HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

smoto
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la smoto » 07 jul 2017, 19:08

Orjuna je napisao/la:Kung Fu Panđa?
Također otišao kao junior iz jako dobro poznatih razloga !
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★

UltrasMostar94
Kontakt:

Post Postao/la UltrasMostar94 » 07 jul 2017, 19:21

Vec sam ovo prokomentiro (mozda ne ovdje) igraci sa 12-13 godina gledaju kako juniori nestanu koda nikad nisu trenirali u klubu, kako je tek kadetima, a i samim juniorima. I roditeljima je grozno kada gledaju da su uzalud davali pare svih godina, a pogleajte samo Dinamo mladi igraci iz Splita, alo Toricidasi odlaze u Dinamo za bolje sutra jer znaju da ce s 18 dobit profesionalni ugovor i u najgorem slucaju igrat za Lokose ili Zagreb, a nasi u najboljem slucaju igraju za Zmaj ili Branitelj, a ostali snalazite se sami, pa samo ako si uporan ko konj mozes se izborit. Istina je da Cavar ima najboljeg menadzera, i da ti u ovoj drzavi trebaju dobre pare da bi se probio. Imam primjere djecakak koji su odlazili sa 15 godina u Dinamo, kad su dosli gledat nase momke, uzeli su one koje su im ovi uvalili, zato se vise iz Dinama vise i ne vracjaju.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 07 jul 2017, 19:31

Toni Šunjić, Marin Ančić, Pero Stojkic, sve djeca iz naše škole i nitko nema jaku zaledjinu da ih je netko guro.Problem je u roditeljima koji nisu objektivni (ne bih ni ja bio da je moje djete u pitanju).Ne kazem da sve stima u omladinskoj skoli ali kako onda ne uspiju negdje drugdje ako su vec tako veliki talenti.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

smoto
Kontakt:

Post Postao/la smoto » 07 jul 2017, 19:40

UltrasMostar94 je napisao/la:Vec sam ovo prokomentiro (mozda ne ovdje) igraci sa 12-13 godina gledaju kako juniori nestanu koda nikad nisu trenirali u klubu, kako je tek kadetima, a i samim juniorima. I roditeljima je grozno kada gledaju da su uzalud davali pare svih godina, a pogleajte samo Dinamo mladi igraci iz Splita, alo Toricidasi odlaze u Dinamo za bolje sutra jer znaju da ce s 18 dobit profesionalni ugovor i u najgorem slucaju igrat za Lokose ili Zagreb, a nasi u najboljem slucaju igraju za Zmaj ili Branitelj, a ostali snalazite se sami, pa samo ako si uporan ko konj mozes se izborit. Istina je da Cavar ima najboljeg menadzera, i da ti u ovoj drzavi trebaju dobre pare da bi se probio. Imam primjere djecakak koji su odlazili sa 15 godina u Dinamo, kad su dosli gledat nase momke, uzeli su one koje su im ovi uvalili, zato se vise iz Dinama vise i ne vracjaju.
Nek oni treniraju i nek se bore a ne da im roditelji pune glave da su C.ronaldo i sl da su najbolji da onaj mali je tatin sin i on će uspjeti , nek treniraju i nek se ugledaju na igrače i momke koji su uspjeli iz Mostara ( Šunka , Mara , Bosko , Karacici , M.susic ) a ne da se zamaraju tim gluposti , Ko vrijedi Ko trenira i Ko je uporan dobit će priliku . Mi smo relativno mala sredina da možemo svake godine izbacuje jednog koji će biti nosioc igre i na kojem ćemo zaraditi ... a dovodjenje djeca sa strane apsolutno podržavam ( primjer Hajdarevic ) treba sve dovoditi sto vrijedi , primjer sto radi Dinamo , dovede sve mlado sto vrijedi u Hrv i po tome su najbolja škola u Hrv i dalje ( koliko je Dinamo Zagrepčana izbacilo iz škole ? ) . Ja se nadam i mislim da je ovo odličan početak stvaranja Velikog kluba u svakom smislu te rijeci ...
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★

UltrasMostar94
Kontakt:

Post Postao/la UltrasMostar94 » 07 jul 2017, 19:41

ALOBOLA je napisao/la:Toni Šunjić, Marin Ančić, Pero Stojkic, sve djeca iz naše škole i nitko nema jaku zaledjinu da ih je netko guro.Problem je u roditeljima koji nisu objektivni (ne bih ni ja bio da je moje djete u pitanju).Ne kazem da sve stima u omladinskoj skoli ali kako onda ne uspiju negdje drugdje ako su vec tako veliki talenti.
To je jako mal broj igraca, s obzirom na talent Hercegovca, a i samih Mostaraca. Nemoj samo gledat Zrinjski, gledaj svih 30-40 momaka koji zavrsavaju svoje skolovanje u Zrinjskom, gdje zavrsavaju, 60-70% njih bez karijere, dok samo 5% ako i toliko dobije priliku naci se na klupi Zrinjskog, a ostali na svoju ruku traze klubove po federaciji ili 2-3 HNL ligi, ovi su cak se raspitali za futsal, ali i tu im nista nije znacilo treniranje u Zrinjskom. Nije samo skola, dosta smo u marketingu, a i na drustvenim mrezama jako lose organizirani.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 jul 2017, 19:56

smoto je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:
smoto je napisao/la:P.s. Zvone je otišao kao junior ...
Zvone je otet...došao general i odveo ga, niko mu nije onda mogao reći NE!
Ivan Dreznjak Ćufe , Josip Sesar oni su rekli NE !
Nisam se do kraja precizno izrazio...
Kad sam napisao da mu nitko nije mogao reći NE, mislio sam na tadašnju upravu Zrinjskog...da mu kaže dalje prste od Zrinjskog! Tada je u klubu stolovao Mistrija...ako me pamćenje ne vara...
A tih otimačina je bilo i u prvenstvu Herceg-Bosne, kada su igrači mogli prelaziti iz kluba u klub u toku sezone...pa tako neki naš igrač odigra dobro par kola i odmah se pojavljuju ovi iz ŠB i odvode ga gore...
Nismo onda mogli biti prvaci ni pomoću filmskih trikova...
Jbg..tada je ŠB bio zamišljen, od strane vladajuće stranke, kao projekt svehrvatskog nacionalnog kluba, i sve što je vrijedilo završavalo je tamo, htio-ne htio...i zato mi je smiješno kad počnu priču:naši poduzetnici, gospodarstvenici..bla, bla...hahahaha..
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 07 jul 2017, 21:14

Ma Zvone je otisao u paketu sa Barišićem ciji je otac odveo sina u siroki radi par stotina maraka i djete je propalo kao igrač.Zvone je drugi tip i bo je u drugacijim okolnostima .Usput da napisem Zvone ce kad tad a nadsm se brzo zaigrati u Zrinji.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 08 jul 2017, 23:52

Zasto zvanicna nije objavila transfer Perisica ili ja nisam upratio? Vidio sam samo onda kad su objavili da je na probi i da ce se odlucit hoce li dobit ugovor...mora da nisu bili spremni za novu turu komentara da hocemo pojacanja :D

I jesu li odigrali on i cirjak ista? Meni je citav ovaj prelazni rok nepoznanica...ko je doveden za klupe, ko da se gura u prvih 11...vjerovatno ni baka sam sa sobom ne zna jos

UltrasMostar94
Kontakt:

Post Postao/la UltrasMostar94 » 09 jul 2017, 00:40

tutankamon1905 je napisao/la:Zasto zvanicna nije objavila transfer Perisica ili ja nisam upratio? Vidio sam samo onda kad su objavili da je na probi i da ce se odlucit hoce li dobit ugovor...mora da nisu bili spremni za novu turu komentara da hocemo pojacanja :D

I jesu li odigrali on i cirjak ista? Meni je citav ovaj prelazni rok nepoznanica...ko je doveden za klupe, ko da se gura u prvih 11...vjerovatno ni baka sam sa sobom ne zna jos
Baš tako haha. Nije službeno predstavljen koliko znam, ja sam sazno da je potpiso preko neke stranice. Ma ima neku ideju Baka to je sigurno, sad koju niko ne zna. U Ligi za prvaka me je skoro svaki put iznenadio sa sastavom, tako da i vjerujem da će i ovaj put. Kad se sjetim u Marinovica nisi ni trebo gledat sastav, svi su ga znali napamet za svaku utakmicu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 jul 2017, 00:59

UltrasMostar94 je napisao/la:
tutankamon1905 je napisao/la:Zasto zvanicna nije objavila transfer Perisica ili ja nisam upratio? Vidio sam samo onda kad su objavili da je na probi i da ce se odlucit hoce li dobit ugovor...mora da nisu bili spremni za novu turu komentara da hocemo pojacanja :D

Ma ima neku ideju Baka to je sigurno, sad koju niko ne zna. U
Kralju :D :D :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 09 jul 2017, 22:53

ALOBOLA je napisao/la:Ma Zvone je otisao u paketu sa Barišićem ciji je otac odveo sina u siroki radi par stotina maraka i djete je propalo kao igrač.Zvone je drugi tip i bo je u drugacijim okolnostima .Usput da napisem Zvone ce kad tad a nadsm se brzo zaigrati u Zrinji.
Gov.no i jedan i drugi prodali se radi par stoja a trebali su u Muse dobiti sansu u prvom timu kao sto i jesu tj.Barisic,al eto jedan propao ovaj drugi uvijek ozljedjen valjda ta neka KARMA domaci decki domaci proizvodi ...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 09 jul 2017, 23:26

hskzmostar je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Ma Zvone je otisao u paketu sa Barišićem ciji je otac odveo sina u siroki radi par stotina maraka i djete je propalo kao igrač.Zvone je drugi tip i bo je u drugacijim okolnostima .Usput da napisem Zvone ce kad tad a nadsm se brzo zaigrati u Zrinji.
Gov.no i jedan i drugi prodali se radi par stoja a trebali su u Muse dobiti sansu u prvom timu kao sto i jesu tj.Barisic,al eto jedan propao ovaj drugi uvijek ozljedjen valjda ta neka KARMA domaci decki domaci proizvodi ...
Kožulj nije ni propo a nije ni uvijek ozljeden ;)
...

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 09 jul 2017, 23:28

A i Tomić je nas prodao za par stoja, tako da ti je to danas više-manje normalno...
...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2017, 12:09

slika

Sinoć je sa početkom u 18 sati održana “Večer Zrinjskog” u Čapljini. U Caffe baru Hangover održano je druženje navijača i igrača pred utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Maribora koja je na programu u srijedu 12.07. u 19h na stadionu pod Bijelim Brijegom.
Svi gosti su bili u mogućnosti kupiti suvenire Zrinjskog, a svakim naručenim pićem ostvarili su pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, u borbi za brojne nagrade (majice, ulaznice za utakmicu itd…)
Negdje oko 22,00 sata, predvođeni kapetanom Perom Stojkićem, stigli su igrači Zrinjskog...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2017, 12:13

'AJMO ZRINJEVCI!
Pomozite svoj klub kupovinom sezonske ulaznice...
Zapad 50 KM, Stajanje 20 KM.
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 jul 2017, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2017, 12:22

Baka rece, nakon sto je gledao Maribor vs Krasnodar, da su nam sanse sa 35 % porasle na 45-50%...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 jul 2017, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2017, 12:28

slika

Zajedno s ulaznicama za prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Maribora, u ponedjeljak će u prodaju biti puštene i sezonske ulaznice za sve domaće prvenstvene i Kup utakmice HŠK Zrinjski u sezoni 2017./2018.

Cijene sezonskih ulaznica bit će iste kao i za proteklu sezonu - 50 KM za tribinu Zapad i 20 KM za tribinu Istok.

U ponedjeljak i utorak moći će se kupiti na prodajnom mjestu zajedno s ulaznicama za utakmicu HŠK Zrinjski – NK Maribor, nakon čega će se do početka prvenstva prodavati isključivo u našem Fan Shopu koji se nalazi u ulici Kralja Tvrtka bb.
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2017, 15:55

slika[NOVI GOSTUJUĆI DRES ZA SEZONU 2017//2018]
HŠK Zrinjski i naš tehnički sponzor Macron s velikim zadovoljstvom Vam predstavljaju treći dres koji će naša momčad koristiti u sezoni 2017./2018.
Radi se o novoj gostujućoj varijanti koju će naša momčad koristiti u originalnoj kombinaciji s plavim hlačicama i plavim štucnama, iako ćemo u nekim utakmicama, ovisno od garniture domaćina, uz ovaj dres morati koristiti bijele hlačice i bijele štucne.
Na dizajn dresa s bijelo-crvenim prugama odlučili smo se kako bismo i na taj način obilježili četvrt stoljeća od obnove djelovanja HŠK Zrinjski, budući da smo u prvim godinama nakon obnove rada prije 25 godina igrali upravo u takvim dresovima, a koje smo nerijetko koristili i prije zabrane rada 1945. godine.
Nove gostujuće dresove već od danas možete kupiti u našem Fan Shopu koji se nalazi u ulici Kralja Tvrtka bb po cijeni od 75 KM, dok će se dječji modeli prodavati o cijeni od 65 KM.
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 jul 2017, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 10 jul 2017, 15:56

dobri dresovi, nema šta, iako ih je neobično vidjeti ovakve
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2017, 15:58

slika
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.