FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 30 apr 2010, 20:43

Seyo_TM je napisao/la:Ulazis u polemiku sa likom koji je plakao, kukao, kleo, proklinjao, prijetio, lagao...sve samo da umanji Zeljine dobre rezultate.

Zamisli koliko se provaljuje lik kad govori da je Zeljo Amaru duzan love...
Ozbiljno? Nije mu dužan?

A neka da mu malo pomognem da shvati. On i nidal s Otoke su neviđen trust mozgova.

P.S. Prema ovom portalu i Oslobođenju gol Stanića ja pao u 94. minuti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 apr 2010, 20:47

Željovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ulazis u polemiku sa likom koji je plakao, kukao, kleo, proklinjao, prijetio, lagao...sve samo da umanji Zeljine dobre rezultate.

Zamisli koliko se provaljuje lik kad govori da je Zeljo Amaru duzan love...
Ozbiljno? Nije mu dužan?
Naravno da nije! Davno su se raskosurali preko tuzbe...klub nemoze dobiti licencu ako neko ima potrazivanja svojih para od kluba...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 30 apr 2010, 20:49

Željovac je napisao/la:Pa, umnjače, ti si se žalio na te crvene kartone, ne moram ja biti u svlačionici da bih nešto dolazao. Jesi li ti bio u svlačionici???
I ovo ostalo je sve tarotoligija, osim ovog za ustaše, što ja sa juga nisam čuo. Što sigurno znači da je mrtva manjina u pitanju, ako se desilo...
Po čijem satu je bio 97. minut??? A upućen si ludo, dok misliš da Brko išta završava :lol:
Ma daj budi posten, i reci da su nas sudije u obje tekme pokrali, ali valjda je to takva liga, i tu se nista puno ne moze popraviti.....
Ja samo zelim da sudjenje u Mostaru bude u najmanju ruku domacinsko kao sto je bilo na Grbavici, ne zbog toga da se mi kao nesto revansiramo, nego zbog prica u stilu: " ma pustice nama Velez" i kao " dogovoreno je to".
Prosla su ta zlatna vremena kad smo imali super saradnju....valjda smo vam jedno vrijeme davali dobre igrace... Velagic i Kajtaz...pa i sad je Serdarevic kod vas....a sta zauzvrat dobijamo .....skandiranje "Ustase, Ustase" ( vjeruj da je cijeli sjever, skandirao).
To vishe nece proci....

Jos jednom cestitke na tituli,,,,,

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 apr 2010, 20:53

adisg je napisao/la:a sta zauzvrat dobijamo .....skandiranje "Ustase, Ustase" ( vjeruj da je cijeli sjever, skandirao).
To vishe nece proci....
Hajde jos malo lazi...uzivamo svi mi koji "nismo" bili na sjeveru i koji "nismo" gledali tekmu...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 30 apr 2010, 20:54

adisg je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pa, umnjače, ti si se žalio na te crvene kartone, ne moram ja biti u svlačionici da bih nešto dolazao. Jesi li ti bio u svlačionici???
I ovo ostalo je sve tarotoligija, osim ovog za ustaše, što ja sa juga nisam čuo. Što sigurno znači da je mrtva manjina u pitanju, ako se desilo...
Po čijem satu je bio 97. minut??? A upućen si ludo, dok misliš da Brko išta završava :lol:
Ma daj budi posten, i reci da su nas sudije u obje tekme pokrali, ali valjda je to takva liga, i tu se nista puno ne moze popraviti.....
Ja samo zelim da sudjenje u Mostaru bude u najmanju ruku domacinsko kao sto je bilo na Grbavici, ne zbog toga da se mi kao nesto revansiramo, nego zbog prica u stilu: " ma pustice nama Velez" i kao " dogovoreno je to".
Prosla su ta zlatna vremena kad smo imali super saradnju....valjda smo vam jedno vrijeme davali dobre igrace... Velagic i Kajtaz...pa i sad je Serdarevic kod vas....a sta zauzvrat dobijamo .....skandiranje "Ustase, Ustase" ( vjeruj da je cijeli sjever, skandirao).
To vishe nece proci....

Super bi bilo kada bi mi imali suđenje kao što ste vi na Grbavici imali ;) Znam šta si pisao sve nakon tih utakmica ni pas maslo ne bi pojo' :D tako da neću dalje ništa sa tobom u diskusiju ulaziti.
A glupo je čestitati titulu kada imamo isto bodova kao i Borac mada ti ni to ne kontaš ja mislim?
Željo - My first love!!!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 30 apr 2010, 20:56

adisg je napisao/la:
To vishe nece proci....

ti stvarno nisi normalan. :roll: :roll:

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 30 apr 2010, 20:57

1. velagić nikad nije u želji igrao, možda si mislio na vladavića
2. ustašama ste vi prvo nas zvali, sjever vam je samo vratio.
3. nikad vam necu halaliti ono kamenjanje na poluvremenu kad nas je simo vodio (0-0), kad smo se pojavili na tekmi mimo policijske zabrane
4. k'o ste vi da pricate o postenju, nakon silnih penala u 90im minutama i ulazaka na poluvremenu pike cemalovica i gangstera sa pistoljima u gostujucu svlacionicu, te prijetnji stilicu i sehicu da puste utakmicu i ranije poziva Vladi da mu je familija ugrozena ako bude "igrao" protiv veleza.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 30 apr 2010, 21:00

adisg je napisao/la:a sta zauzvrat dobijamo .....skandiranje "Ustase, Ustase" ( vjeruj da je cijeli sjever, skandirao).
kako drugacije zovnuti nekoga ko te u Mostaru kamenja?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 30 apr 2010, 21:03

Dialiba je napisao/la:1. velagić nikad nije u želji igrao, možda si mislio na vladavića
2. ustašama ste vi prvo nas zvali, sjever vam je samo vratio.
3. nikad vam necu halaliti ono kamenjanje na poluvremenu kad nas je simo vodio (0-0), kad smo se pojavili na tekmi mimo policijske zabrane
4. k'o ste vi da pricate o postenju, nakon silnih penala u 90im minutama i ulazaka na poluvremenu pike cemalovica i gangstera sa pistoljima u gostujucu svlacionicu, te prijetnji stilicu i sehicu da puste utakmicu i ranije poziva Vladi da mu je familija ugrozena ako bude "igrao" protiv veleza.
1. U pravu si Vladavic..ok.
2. Bio na sjeveru, ali ja sam to skandiranje cuo sa sjevera.......
3. Vjeruj da nisam bio....
4. Ja mislim da bi svaki posteni navijac trebao da podrzi zdravo tkvio u svom klubu, apsolutno se slazem da Cemalovicu nije mjesto u Velezu, ali isto tako podrzavam Ibrakovica i njegove postene namjere da od Veleza napravi respektabilnu ekipu.....

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 30 apr 2010, 21:06

zlaya_tm87 je napisao/la:
Mogli ste bilo kako , samo ne onako.....to je u najmanju ruku bilo morbidno. S juga je sve bilo OK , Manijacima respekt, da sad ne bi bilo ono, kao subjektivno...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 apr 2010, 21:08

adisg je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
Mogli ste bilo kako , samo ne onako.....to je u najmanju ruku bilo morbidno. S juga je sve bilo OK , Manijacima respekt, da sad ne bi bilo ono, kao subjektivno...
Bilo je domaćinsko suđenje na tim utakmicama na Grbavici, ako će ti biti lakše :mrgreen:
A što se tiče zlatnih vremena u kojima neko nekog pušta, yebo to zlato! Slobodno se vi potrudite sutra! 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 apr 2010, 21:52

Prognoza za sutra,koliko ce nas biti 300-400? Sutra ganola rostilj i negdje na Neretvu cvrcati do 4 i onda na bal,karneval ;)
p.s 0-1 lazoooo....
1921-2011

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 30 apr 2010, 22:07

Seyo_TM je napisao/la:slika slika slika slika

Posto vidim svakakvih grbova evo vam par avatara...ako "Belmini" ne znaju grb normalan staviti, barem nasi navijaci da stave normalan...
koliko ja znam belmin je promjenio :mrgreen:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 30 apr 2010, 22:17

ma nema Želji se steli na sve strane...Nijaz steli...Sudije pomazu...Željo ovo Željo ono...samo nezz sto niko ne spominje Borčeve domace pobjede...ako ne ide ko protiv Travnika prvo 70 min=CRVENI KARTON...ako ni tad ne moze onda 93 min=PENAL....i onda Kajkut stupa na scenu...al to nije samo sad svaku domacu dobiju oko 90 min....al glavno da se Želji steli...jaoooo
TM87

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 apr 2010, 22:24

kinone je napisao/la:koliko ja znam belmin je promjenio :mrgreen:
a znamo i zasto :D

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 30 apr 2010, 23:18

Intervju: Semir Đip, najveća nada Želje
Nedjelja, 25 April 2010 17:28 Emir Aletić
Jedan od najperspektivnijih bosanskohercegovačkih fudbalera sigurno je Željin junior Semir Đip. Ovaj nadareni mladić rođen je u Sarajevu 23.06.1992 godine. Svoju fudbalsku karijeru počeo je u omladinskom pogonu Željezničara prije 11 godina. Posljednje 2 godine najbolji je strijelac BiH u kadetskom i juniorskom uzrastu.

Prije par sedmica, Đip je boravio i u kampu italijanske Sampdorije, gdje se pokušao izboriti za ugovor u ovom velikom klubu.
Odlučili smo obaviti kraći razgovor s najvećom ''plavom'' nadom, kako bismo vam što bolje predstavili ovog mladog fudbalera za kojeg se vjeruje da jedan od najtalentovanijih mladića koje je naš klub imao u posljednjih 10-tak godina.

fkzeljeznicar.com: Kako je prošao ''probni rad'' u Đenovi, u kampu Sampdorije?

- ''Probni rad'' u Đenovi je prošao odlično i mogu reći da sam prezadovoljan. Testiranje sam odradio odlično, a imali smo i jednu utakmicu protiv prvog tima Grosseta gdje sam postigao pogodak za pobjedu Sampdorije.

fkzeljeznicar.com: Ljetne pripreme ste odradili s prvim timom Željezničara ali još niste debitovali u zvaničnim susretima. Jeste li očekivali svoju šansu u ovoj sezoni?

- Radio sam sa prvim timom i bilo je to divno iskustvo koji se ostvario moj dječački san. Međutim, iako je bolo mnogo najava da bih mogao zaigrati, još nisam došao u situaciju da pričam sa čelnim ljudima oko prvog tima.

fkzeljeznicar.com: Kad možemo očekivati Vaš debi za prvi tim?

- Volio bih kad bi zaigrao za prvi tim što prije ali kada ću zaigrati to najbolje znaju čelni ljudi ''Plavih''. Moje je da treniram i strpljivo čekam svoju priliku.

fkzeljeznicar.com: Jeste li zadovoljni igrama ''Plavih'' ove sezone?

- Ja sam prezadovoljan igrom ''Plavih''. Oni se sada nalaze na poziciji koju i zaslužuju i jako mi je drago zbog toga, a posebno me raduju Manijaci koji neprestalno bodre ekipu do posljednje minute! Željezničar je jedna veoma dobra ekipa sa dobrim kadrom igrača, a tu je i trener Amar Osim koji nas je sve uvjerio da pravi čuda. Prema tome, ne vidim razlog zasto ne bismo osvojili duplu krunu!

fkzeljeznicar.com: Po Vašem mišljenju, ko je najbolji napadač kojeg Željezničar ima u ovom trenutku?

- Mislim da je Alen Mešanovic najbolji i najiskusnij igrač u napadu, ali tu je i Lazar Popović koji je u dobroj formi, a i Damir Rovcanin je sigurno kvalitetan napadač.

fkzeljeznicar.com: Poruka navijačima...

-Moja poruka navijačima glasi: Nastavite tako bodriti ekipu kako to samo vi znate, pa da u bližoj budućnosti gledamo europskog Želju!!!

ako je neko postavio, onda je do mene.... :D :D :D

sutra ladno 0:2 (Bekrić,Bućan)
Por que ? Por que somos los mejores...

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 30 apr 2010, 23:26

make je napisao/la:Intervju: Semir Đip, najveća nada Želje
Nedjelja, 25 April 2010 17:28 Emir Aletić
Jedan od najperspektivnijih bosanskohercegovačkih fudbalera sigurno je Željin junior Semir Đip. Ovaj nadareni mladić rođen je u Sarajevu 23.06.1992 godine. Svoju fudbalsku karijeru počeo je u omladinskom pogonu Željezničara prije 11 godina. Posljednje 2 godine najbolji je strijelac BiH u kadetskom i juniorskom uzrastu.

Prije par sedmica, Đip je boravio i u kampu italijanske Sampdorije, gdje se pokušao izboriti za ugovor u ovom velikom klubu.
Odlučili smo obaviti kraći razgovor s najvećom ''plavom'' nadom, kako bismo vam što bolje predstavili ovog mladog fudbalera za kojeg se vjeruje da jedan od najtalentovanijih mladića koje je naš klub imao u posljednjih 10-tak godina.

fkzeljeznicar.com: Kako je prošao ''probni rad'' u Đenovi, u kampu Sampdorije?

- ''Probni rad'' u Đenovi je prošao odlično i mogu reći da sam prezadovoljan. Testiranje sam odradio odlično, a imali smo i jednu utakmicu protiv prvog tima Grosseta gdje sam postigao pogodak za pobjedu Sampdorije.

fkzeljeznicar.com: Ljetne pripreme ste odradili s prvim timom Željezničara ali još niste debitovali u zvaničnim susretima. Jeste li očekivali svoju šansu u ovoj sezoni?

- Radio sam sa prvim timom i bilo je to divno iskustvo koji se ostvario moj dječački san. Međutim, iako je bolo mnogo najava da bih mogao zaigrati, još nisam došao u situaciju da pričam sa čelnim ljudima oko prvog tima.

fkzeljeznicar.com: Kad možemo očekivati Vaš debi za prvi tim?

- Volio bih kad bi zaigrao za prvi tim što prije ali kada ću zaigrati to najbolje znaju čelni ljudi ''Plavih''. Moje je da treniram i strpljivo čekam svoju priliku.

fkzeljeznicar.com: Jeste li zadovoljni igrama ''Plavih'' ove sezone?

- Ja sam prezadovoljan igrom ''Plavih''. Oni se sada nalaze na poziciji koju i zaslužuju i jako mi je drago zbog toga, a posebno me raduju Manijaci koji neprestalno bodre ekipu do posljednje minute! Željezničar je jedna veoma dobra ekipa sa dobrim kadrom igrača, a tu je i trener Amar Osim koji nas je sve uvjerio da pravi čuda. Prema tome, ne vidim razlog zasto ne bismo osvojili duplu krunu!

fkzeljeznicar.com: Po Vašem mišljenju, ko je najbolji napadač kojeg Željezničar ima u ovom trenutku?

- Mislim da je Alen Mešanovic najbolji i najiskusnij igrač u napadu, ali tu je i Lazar Popović koji je u dobroj formi, a i Damir Rovcanin je sigurno kvalitetan napadač.

fkzeljeznicar.com: Poruka navijačima...

-Moja poruka navijačima glasi: Nastavite tako bodriti ekipu kako to samo vi znate, pa da u bližoj budućnosti gledamo europskog Želju!!!

ako je neko postavio, onda je do mene.... :D :D :D

sutra ladno 0:2 (Bekrić,Bućan)
do tebe je itekako xD :D :D prije 20 stranica je postavljeno xD
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 maj 2010, 00:34

Ćulum: "Idemo da pobedimo!" 8-)
Lazar: "Gledaću da dam gol i da se malo primaknem vrhu liste strijelaca..."
Hadžiđulbić: "Ne bojim se napadača ŽELJE jer pred sobom imam Kajtaza, Kneževića, Asima Škaljića..." :?
Džafić hoće "da zabije posebno nama, jer je ovdje isključen zbog crvenog kartona :mrgreen: " I kaže da naročito vidi priliku po našoj lijevoj strani "gdje misli da igra onaj Radovanović". Također kaže da nemaju pravo na kiks.

Ako želite da detaljnije pogledate ove izjave, moraćete pogoditi na kojoj se stranici nalaze u obliku video materijala :mrgreen:
Ne smijem reći zbog pravila stranice i foruma.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 maj 2010, 00:36

izvor.ba :mrgreen:

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 01 maj 2010, 08:37

slika
TO SU TA **** STO SU NAS POKRALI NA GRBAVICI PROTIV ZELJE :?: :!:
Oooo Edin Golac je Glava Velika,Usi Klempave,Nova Debilcina :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.