Mogu penzije dva dana kasnitPappy je napisao/la:Izgleda da će leći još jedna uplata Borcu. Ima se može se.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Srećom, bile su danas u bankama.Heller je napisao/la:Mogu penzije dva dana kasnitPappy je napisao/la:Izgleda da će leći još jedna uplata Borcu. Ima se može se.
Pappy ne budi ljubomoran, dobice i Slavija nekad hiljadu maraka mozda. kuknjavaPappy je napisao/la:Izgleda da će leći još jedna uplata Borcu. Ima se može se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zato ce nakon par kola ili na polusezoni opet krenuti prica o vracanju duga i gasenju, pa ce im vlada opet dati.
Sve u krug, a druge ko yebe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[quote="ultrasstyle_tz"]fazon je sto su oni u boljoj poziciji nego klubovi iz Federacije...niti jedan klub iz RS-a nece izgubiti licencu za 2016/17 zbog duga za porez, svi mogu reg strance i svi mogu dobiti licencu za evropu (pod uslovom da izmire ove dugove zaposlenicima,igracima i dobavljacima)..dok svi klubovi iz federacije moraju napraviti reprogram sa poreskom i to ih u startu stavlja u nepovoljan polozaj..
Velez je navodno platio, Zeljo placa, Sarajevo navodno placa 120.000 mjesecno na to ime, Slobodu ceka 18.000 mjesecno ako reprogram bude na 10 god (ako bude na 5 god ili manje to je 36.000 mjesecno i klub nece ni prezivjeti to, kao ni Celik koji ima jos veci dug)..dok u RS-u se ta dugovanja samo zamrznu[/quot
Sarajevo u novembru ima jos jednu ratu poreznoj i to je kraj njihovi dugova
Velez je navodno platio, Zeljo placa, Sarajevo navodno placa 120.000 mjesecno na to ime, Slobodu ceka 18.000 mjesecno ako reprogram bude na 10 god (ako bude na 5 god ili manje to je 36.000 mjesecno i klub nece ni prezivjeti to, kao ni Celik koji ima jos veci dug)..dok u RS-u se ta dugovanja samo zamrznu[/quot
Sarajevo u novembru ima jos jednu ratu poreznoj i to je kraj njihovi dugova
Nemoj kenjat ja koliko ih god ne volio nebi mi bilo drago da se ugase, **** ga imaju tradiciju i ime jedno su od najvecih imena naseg nogometa.Pomalo sam i nostalgican za onim vremenima kada smo se klali sa njima za titulu imali su vise smisla za zajebanciju i rivalitet nego ova sad seljadija koja cak nije ni konkurent za bilo sta.Pappy je napisao/la:Izgleda da će leći još jedna uplata Borcu. Ima se može se.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nek se ugase. ko ih yebe, kada nisu u stanju da urede klub. jedino još oni žive od socijalizma.

-
BordoArmy88
- Kontakt:
Taj klub više nema apsolutno ništa sa onim "starim" Borcem, a dovoljno je pogledati im navijače da ti sve bude jasno!pile87 je napisao/la:Nemoj kenjat ja koliko ih god ne volio nebi mi bilo drago da se ugase, **** ga imaju tradiciju i ime jedno su od najvecih imena naseg nogometa.Pomalo sam i nostalgican za onim vremenima kada smo se klali sa njima za titulu imali su vise smisla za zajebanciju i rivalitet nego ova sad seljadija koja cak nije ni konkurent za bilo sta.Pappy je napisao/la:Izgleda da će leći još jedna uplata Borcu. Ima se može se.
Vidjet ces, pred utakmicu sa vama i nama opet ide prica kako nemaju para za neke rate, da se nece odigrati utakmice bla bla bla.Elegant je napisao/la:Zato ce nakon par kola ili na polusezoni opet krenuti prica o vracanju duga i gasenju, pa ce im vlada opet dati.
Klasicni prosijacki mentalitet.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
BordoArmy88
- Kontakt:
A onda izađu i odigraju utakmicu života i polome nas kao najveći dušmani!AdiFKS je napisao/la:Vidjet ces, pred utakmicu sa vama i nama opet ide prica kako nemaju para za neke rate, da se nece odigrati utakmice bla bla bla.Elegant je napisao/la:Zato ce nakon par kola ili na polusezoni opet krenuti prica o vracanju duga i gasenju, pa ce im vlada opet dati.
Klasicni prosijacki mentalitet.
Sramotan odnos Vlada RS prema Borcu za razliu od ostalih klubova iz manjeg entiteta kao i FSRS prema Borcu i drugima.
Jesi ozbiljan? nek se ugase go.vna vidis da stalno samo sire mrznju . Nema gorih ceta od pticurinapile87 je napisao/la:Nemoj kenjat ja koliko ih god ne volio nebi mi bilo drago da se ugase, **** ga imaju tradiciju i ime jedno su od najvecih imena naseg nogometa.Pomalo sam i nostalgican za onim vremenima kada smo se klali sa njima za titulu imali su vise smisla za zajebanciju i rivalitet nego ova sad seljadija koja cak nije ni konkurent za bilo sta.Pappy je napisao/la:Izgleda da će leći još jedna uplata Borcu. Ima se može se.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Zbog fasista sa tribina nadam se propasti Borca! Pa nek po oranicama nizih liga pozivaju na "ubijanje turaka" i sl. Na livadama im i jeste mjesto. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Drugi dio lično prešjednik uplatio. Otkud li mu bože.
Dje je sramotan, da je vlada.FBiH upumpava para u zelju ili sarajevo koliko je vlada RS upumpava u Boraca do sad bi igrali ligu prvakaElegant je napisao/la:Sramotan odnos Vlada RS prema Borcu za razliu od ostalih klubova iz manjeg entiteta kao i FSRS prema Borcu i drugima.
To je druga prica sto su pare otisle Boga pitaj kome i na sta.lisander je napisao/la:Dje je sramotan, da je vlada.FBiH upumpava para u zelju ili sarajevo koliko je vlada RS upumpava u Boraca do sad bi igrali ligu prvakaElegant je napisao/la:Sramotan odnos Vlada RS prema Borcu za razliu od ostalih klubova iz manjeg entiteta kao i FSRS prema Borcu i drugima.
Ja hocu da kazem da znaju dati Boruc, a gdje su Slavija, Drina, Rudar i ostali timovi iz tog entiteta sto imaju problema.
Što je najsmješnije ti ostali klubovi se ne smiju usprotiviti na ovakvu odluku vlade rs 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Multi milioner..Pappy je napisao/la:Drugi dio lično prešjednik uplatio. Otkud li mu bože.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Naši poslali dopis u Vladu RS da nam daju 20 000 KM, a iz nevaničnih krugova saznali da će ovi reći da trenutno nemaju novca.

U kolko sati je izvlacenje parova Premier lige ??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.