FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Balistol
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Balistol » 09 feb 2017, 20:10

DenchiNL je napisao/la:
Balistol je napisao/la: Samo mi ti nemoj govoriti šta mi treba, a šta ne. Nisam ni mislio na grupu nego na ove mudonje na forumu.
Teško da bi ti lično nekoga naučio da bude fin.
Sa tobom se ne mislim raspravljati o Rustemoviću i o njegovim kvalitetima ili nedostataku istih, jer ti spadaš u onu grupu koju sam spomenuo u predhodnom postu. :salut:
pa s obzirom da si novi kolačić , čestitke na 3-ćem postu :thumbup: pokušavam da ti dam do znanja da ne praviš gori slučaj od onog što jest, nema potrebe da neko "traži" igrače Sarajeva , čak iako su najomraženiji a ne Rustemović koji se toleriše već zavidan broj utakmica, koji je blagoslovljen sa najboljim navijačima koji trpe njegovo neznanje i duplo blagoslovljen jer mu klub nije doveo zamjenu(još), nije mandatorno da on igra za Sarajevo, postoji sijaset drugih klubova, puno boljih, sa svojim stadionima i drugim navijačima, želim mu da što prije nađe takve :wave:

pošto si ovako kratko s nama, tvoje procjene o mojoj finoći su nevažeće, osim ako se ne želiš predstaviti ;)

ti smatraš da se Rustemović ne treba kritikovati, to je zaista divno, molim te reci mu to u lice , kako si hrabro branio njegovu čast, sigurno će te nagraditi izdašno ;) :D lijepo je kad ti govoriš nekom šta treba i u koju grupu pripada a ne prihvataš isto na svoj račun mislim da se to zove licemjerstvo :D ti se sa mnom ne možeš raspravljati, ogromna je razlika ;)
Nije da se ja sa tobom ne mogu raspravljati, nego ne želim. Velika je razlika. Kako ono kažu, spuste te na svoj nivo i onda te ubiju argumentima.
Čitao sam redovno ovaj forum tako da otprilike znam kakav je ko.
Nigdje ja nisam napisao da se Rustemović ne treba kritikovati, jer svi zaslužuju kritiku dok svake godine ne budemo uzimali duplu krunu. Ali treba imati malo obzira prema NAŠIM igračima i naravno kritikovati svakog po zaslugama. Ali velika je razlika između kritike i pljuvanja.
Zaboravio sam da vi odmah onog ko se ne pridruži pljuvanju Rustemovića proglasite za njegovog poznanika.
Pa prema tome kad ga vidim reći ću mu da sam ga branio i da mi je dužan da kada sljedeći put bude čupao obrve uplati i meni tretman.
Samo bih pozdravio njegovog rođaka @Osstribine.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 feb 2017, 20:15

hilmo je napisao/la:Znači bili smo dobri danas, bar dok je igrala ona udarna postava?
Pa ide na dobro, jbg, Ahmet se trudio standardno, Crnkić još treba radit, Hebibović je bitan sada, neprepoznatljiv, Dulja imao želju ali totalni off-day ili pala koncentracija, previše lopti direktno u noge protivniku, a opet odličnih zamisli i rješenja driblinga, okreta...onu dvojicu nećemo ni spominjat, Hodža se trudio stvarno iako na kontra strani, Novaković standardno, Kadušić dobar(dobra komunikacija sa Hebibom), Peroni prolazna jedva, malo u problemima zbog visine ponekad...solidno, sačuvali 0, druga postava ušla, nije igra pala drastično , čak je malo više svježine bilo, s Liivakom...šteta za ostale što nisu igrali...ništa spektakularno...idemo dalje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 feb 2017, 20:17

Šta imaš tražit momka i govorit mu nešta, nije on kriv što ne zna. I ja bih volio da igram k'o Skols pa da potpišem sutra za Sarajevo, al ne znam i yebi ga. I on bi volio da mu 15000 ljudi skandira kao Saji protiv Levskog al' on to na Koševu neće doživjet kad bi konama hattrick uvalio.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2017, 20:21

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 feb 2017, 20:25

zaboravio sam napomenuti na lose postavljanje kod kornera u defanzivi, 2-3 su lopte prosle i tu smo imali srece
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 09 feb 2017, 20:29

Samo se o Rustemu pise i pljuje kao sto neko vec rece po sablonu a ono sto je Dulja danas pruzio je smijesno.
Cinjenica je da imamo trojac u sredini Saric-Rustem-Dulja, znaju oni fudbala ali mozga nemaju, a da organizuju nest na terenu ili da budu neko ko ce predvoditi ekipu o tome da ne pricam.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 feb 2017, 20:29

BordoBolesnik je napisao/la:Samo se o Rustemu pise i pljuje kao sto neko vec rece po sablonu a ono sto je Dulja danas pruzio je smijesno.
Cinjenica je da imamo trojac u sredini Saric-Rustem-Dulja, znaju oni fudbala ali mozga nemaju, a da organizuju nest na terenu ili da budu neko ko ce predvoditi ekipu o tome da ne pricam.
Saric je danas bio odlican.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 feb 2017, 20:30

Nekad je Hrustemovic bio 3-4 opcija u sredini, a sad je nezamjenjiv u veznom redu. Sto je najgore od svega, to nije zbog toga sto je on napredovao, nego sto smo mi kao klub pali 2-3 stepenice nize.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2017, 20:31

zlo87 je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Samo se o Rustemu pise i pljuje kao sto neko vec rece po sablonu a ono sto je Dulja danas pruzio je smijesno.
Saric je danas bio odlican.
Ne bi bas rekao odlican ali eto.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 09 feb 2017, 20:31

Ako Miho ne igra stopera pored Novakovica i Pere,onda je smijesno zasto makar ne igra zadnjeg veznog umjesto Rustema :!:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2017, 20:33

arminarsenal je napisao/la:Ako Miho ne igra stopera pored Novakovica i Pere,onda je smijesno zasto makar ne igra zadnjeg veznog umjesto Rustema :!:
Uigravamo se za prvo kolo a mislim da Balić i Mihojević ne mogu igrati prvo kolo(kartoni).

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 feb 2017, 20:34

Rustemoviću želim najbolju polusezonu karijere u našem dresu, al na ljeto ga se olako riješiti kako znaju i umiju.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 feb 2017, 20:35

Neka, neka potpisace "u mene mi rodjak" Rustem za BVB :urnebes:
Fkt ne znam danas koga od igraca u pozitivnom kontekstu spomenuti, svi su bili losi, ali ovde su se pojedinci okomili samo na Rustemovica, taman i na tribinama da sjedi dobio bi kritiku. Shvatam da su ovo pripremne tekme, ali meni ovo ne ulijeva neki optimizam za nastavk sezone.
Pozdrav novom kolacu na forumu @Balistol, a pola ih ovde na forumu nema tekmi na streamu koliko mi na gostovanjima samo, domace da i ne spominjem :salut:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 feb 2017, 20:35

Balistol je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Balistol je napisao/la: Samo mi ti nemoj govoriti šta mi treba, a šta ne. Nisam ni mislio na grupu nego na ove mudonje na forumu.
Teško da bi ti lično nekoga naučio da bude fin.
Sa tobom se ne mislim raspravljati o Rustemoviću i o njegovim kvalitetima ili nedostataku istih, jer ti spadaš u onu grupu koju sam spomenuo u predhodnom postu. :salut:
pa s obzirom da si novi kolačić , čestitke na 3-ćem postu :thumbup: pokušavam da ti dam do znanja da ne praviš gori slučaj od onog što jest, nema potrebe da neko "traži" igrače Sarajeva , čak iako su najomraženiji a ne Rustemović koji se toleriše već zavidan broj utakmica, koji je blagoslovljen sa najboljim navijačima koji trpe njegovo neznanje i duplo blagoslovljen jer mu klub nije doveo zamjenu(još), nije mandatorno da on igra za Sarajevo, postoji sijaset drugih klubova, puno boljih, sa svojim stadionima i drugim navijačima, želim mu da što prije nađe takve :wave:

pošto si ovako kratko s nama, tvoje procjene o mojoj finoći su nevažeće, osim ako se ne želiš predstaviti ;)

ti smatraš da se Rustemović ne treba kritikovati, to je zaista divno, molim te reci mu to u lice , kako si hrabro branio njegovu čast, sigurno će te nagraditi izdašno ;) :D lijepo je kad ti govoriš nekom šta treba i u koju grupu pripada a ne prihvataš isto na svoj račun mislim da se to zove licemjerstvo :D ti se sa mnom ne možeš raspravljati, ogromna je razlika ;)
Nije da se ja sa tobom ne mogu raspravljati, nego ne želim. Velika je razlika. Kako ono kažu, spuste te na svoj nivo i onda te ubiju argumentima.
Čitao sam redovno ovaj forum tako da otprilike znam kakav je ko.
Nigdje ja nisam napisao da se Rustemović ne treba kritikovati, jer svi zaslužuju kritiku dok svake godine ne budemo uzimali duplu krunu. Ali treba imati malo obzira prema NAŠIM igračima i naravno kritikovati svakog po zaslugama. Ali velika je razlika između kritike i pljuvanja.
Zaboravio sam da vi odmah onog ko se ne pridruži pljuvanju Rustemovića proglasite za njegovog poznanika.
Pa prema tome kad ga vidim reći ću mu da sam ga branio i da mi je dužan da kada sljedeći put bude čupao obrve uplati i meni tretman.
Samo bih pozdravio njegovog rođaka @Osstribine.
pa što ćeš onda na ovom nivou? što si se registrovao? zašto pišeš? to je zbilja porazno, dođeš na forum da ne diskutuješ? mogao si otić u kino i ne diskutovati :D ili se čupat s jaranom i ne diskutovat :D nema logike? teško je kad nemaš argumenata, pokušat ću zamisliti kako je to :think:
kažeš da čitaš forum i znaš kakav je ko? teško, ja se ovdje uvijek polu-zajebajem više nego što sam ozbiljan i stvarno gledam da sam više pozitivan nego negativan, šprdam se, podjebajem, bockam, stavljamo zajebancije s neta , itd. taj momak je ovdje na tapeti obično nakon tekme, što znači da je nešto učinio(negativno) vrijedno spomena, prije je bio Bandović,Puzigaća,Alispahić prije njega Osmanagić,Bisanovic, i nikad to ne počne da ga ljudi ne podnose, uvijek ima priliku da pokaže i onda odigra loše, bude prepotentan ili nešto pa zapne za oko nekolicini i onda se obrati pažnja sljedeći put , pa se to ponovi pa opet, pa opet, i niko mu ne brani da zabije hattrick sljedeću tekmu, ali fan si izreka pa evo : kad ti 100 ljudi kažu da si pjan , lezi i valjaj se! :thumbup: ne cjenim te pokušaje spinovanja, pivotiranja i sl. nigdje te niko nije proglasio za poznanika nego da posjetiš istog lično kao što si ti pozvao njegove kritičare maloprije, ponovo nisi fan dvosmjernih ulica ;) #SAD
Stroj1946 je napisao/la:Rustemoviću želim najbolju polusezonu karijere u našem dresu, al na ljeto ga se olako riješiti kako znaju i umiju.
odličan post, iz sveg srca se pridružujem takvom epilogu :thumbup: :opaopa: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 feb 2017, 20:41

zlo87 je napisao/la:zaboravio sam napomenuti na lose postavljanje kod kornera u defanzivi, 2-3 su lopte prosle i tu smo imali srece
Tako je ,kod kornera i kod jednog faula koliko se sjecam,i one precke u drugom,ovi nisu nista stvorili i zaprjetili,po meni je sa obzirom na 2 treninga bilo super dosta trcanja i akcija u 1 poluvremenu,jos mi se svidjelo presing na protivnickoj polovini i u prosloj tekmi i u ovoj.Imamo glavu i rep i veoma odgovorna igra mali pad u 2 polivremenu sto je normalno.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2017, 20:43

Stroj1946 je napisao/la:Rustemoviću želim najbolju polusezonu karijere u našem dresu, al na ljeto ga se olako riješiti kako znaju i umiju.
:salut:

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 09 feb 2017, 20:43

Ima negdje snimak tekme ? :)

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 09 feb 2017, 20:47

nesudeno-pojacanje-fk-sarajevo-karijeru-nastavlja-u-rumuniji spehar u cluj otiso

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 feb 2017, 20:56

Dulja je griješio dosta to su svi vidjeli , isto tako jedini ko je pokretao nešto, otvarao linije slao lopte, niko drugi to nije radio...po meni tu idealno ima malo i crnkića i hebiba, jer bi trebali opet kažem idealno odvlačiti bekove, ali jbg pripreme su, trenira se, ne sumnjam da će se to ganjati poslije u detalje nakon ovog perioda...Sarić i Dulja takođe tanki u duelima, dobro ne trebaju se povrijediti ali onda nam treba jedan koji se neće bojati uletiti a takvog nemamo u kadru....
zlo87 je napisao/la: Saric je danas bio odlican.
imao je grešaka + dosta tanak u oduzimanju lopte/duelima
MortemHz je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:Ako Miho ne igra stopera pored Novakovica i Pere,onda je smijesno zasto makar ne igra zadnjeg veznog umjesto Rustema :!:
Uigravamo se za prvo kolo a mislim da Balić i Mihojević ne mogu igrati prvo kolo(kartoni).
i nemoj zaboravit Almira Bekića :thumbup: dakle emergency rješenja
HordasIstok je napisao/la:nesudeno-pojacanje-fk-sarajevo-karijeru-nastavlja-u-rumuniji spehar u cluj otiso
ne voli probe, draži mu protesti ;) :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 feb 2017, 21:04

Uprava je kriva sto u vezi imamo ove igraca , Cala fino trazio pojacanja i nije dobio . kencoo,sabrina,makedonac nisu odobrili lovu za Ordagica i Obradovica . ove igrace treba podrzati pa i Rustemovica ,cala i igraci maksimum daju .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Laganini1986, Tatamata1946 i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []