Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Eto ga, procepilo je, na Bernabeu smo neprikosnoveni, iako smo u 2 tekme primila po 2 gola, no dali smo 10, hettrik Ronalda, Benz i Pipita po 1 i majstorija Varanea za 3 boda i opstanak Moua...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- anonymousHD
- Kontakt:
Varane zabi golčinu, proslavi bolje od Ronalda... Kaka mi je odlično odigrao, pravo je dobar bio, izgleda vraća se u formu...
Ma ocekivao sam ja njegov ulazak.xaviesta je napisao/la:Zar nije na klupiMARCELO je napisao/la:Ocekujem veceras povratak Ozila u formu,a samim tim i laganu pobjedu Reala![]()
![]()
Sto se toga tice Ozil dobar,ne kao sto zna biti ,al dobar.Pogotovo ona lopta za Ronalda kad je sviran drugi penal

A Kaka mozda i najbolji.Samo da nastavi ovako.I Marcelo odigro na svom nivou,jako ofanzivno i prodorno.
Ronaldo solidan.Ovi ostali tu i tamo

Sve u svemu,izgleda da smo se vratili,sto bismo mi rekli,procepili.

Sretno zmajevi!!
Mourinho je mangup, odmah baca ovog klinca u vatru, uvijek je na taj način pravio velike igrače....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Taj klinac je bio najbolji u redovima Reala protiv Rasinga, a ja nisi gledao, nemas AreneVirtu4l je napisao/la:Mourinho je mangup, odmah baca ovog klinca u vatru, uvijek je na taj način pravio velike igrače....

- Der_Bomber
- Kontakt:
Ovaj frajer jedino moze zabit protiv male ekipe
Jel ikad zabio 3 gola protiv dobar tim? Nije...

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Pa haj svasta sam cuo u zivotu, red je bio i ovo da cujem.Der_Bomber je napisao/la:Ovaj frajer jedino moze zabit protiv male ekipe![]()
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Barca, Milan, Inter, Tottenham, Atletico, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Villarreal su mali klubovi.Der_Bomber je napisao/la:Ovaj frajer jedino moze zabit protiv male ekipe![]()

Ej da, ne moze ni pet golova velikim timovima zabit...

[youtube][/youtube]
kad je cristina zabila barci 3 gola
cisto radi reda pitam ???
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 25 sep 2011, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Mislio je na hat-trick i vjerovatno na onog Ronalda u realu , a ne ManchiKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Barca, Milan, Inter, Tottenham, Atletico, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Villarreal su mali klubovi.Der_Bomber je napisao/la:Ovaj frajer jedino moze zabit protiv male ekipe![]()
Jel ikad zabio 3 gola protiv dobar tim? Nije...![]()
Ej da, ne moze ni pet golova velikim timovima zabit...![]()
[youtube][/youtube]

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Nikad.T-MAC je napisao/la:kad je cristina zabila barci 3 gola
A ja budala spomenu Milan, Barcu, Tottenham, Sevillu, Atletico, Lyon, Ajax i Villarreal, e yebiga, zayebo se.messilla je napisao/la: Mislio je na hat-trick i vjerovatno na onog Ronalda u realu , a ne Manchi
Ajd sta serete odma.Sve se svodi na to da je messi bolji od Ronalda.U redu,al dosta tih provokacija.Idite na svoju temu i slavite zasluzenu i uvjerljivu pobjedu,kao i tri gola messija protiv JAKE ekipe.
Sretno zmajevi!!
iskreno taj momak me u niti jednoj "velikoj" utakmici nije odusevio.Prakticno se gubi kada najvise treba.
Al jbga nije svako Messi da je tako ne bi valjalo.
Veceras me uopste nije odusevio dao je 3 gola vise manje kao i da ih nije dao.
2 iz penala i jedan grewskom golmana.Igrao je ocajno kao i citav Real.
Dali su 6 golova ali protiv ozbiljnije ekipe sa ovakvih prvih 45 minuta nebi se proveli dobro.
Dali su 6 golova ali protiv ozbiljnije ekipe sa ovakvih prvih 45 minuta nebi se proveli dobro.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Jača je on Raya da je ****.MARCELO je napisao/la:Ajd sta serete odma.Sve se svodi na to da je messi bolji od Ronalda.U redu,al dosta tih provokacija.Idite na svoju temu i slavite zasluzenu i uvjerljivu pobjedu,kao i tri gola messija protiv JAKE ekipe.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Bold 1:Zabac je napisao/la:iskreno taj momak me u niti jednoj "velikoj" utakmici nije odusevio.Prakticno se gubi kada najvise treba.

Bold 2:

prvo,gdje ti vidis provokaciju..MARCELO je napisao/la:Ajd sta serete odma.Sve se svodi na to da je messi bolji od Ronalda.U redu,al dosta tih provokacija.Idite na svoju temu i slavite zasluzenu i uvjerljivu pobjedu,kao i tri gola messija protiv JAKE ekipe.
covjek je napisao da je cristina zabila 3 gola protiv nabrojanih ekipa,sto naravno nije tacno..samo smo ga ispravili..
gdje je ovde provokacija..
i usput,ti sa ovom recenicom pokreces moguce provokacije

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Nisam ja napisao da je on zabio 3 gola Barci i Tottenhamu nego sam te timove svrstao u "velike klubove" kojima je Ronaldo zabio gol. A zatim tek u drugom pasusu stavio da je zabio vise od 3 gola jednoj vecoj ekipi. Nesporazum...T-MAC je napisao/la: prvo,gdje ti vidis provokaciju..
covjek je napisao da je cristina zabila 3 gola protiv nabrojanih ekipa,sto naravno nije tacno..samo smo ga ispravili..
gdje je ovde provokacija..
i usput,ti sa ovom recenicom pokreces moguce provokacije
zna se da je bio nesporazum...KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la: Nisam ja napisao da je on zabio 3 gola Barci i Tottenhamu nego sam te timove svrstao u "velike klubove" kojima je Ronaldo zabio gol. A zatim tek u drugom pasusu stavio da je zabio vise od 3 gola jednoj vecoj ekipi. Nesporazum...

samo ne mogu ove koji svaku recenicu vide kao provokaciju...samo nek dolazi sa barcine teme odma je provokator..a onde,u onim recenima do njegove ako ima igdje provokacije,ja onda na ovu temu necu vise nikad krocit
sta bio bolji 20 minuta HAHAHAAHHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA i gdje je onda narednih 160 bio ?????KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Bold 1:Zabac je napisao/la:iskreno taj momak me u niti jednoj "velikoj" utakmici nije odusevio.Prakticno se gubi kada najvise treba.
Dali su 6 golova ali protiv ozbiljnije ekipe sa ovakvih prvih 45 minuta nebi se proveli dobro.U LP je bio bolji od Messija dok Pepe nije dobio crveni karton. to "kada najvise treba" vjerujem podrazumjvas jedino tu utakmicu obzirom da je u svim prethodnim utakmicama Lige prvaka sa Realom bio izvrstan, isto tako i protiv Barce u kupu.
Bold 2:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko me sjecanje sluzi Real se i do crvenog kartona nije sastavio sa loptom ,pa tako ni Ronaldo.
Uh izvini sto rekoh da je igra bila losa.Inace igrali ste fantasticno,prava rapsodija na terenu.
Vas covjek ni kritikovat ne moze a da ne dizete frku.
btw: s kim igrate next ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.