RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvenarmija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvenarmija » 23 maj 2013, 19:26

samo_lijevo je napisao/la:
Majkić i Šišić imaju još godinu i po ugovora,Letić 4 godine,Vladavić se vraća u Češku a samo Hebiboviću ističe ugovor.Jusufbašić dolazi umjesto Vladavića
Mani je drago ako je tako.Vjerovatno si ti bolje informisan ali ja na osnovu ove recenice:
Došao sam da pomognem klubu ovog proljeća, a onda vidjet ćemo za dalje. Zavisit će to i od eventualnog transfera u inostranstvo.
ne mogu zakljuciti da Majkic ima jos 1,5 godinu ugovora.
A za Sisica prosto ne vjerujem jer se zna ko ga gura i ne logicno mi je da potpise na 4 godine.
Opet kazem ova moja prica je na osnovu tekstova i nije provjerena.
Majkić ide ako dođe ponuda iz inostranstva koja zadovoljava i Velež i njega,Šile nije potpisao na 4 nego na 2,Letić je na 4.Jusufbašić dolazi ako ne ispadnemo što je i logično,ostaje samo još jedan ofanzivni vezni da dođe i to je to.Samo ne izgubiti od Svinjskog i biće sve dobro.Ibro zna šta radi ;)
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 23 maj 2013, 19:43

nonda_83 je napisao/la: slika

majke mi vi koliko god "dobro" igrali, nikako da rahat pratite Veleza, ne sumnjam da cete ostati u ligi ali opet... :roll:
valjda ovo proljece je znak nekih boljih dana za Velez .
npr. da sada Velez igra sa Olimpicom za europu(kao Celik), vjerovatno bi Olimpic prijavio Kosevo za utakmicu,
da zarade para na Rodjenim... :D :D
a ne ko sada, Rodjeni okrecu glavu,nema ih, prave se da ne kontaju, zaboravili... sta li? jbg...

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 23 maj 2013, 20:24

Nije losa ova proljetna tabela i morate biti zadovoljni pod uslovom da pobijedite u zadnjem kolu u sto uopste ne sumnjam, cak i lakse nego sto se ocekuje jer mislim da cete ih razbiti iz prekida...2-3 gola razlike..., Jedino da igraci ne padnu na psiholoskom planu ali to se po meni ipak nece i ne smije desiti! Ono sto sam htio da kazem, je da kada pogledam ovu tabelu na proljece i zaista mi nije jasno kako vama skor nije bar 7-4-3 a ne 4-7-3 s'obzirom na igre ovog proljeca, jer bi sa tim brojem bodova i pobjedom u zadnjem kolu mozda mogli i na diobu 2 mjesta sto bi bilo za svaku pohvalu! Mislim da su najteze godine iza vas a čitam i da finansijski dobro stojite, nemate dugova, ulozili ste u stadion (koji sada jako dobro izgleda), cini mi se da vam i okosnica ekipe ostaje (+jusubasic, koji je sjajan igrac) i to je naravno preduslov za neki iskorak u narednoj sezoni! Puno srece u nedelju i da vec od jeseni budete u vrhu PLBiH, a u tom slucaju bi se naravno i navijači vratili i sve bi mirisalo na onaj pravi Velez koji ruku na srce i zasluzuje da bude u vrhu naseg nogometa! Nisam htio da vam solim pamet ili da vam pricam price jer vi ovo vjerovatno i sami znate, vec je ovo neko moje misljenje iz nekog totalno neutralnog ugla, Pozdrav!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 maj 2013, 21:46

slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 23 maj 2013, 21:50

ficobahtic je napisao/la:Nije losa ova proljetna tabela i morate biti zadovoljni pod uslovom da pobijedite u zadnjem kolu u sto uopste ne sumnjam, cak i lakse nego sto se ocekuje jer mislim da cete ih razbiti iz prekida...2-3 gola razlike..., Jedino da igraci ne padnu na psiholoskom planu ali to se po meni ipak nece i ne smije desiti! Ono sto sam htio da kazem, je da kada pogledam ovu tabelu na proljece i zaista mi nije jasno kako vama skor nije bar 7-4-3 a ne 4-7-3 s'obzirom na igre ovog proljeca, jer bi sa tim brojem bodova i pobjedom u zadnjem kolu mozda mogli i na diobu 2 mjesta sto bi bilo za svaku pohvalu! Mislim da su najteze godine iza vas a čitam i da finansijski dobro stojite, nemate dugova, ulozili ste u stadion (koji sada jako dobro izgleda), cini mi se da vam i okosnica ekipe ostaje (+jusubasic, koji je sjajan igrac) i to je naravno preduslov za neki iskorak u narednoj sezoni! Puno srece u nedelju i da vec od jeseni budete u vrhu PLBiH, a u tom slucaju bi se naravno i navijači vratili i sve bi mirisalo na onaj pravi Velez koji ruku na srce i zasluzuje da bude u vrhu naseg nogometa! Nisam htio da vam solim pamet ili da vam pricam price jer vi ovo vjerovatno i sami znate, vec je ovo neko moje misljenje iz nekog totalno neutralnog ugla, Pozdrav!
Fico buraz hvala na zeljama za nedjelju i za buducnost Veleza. Ne solis ti nikome pamet samo si jedan od realista koji postuje drugi klub i koji svojim komentarom stvara istu reakciju postovanja na drugoj strani. Iskreno se nadam da cemo zadnju prepreku preskociti i ne zelim da pomisljam na ista drugo. Ne zelim nikakva pustanja jer mi je draze ispasti ponosno nego ostati posrano. Mi smo jači od njih za 3 klase i samo je vazno zavalit go prvih 15 minuta,ako se to desi oni ce se otvorit i onda im je golijada i ponizavanje. Vrijeme je vise moj fico da se i mi vinemo u visine jer nas renome,nasa istorija,nasa tradicija i nase ime to zasluzuju. Akbda eto nas iduce godine na grbavicu da se nadmecemo za gornji tabele uz ogromnu podrsku jer je vise smijesno gledati ove novonastale klubove koji bi titulu i evropu sa 50 gostujucih navijaca. Tebra ziv bio pozdravlja te mostarska RAja. Forza Velez ljubavi moja
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 maj 2013, 22:40

slika

Danas je bila dzenaza nasem bratu s tribine, Semir Dzajicu, koji nas je prerano napustio. Rahmet mu dusi, a Rodjeni imaju za nedelju motiv vise da pobjede. To je najmanje sto mogu uraditi da mu se oduze. Negdje gore ce se sigurno radovati pobjedi svojih Rodjenih sa ostalom rajom koja nas je zauvijek napustila.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 23 maj 2013, 22:52

Sta mislite mozete li ispasti ili je to nemoguca misija ??? Sta ocekujete .....
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 23 maj 2013, 22:58

Semire brate nek ti je vjecni rahmet
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2013, 04:07

Momku neka je rahmet dusi !

Raja pamet u glavu pred tekmu. Nas cilj je sto elegantnije i lakse fokusirano osvojiti tri boda. Sve ostalo je nebitno , nije dokazivanje u broju petardi dimnih (to bi totalno zabranio jer pusimo pare nepotrebno) niti u broju zastava.

Jednostavno dati podrsku igracima i ne nasjedati na provokacije a njih je uvjek bilo i bit ce od desnostranaca se svemu nadati osim dobrom (iskustvaa zadnjih 20 godina).

Korektno docekati goste ovo je samo fudbala. Jer ako neko treba da daje standarde po pitanju sportske kulture to smo mi. Klub sa tradicijom !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2013, 04:37

Oprostite, a šta se desilo momku ?

Neka mu je rahmet duši :(
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 maj 2013, 05:07

Titova-Juga je napisao/la:Oprostite, a šta se desilo momku ?

kako sam cuo prenosim da je momak vozio biciklo i pao u neku provaliju,bio je u komi jedan dan i poslije umro :( .Rahmet mu dusi

Sto se tice gradskog derbija,nema se tu sta pricati.Nama utakmica od zivotnog znacaja,da i Barca dodje da igra ovu utakmicu ne bi prosla dobro :) Ocekujem pobjedu od 2:0

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 24 maj 2013, 06:11

Semire brate rahmet ti dusi !
Ne mogu da vjerujem nema 4-5 dana kako sam pricao s covjekom :cry:

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 24 maj 2013, 11:26

RIP Semir Dzajic
slika

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2013, 11:46

rodjak je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Oprostite, a šta se desilo momku ?

kako sam cuo prenosim da je momak vozio biciklo i pao u neku provaliju,bio je u komi jedan dan i poslije umro :( .Rahmet mu dusi

Sto se tice gradskog derbija,nema se tu sta pricati.Nama utakmica od zivotnog znacaja,da i Barca dodje da igra ovu utakmicu ne bi prosla dobro :) Ocekujem pobjedu od 2:0

FORZA VELEZ

E jbt život i peha... :(

Dodatni motiv da ih karnemo za vikend !!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 maj 2013, 12:20

R.I.P. Semire :(
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 maj 2013, 12:25

Jeli ovaj momak iz Mostara ili?
Nek mu je rahmet duši!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 24 maj 2013, 12:31

shearer je napisao/la:RIP Semir Dzajic
slika
Neka je rahmet njegovoj duši!
Rođeni u nedjelju da se oda počast ovom momku prije tekme,i pobjeda da mu se pokloni akobogda.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 24 maj 2013, 13:29

mujoisuljo je napisao/la:Jeli ovaj momak iz Mostara ili?
Nek mu je rahmet duši!
Iz Konjica.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 maj 2013, 13:36

Neka mu je rahmet duši.

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 24 maj 2013, 13:56

Samo se nadam da na derbiju neće bit kockastih nacionalističkih glava s obje strane. Sportsko spominjanje familije je u redu, ali nacionalizam nikako. Podržimo Velež grlima i dlanovima, Ultrasi također.

ANTIFA MOSTAR

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []