Ovako je najbolje , i za njega i za Mancinija
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ve-forward" onclick="window.open(this.href);return false;
mozel prijevod ?Lucryler je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ve-forward
Ukratko, izvinio se Manciniju i saigračiam na svom ponašanju, Mancini ej prihvatio njegovo izvinjenje, već su misli okrenute narednoj utakmici.Edvin_Mg je napisao/la:mozel prijevod ?Lucryler je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ve-forward
Objasnio je da je žarko želio pobjedu u Njemačkoj, da mu je utakmica u zemmlji u kojoj je stekao ime bila veoma važna, u trenutku izmjene gubili su zbog čega je bio jako frustriran i regaovao kako je reagovao.
To je to, uglavnom.
helem, kako sam se i nadao. Edin nije glup dečko, znao je da je pogriješio u uradio jedinu pravu stvar u ovoj situaciji, izvinio se.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kao sto zna da se sa rogatim ne bode.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Vala Mancini ima sve predispozicije vola, pa i tu da je rogat i da se ne bode sa njim.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Ma joj ocam' trebao mu je reci: "Fuck off back to Italy." Tada bi tek racuni bili izravnati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Slazem se, trebao je i on njega odj.ebati u Italiju i onda se javno izvinuti i sve bi bilo ok, njih dvojica bi bili 1:1, a Dzeko bi opet igrao pogotovo nakon sto Tevez odj.ebe za ArgentinuTrasimaco je napisao/la:Ma joj ocam' trebao mu je reci: "Fuck off back to Italy." Tada bi tek racuni bili izravnati.
Al ne fakat, ovaj Mancini je pravi levat, pa evo svako od nas na ovom forumu bi znao izvesti igrace na teren, reci im samo da igraju svoje pozicije koje najbolje znaju pa sta urade da urade...ako pobijede bice joj jesam majstor, ono kravatu popravljam pred kamarama, kofrcim se, a ako zijanim okrivim igrace ili predsjednika kako mi nije doveo pojacanja...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pametno dzeko igraj tamo do januara i fataj se noge,mislim da si se ubio za Totenhema ili Celzija,a moze i Arsenal.
- Megamon
- Kontakt:
Pametan potez naseg dijamanta.Svjestan je i on da svadjom sa Mancinijem nece dobiti nista.Da je us'o u neku dublju diskusiju mozda nebi imao mjesta ni na tribinama ETIHADA.Ovako sad opet mora zapeti na treninzima jer ruku na srce zadnje utakmice odigrao je ispod svog nivou.Ona cetiri gola protiv Totenshita su proslost i ne moze igrati na racun njih.Konkurencija je paklena tako da treba ici u korak sa njom.
Sto se tice subotnje utakmice ja bi najsretniji bio kad bi on 90 minuta proveo na klupi jer nedo Bog ima Blackburn opasnih mesara.Yebeno lose bi bilo da nam ga povrijede pred ove odlucujue utakmice.
Sto se tice subotnje utakmice ja bi najsretniji bio kad bi on 90 minuta proveo na klupi jer nedo Bog ima Blackburn opasnih mesara.Yebeno lose bi bilo da nam ga povrijede pred ove odlucujue utakmice.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Fakat ne kontam zasto se diglo toliko prasine oko Dzekine reakcije. Pa ljut pa sta???? Bolje i to nego da je ravnodusan. Uostalom ko nebi bio ljut u onakvoj situaciji. Dzeko nije ni prvi ni posljednji igrac koji je ljutito reagovao. I ko kaze da je reakcija bila upucena Manciniju. Mozda je covjek bio ljut sto mu je ekipa igrala ocajno. Ruku na srce ostaviti Aguera u igri je bila losa odluka. Pa Aguero je komotno mogao sa onom djecom dodavati lopte sa strane i vise bi pomogao timu nego ono sto je radio na terenu.
A i da jeste reakcija bila upucena Manciniju, eto izvinuo se i idemo dalje.
A i da jeste reakcija bila upucena Manciniju, eto izvinuo se i idemo dalje.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
nije bilo potrebe da se izvine, DZEKO majstore
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Naravno da se treba izvinuti ,pa kakav bi on uzor od igraca bio kad bi se tako ponaso!!!bordo_Sarajevo je napisao/la:nije bilo potrebe da se izvine, DZEKO majstore
njegova rekacije je bila samo frustracija sto su igrali lose!!! i to je dobro jer znaci da zeli da pobjeduje i da igra!! ali u svijetu postoji kodeks ponasanja!! samo kod nas nije jos dosao(bar u nekim djelovima)!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Bravo Edine za izvinjenje.
Pogrijesio si, i bilo je za ocekivat' da ces se izvinuti. Jos jedno, bravo odlican potez.
Pogrijesio si, i bilo je za ocekivat' da ces se izvinuti. Jos jedno, bravo odlican potez.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako to kod nas nije dosao?! Dajte ba ljudi, sta drzavu blatite na svakom koraku?! Je l' to nijedan igrac do sada nije onako reagovao kao Edin?! Stvarno pretjerujete! Ima igraca koji s namjerom idu da ti slomiju nogu, ruku, kojim nista ne predstavlja sto ces ti odsustvovati pola godine ('lupam)... i to je normalno, to je fair play... Ovo od Edina nije nista (u odnosu na to), normalno je sto je ovako odreagovao. Bio je ljut, kako na sebe, svoje saigraca, tako i na trenera. Al', mi nikad ne podrzavamo svoje, svi su bolji od nas...vrebac86 je napisao/la:ali svijetu postoji kodeks ponasanja!! samo kod nas nije jos dosao(bar u nekim djelovima)!!!
Izdržati, to je temelj vrline!
na alijanci je i mancini naucio sta znaci idi u pi...... materinu
Koji su **** ovi s BHT-a. Danas prenose utakmicu MAN Utd-a, a u isto vrijeme se igra i utakmica Cityja... nigdje logike...

-
jasko_juve
- Kontakt:
pa jel trebaju svake sedmice prenosit city bgt??stalno ih prenose..dosta vise i njih..rogeRF je napisao/la:Koji su **** ovi s BHT-a. Danas prenose utakmicu MAN Utd-a, a u isto vrijeme se igra i utakmica Cityja... nigdje logike...![]()
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad stalno?! Njihovu utakmicu u EPL prenosili su samo jednom. Hajd sto ne prenose kad se utakmica igra u drugim terminima, vec ne prenose i kad se igra u 16:00h. Normalno da ce prenositi ekipu u kojoj igra nas reprezentativac, nego tamo neku desetu..jasko_juve je napisao/la:pa jel trebaju svake sedmice prenosit city bgt??stalno ih prenose..dosta vise i njih..rogeRF je napisao/la:Koji su **** ovi s BHT-a. Danas prenose utakmicu MAN Utd-a, a u isto vrijeme se igra i utakmica Cityja... nigdje logike...![]()
![]()
ne znam kad samih zadnji put gledao na BHT-u, iskreno rečeno...jasko_juve je napisao/la:pa jel trebaju svake sedmice prenosit city bgt??stalno ih prenose..dosta vise i njih..rogeRF je napisao/la:Koji su **** ovi s BHT-a. Danas prenose utakmicu MAN Utd-a, a u isto vrijeme se igra i utakmica Cityja... nigdje logike...![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: al87, Goalgetter, Hansestadt, LeCoq i 34 gosta.