ovo se mora proslaviti kao titula
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
nema vise o resiverima frekvencijama
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- NoName
- Kontakt:
Prijedlog za moderatore: Otvorite temu Dzeko2, ovdje je već puno bilo priče oko prošle sezone, prelaska u Milan, frekvencija i to, nova je sezona i mislim da bi bilo najbolje da se otvori nova tema.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ovaj lik dadne 2 gola i niko nema lijepog komentara za njega, svi komentarisu Piru Cedera, Damjanovica, Radeljica i ostale.
Valjda je i on dosadio sa golovima
Valjda je i on dosadio sa golovima
100% sportski i krajnje opušten potpis
BIlo bi dobro da se otvori nova tema, stvarrno je ova napunjena...
- miralem444
- Kontakt:
dzekooooooooooooooooooooo pa dijamantuuuuuuuuuuuuuu.
gollllllllllllllllllll
gollllllllllllllllllll
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Gooooooooooooollllllllll. Ali mogo je jos makar jedan dati. Sta onaj smoto Grafite promasi 
Onaj Grafite je stvarno katastrofa od igraca neznam kako da on bude 1 strijelac prosle sezone....ccc
Dzeko odlican,Martins je prejak igrac to je danas pokazao tako da je bolje da u napadu Wolfsi igraju sa Dzekom i Martinsom,Grafic na klupu.....
Bravooo Dzekoooooo kralju nas...
Dzeko odlican,Martins je prejak igrac to je danas pokazao tako da je bolje da u napadu Wolfsi igraju sa Dzekom i Martinsom,Grafic na klupu.....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
sta ima covjek da 28 golova u bundesligi i nadje se strucnjak koji kaze da on pojma nejma..de bolan malo saberi se.nije ga danas nesto islo..BIHfan je napisao/la:Onaj Grafite je stvarno katastrofa od igraca neznam kako da on bude 1 strijelac prosle sezone....ccc
a i dzeko je promasio 2 100% prilike,mada su iz ofsajda bile..
nemoj to vise nikada reci, grafic je strojBIHfan je napisao/la:Onaj Grafite je stvarno katastrofa od igraca neznam kako da on bude 1 strijelac prosle sezone....ccc
On stroj....daj ba sta ti je...dzenidm je napisao/la:nemoj to vise nikada reci, grafic je strojBIHfan je napisao/la:Onaj Grafite je stvarno katastrofa od igraca neznam kako da on bude 1 strijelac prosle sezone....ccc
Grafite da igra u kakvoj brzoj ligi nebi dao 10 golova...
Isto tako neznam kako se uvjek on nadje u prilici i profula sve u pm,trudi se on nema sta al je i kiks igrac i to veliki,pa fula nevjerovatne prilike,al et ovaj iznad tebe je strucnjak...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Posrecilo mu se 28 puta vjerovatno ... nema tog igraca koji nije masao i najgore zicere ili imao loshe tekme, u svakom slucaju svaka cast Dzeki, zao mi je sto ibi nije jos pogodio u 2 mecha, volio bi da ga zabje zbog samopouzdanja...BIHfan je napisao/la:Onaj Grafite je stvarno katastrofa od igraca neznam kako da on bude 1 strijelac prosle sezone....ccc
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la:Posrecilo mu se 28 puta vjerovatno ... nema tog igraca koji nije masao i najgore zicere ili imao loshe tekme, u svakom slucaju svaka cast Dzeki, zao mi je sto ibi nije jos pogodio u 2 mecha, volio bi da ga zabje zbog samopouzdanja...BIHfan je napisao/la:Onaj Grafite je stvarno katastrofa od igraca neznam kako da on bude 1 strijelac prosle sezone....ccc
Pa gdje sam ja to napisao da je srecom pogodio,neg sam rekao da je za mene katatrofa igrac i trenutno ima bolji od njeg na klupi Martins covjek trci i sve,cim je on usao preokret jos je dao gol i mislim asistenciju,a sta je to Grafite uradio u dva kola dao 1 gol koji moze dat i Skoro iz Sarajeva,sve je ostalo fulao,sve nesto hoce na silu jbt.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke Dzeksonu, kralju samo tako nastavi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Solidno je danas odigrao Dzeko. Imao je 2-3 dobre prilike i postigao je dobar gol. 
Bravo Edine....
Danas se trudio, dao gol, puno trcao, asistirao...
Stvarno steta sto Grafite ono nije zabio...
Neka samo ovako nastavi i da ga zaobicu povrede.
Danas se trudio, dao gol, puno trcao, asistirao...
Stvarno steta sto Grafite ono nije zabio...
Neka samo ovako nastavi i da ga zaobicu povrede.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
hahaha cuj ovako omalozavati grafitea..izvini strucnjak ali smatrati da je onaj grafiteov gol los stvarno nije normalno..BIHfan je napisao/la:
Pa gdje sam ja to napisao da je srecom pogodio,neg sam rekao da je za mene katatrofa igrac i trenutno ima bolji od njeg na klupi Martins covjek trci i sve,cim je on usao preokret jos je dao gol i mislim asistenciju,a sta je to Grafite uradio u dva kola dao 1 gol koji moze dat i Skoro iz Sarajeva,sve je ostalo fulao,sve nesto hoce na silu jbt.
de malo bolje prati sta covjek radi.vjerujem da vise pretrci nego nas dzeko...kako je katastrofa ako je najbolji strelac bundes lige.bas interesantno razmisljanje
Grafite je igračina i Džeko može da ući od njega, naravno iskustvo igra glavnu ulogi.
Čestitam Edinu na dobro odigranoj utakmici i neka samo ovako nastavi, inšAllah da saznamo nove lijepe vijesti iz Njemačke.
Čestitam Edinu na dobro odigranoj utakmici i neka samo ovako nastavi, inšAllah da saznamo nove lijepe vijesti iz Njemačke.
joj ovog,et sad ti omalazavas Dzeku da manje pretrci,mozda manje al taj Dzeko nemora ni tolko trcati jer ima gotov sve sto treba jednom napdacu,necu se raspravljat umoran sam...pozzdelija je napisao/la:hahaha cuj ovako omalozavati grafitea..izvini strucnjak ali smatrati da je onaj grafiteov gol los stvarno nije normalno..BIHfan je napisao/la:
de malo bolje prati sta covjek radi.vjerujem da vise pretrci nego nas dzeko...kako je katastrofa ako je najbolji strelac bundes lige.bas interesantno razmisljanje
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- miralem444
- Kontakt:
sad malo ja..ljudi moji dzeko ja izmislio fudbal za grafitea...ma grafit pojma nema...sta vam je.. sinoc lik fula 2 sanse koje bi i dijete od 2 gpdine pogoddilo...pa sva ki njegov pas je bio u bunar..a jestel vidjeli dzeke...svaka je lopta tacna precizna.....grafite ni jednu loptu nece da doda dzeki...al ja ipak mislim da ce mareins mijenjat gentnera...morat ce i veh malo formaciju mijenjat i to je to....
a grafite prosle sezone nebi dao ni 20 golova da muu nije bilo penela.....
mane samo brine veso..nadam se da ce sad u petak poluditi...da ce pocet zabijat..jel 12 dodira s lotom i 1 sut..je po meni zabrinjavajuce...
a grafite prosle sezone nebi dao ni 20 golova da muu nije bilo penela.....
mane samo brine veso..nadam se da ce sad u petak poluditi...da ce pocet zabijat..jel 12 dodira s lotom i 1 sut..je po meni zabrinjavajuce...
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 16 avg 2009, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Dzekson je cudo...Kad se sjuri ko kobac ...