la:Nego kaže mi jedan prijatelj iz Bugojna da Iskra ima nekoliko extra talenata, trebalo bi to vidjeti, samo kako se Zrinjski okoristio Smajićem, a Šibenik Zecom i Alispahićem, kaže da je ovaj generacija još talentovanija, ima opet neki Smajić
haha naravnoronaldo9 je napisao/la:Prvenstvo samo Sarajevo i Sloboda, 30 kola, može?Željoman je napisao/la:čestitke slobodi na kakvoj takvoj pobjedi, a trebalo je Sarajevo kad je primilo gol ubacit nekog igraca koji ima tri zuta pa nek se opet ponovi utakmica pa bi onda vidjeli dokle bi se išlo

al sad ozb, da je Sarajevo to uradilo, ne bi smjeli ovi iz saveza proglasiti utakmicu 3-0 jer nisu ni u obrnutoj situaciji... ja bih to uradio taman da me protjeraju iz lige

- slani grad
- Kontakt:
evo i ja tebi kazem da su nama u sarajevu dizali 3 prsta...sta ti nije jasno..neki likovi sa istoka..dosli do one ogradei dizali 3 prsta...i jesil ti pitar il im glumis advokata...kupus army je napisao/la:vasa ekpia koja je bila tamo do hordi momci iz brcog znas na koga mislim pet metara ispod njih lik je dizao tri prsta,oticicemo daleko,a vjeruj da meni nije stalo ni malo do toga da mi ti vjerujes.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Vidio si kakav je savez, pa i nas su koštali Europe, danas bi Sloboda drugačije izgledala, nego potpisali onaj mali Đip za Sampdoriju?Željoman je napisao/la:haha naravnoronaldo9 je napisao/la:Prvenstvo samo Sarajevo i Sloboda, 30 kola, može?Željoman je napisao/la:čestitke slobodi na kakvoj takvoj pobjedi, a trebalo je Sarajevo kad je primilo gol ubacit nekog igraca koji ima tri zuta pa nek se opet ponovi utakmica pa bi onda vidjeli dokle bi se išlo![]()
![]()
![]()
al sad ozb, da je Sarajevo to uradilo, ne bi smjeli ovi iz saveza proglasiti utakmicu 3-0 jer nisu ni u obrnutoj situaciji... ja bih to uradio taman da me protjeraju iz lige![]()
Eto kad vec spominjes tog malog Smajica zasto ga ne provjerit,isto kao i Saida jes da je bio nas,al prodat ga nekom klubu za dobre pare,ja vjerujem u ovaj tim,i trenera,znam da ce izborit opstanak u ovoj kao sto bi reko slani grad miki maus ligi,al naredne sezone uz dobra pojacanja mozemo se nadat vrhu,odbranu ostavit kakve je,dobra je Milosevic,Karadza,Grado i tu bi dodao jednog dobrog odbrambenog igraca,sredina da se malo ucvrsti,napad barem jedan da dodje,da se ne trosi previseronaldo9 je napisao/la:Lik je upučen u klub, valjda imaju dobru školu, samo da ne uradimo ko Željo sa Zecom, rekli mu nisi talentovan, sreća pa i kod njih sad neki drugi vjetrovi pušuharry_90 je napisao/la:Sve o treba provjerit,Glavas je dobar strucnjak,ev vidis Smajlovic dade 2 gola Sarajevo,dobar bio na pripremam,Mostarlic se dize,nace nesto Glavas ne brinem se ja,a sigurno ce dovest nekog iz Bugojna jer rodom je odatle a sigurno ima info o igracima iz Bugojnaronaldo9 je napisao/la:Nego kaže mi jedan prijatelj iz Bugojna da Iskra ima nekoliko extra talenata, trebalo bi to vidjeti, samo kako se Zrinjski okoristio Smajićem, a Šibenik Zecom i Alispahićem, kaže da je ovaj generacija još talentovanija, ima opet neki Smajić

Pusti ga na miru,vidis da samo provocira,haman citao sabrana djela forumasa Dirkaslani grad je napisao/la:evo i ja tebi kazem da su nama u sarajevu dizali 3 prsta...sta ti nije jasno..neki likovi sa istoka..dosli do one ogradei dizali 3 prsta...i jesil ti pitar il im glumis advokata...kupus army je napisao/la:vasa ekpia koja je bila tamo do hordi momci iz brcog znas na koga mislim pet metara ispod njih lik je dizao tri prsta,oticicemo daleko,a vjeruj da meni nije stalo ni malo do toga da mi ti vjerujes.

Đip je zabio u jednoj prijateljskoj B ekipa e sad ne znam jel potpiso i jel mu još završila proba 

Zadnja izmjena: Željoman, dana/u 24 mar 2010, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.