znaci u prvenstvo ulazimo bez srednjeg redaPitarBordo je napisao/la:Said nije ulazio. Svejedno više donio dobrog današnjoj igri nego ovaj drugi.TobeYarabi je napisao/la:nisam gledao utakmicu. zanima me jel igro said i kakav je bio rustemovic.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
joj Lazovića J*** li mu materešinu, koje je to kopile...zlo87 je napisao/la:
prije 2 godine i 2 dana na istom terenu kao danas90% ovih igraca vise nisu tu
Ja se nadam da Liivak ostaje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jesi ozbilan bio?TobeYarabi je napisao/la:znaci u prvenstvo ulazimo bez srednjeg redaPitarBordo je napisao/la:Said nije ulazio. Svejedno više donio dobrog današnjoj igri nego ovaj drugi.TobeYarabi je napisao/la:nisam gledao utakmicu. zanima me jel igro said i kakav je bio rustemovic.nek nam je bog na pomoci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
a kad ja to nisam ozbiljan?MortemHz je napisao/la:
A jesi ozbilan bio?
nije bezze pomozi.ba na šorcuTobeYarabi je napisao/la:znaci u prvenstvo ulazimo bez srednjeg redaPitarBordo je napisao/la:Said nije ulazio. Svejedno više donio dobrog današnjoj igri nego ovaj drugi.TobeYarabi je napisao/la:nisam gledao utakmicu. zanima me jel igro said i kakav je bio rustemovic.nek nam je bog na pomoci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Said je i danas postedio pljuvace! Hvala mu na tome.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Samo mi ti nemoj govoriti šta mi treba, a šta ne. Nisam ni mislio na grupu nego na ove mudonje na forumu.DenchiNL je napisao/la:ovo ti ne treba , jer mudonja ima sigurno , samo kod njega su odlepršala...ne bi trebao usmjeravat te vrste razgovora, znaš kako je mali revolveraš prošao, pa kako je onda bio fin, budeš odmah fin i preskočimo lekcije...Balistol je napisao/la: Rustemović nikad neće biti igrač koji će donijeti prevagu na terenu, on jedino može biti kotačić u dobro podmazanoj mašini. Njegova uloga je da prekida protivničke napade i da loptu doda prvom do sebe, i eventualno da "začepi rupe" koje nastanu u toku igre. Za sve više od ovog se mora dobro platiti da bi imali takvog igrača. Svi su se složili da je najveći problem Sarajeva bio, a nažalost i ostao u tome da jednostavno nemamo igrača poteza koji može gurnuti upotrebljivu loptu napadaču i krilima. Rustemovića za to ne možeš kriviti.
Čala se danas derao na svakog igrača i svakom igraču je davao upute.
Rustemović je veoma loše odigrao ove dvije utakmice i to je činjenica, ali je licemjerno prozivati samo njega dok je naprimjer Crnkić (koji je da se razumijemo veoma dobar igrač) odigrao možda čak i gore od Rustemovića, a bilo je tu još poprilično igrača koji su odigrali na istom nivou.
Razumijem ja da se nekom neki igrač ne sviđa, ali da jednog igrača konstantno pljuješ i kad nema nikakvog razloga za to, nikako ne mogu da shvatim. Da ne pišem o bolesnicima koji prate svaku sekundu šta neko postavlja ne instagramu, Fb, ili da njegovoj curi pišu poruke to je bolesno, a mudonje mu nakon svakog treninga mogu doći i lično reći šta im smeta.![]()
nema on šta bit kotačić, ima juniora koji isto mogu biti to ali i više, jer ima djece talentovane...ne znam kad posta frajer zaštićena vrsta??? da nije Sušić ili nešto? njegova uloga je bivši igrač Sarajeva, što prije to bolje, manja sredina bez pritiska...bez komentara, bez intervjua, bez razmišljanja...![]()
koji će ti klinac kotačić u "dobro podmazanoj mašini" , staviš čunj biće u dure...
![]()
nije licemjerno prozivati njega samo , jer Crnkić kojeg spominješ je stigao kad u klub? i igrao je izvanredno... Rustemović nikad odkad je stigao nije došao u stanje da neko za njega kaže "danas je bio izvanredan", niti jednu kompletnu tekmu, Crnkić je imao odličnih tekmi(množina)...stoga ima neki kredit koji je sam zaradio....
Teško da bi ti lično nekoga naučio da bude fin.
Sa tobom se ne mislim raspravljati o Rustemoviću i o njegovim kvalitetima ili nedostataku istih, jer ti spadaš u onu grupu koju sam spomenuo u predhodnom postu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ovaj balo-nesto puno si uzao za pravo, valjda nas nece otjerati s PDF-a :kmeee:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da je ovo kako premotati do tekme bilo bi dobro. Da Hebibovic nije odigrai kao na steroidima prvo poluvrijeme ne bi ni dobili, mogu misliti sta bi se tek onda pisalo. Vezni red nam je makadam, ko to ne vidi e ne znam onda sta gleda 
Vidjeo sam ga ja(Rustemovica),u Merkuru na Otoci i rekao sam mu sta sam imao.Samo slijeze ramenima ko p.... i govori bice bolje brate,bice bolje..i sta sad??jel ga jos trebam i slomiti da bi zadovoljio tvoje ukuse??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sudeci po nicku bi trebaomma_hz je napisao/la:Vidjeo sam ga ja(Rustemovica),u Merkuru na Otoci i rekao sam mu sta sam imao.Samo slijeze ramenima ko p.... i govori bice bolje brate,bice bolje..i sta sad??jel ga jos trebam i slomiti da bi zadovoljio tvoje ukuse??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Sudeci po nicku bi trebaomma_hz je napisao/la:Vidjeo sam ga ja(Rustemovica),u Merkuru na Otoci i rekao sam mu sta sam imao.Samo slijeze ramenima ko p.... i govori bice bolje brate,bice bolje..i sta sad??jel ga jos trebam i slomiti da bi zadovoljio tvoje ukuse??
Majkl je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Koliko su licemjerni komentari, da to nema smisla. Pljuje se po sablonu, a poredjenja radi, ostalih 10 igraca ima imunitet, taman i kad su izravno krivi za golove, dok se Rustemovicu prati koliko uzdisaja uradi u sekundi. Nema se sta drugo zakljucit osim da je Rustemovic najpraceniji igrac FKS, e jes vam nabio komplekse svaka mu cast i da Bog da igrao do kraja kraijere u prvih 11. Eto toliko kompleksasi
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Znam da nam je svaki bod bitan ali treba dati Heriću priliku i to odmah u prve 4 utakmice da vidimo kolko može(s klupe barem), jer ako je sad ne dobije, teško će i u ligi 6. Ne možeš znat kolko neko može dok mu u kontinuitetu ne pružiš neku priliku. Smajlagić nek se bori s Amerom Bekićem za poziciju rezervnog napadača koji će uskočiti kad Merso ne bude na raspolaganju. Kolko mi je žao gledat Radovca koji strašno zna igrat lopte i od pjetlića je znao ali nema kuveta, nema brzine, snage, eksplozivnosti. Ne znam je li taj njegov problem bilo moguće riješiti nekim stručnim tretmanom kroz godine u omladinskom pogonu.
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra poenta ali ne znam..Tele33 je napisao/la:Znam da nam je svaki bod bitan ali treba dati Heriću priliku i to odmah u prve 4 utakmice da vidimo kolko može(s klupe barem), jer ako je sad ne dobije, teško će i u ligi 6. Ne možeš znat kolko neko može dok mu u kontinuitetu ne pružiš neku priliku. Smajlagić nek se bori s Amerom Bekićem za poziciju rezervnog napadača koji će uskočiti kad Merso ne bude na raspolaganju. Kolko mi je žao gledat Radovca koji strašno zna igrat lopte i od pjetlića je znao ali nema kuveta, nema brzine, snage, eksplozivnosti. Ne znam je li taj njegov problem bilo moguće riješiti nekim stručnim tretmanom kroz godine u omladinskom pogonu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Mozda se taj njegov ''problem'' mogao rijesiti treninzima (primjer Cimirot) a ne nargilicama, kaficama, trebicama, auticima (primjer stoljPi)...
pa s obzirom da si novi kolačić , čestitke na 3-ćem postuBalistol je napisao/la: Samo mi ti nemoj govoriti šta mi treba, a šta ne. Nisam ni mislio na grupu nego na ove mudonje na forumu.
Teško da bi ti lično nekoga naučio da bude fin.
Sa tobom se ne mislim raspravljati o Rustemoviću i o njegovim kvalitetima ili nedostataku istih, jer ti spadaš u onu grupu koju sam spomenuo u predhodnom postu.
pošto si ovako kratko s nama, tvoje procjene o mojoj finoći su nevažeće, osim ako se ne želiš predstaviti
ti smatraš da se Rustemović ne treba kritikovati, to je zaista divno, molim te reci mu to u lice , kako si hrabro branio njegovu čast, sigurno će te nagraditi izdašno
- f0rest1946
- Kontakt:
Rustem mi je danas ubio volju za fudbalom, ovo je ljudi katastrofa, jos se nadju neki da ga brane
E moje sarajevo na sta spade
E moje sarajevo na sta spade
MortemHz je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Sudeci po nicku bi trebaomma_hz je napisao/la:Vidjeo sam ga ja(Rustemovica),u Merkuru na Otoci i rekao sam mu sta sam imao.Samo slijeze ramenima ko p.... i govori bice bolje brate,bice bolje..i sta sad??jel ga jos trebam i slomiti da bi zadovoljio tvoje ukuse??![]()
taj rad
Znači bili smo dobri danas, bar dok je igrala ona udarna postava?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.