KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Dobili u SLO . il ne dobili ja mislim da smo jedan cilj ostvarili ...2 pred.NLB.l
Kup BiH je drugi ...
Sampionat TRECI i NAJ VAZNIJI..
Kup BiH je drugi ...
Sampionat TRECI i NAJ VAZNIJI..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ima i četvrti cilj, a mogli bi ga vala odraditi i tokom sezone - a to je zaključati Vladu na jedno 4 godine. Ima sistem, motiviše, izvlači od ekipe maksimum (pa i više), uveo disciplinu, red i poštivanje hijerarhije. Po meni, uz Duška V., najjači trener u NLB, o BiH ligi da ne pričamo, treba mu dati koliko traži.
Slazem da je pored titule najveci prioritet zadrzati VV. Treba covijeku dati sta zeli i zadrzati ti ga minimalno jos 2 godine na klupi Bosne.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Najbolje "sergiju" prikupljati u Vladin inbox na svakoj tekmi u Skenderiji 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Ode nam Camdzic i Klinac u Slaviju na posudbu.....bolje da je Pasalica i Zimu poslalo na kaljenje 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
to je super rjesenje i za camdzica i za klinca. pasalica bi takodje trebalo poslati negdej na posudbu. definitivno je jako talentovan suter, ali svaki put kad ga vidim u duelu s nekim od play-eva iz nlb-lige, bojim se da mu neko nesto ne slomi , koliko je mrsav... mogo bi malo i u teretanu, jer definitivno nema snage...mahalac je napisao/la:Ode nam Camdzic i Klinac u Slaviju na posudbu.....bolje da je Pasalica i Zimu poslalo na kaljenje
zimu ne treba slati nigdje. uz malo podrske mislim da moze u kratkom periodu dosta napredovati, sto je i pokazao u nekoliko utakmica ove sezone...
Klub nosi ime svetinje + vrjedni su podrske = vidimo se u dvorani (naravno ova racunica vrjedi samo za one koji su u mogucnosti da dodzu
I DUŠU PRODAM AL BOSNU NE DAM
BHS
BHS
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nije ni olimpija nepobjedljiva ovcina je stvarno pravo pojacanje covjek je nezamjenjiv pod kosem samo tako nastavite i olimpiju srusite
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Protiv Zvezde smo odigrali odlicnu utakmicu,mozda i najbolju ove sezone u NLB ligi! atmosfera u dvorani je bila extra,samo je veliki minus bilo skandirati Pesicu glupane,itd,ali takvih ljudi ce uvijek biti!..
-Igokea dovodi Dixona iz Zadra! Sad treba biti realan i reci da su oni glavni favoriti za titulu! Mislim da imaju 20% jacu ekipu od Bosne,ukoliko se mi ne pojacamo naravno!
Vasiljevic u Bosni,sumnjam da cemo mi ikada vise imati tako kvalitetnog pleya u ekipi..nazalost!
Nama treba 2-3 vrhunska igraca ako mislimo osvojiti titulu! treba nam vrhunski pley,vrhunska dvojka i vrhunska petica koja moze igrati i 4,jer je Hajric povrijedjen! ali problem su pare,koje Bosna ocito nema.. Sta je tu je,imamo Vukoicica..ocito nasi iz uprave misle da ce nam to biti dovoljno za titulu!..
-Igokea dovodi Dixona iz Zadra! Sad treba biti realan i reci da su oni glavni favoriti za titulu! Mislim da imaju 20% jacu ekipu od Bosne,ukoliko se mi ne pojacamo naravno!
Vasiljevic u Bosni,sumnjam da cemo mi ikada vise imati tako kvalitetnog pleya u ekipi..nazalost!
Nama treba 2-3 vrhunska igraca ako mislimo osvojiti titulu! treba nam vrhunski pley,vrhunska dvojka i vrhunska petica koja moze igrati i 4,jer je Hajric povrijedjen! ali problem su pare,koje Bosna ocito nema.. Sta je tu je,imamo Vukoicica..ocito nasi iz uprave misle da ce nam to biti dovoljno za titulu!..
Igokea se stvrano nesali ove godine i ocigledno je da ce Bosna i Igokea ove godine odlucivati o prvaku,nadam se da ce jos Sloboda,Celik i Siroki se pojacati pa da gledamo njakvalitetniju ligu u BiH,jer i Rukometna nije losa ali Kosarkaska sa Bosnom,Igokeom,Sirokim,Slobodom,Celikom je stvarno kvalitetna,dobro je i to sto je samo 8 ekipa tako da cemo svki vikend gledati najmanje jedan derbi,nadam se da ce nas Bosna pred pocetak Lige iznenaditi sa nekim imenom koji ce biti veliko pojacanje
Tracy McGrady!!!
ti zajebajes ili?Edo_Majka je napisao/la:Igokea se stvrano nesali ove godine i ocigledno je da ce Bosna i Igokea ove godine odlucivati o prvaku,nadam se da ce jos Sloboda,Celik i Siroki se pojacati pa da gledamo njakvalitetniju ligu u BiH,jer i Rukometna nije losa ali Kosarkaska sa Bosnom,Igokeom,Sirokim,Slobodom,Celikom je stvarno kvalitetna,dobro je i to sto je samo 8 ekipa tako da cemo svki vikend gledati najmanje jedan derbi,nadam se da ce nas Bosna pred pocetak Lige iznenaditi sa nekim imenom koji ce biti veliko pojacanje
iance..vrlo jaka ce biti liga i zanimljivva...samo da ove godine bude prijenosa...kao prije 2 godine..sto je bio sjajan potez..nadam se ftv i ove godine da će prenositi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Celik ce se ukljuciti iz druge lige 

pa naravnogavra je napisao/la:Celik ce se ukljuciti iz druge lige

grijesiti je ljudski
Tracy McGrady!!!
da li postoji mogucnost da se sasa vasiljevic dovede za kraj prvenstva...za F8...mislim da nam jedan takav igrac fali...jer smo na toj poziciji losi...a ovo ostalo i nema potrebe kad se hajric vrati bit cemo dobri...
igokea se pravo pojacava...i nikad teze nece biti osvjiti titulu...
adi&alen je napisao/la:da li postoji mogucnost da se sasa vasiljevic dovede za kraj prvenstva...za F8...mislim da nam jedan takav igrac fali...jer smo na toj poziciji losi...a ovo ostalo i nema potrebe kad se hajric vrati bit cemo dobri...
ma pustite igokeu ima vremena da se brinemo za njih

sad idemo na olimpiju i da pokusamo da ih iznenadimo...
You are someone else I am still right here
koliko jos ima kola u nlb ligi? s kim igramo iduci petak,ne ovaj sad vec iduci ?
Sasa Vasiljevic bi bio pravo rjesenje , a i Dusan je veoma kvalitetan igrac
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
jeli se sad igra F8 ILI F4
mislim da nam dolazi Vojvodinaroki... je napisao/la:koliko jos ima kola u nlb ligi? s kim igramo iduci petak,ne ovaj sad vec iduci ?
Tracy McGrady!!!
bicu realan i recu da su sada na 75-80% od bosnine kvalitetebosnas_ je napisao/la:Protiv Zvezde smo odigrali odlicnu utakmicu,mozda i najbolju ove sezone u NLB ligi! atmosfera u dvorani je bila extra,samo je veliki minus bilo skandirati Pesicu glupane,itd,ali takvih ljudi ce uvijek biti!..
a te vrhunsek igrace koje ti nabrajas sebi nemoze prijustiti cibona koja ima najveci budzet u NLB
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.