FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
protiv Radnika nece biti : Baric,Alispahic,Benko,Duljevic,Radovac,Mihojevic,Puric...ovo je sto ja znam
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 maj 2015, 16:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
@team87
Benko - kartoni.
Dulja, Alispahić, Purić i vjerovatno Barić - povreda
Radovac i Mihojević - reprezentacija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Benko - kartoni.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 maj 2015, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
[quote="hilmo"]@team87
Benko - kartoni.
Dadovac i Mihojević - reprezentacija.
i Tatomirovic,Berberovic,Puzigaca po 2 zuta sto znaci da ne smiju ici bas maksimalno a za odbranbenog je to veliki problem
Benko - kartoni.
Dadovac i Mihojević - reprezentacija.
i Tatomirovic,Berberovic,Puzigaca po 2 zuta sto znaci da ne smiju ici bas maksimalno a za odbranbenog je to veliki problem
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Nema potrebe za vrijeđanjem i hvala ti što si me podsjetio na taj protiv Travnika. Opet je vjerovatno da mene iako mi se čini ko da je bio jedan i na Koševu, ne mislim na ovaj srečni gol protiv Zrinskog gdje igrač koji je bio daleko od utjecaja na igru zaboravio da izađe. Neka onda bude iz Travnika da je to treći iz ofsajda a fino sam napisao ko ne vjeruje da je protiv Zvijezde prvi gol Benke bio iz ofsajda neka samo pogleda snimak i samo če mu se reći a i poništeni gol Olimpika.Evander je napisao/la:Keru, ne lazi!!!bojamora je napisao/la:A usput da pojasnim Hilmi pošto očito izgleda da ja više pratim fk sarajevo od njega. Benko je dao 3 gola iz ofsajda i to protiv Zvijezde u prvom kolu, protiv Slavije i stade mi mozak na Koševu ko prati znače protiv koga. Ko želi sve može fino i polako provjeriti na tv snimcima naravno ako nisu izbrisani
Jedini njegov gol iz offsajda je onaj u Travniku. Zvijezda cist da ne moze cisci, Slavija dvojben, ali izgleda ipak regularan.
Ali ja vjerujem da je za tebe i onaj juce bio iz offsajda
-
- Kontakt:
gol protiv zvijezde bio poslije kornera kakv ofsajdbojamora je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem i hvala ti što si me podsjetio na taj protiv Travnika. Opet je vjerovatno da mene iako mi se čini ko da je bio jedan i na Koševu, ne mislim na ovaj srečni gol protiv Zrinskog gdje igrač koji je bio daleko od utjecaja na igru zaboravio da izađe. Neka onda bude iz Travnika da je to treći iz ofsajda a fino sam napisao ko ne vjeruje da je protiv Zvijezde prvi gol Benke bio iz ofsajda neka samo pogleda snimak i samo če mu se reći a i poništeni gol Olimpika.Evander je napisao/la:Keru, ne lazi!!!bojamora je napisao/la:A usput da pojasnim Hilmi pošto očito izgleda da ja više pratim fk sarajevo od njega. Benko je dao 3 gola iz ofsajda i to protiv Zvijezde u prvom kolu, protiv Slavije i stade mi mozak na Koševu ko prati znače protiv koga. Ko želi sve može fino i polako provjeriti na tv snimcima naravno ako nisu izbrisani
Jedini njegov gol iz offsajda je onaj u Travniku. Zvijezda cist da ne moze cisci, Slavija dvojben, ali izgleda ipak regularan.

bojamora je napisao/la: a fino sam napisao ko ne vjeruje da je protiv Zvijezde prvi gol Benke bio iz ofsajda neka samo pogleda snimak i samo če mu se reći a i poništeni gol Olimpika.
Zasto lazes ??
Zadnja izmjena: simon, dana/u 10 maj 2015, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Kako bolan dvojben sudije suspendovan jer ga nije sviraoEvander je napisao/la:Keru, ne lazi!!!bojamora je napisao/la:A usput da pojasnim Hilmi pošto očito izgleda da ja više pratim fk sarajevo od njega. Benko je dao 3 gola iz ofsajda i to protiv Zvijezde u prvom kolu, protiv Slavije i stade mi mozak na Koševu ko prati znače protiv koga. Ko želi sve može fino i polako provjeriti na tv snimcima naravno ako nisu izbrisani

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Prije utakmice protiv Širokog, stigao je pismeni dopis iz saveza u kojem je navedeno, da on ne može sljedecu utakmicu sjediti na klupi Sarajevo. Dzeno nije imao ni A licencu. Dzeno danas ima i uz pomoc kluba je završio A licencu, tako da ce vjerovatno biti prijavljen kao pomocni trener. Bice i pro licenca, samo nam se vi nemojte nervirati.bojamora je napisao/la:Meni samo nije jasna jedna stvar a pošto je trenutno miroljubljiva atmosfera na forumu volio bi da mi to pojasnite. Naime prvo je Uščuplić smjenjen navodno što nema licence. Pa je onda Adžem smijenjen što nema licence. Rečeno je da su se u savezu uveli kriterijumi po kojima se više ne može , lažno predstavljati da su kazne drakonske, suzpenzije, oduzimanje bodova i tako to. Rečeno je takođe da trener koji nema licencu ne može čak ni na novinarskim preskama odgovarati.
E sad mene zanima je li to Uščuplić dobio licencu ili je sve što je pričano bila laž ili je opet nešto vezano za čuvenu : Stop korupciji u bh fudbalu.
Das Ist Walter
-
- Kontakt:
Nije nikako dobro, pogotovu za Benkaru, Dulju i Radovca jer oni su realno pravili razliku na terenu! Bojim se da je ova ekipa bez njih goli prosjek kukuruz lige jer i dok su igrali znali smo se patiti, a zamisli kako će to tek izgledati bez njih...!hilmo je napisao/la:@team87
Benko - kartoni.

PS. Ne mogu da uđem preko tapatalka na forum, jesam li jedini ili ima još neko sa istim problemom?!

E ovo si u pravu. Hajd nam sada istine radi postavi prvi gol Sarajeva protiv Zvijezde koji je faktički i odlučio utakmicu jer je Zvijezda poslije njega krenula grlom u jagode. Ako budeš u pravu skidam ti kapu a ako ne ti meni.simon je napisao/la:bojamora je napisao/la: a fino sam napisao ko ne vjeruje da je protiv Zvijezde prvi gol Benke bio iz ofsajda neka samo pogleda snimak i samo če mu se reći a i poništeni gol Olimpika.
Zasto lazes ??
Pa je li to u stvari znači da on ne može da bude prvi trener i da se opet zaobilaze propisi saveza. Joj nikad sa vama izgurat istinu do kraja.miden je napisao/la:Prije utakmice protiv Širokog, stigao je pismeni dopis iz saveza u kojem je navedeno, da on ne može sljedecu utakmicu sjediti na klupi Sarajevo. Dzeno nije imao ni A licencu. Dzeno danas ima i uz pomoc kluba je završio A licencu, tako da ce vjerovatno biti prijavljen kao pomocni trener. Bice i pro licenca, samo nam se vi nemojte nervirati.bojamora je napisao/la:Meni samo nije jasna jedna stvar a pošto je trenutno miroljubljiva atmosfera na forumu volio bi da mi to pojasnite. Naime prvo je Uščuplić smjenjen navodno što nema licence. Pa je onda Adžem smijenjen što nema licence. Rečeno je da su se u savezu uveli kriterijumi po kojima se više ne može , lažno predstavljati da su kazne drakonske, suzpenzije, oduzimanje bodova i tako to. Rečeno je takođe da trener koji nema licencu ne može čak ni na novinarskim preskama odgovarati.
E sad mene zanima je li to Uščuplić dobio licencu ili je sve što je pričano bila laž ili je opet nešto vezano za čuvenu : Stop korupciji u bh fudbalu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
prvi gol protiv zvjezde je dao Bekic i nije bio ofsajdbojamora je napisao/la:E ovo si u pravu. Hajd nam sada istine radi postavi prvi gol Sarajeva protiv Zvijezde koji je faktički i odlučio utakmicu jer je Zvijezda poslije njega krenula grlom u jagode. Ako budeš u pravu skidam ti kapu a ako ne ti meni.simon je napisao/la:bojamora je napisao/la: a fino sam napisao ko ne vjeruje da je protiv Zvijezde prvi gol Benke bio iz ofsajda neka samo pogleda snimak i samo če mu se reći a i poništeni gol Olimpika.
Zasto lazes ??

E ovo si u pravu. Hajd nam sada istine radi postavi prvi gol Sarajeva protiv Zvijezde koji je faktički i odlučio utakmicu jer je Zvijezda poslije njega krenula grlom u jagode. Ako budeš u pravu skidam ti kapu a ako ne ti meni.[/quote]
prvi gol protiv zvjezde je dao Bekic i nije bio ofsajd
[/quote]
Pa neka nam ga neko stavi da zajedno vidimo, na taj sam go i mislio. Ja bi stavio al ne znam, ko što ste stavili ovaj drugi Benkin i bili u pravu.
prvi gol protiv zvjezde je dao Bekic i nije bio ofsajd

Pa neka nam ga neko stavi da zajedno vidimo, na taj sam go i mislio. Ja bi stavio al ne znam, ko što ste stavili ovaj drugi Benkin i bili u pravu.
Ako ne bude mogao biti trener, poslacemo savezu zahtjev, da odgode utakmice dok ne nađemo trenera.bojamora je napisao/la:Pa je li to u stvari znači da on ne može da bude prvi trener i da se opet zaobilaze propisi saveza. Joj nikad sa vama izgurat istinu do kraja.miden je napisao/la:Prije utakmice protiv Širokog, stigao je pismeni dopis iz saveza u kojem je navedeno, da on ne može sljedecu utakmicu sjediti na klupi Sarajevo. Dzeno nije imao ni A licencu. Dzeno danas ima i uz pomoc kluba je završio A licencu, tako da ce vjerovatno biti prijavljen kao pomocni trener. Bice i pro licenca, samo nam se vi nemojte nervirati.bojamora je napisao/la:Meni samo nije jasna jedna stvar a pošto je trenutno miroljubljiva atmosfera na forumu volio bi da mi to pojasnite. Naime prvo je Uščuplić smjenjen navodno što nema licence. Pa je onda Adžem smijenjen što nema licence. Rečeno je da su se u savezu uveli kriterijumi po kojima se više ne može , lažno predstavljati da su kazne drakonske, suzpenzije, oduzimanje bodova i tako to. Rečeno je takođe da trener koji nema licencu ne može čak ni na novinarskim preskama odgovarati.

Das Ist Walter
- bordoakapitar
Decko, obrati se Savezu ili jos bolje svom direktoru pa neka se on zali Savezu ako ima osnove! Smaras nas glupostima ovdje! Po tebi, nista sto ima veze s nama a pozitivno je za nas, nije regularno! To je bolest decko a pogotovo zato jer je tvoj klub sinonim za te stvari, koje nama podmeces!bojamora je napisao/la:Pa je li to u stvari znači da on ne može da bude prvi trener i da se opet zaobilaze propisi saveza. Joj nikad sa vama izgurat istinu do kraja.miden je napisao/la:Prije utakmice protiv Širokog, stigao je pismeni dopis iz saveza u kojem je navedeno, da on ne može sljedecu utakmicu sjediti na klupi Sarajevo. Dzeno nije imao ni A licencu. Dzeno danas ima i uz pomoc kluba je završio A licencu, tako da ce vjerovatno biti prijavljen kao pomocni trener. Bice i pro licenca, samo nam se vi nemojte nervirati.bojamora je napisao/la:Meni samo nije jasna jedna stvar a pošto je trenutno miroljubljiva atmosfera na forumu volio bi da mi to pojasnite. Naime prvo je Uščuplić smjenjen navodno što nema licence. Pa je onda Adžem smijenjen što nema licence. Rečeno je da su se u savezu uveli kriterijumi po kojima se više ne može , lažno predstavljati da su kazne drakonske, suzpenzije, oduzimanje bodova i tako to. Rečeno je takođe da trener koji nema licencu ne može čak ni na novinarskim preskama odgovarati.
Njegova izlaganja prethodnih mjeseci nisu vrijedna diskusije. Tako da, pustite ga neka misli sta hoce. I da mu sve dokazemo on ce opet okrenuti na svoju ruku. To su oni o kojima sam ja u jednom od prethodnih postova govorio.
Imas pp.
@bordoakapitarbojamora je napisao/la:Mi imamo dva cilja a to je Europa ili titula i da pitari ne budu prvaci. E sad valja to nekako postići.
Imas pp.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 maj 2015, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
miden je napisao/la: Ako ne bude mogao biti trener, poslacemo savezu zahtjev, da odgode utakmice dok ne nađemo trenera.

@hilmo ma pusti nas malo da se igramo sa njim

Ti si opet šampion !
Nasmija me Simone
pa što bolan ne postaviš i prvi gol protiv Zvijezde kad si znao staviti drugi da se još malo smijemo 

Zaustavi na 0:39 i 0:40 i smiji se sam sebi.