Nije da se ja sa tobom ne mogu raspravljati, nego ne želim. Velika je razlika. Kako ono kažu, spuste te na svoj nivo i onda te ubiju argumentima.DenchiNL je napisao/la:pa s obzirom da si novi kolačić , čestitke na 3-ćem postuBalistol je napisao/la: Samo mi ti nemoj govoriti šta mi treba, a šta ne. Nisam ni mislio na grupu nego na ove mudonje na forumu.
Teško da bi ti lično nekoga naučio da bude fin.
Sa tobom se ne mislim raspravljati o Rustemoviću i o njegovim kvalitetima ili nedostataku istih, jer ti spadaš u onu grupu koju sam spomenuo u predhodnom postu.pokušavam da ti dam do znanja da ne praviš gori slučaj od onog što jest, nema potrebe da neko "traži" igrače Sarajeva , čak iako su najomraženiji a ne Rustemović koji se toleriše već zavidan broj utakmica, koji je blagoslovljen sa najboljim navijačima koji trpe njegovo neznanje i duplo blagoslovljen jer mu klub nije doveo zamjenu(još), nije mandatorno da on igra za Sarajevo, postoji sijaset drugih klubova, puno boljih, sa svojim stadionima i drugim navijačima, želim mu da što prije nađe takve
![]()
pošto si ovako kratko s nama, tvoje procjene o mojoj finoći su nevažeće, osim ako se ne želiš predstaviti![]()
ti smatraš da se Rustemović ne treba kritikovati, to je zaista divno, molim te reci mu to u lice , kako si hrabro branio njegovu čast, sigurno će te nagraditi izdašno![]()
lijepo je kad ti govoriš nekom šta treba i u koju grupu pripada a ne prihvataš isto na svoj račun mislim da se to zove licemjerstvo
ti se sa mnom ne možeš raspravljati, ogromna je razlika
Čitao sam redovno ovaj forum tako da otprilike znam kakav je ko.
Nigdje ja nisam napisao da se Rustemović ne treba kritikovati, jer svi zaslužuju kritiku dok svake godine ne budemo uzimali duplu krunu. Ali treba imati malo obzira prema NAŠIM igračima i naravno kritikovati svakog po zaslugama. Ali velika je razlika između kritike i pljuvanja.
Zaboravio sam da vi odmah onog ko se ne pridruži pljuvanju Rustemovića proglasite za njegovog poznanika.
Pa prema tome kad ga vidim reći ću mu da sam ga branio i da mi je dužan da kada sljedeći put bude čupao obrve uplati i meni tretman.
Samo bih pozdravio njegovog rođaka @Osstribine.