Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Prosralo..Crawford ove godine mora imati vecu minutazu od onog bilmeza Lee-a definitivno
Brad Stivens se pokazuje kao dobar izbor za sada,lijepo se igra puno izgradjenih akcija + 30 not bad, Green ce da razvali ovu sezonu kao i Sully,a imamo mnogo centara znaci mnogo vise skokova po utakmici.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kada ne bi tankirali, mislim da bi mogli uci u PO. Ne govorim to na osnovu sinocnje utakmice jer to nije mjerilo.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma možda i bi mogli sa neke 7-8 pozicije, ali daleko bolje je ići na što bolji pick na draftu, negoli se zavaravati da nešto možemo učiniti u PO i pokušavati ganjati istiasunsao je napisao/la:Kada ne bi tankirali, mislim da bi mogli uci u PO. Ne govorim to na osnovu sinocnje utakmice jer to nije mjerilo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mi simpatizeri Bostona sa ovog foruma bi mogli namjestiti avatare koji simbolisu Celticse kada krene NBA nova sezona...
Ja sam imao Piercea ali odlaskom u Netse sam promijenio avatar...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Rondo ce biti stavljen ovih dana, ne briniBernardBarnjak je napisao/la:Mi simpatizeri Bostona sa ovog foruma bi mogli namjestiti avatare koji simbolisu Celticse kada krene NBA nova sezona...
@rio, ma smor mi ih gledat kada znam da ce namjerno gubiti i opet ne znas hoces li uzeti dobar pik, ima 6-7 losijih ekipa od nas, sigurno, jos kakve smo srece, imat cemo 14. pik. Ja sam za to da udjemo u PO pa da onda Ainge izvrsi neku karafeku kao 2007
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@asunsao
Ma sta ce nam PO? Bolje da tankiramo kao i svi ostali (koji su u istoj ili slicnoj situaciji) i da budemo medju top 5 draft picka 2014. Ja sam prvi bio protiv ovakvog razvoja situacije ali kad vidim kako stvari zaista stoje nije lose prilagoditi se situaciji, ipak ta draft klasa 2014 bi trebala biti jedna od boljih u zadnjih desetak god...
Ma sta ce nam PO? Bolje da tankiramo kao i svi ostali (koji su u istoj ili slicnoj situaciji) i da budemo medju top 5 draft picka 2014. Ja sam prvi bio protiv ovakvog razvoja situacije ali kad vidim kako stvari zaista stoje nije lose prilagoditi se situaciji, ipak ta draft klasa 2014 bi trebala biti jedna od boljih u zadnjih desetak god...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Paraglajder
- Kontakt:
Ne skidam Doca, nema teorije.BernardBarnjak je napisao/la:Mi simpatizeri Bostona sa ovog foruma bi mogli namjestiti avatare koji simbolisu Celticse kada krene NBA nova sezona...
Što se ove kompletne situacije tiče, i po ovome što sam vidio, zadovoljan sam. Mlada ekipa, bez zvijezde ako izuzmemo Rajona, novi trener koji zna šta radi, dobra atmosfera u ekipi, svi preduvjeti da ovo izađe na dobro su tu. Lično sam mislio da će to biti fijasko bez Doca, Pirsa i KG-a ali znamo svi da je morao nekada doći taj momenat kada ćemo ostati bez njih. Ovo je neki bezbolniji način za transformaciju jer se u ovom rosteru vidi perspektiva a i trener nam nije ublehaš. Eh sad, što se tiče očekivanja u ovoj sezoni, nisam pametan, svi bi mi voljeli da ostvarimo finu priču u playoffu ali drukčija su vremena, mislim da za to ipak nemamo kapaciteta te da treba ganjati što veći pick na draftu. Biće ponekad i dosadno gledati Kelte kako namjerno gube ali šta je tu je, predeveraće se, sve u cilju blistavije budućnosti.
YNWA
Za Wigginsa mi ne bi bilo zao da svaku noc gube po 10 razlike
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 15 okt 2013, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
emir18 je napisao/la:Za Wigginsa mi ne bi bilo zao da svaku noc bude po 10 razlike
Kakvo crno tankiranje, pa to su Boston Celticsi..Zamislite brukamo se tako svaku noc, igramo se sa ugledom najuspjesnije i najtrofejnije fransize i na kraju dobijes 14 pick...
Bruku ekipa hoce tankirati a isto tako bruku ekipa ima losiji sastav od nas..
Re: AW: Boston Celtics
Pa ako se brukas svaku noc, nemozes dobiti 14. Pick,...Guarin14 je napisao/la:Kakvo crno tankiranje, pa to su Boston Celticsi..Zamislite brukamo se tako svaku noc, igramo se sa ugledom najuspjesnije i najtrofejnije fransize i na kraju dobijes 14 pick...
Ma tankirati ova draft klasa 2014 ce biti najbolja u zadnji 5-6 godina tako da ako dobijemo top 3 pick a imao i jos nekoliko pikova prve runde,sa tim pikom a ja se nadam prvom jer mora fortuna nekad i nas pogledati i potpisati jedno FA,a ovako udjes u PO tamo dobije metlu i cemu to sve...
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja bi prije Parkera.emir18 je napisao/la:Za Wigginsa mi ne bi bilo zao da svaku noc gube po 10 razlike
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne bih se bunio mada mi kanadjanin izgleda kao veci potencijal,al su vrlo slicni igraci,ko dobije prva 3 pika dobio je jack pot nije ni Randle los,vrlo jaka draft klasa 2014 i to se ne sije propustiti.IlCapitano je napisao/la:Ja bi prije Parkera.emir18 je napisao/la:Za Wigginsa mi ne bi bilo zao da svaku noc gube po 10 razlike
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Potpuno se slažem sa svime što si napisao.Paraglajder je napisao/la:Ne skidam Doca, nema teorije.BernardBarnjak je napisao/la:Mi simpatizeri Bostona sa ovog foruma bi mogli namjestiti avatare koji simbolisu Celticse kada krene NBA nova sezona...
Ja sam imao Piercea ali odlaskom u Netse sam promijenio avatar...![]()
Što se ove kompletne situacije tiče, i po ovome što sam vidio, zadovoljan sam. Mlada ekipa, bez zvijezde ako izuzmemo Rajona, novi trener koji zna šta radi, dobra atmosfera u ekipi, svi preduvjeti da ovo izađe na dobro su tu. Lično sam mislio da će to biti fijasko bez Doca, Pirsa i KG-a ali znamo svi da je morao nekada doći taj momenat kada ćemo ostati bez njih. Ovo je neki bezbolniji način za transformaciju jer se u ovom rosteru vidi perspektiva a i trener nam nije ublehaš. Eh sad, što se tiče očekivanja u ovoj sezoni, nisam pametan, svi bi mi voljeli da ostvarimo finu priču u playoffu ali drukčija su vremena, mislim da za to ipak nemamo kapaciteta te da treba ganjati što veći pick na draftu. Biće ponekad i dosadno gledati Kelte kako namjerno gube ali šta je tu je, predeveraće se, sve u cilju blistavije budućnosti.
Osobno bih volio da su KG i Pierce završili karijere u Bostonu ali jednostavno su Ainge i Wyc mislili drugačije. I kao što kažeš, to se moralo dogoditi kad-tad (odlazak velike trojke). Sada je prilika za novim početkom. A po meni, nema idealnije prilike od slijedećeg drafta. Bolje biti kriminalno loš slijedeće godine nego mediokritet kao npr. Atlanta svih ovih godina.
Vidim problem što se tiče FA liste 2014. Po meni, od top klasa, mislim da nitko ne bi volio doći u Boston. Tu ne treba tražiti TOP pojačanja.
Ostaje nam draft i trade. A draft je prebukiran odličnim igračima slijedeće godine. Osim Parkera i Wigginsa tu su još Smart, Randle, Embiid, Harrison, Young, Exum, Gordon, bit će zanimljivo pratiti mogu li Austin, Cory Jefferson i McGary podići još više svoju igru, mogu li Šarić i Hezonja dobiti konstantnost ove sezone itd.........
Jednostavno je vrijeme da nas sreća malo pomazi i nasmješi nam se. Nadam se da će to biti u ovom draftu.
Pa onda nam ostaje i trade koji ćemo uraditi 100 % tijekom ove sezone ili pred sam draft. Jedino što bi u svakom nekom scenariju dobivanja boljeg igrača morali dati puno pa sad nema smisla špekulirati i razmišljati o opcijama.
In Danny We Trust.
Što se ove ekipe tiče, pa ja bih igrao sa ovom početnom petorkom dok se Rondo ne vrati: Bradley-Brooks-Green-Sullinger-Olynyk.
Iako ne znam za koga bih se odlučio između Crawforda, Bradley i PP, ajde neka Bradley bude startni PG. Back-up petorka: Pressey-Crawford-Wallace-Bass-Faverani.
Jbt, pa uopće nismo loši kad ovako pogledaš sa strane. Još kad se uigramo.......
Volio bih da najviše igraju mladi igrači jer u njima je budućnost a ne da njihove minute troše Lee, Hump, Wallace. Maksimalna prilika mladim igračima je potrebna i mislim da to znaju i u Bostonu.
U svakom slučaju, trebamo tankirati slijedeće sezone i pokušati dobiti što bolji pick na draftu. Trebamo uraditi neki trade. Znam, lakše reći nego učiniti ali imamo i mlade igrače, imamo zvijezdu u vidu Ronda, imamo pickove, zadnja godina Humphriesa.
Jedino se nadam da nećemo biti naivni i ući u playoff jer je realno maksimalni domet ove ekipe prvi krug playoffa.
PS.
Imamo li 2014. godine pravo birati 2 puta u prvoj rundi ili ne? Ne shvaćam baš najbolje ova draft prava.
Imamo a ako nam se posreci da Netsi ili LA ima losu sezonu mozemo imati 2 pika u top 10
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Što nas ima mašala. E baš cemo se lijepo družiti kad krene sezona
Parker, Wiggins, Smart, Julius Randle, Glenn Robinson, Willie Cauley-Stein... ce biti vrhunski igraci mislim da nema fule da bilo koga od ovih igraca dobijemo.
Parker, Wiggins, Smart, Julius Randle, Glenn Robinson, Willie Cauley-Stein... ce biti vrhunski igraci mislim da nema fule da bilo koga od ovih igraca dobijemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.