Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Zahirovic, Vranjes, Medunjanin - OUT
Hadzic, Zukanovic, Pjanic - IN
15.10 - 15.06 ...
Pojedinci se.ru po Vranješu jer izgleda prate reprezentaciju zadnjih godinu, dvije. Očito se neki ne žele sjetiti ili pojma nemaju kako su u svojim početcima za repku katastrofalno griješili i Papac i Spahić, kasnije i Pandža koji ni dan danas nije 100% provjerena i sigurna "roba". Momak (Vranješ) je mlad 22 godine, BEK koji je sinoć igrao štopera, nije on kriv što je mlad, neiskusan i stavljen u vatru na njemu stranoj poziciji. Strah i neiskustvo su ga pojeli i šta sad? ŠTA? Jel sada svi trebamo kolektivno da se.remo po momku jer nije 100% ispunio velika očekivanja koja su mu od starta stavljena na ramena protiv jedne iskusne reprezentacije Grčke?
Dajte ljudi (pojedinci) budite pametni i nemojte da se nama koji smo realni i objektivni vrti ona: "mi smo go.vna i sljam od ljudi jer ne znamo cijeniti i odmah udaramo po svojima" radi vas pojedinaca i vaših brzopoteznih izjava bez ikakvog razmišljanja. Prvo ispeci pa reci.
pozdrav!
Dajte ljudi (pojedinci) budite pametni i nemojte da se nama koji smo realni i objektivni vrti ona: "mi smo go.vna i sljam od ljudi jer ne znamo cijeniti i odmah udaramo po svojima" radi vas pojedinaca i vaših brzopoteznih izjava bez ikakvog razmišljanja. Prvo ispeci pa reci.
pozdrav!
Vranješ kad god zaigra na beku spominje se da je on zapravo stoper,a evo sad kad je zaigrao na stoperu kažu da je on zapravo bek 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Šta misliš nakon večerašnje partije??Dylan Dog je napisao/la:Vranješ kad god zaigra na beku spominje se da je on zapravo stoper,a evo sad kad je zaigrao na stoperu kažu da je on zapravo bek
Hoćemo li ikad pobjediti neku jaču ekipu i plasirati se na prvenstvo ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dzeko,Ibisevic,Lulic outskyisthelimit je napisao/la: Zahirovic, Vranjes, Medunjanin - OUT
Stevanovic,Djuric,Visca IN

- skyisthelimit
Jel iko primjetio da smo na klupi imali Vrancica, Svraku i dvojicu golmana 

15.10 - 15.06 ...
Iskreno sam ocekivao dosta dosta vise, pogotovo u fazi napada i nakon sto sam vidio sastave, ali prema naprijed smo po meni jako lose odigrali, da ne kazem ocajno.Odbrana nam je na moje opste iznenadjenje dosta dobro funkcionisala, izuzev par gresaka Ogija.Dakle primili smo gol i od Liht. i od Latvije, ali ne i od grcke
ato se tice tog segmenta sam zadovoljan.Mislim da je vec ranije receno sve o ibisevicu i krilu tako da je to za neke vise psihicke analize papeta nego za trenerske strucnjake.Na kraju bod ogroman sa obzirom da su nas vile pronosale BEG najbolji, pa spaha i salih carevi, naklon do poda.I jos jednom sve cestitike nasoj odbrani jer nisam ocekivao to od njih, da mogu zadrzati nulu, jer opste je misljenje da imamo napad bez odbrane(kad ono veceras obrnuto).Jos samo litvaniju uzetu nebitno kako i koliko i to je onih famoznih 10 bodova o kojima smo trubili citavo ljeto.
ps.Dzeku nema smisla kom. jer nije imao covjek upotrebljivih lopti uopste

ps.Dzeku nema smisla kom. jer nije imao covjek upotrebljivih lopti uopste
Zadnja izmjena: unavita, dana/u 13 okt 2012, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Ma kakvi,idemo u baraž na novi duel sa Portugalom,ponovno bombastični naslovi "Hadžibegić:Zreliji smo nego prošli puta" i to,bparena novih 50-etak postova u kojima će iskazivati teški poremećaj kompleksa prema Ronaldu,"a nama baraž jeee" će se čut iz svakog kafića,nacija će vjerovati u zmajeve..legenda reala je napisao/la:Šta misliš nakon večerašnje partije??Dylan Dog je napisao/la:Vranješ kad god zaigra na beku spominje se da je on zapravo stoper,a evo sad kad je zaigrao na stoperu kažu da je on zapravo bek
I na kraju će,znaš već ko,otići na prvenstvo a ovi drugi optuživati više sile,Platinia i selektora za poraz uz vjeru da su naredne kvalifikacije "sad ili nikad"

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 13 okt 2012, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Vranjesa ne dirati, nego mu dati jos jedno poluvrijeme sada protiv Litvanije. Momak ima potencijal, ali u prvom poluvrmenu jednostavno ga nije islo, jer je mald i malo se prepao.
Mozemo u sljedecoj probati Zukanovica, eh sada ako i on napravi koju gresku netreba ga odmah izbaciti, nego podrzati momka.
Cuj Zahriovica izbaciti, pa momak ima inteligentan pregled igre, na tom mjestu na kojem on igra nemamo puno igraca, sasvim solidno odradio posao.
Nemojte ljudi zaboraviti da smo igrali protv Grcke, ljudi su naspram nas gigati, polako nemoze sve preko noci.
Jedino sto Pape treba je podhitno u sljedeca dva dana nakupiti jedno 2-3 sata materijala o Samarasu pa sjesti sa Dzekom da se on dobro nagleda kako se to ustavri radi kada nemas previse kvaliteta u ekipi. Dzeko moze mnogo toga od Samarasa nauciti , kako da se igra na "drugu" loptu , kako se izvlaci protivnicka odbrana i kako se sunja preko krila . Taj isti Samaras godinama igra u repki na isti fazon i uvijek im uspjeva.
Mozemo u sljedecoj probati Zukanovica, eh sada ako i on napravi koju gresku netreba ga odmah izbaciti, nego podrzati momka.
Cuj Zahriovica izbaciti, pa momak ima inteligentan pregled igre, na tom mjestu na kojem on igra nemamo puno igraca, sasvim solidno odradio posao.
Nemojte ljudi zaboraviti da smo igrali protv Grcke, ljudi su naspram nas gigati, polako nemoze sve preko noci.
Jedino sto Pape treba je podhitno u sljedeca dva dana nakupiti jedno 2-3 sata materijala o Samarasu pa sjesti sa Dzekom da se on dobro nagleda kako se to ustavri radi kada nemas previse kvaliteta u ekipi. Dzeko moze mnogo toga od Samarasa nauciti , kako da se igra na "drugu" loptu , kako se izvlaci protivnicka odbrana i kako se sunja preko krila . Taj isti Samaras godinama igra u repki na isti fazon i uvijek im uspjeva.
A sta je sa onim famoznim sutem????? Ja nakon 5 minuta vise znam kako ce Edin odigrati.unavita je napisao/la:Iskreno sam ocekivao dosta dosta vise, pogotovo u fazi napada i nakon sto sam vidio sastave, ali prema naprijed smo po meni jako lose odigrali, da ne kazem ocajno.Odbrana nam je na moje opste iznenadjenje dosta dobro funkcionisala, izuzev par gresaka Ogija.Dakle primili smo gol i od Liht. i od Latvije, ali ne i od grckeato se tice tog segmenta sam zadovoljan.Mislim da je vec ranije receno sve o ibisevicu i krilu tako da je to za neke vise psihicke analize papeta nego za trenerske strucnjake.Na kraju bod ogroman sa obzirom da su nas vile pronosale BEG najbolji, pa spaha i salih carevi, naklon do poda.I jos jednom sve cestitike nasoj odbrani jer nisam ocekivao to od njih, da mogu zadrzati nulu, jer opste je misljenje da imamo napad bez odbrane(kad ono veceras obrnuto).Jos samo litvaniju uzetu nebitno kako i koliko i to je onih famoznih 10 bodova o kojima smo trubili citavo ljeto.
ps.Dzeko nema smisla kom. jer nije imao covjek upotrebljivih lopti uopste
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 13 okt 2012, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozda da a mozda ne.legenda reala je napisao/la:

- legenda reala
- Kontakt:
Jbg i ja sam nakon večerašnje utakmice izgubio nadu za prvo mjestoDylan Dog je napisao/la: Ma kakvi,idemo u baraž na novi duel sa Portugalom,ponovno bombastični naslovi "Hadžibegić:Zreliji smo nego prošli puta" i to,bparena novih 50-etak postova u kojima će iskazivati teški poremećaj kompleksa prema Ronaldu,"a nama baraž jeee" će se čut iz svakog kafića,nacija će vjerovati u zmajeve..
I na kraju će,znaš već ko,otići na prvenstvo a ovi drugi optuživati više sile,Platinia i selektora za poraz uz vjeru da su naredne kvalifikacije "sad ili nikad"

Realno i ne zaslužujemo ga, što reko Nikola Nikić Grčka je kilava, al mi smo još kilaviji

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jao, jao, odigramo nerijeseno u gostima protiv najveceg rivala i oni izgube nadu u prvo mjesto.
Kao sto rece Marjan, tek sam sad 100% siguran da idemo u Brazil. Zapamtite da se ovaj put gleda gol razlika, a ne medjusobni omjer, tako da smo prakticki pola poena ispred Slovacke i Grcke, oni ovu nasu gol razliku ne mogu nikad nadmasit.

Kao sto rece Marjan, tek sam sad 100% siguran da idemo u Brazil. Zapamtite da se ovaj put gleda gol razlika, a ne medjusobni omjer, tako da smo prakticki pola poena ispred Slovacke i Grcke, oni ovu nasu gol razliku ne mogu nikad nadmasit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ta ista kilava Grcka ce otici na prvenstvo i opet ce proci grupu. Pusti ba Nikolu Nikica neka vozi traktor po Modrici.legenda reala je napisao/la:Jbg i ja sam nakon večerašnje utakmice izgubio nadu za prvo mjestoDylan Dog je napisao/la: Ma kakvi,idemo u baraž na novi duel sa Portugalom,ponovno bombastični naslovi "Hadžibegić:Zreliji smo nego prošli puta" i to,bparena novih 50-etak postova u kojima će iskazivati teški poremećaj kompleksa prema Ronaldu,"a nama baraž jeee" će se čut iz svakog kafića,nacija će vjerovati u zmajeve..
I na kraju će,znaš već ko,otići na prvenstvo a ovi drugi optuživati više sile,Platinia i selektora za poraz uz vjeru da su naredne kvalifikacije "sad ili nikad"![]()
Realno i ne zaslužujemo ga, što reko Nikola Nikić Grčka je kilava, al mi smo još kilaviji![]()
Dylane ti se nebi trebao javljati jer si prognozirao da cemo 4-0 izgubiti, znaci bjezi s ove teme do sutra 

Ne pretjerujSakuragi je napisao/la:Dylane ti se nebi trebao javljati jer si prognozirao da cemo 4-0 izgubiti, znaci bjezi s ove teme do sutra

A bio sam blizu,nisam ja kriv što Gekas promaši prazan golDylan Dog je napisao/la:Grčka-BiH 2:0
Gekas 44'
Ninis 79'
BiH-Litvanija 1:1
Šernas 14'
Lulić 61'

Rekao sam i da neću više pisati na forumu ako Ibišević da gol,no to je bio zicer.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisam ja nikad nešto ni imo nadu za to prvo mjesto
Ljudi ba nisu ta prvenstva za nas
baraž je nama ko prvenstvo

Ljudi ba nisu ta prvenstva za nas

- Jack777Pott
- Kontakt:
Ocel bit gdje snimka cijele tekme, ali sa FACE TV-a. Nakon Hrvatske sam gledao Grcka - BiH i Mijajlovic je ludji no ikad 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Zar je moguce da neko protiv BiH promasi,ono sto Gekas masio,ne mogu belivati 
Begovic i odbrana solidni,vezni red i napad ni za qurca.

Begovic i odbrana solidni,vezni red i napad ni za qurca.
Ova utakmica je pokazala da je Pjanic Alfa i Omega ove reprezentacije. Jednostavno se primjetio njegov izostanak i nismo imali igraca koji bi mogao rasteretiti Misimovica, tako da su Grci u odbrani imali lagan posao.
Takodjer ne smatram da su Grci bili bolji od nas, jer od tri kvalitetne prilike dvije su bile zahvaljujuci nasim greskama. Kod stative Gekasa, Vranjes totalno zakazuje, jer i ako je imao prednost nije bio u stanju da dodje do lopte prije Samarasa, dok kod precke Spahic pravi glupost, tj. bezpotrebno izlazi na krilo i ako se Salihovic nalazi pored Grckog igraca i tako ostavlja rupu koju Zahirovic nije u stanju zatvoriti i Grci dolaze do prilike. Jedino gdje su nas izigrali je prilika Salpingidisa.
Mi smo ovaj susret odigrali ispod naseg nivoa i mislim da ovim bodom mozemo biti zadovoljni. Takodjer se nadam da ce Susic protiv Litvanije priliku pruziti Zukanovicu ispred Vranjesa koji je sinoc bio totalno los.
Takodjer ne smatram da su Grci bili bolji od nas, jer od tri kvalitetne prilike dvije su bile zahvaljujuci nasim greskama. Kod stative Gekasa, Vranjes totalno zakazuje, jer i ako je imao prednost nije bio u stanju da dodje do lopte prije Samarasa, dok kod precke Spahic pravi glupost, tj. bezpotrebno izlazi na krilo i ako se Salihovic nalazi pored Grckog igraca i tako ostavlja rupu koju Zahirovic nije u stanju zatvoriti i Grci dolaze do prilike. Jedino gdje su nas izigrali je prilika Salpingidisa.
Mi smo ovaj susret odigrali ispod naseg nivoa i mislim da ovim bodom mozemo biti zadovoljni. Takodjer se nadam da ce Susic protiv Litvanije priliku pruziti Zukanovicu ispred Vranjesa koji je sinoc bio totalno los.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.