FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

csh
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la csh » 24 mar 2010, 20:49

Zbog postovanja prema zrtvama na koje se pozivate i jedni idrugi,ostavite se te teme i krenite dalje.
Tema...
AMAR OSIM!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 20:51

ronaldo9

ma vidio sam danas da ne stojimo najbolje,opet onaj standardan rezultat 1:0 al jbg nek su samo 3 boda.Jedino Crnogorac od svih se borio najvise,ovo ostalo srednja zalost,valjda protiv ŠB dobijemo jedno 2 razlike jer nam je gol razlika ocajna ove sezone :(
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 mar 2010, 20:53

drug ako budete igrali ko protiv celika od sirokog ce te primiti minimalno peticu

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 20:56

harry_90 je napisao/la:ronaldo9

ma vidio sam danas da ne stojimo najbolje,opet onaj standardan rezultat 1:0 al jbg nek su samo 3 boda.Jedino Crnogorac od svih se borio najvise,ovo ostalo srednja zalost,valjda protiv ŠB dobijemo jedno 2 razlike jer nam je gol razlika ocajna ove sezone :(
Samo je bojim da nas oni južnoamerkanci ne razvale, loše stojimo ne idemo prema igračima, oni imaju **** pas igru, po našu žalost takvi su slični i Željo i Zrinjski, nemamo play-a, nema ko razigrat ekipu, preblizu stoje jedni drugih

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 mar 2010, 21:00

kupus army je napisao/la:kupus army je bio na toj utakmici,a ti nisi bio,a posto nisi bio pitaj nekog dali je istina to za tri prsta
lazes ko pas :evil: ...evo ja ti kazem..kaka ba 3prsta...jel imas neki dokaz il bezveze lupas :roll:
evo i ja kazem da su nama u sarajevu dizali 3 prsta..jel ti lakse sad
:?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:02

Nego kaže mi jedan prijatelj iz Bugojna da Iskra ima nekoliko extra talenata, trebalo bi to vidjeti, samo kako se Zrinjski okoristio Smajićem, a Šibenik Zecom i Alispahićem, kaže da je ovaj generacija još talentovanija, ima opet neki Smajić

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:03

ZELJO MOJA je napisao/la:drug ako budete igrali ko protiv celika od sirokog ce te primiti minimalno peticu
Joj ne spominji Celik bgti samo kad se sjetim bod nisu mogli donijet :evil: ma dobicemo mi ŠB u to ne sumnjam barem malo da vidimo sunce,a ovakva igra se ne bi smjela ponovit ako ostanemo u ligi.
ronaldo9 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:ronaldo9

Samo je bojim da nas oni južnoamerkanci ne razvale, loše stojimo ne idemo prema igračima, oni imaju **** pas igru, po našu žalost takvi su slični i Željo i Zrinjski, nemamo play-a, nema ko razigrat ekipu, preblizu stoje jedni drugih
Tesko ce biti protiv ŠB jer imaju nekoliko kikseva kuci i trazit ce negdje na strani da se izvuku,jbg da nam je osto Jahic,Omic,Mikelini bili bi smo jaci,al jbg ŠB nam ukrade evropu :evil: valjda ih naderu,al danas smo mogli dati 2-3 gola da smo imali srece pogotov ona od Slomica,jedva je Alaim skide,i onu preko Milosevica,barem da je jos jedna usla,jedino svjetlo u onoj ekipi su zasad Mujkic i Grado,ovo ostalo jos se treba dokazat,ni Glavas nije los,samo mu treba da dobro jos ekipu sastavi,danas je vrsio strasan pritisak na sudiju,ima zelje u timu za dobrim rezultatom,doce vrijeme,jbg ako ostanemo u ligi sljedece godine smo medju 4, 100% imamo dobre igrace,odbrana nam je dobra,samo dovest dobra 2 igraca na sredini,i jednog napadaca tipa Mesanovic iz Zelje,bice dobro,Mostarlic i Smajlovic su dobri samo dok se uigraju bice dobar tandem,Mostarlic mi se bas danas dopao sa igrom koju je pruzio,bas je se borio.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 24 mar 2010, 21:03

vasa ekpia koja je bila tamo do hordi momci iz brcog znas na koga mislim pet metara ispod njih lik je dizao tri prsta,oticicemo daleko,a vjeruj da meni nije stalo ni malo do toga da mi ti vjerujes.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 24 mar 2010, 21:04

čestitke slobodi na kakvoj takvoj pobjedi, a trebalo je Sarajevo kad je primilo gol ubacit nekog igraca koji ima tri zuta pa nek se opet ponovi utakmica pa bi onda vidjeli dokle bi se išlo
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:06

ronaldo9 je napisao/la:Nego kaže mi jedan prijatelj iz Bugojna da Iskra ima nekoliko extra talenata, trebalo bi to vidjeti, samo kako se Zrinjski okoristio Smajićem, a Šibenik Zecom i Alispahićem, kaže da je ovaj generacija još talentovanija, ima opet neki Smajić
Sve o treba provjerit,Glavas je dobar strucnjak,ev vidis Smajlovic dade 2 gola Sarajevo,dobar bio na pripremam,Mostarlic se dize,nace nesto Glavas ne brinem se ja,a sigurno ce dovest nekog iz Bugojna jer rodom je odatle a sigurno ima info o igracima iz Bugojna ;)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 21:06

kupus army je napisao/la:vasa ekpia koja je bila tamo do hordi momci iz brcog znas na koga mislim pet metara ispod njih lik je dizao tri prsta,oticicemo daleko,a vjeruj da meni nije stalo ni malo do toga da mi ti vjerujes.

Gospodine kupus otidite saditi ili sijati svejedno je kupus a fudbal ostavite ljudima koji znaju to nikada nije bio niti ce biti ne izmisljajte budite pozdravljeni uz nadu da cete doci opet da gledate utakmicu ako ne vidimo se sljedece sezone na Tusnju .. Sve najbolje vam zelim
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:07

Željoman je napisao/la:čestitke slobodi na kakvoj takvoj pobjedi, a trebalo je Sarajevo kad je primilo gol ubacit nekog igraca koji ima tri zuta pa nek se opet ponovi utakmica pa bi onda vidjeli dokle bi se išlo
Prvenstvo samo Sarajevo i Sloboda, 30 kola, može?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:08

kupus army je napisao/la:vasa ekpia koja je bila tamo do hordi momci iz brcog znas na koga mislim pet metara ispod njih lik je dizao tri prsta,oticicemo daleko,a vjeruj da meni nije stalo ni malo do toga da mi ti vjerujes.
i ti si dosadan sa ta 3 prsta vise,ko da ih nikad u zivotu nisi vidio,do kad ces to spominjat ??? Drug samo da ti kazem ima takvih ljudi,nemoj nas snjim poredit,jel ok ?

JEDNA LJUBAV JEDAN GRAD

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:09

harry_90 je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:Nego kaže mi jedan prijatelj iz Bugojna da Iskra ima nekoliko extra talenata, trebalo bi to vidjeti, samo kako se Zrinjski okoristio Smajićem, a Šibenik Zecom i Alispahićem, kaže da je ovaj generacija još talentovanija, ima opet neki Smajić
Sve o treba provjerit,Glavas je dobar strucnjak,ev vidis Smajlovic dade 2 gola Sarajevo,dobar bio na pripremam,Mostarlic se dize,nace nesto Glavas ne brinem se ja,a sigurno ce dovest nekog iz Bugojna jer rodom je odatle a sigurno ima info o igracima iz Bugojna ;)
Lik je upučen u klub, valjda imaju dobru školu, samo da ne uradimo ko Željo sa Zecom, rekli mu nisi talentovan, sreća pa i kod njih sad neki drugi vjetrovi pušu

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 24 mar 2010, 21:09

ronaldo9 je napisao/la:
Željoman je napisao/la:čestitke slobodi na kakvoj takvoj pobjedi, a trebalo je Sarajevo kad je primilo gol ubacit nekog igraca koji ima tri zuta pa nek se opet ponovi utakmica pa bi onda vidjeli dokle bi se išlo
haha naravno :) :mrgreen: :mrgreen:
al sad ozb, da je Sarajevo to uradilo, ne bi smjeli ovi iz saveza proglasiti utakmicu 3-0 jer nisu ni u obrnutoj situaciji... ja bih to uradio taman da me protjeraju iz lige :mrgreen: :mrgreen:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 mar 2010, 21:11

evo i ja tebi kazem da su nama u sarajevu dizali 3 prsta...sta ti nije jasno..neki likovi sa istoka..dosli do one ogradei dizali 3 prsta...i jesil ti pitar il im glumis advokata... :evil:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:12

Željoman je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:
haha naravno :) :mrgreen: :mrgreen:
al sad ozb, da je Sarajevo to uradilo, ne bi smjeli ovi iz saveza proglasiti utakmicu 3-0 jer nisu ni u obrnutoj situaciji... ja bih to uradio taman da me protjeraju iz lige :mrgreen: :mrgreen:
Vidio si kakav je savez, pa i nas su koštali Europe, danas bi Sloboda drugačije izgledala, nego potpisali onaj mali Đip za Sampdoriju?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:13

ronaldo9 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Lik je upučen u klub, valjda imaju dobru školu, samo da ne uradimo ko Željo sa Zecom, rekli mu nisi talentovan, sreća pa i kod njih sad neki drugi vjetrovi pušu
Eto kad vec spominjes tog malog Smajica zasto ga ne provjerit,isto kao i Saida jes da je bio nas,al prodat ga nekom klubu za dobre pare,ja vjerujem u ovaj tim,i trenera,znam da ce izborit opstanak u ovoj kao sto bi reko slani grad miki maus ligi,al naredne sezone uz dobra pojacanja mozemo se nadat vrhu,odbranu ostavit kakve je,dobra je Milosevic,Karadza,Grado i tu bi dodao jednog dobrog odbrambenog igraca,sredina da se malo ucvrsti,napad barem jedan da dodje,da se ne trosi previse ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:15

slani grad je napisao/la:
evo i ja tebi kazem da su nama u sarajevu dizali 3 prsta...sta ti nije jasno..neki likovi sa istoka..dosli do one ogradei dizali 3 prsta...i jesil ti pitar il im glumis advokata... :evil:
Pusti ga na miru,vidis da samo provocira,haman citao sabrana djela forumasa Dirka :D

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 24 mar 2010, 21:16

Đip je zabio u jednoj prijateljskoj B ekipa e sad ne znam jel potpiso i jel mu još završila proba :)
Zadnja izmjena: Željoman, dana/u 24 mar 2010, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.