FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
streetstyle
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cala se od samog starta postavio da iskljucivo on odlucuje o igrackom kadru , taktici ...i svim stvarima koje se ticu tog sportskog dijela. Znaci odlucuje i o Rustemu i njegovoj poziciji u timu, tu zavrsava sva prica oko njega. Za sve nase nedoumice oko Rustema , treba pitati Calu jer se njemu ne moze nametnuti od strane Uprave ni jedan igrac.
- hzzavidovici
- Kontakt:
Niko ne ismijava Saida, nego se kaže da nema muda za duela. Možda je najspremniji od čitavog kadra ali šta vrijedi kad ima psihičku barijeru. Ova dvojica nisu mu ni blizu ali bar smiju u duel i igraju normalno. A Saida niko ne ismijava što ne zna već ljudi kažu da ne smije. Ovi što pišu da je Said završio, a tu spadam i ja, najviše želimo da bude kao što je nekad bio.zagor1987 je napisao/la:Mozel neko da objasni cemu konstantno ismijavanje Saida? Pa eto vam Radovac pa pljujte ga svaki dan,Bekic Amer isto al jok na Saida po cijele dane a Radovac je tu ko duh
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
-
streetstyle
- Kontakt:
hzzavidovici je napisao/la:Niko ne ismijava Saida, nego se kaže da nema muda za duela. Možda je najspremniji od čitavog kadra ali šta vrijedi kad ima psihičku barijeru. Ova dvojica nisu mu ni blizu ali bar smiju u duel i igraju normalno. A Saida niko ne ismijava što ne zna već ljudi kažu da ne smije. Ovi što pišu da je Said završio, a tu spadam i ja, najviše želimo da bude kao što je nekad bio.zagor1987 je napisao/la:Mozel neko da objasni cemu konstantno ismijavanje Saida? Pa eto vam Radovac pa pljujte ga svaki dan,Bekic Amer isto al jok na Saida po cijele dane a Radovac je tu ko duh
Skoro 100% , Saidu je pedala u Junu. Velika plata , doprinos igri nikakav. Samo ga cudo moze ostaviti u klubu , neko cudo da zaigra ponovo kao onda...prije 4 god. Svi kazu da je pun bolji sada nego ljetos...vise trci , trudi se itd. Ali i dalje izbjegava duele , sto mu Cala i najvise zamjera.
Nek on samo bude zdrav I spreman, odtalo ce doci samo od sebe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo ja ustaoSabinho je napisao/la:Valjda ustanem dok ne pocneMortemHz je napisao/la:Ne zaboravite danas na utakmicu raja.![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebalo bi da bude kao i do sad. Navrati 5 minuta ranije i bit ce postavljeno.Benjolos je napisao/la:Hoce li prenosa biti??
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sto od prve ne ubaci liivaka i ostale , vidili smo svi st ahmo moze daj malo ove druge , ako neces sad kad ces ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma uigrava se za prvo kolo postava, nije ovo lose, neka.HeraklitMracni je napisao/la:Sto od prve ne ubaci liivaka i ostale , vidili smo svi st ahmo moze daj malo ove druge , ako neces sad kad ces ?
- dobrinja123
- Kontakt:
Moj covjek !hilmo je napisao/la:Radovac će rasturiti na proljeće.
Ti kako si krenuo nećeš se još dugo s nama družiti.dobrinja123 je napisao/la:Moj covjek !hilmo je napisao/la:Radovac će rasturiti na proljeće.
- dobrinja123
- Kontakt:
Zasto nikoga ne vrijedjam od forumasa ne psujem nikoga ne diram samo prokomentarisem igraca kojeg ne volim malo grublje ljudi suv ovde znali i psovat
Ako Čala danas Saidu ne pruži poluvrijeme, ne bi da predviđam, al onda bi se moglo reč' da ne računa na njega. Ne znam jel na pripremam skupio ukupno sve 90' min. Nek ga ubaci, pa nek ide u helač, šta ga ima čuvat pod staklenim zvonom. Il' može il' ne može, da se zna.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Ti kako si krenuo nećeš se još dugo s nama družiti.dobrinja123 je napisao/la:Moj covjek !hilmo je napisao/la:Radovac će rasturiti na proljeće.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- dobrinja123
- Kontakt:
Ma ne moze burazeru treba odustat od njegaStroj1946 je napisao/la:Ako Čala danas Saidu ne pruži poluvrijeme, ne bi da predviđam, al onda bi se moglo reč' da ne računa na njega. Ne znam jel na pripremam skupio ukupno sve 90' min. Nek ga ubaci, pa nek ide u helač, šta ga ima čuvat pod staklenim zvonom. Il' može il' ne može, da se zna.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
dobrinja123 je napisao/la:Zasto nikoga ne vrijedjam od forumasa ne psujem nikoga ne diram samo prokomentarisem igraca kojeg ne volim malo grublje ljudi suv ovde znali i psovat
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma kakvi su to pokusaji? Je li ga iko od njih skinuo iz prvih 11. Nije. Sto opet ide u prilog njemu, da je bolji na toj poziciji od svih tih pokusaja, a nije da se nije mogla naci prava zamjena...DenchiNL je napisao/la:
Ikande,Krajišnik, a probali smo i Berberovića tu, Mihojevića,Kovačevića, sada Peru,Anđušića.... očigledno sve ide po planu pa ne pokušava se ništa
1946~
Krivo mu jer više nije najveći fan Radovca na forumu, pa ti prijeti.dobrinja123 je napisao/la:Zasto nikoga ne vrijedjam od forumasa ne psujem nikoga ne diram samo prokomentarisem igraca kojeg ne volim malo grublje ljudi suv ovde znali i psovat
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- dobrinja123
- Kontakt:
Ja sam miroljubljiv covjek ne moramo rjesavati konflikte silom dijelit cemo ljubav prema Samiru ne uzimam ga ja samo za sebejoker90 je napisao/la:Krivo mu jer više nije najveći fan Radovca na forumu, pa ti prijeti.dobrinja123 je napisao/la:Zasto nikoga ne vrijedjam od forumasa ne psujem nikoga ne diram samo prokomentarisem igraca kojeg ne volim malo grublje ljudi suv ovde znali i psovat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.