čuj bez provokacije a ustvari dođe provocirati i onda zamisli stavi klip sa neke prijateljse iz amerike ili šta je već ovo bilo, možda i neki miki maus kup, koji fail,
zar te robovi baš toliko nanervirao
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Glup si jednako kao taj ti jaran sa slikeQUARESMA 18<<< je napisao/la:hah, a kad vas cijenjeni prijatelj dodje spamati po nasoj temi i kaze bez provokacije.
skjampa škjapa zjapi
Takvi smo ti svi kralju. Samo pitanje jesi li ti u stanju provocirati navijace Milana koji navijaju za klub koji je 2007. osvojio Ligu Prvaka, dok ti na to cekas citavu svoju "navijacku karijeru" kao i ja...QUARESMA 18<<< je napisao/la:hah, a kad vas cijenjeni prijatelj dodje spamati po nasoj temi i kaze bez provokacije.
skjampa škjapa zjapi
pa vidis, niko bez razloga nece da navija za neke klubove, da Milan nije osvojio LP 07. nebi danas mozda ni postojala, a vecina forumasa govori da smo mi poceli navijati za Chelsea od dolaska Romana, otkud on zna kad smo mi poceli navijati, ja sam tek cuo za Abramovica negdje 2006 god. da je vlasnik Chelsea, (Virutal ima preko 20 god. i otkud "ti" forumasi znaju otkad je on poceo navijati za Chelsea)jer toliko i nisam obracao paznju ko je vlasnik Chelsea, sad ne volim fudbal koliko sam prije volio, danas vecinom pratim Chelsea i vece derbije prije sam pratio i ostale klubove donekle. sve ima svoje.Brnjoo je napisao/la:dok ti na to cekas citavu svoju "navijacku karijeru" kao i ja...QUARESMA 18<<< je napisao/la:hah, a kad vas cijenjeni prijatelj dodje spamati po nasoj temi i kaze bez provokacije.
skjampa škjapa zjapi
Quaresma budi ti meni pozdravljenpa vidis, niko bez razloga nece da navija za neke klubove, da Milan nije osvojio LP 07. nebi danas mozda ni postojala, a vecina forumasa govori da smo mi poceli navijati za Chelsea od dolaska Romana, otkud on zna kad smo mi poceli navijati, ja sam tek cuo za Abramovica negdje 2006 god. da je vlasnik Chelsea, (Virutal ima preko 20 god. i otkud "ti" forumasi znaju otkad je on poceo navijati za Chelsea)jer toliko i nisam obracao paznju ko je vlasnik Chelsea, sad ne volim fudbal koliko sam prije volio, danas vecinom pratim Chelsea i vece derbije prije sam pratio i ostale klubove donekle. sve ima svoje.
a vezano za stam, onaj Robijas88 kako mu vec bijase ime, dodje i spama po temi Chelsea, i kaze bez provokacije, a odes na njegovu temu, uzvratis mu i odma te naziva spamerom i "tjera" te sa teme

Con il Diavolo in corpo 

"plačii moli tu pomoći nema ...
prejaka ! 
Zar ga Milan nije vec jednom nije izradio jer nisu bili zadovoljni stanjem njegovih zubi,valjda je sredio stvar u meduvremenurobovi88 je napisao/la:Nego da skrenem s teme![]()
Evo Braida otisao u Porto da prati Coentra-a i Joao Perreiru![]()
Milan ponovo zagrizao za beka Lyona Aly Cissokha, Aly je odbio Manchester City nadajuci se da ce dobiti ponudu od Milana ... OVO NE SMIJEMO PROPUSTITI FANTASTICAN JE !!!!
Ono u vezi povrede Ibre, nista strasno, uredu je Ibra moći će igratii biti ce u prvoj postavi vec protiv Chieva
hahhaa jest-jest jooj kad se toga sjetim, ma nije Milan ba imo paraDylan Dog je napisao/la:Zar ga Milan nije vec jednom nije izradio jer nisu bili zadovoljni stanjem njegovih zubi,valjda je sredio stvar u meduvremenurobovi88 je napisao/la:Nego da skrenem s teme![]()
Evo Braida otisao u Porto da prati Coentra-a i Joao Perreiru![]()
Milan ponovo zagrizao za beka Lyona Aly Cissokha, Aly je odbio Manchester City nadajuci se da ce dobiti ponudu od Milana ... OVO NE SMIJEMO PROPUSTITI FANTASTICAN JE !!!!
Ono u vezi povrede Ibre, nista strasno, uredu je Ibra moći će igratii biti ce u prvoj postavi vec protiv Chieva
dosta ovoga je sa acmilan-online gdje sam član tamo od 2006. a na forumu samom od 2003. eh godine lete. inače ovaj potpis sa abbiatijem kao hitlerom je djelo drucurla momka iz trinidada i tobagarobovi88 je napisao/la:Momci evo malo surf'o i naletim na cool smajlije i animacije pa ako neko oće neka si sačuva![]()
![]()
Con il Diavolo in corpo
![]()
![]()
![]()
wahahah
"plačii moli tu pomoći nema ...
![]()
prejaka !