aha, Krpa vam je trebao za plasman u grupnu fazu Lige Prvaka :mrgreen:UltrasMostar94 je napisao/la:Posto nije doso za Ligu Prvaka, nije nam potreban u ligi, jer cemo se lagano prosetat do trofeja ko i svake sezone :wave:
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Radije da mlađi igraju nego da gledam razne Krpiće i Mešanoviće. Svaka njima čast, ali neka.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
PiazzaGrande
Bio je uporan u namjeri da dođe u Zrinju, ali je struka bila protiv...Kao što je Maka nedavno rekao, nama treba drugačiji tip napadača, nešto slično Mešanoviću...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
To je i probelm sto niko u BiH ne moze zadrzat mlade igrace, jbg dobri odlaze, losi ostaju, ma bio igrac mlad ili star. I to je problem cijele lige ne samo Zrinjskog. Chinaglia nisam na to mislio, nego ko nam treba igrat napad (Kajkut) za njega je Krpic Messi. Kod Krpica mi se jedino svidja skok igra i snalazenje u sesnastercu (sto nama treba), nema on neki poseban kvalitet, sto i govori da je imo samo jednu odlicnu sezonu...
Iskreno ne mogu vjerovati da nismo doveli Krpića, a dali papire Kajkutu.. ne vidim u cemu je Kajkut bolji..
HŠKZ!
-
PiazzaGrande

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
Pa cak cu ti reci da je Kajkut po statistici bolji, iako je on igro vecinom ofanzivnog veznjaka u 120 nastupa dao je 50 golova, a u Celiku je cuda cino ja mislim 2012/13, ali je ostario. Dok krpa ima svega 20 golova u 79 nastupa (Premijer liga), a da mu nije prosle poksezone kao klasicni spic imo bi 15-ak golova. Kad je se prodavo AIK odma sam znao da nece zabijat. Kajkuta **** forma, a i nije klasicni napadac.mara1905 je napisao/la:Iskreno ne mogu vjerovati da nismo doveli Krpića, a dali papire Kajkutu.. ne vidim u cemu je Kajkut bolji..
Znam ja to, ali se gleda sada, lani je Krpić igro odlično, a Sale skoro sve golove dao iz penala.. ma nema ja ništa protiv Kajkuta daj bože da zavali het trik, samo kažem da bi bilo puno bolje da je tu Krpić, pogotovo što Baka forisra igru po krilima, a ovaj majstor igre glavom.. i ponovit ću jedan veznjak ljudi, gdje ćeš u sezonu s Jamakom kao glavim igračemUltrasMostar94 je napisao/la:Pa cak cu ti reci da je Kajkut po statistici bolji, iako je on igro vecinom ofanzivnog veznjaka u 120 nastupa dao je 50 golova, a u Celiku je cuda cino ja mislim 2012/13, ali je ostario. Dok krpa ima svega 20 golova u 79 nastupa (Premijer liga), a da mu nije prosle poksezone kao klasicni spic imo bi 15-ak golova. Kad je se prodavo AIK odma sam znao da nece zabijat. Kajkuta **** forma, a i nije klasicni napadac.mara1905 je napisao/la:Iskreno ne mogu vjerovati da nismo doveli Krpića, a dali papire Kajkutu.. ne vidim u cemu je Kajkut bolji..
HŠKZ!
Jamak je hodajuća fosna.
Čirak i Ćavar trebaju igrati šestice,barem su mladi i mogu trčat. Ovi ostali ne mogu ni to.
Čirak i Ćavar trebaju igrati šestice,barem su mladi i mogu trčat. Ovi ostali ne mogu ni to.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
PiazzaGrande
PiazzaGrande je napisao/la:
U ponedjeljak u 10 sati u prodaju će biti puštene sezonske ulaznice za sve domaće prvenstvene i Kup utakmice HŠK Zrinjski u sezoni 2017./2018.
Cijene sezonskih ulaznica bit će iste kao i za proteklu sezonu - 50 KM za tribinu Zapad i 20 KM za tribinu istok.
U ponedjeljak i utorak moći će se kupiti na prodajnom mjestu zajedno s ulaznicama za utakmicu HŠK Zrinjski – NK Maribor, nakon čega će se do početka prvenstva prodavati isključivo u Fan Shopu koji se nalazi u ulici Kralja Tvrtka bb.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
Ne znam koliko bi to defanzivno dobro bilo, jer protiv Maribora ce nam trebati "3 stopera", a Jamak to radi solidno, a i dosta se trudi. Posto je baka reko da ima 2 dileme i da je rjeseno 9 pozicija, mislim da je ta dilema citava desna strana (iskreno najlosija je), tako da ti je Jamak sigurno u prvoj.Besic je napisao/la:Jamak je hodajuća fosna.
kad se sjetim lani Tomić, Petrak, Peko, Meša, uvjeren sam da bi s tom ekipom prošli Maribor, Peko na motiv opet bi bio naš najbolji igrač, Tomić i Petrak i jesu konstanta čitavu sezonu, Meša bi trčo ko naviijen...
HŠKZ!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
PiazzaGrande je napisao/la:..druga je stvar to sto smo mi nekim momcima,rodbina, prijatelji ili poznanici ( Mostar je mali grad ) pa mislimo da na osnovu toga mora igrati za prvaka drzave...dobar je momak, nas, iz grada-daj ga u momcad...tako mozemo jedino zavrsiti u ligi za ostanak...i ja sam dobar momak (barem tako raja kaze )...UltrasMostar94 je napisao/la:Ljuti me stav ovog prijelaznog roka. Umjesto da se gora nasa mladez, gura se Husariceva mladez. Onda se kupuju propali igraci, ako cemo realno, pa ja mislin da dvojac Perisic i Pezer ne bi zadovoljio Capljinu, Cirjaku necu sudit. Najvece pojacanje Jazvin. Stadion nije bio realan prije, ali sad kada smo vec stekli neke temleje (3 titule u 4 godine) dobilo se i malo para, mislim da je vrijeme za neku izgradnju. Ali cu svakako uzivati u utakmici s Mariborom

Evo to je to...nije sto su moji, al ekstra igraju, a ovi i sto su nasi i igraju, guraju ih jaki menadzeri pa moji ne mogu igrat. I svaki drugi jbn komentar je nalik ovom. Niko sretniji od mene da je pola momcadi iz Mostara, ali ne bi skodilo malo i realnosti koliko je tu ustvari kvalitetnih igraca koji mogu igrat za prvaka drzave. Ne kazem ja da se nije mozda i propustio koji igrac(al ne znam koji), al stvara se prica kao da imamo la masiu i u svakom trenutku imamo spremna 2 igraca da ulete medju seniore.
Da se malo smirim.. kakvu je ono sliku calta stavio sa stajanja? Jel to se nesto krece radit uskoro
-
PiazzaGrande
Nista specijalno, srušili onu strazarnicu, stvarno je ruglo...valjalo bi i da se ona mistrijina ograda ukloni...tutankamon1905 je napisao/la:
Da se malo smirim.. kakvu je ono sliku calta stavio sa stajanja? Jel to se nesto krece radit uskoro
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Reci mi samo jednog igraca iz naše škole da je uspjeo negdje drugo a da nije dobio šansu u Zrinjskom !?tutankamon1905 je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:..druga je stvar to sto smo mi nekim momcima,rodbina, prijatelji ili poznanici ( Mostar je mali grad ) pa mislimo da na osnovu toga mora igrati za prvaka drzave...dobar je momak, nas, iz grada-daj ga u momcad...tako mozemo jedino zavrsiti u ligi za ostanak...i ja sam dobar momak (barem tako raja kaze )...UltrasMostar94 je napisao/la:Ljuti me stav ovog prijelaznog roka. Umjesto da se gora nasa mladez, gura se Husariceva mladez. Onda se kupuju propali igraci, ako cemo realno, pa ja mislin da dvojac Perisic i Pezer ne bi zadovoljio Capljinu, Cirjaku necu sudit. Najvece pojacanje Jazvin. Stadion nije bio realan prije, ali sad kada smo vec stekli neke temleje (3 titule u 4 godine) dobilo se i malo para, mislim da je vrijeme za neku izgradnju. Ali cu svakako uzivati u utakmici s Mariborom
Evo to je to...nije sto su moji, al ekstra igraju, a ovi i sto su nasi i igraju, guraju ih jaki menadzeri pa moji ne mogu igrat. I svaki drugi jbn komentar je nalik ovom. Niko sretniji od mene da je pola momcadi iz Mostara, ali ne bi skodilo malo i realnosti koliko je tu ustvari kvalitetnih igraca koji mogu igrat za prvaka drzave. Ne kazem ja da se nije mozda i propustio koji igrac(al ne znam koji), al stvara se prica kao da imamo la masiu i u svakom trenutku imamo spremna 2 igraca da ulete medju seniore.
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
-
PiazzaGrande
Zvone je otet...došao general i odveo ga, niko mu nije onda mogao reći NE!smoto je napisao/la:P.s. Zvone je otišao kao junior ...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande

Svoj dolazak najavili su navijači Zrinjskog iz Stoca i Čapljine...
Večer će uveličati i nogometaši HŠK Zrinjski...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ivan Dreznjak Ćufe , Josip Sesar oni su rekli NE !PiazzaGrande je napisao/la:Zvone je otet...došao general i odveo ga, niko mu nije onda mogao reći NE!smoto je napisao/la:P.s. Zvone je otišao kao junior ...
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.