Vidjeti sa Vučićem da utopimo Kerkeza u Zvezdu, dobro za nas dobro za ćacije.StevieG8 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:56Izostanak iz lš bi bio katastrofa za finansije kluba valja otplacivat sve ove igrace a nemas vise koga prodatjasonstatham je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:53Pa hajde, možda i nije loše što ranije se pomiriti sa sezonom. Ostatak u bolik modu.
Ali četiri poraza u nizu, pa to nije ni South imao u najboljima danima, mamu vam hebem pretplaćenu.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
moglo bi se na salahu uzet nekih 70 mil u januaru ako ovako nastavi
2 gola bi bila dovoljna da se ovo dobije da nemam najgoru odbranu u ligi
Bas mi je seksi ova formacija sa vvd-om u spicu.
- jasonstatham
- Kontakt:
U rangu sa Amorimovcima. Bodovno, gol razlikom, igrom. Biće cirkus ova sezona.
Easy bolik mode.
Easy bolik mode.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Zar je moguce da smo ovako losi 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ocigledno da jeste moguce, ljudi nas ubili u pojam, svaki duel dobili
Jel Ekitike i jednu onu dugu loptu uspio dobit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
#slotout
Valjda je dovoljno, ili ce cekat da nas Rejal I Haaland natrpaju 
Samo sabura
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Centre forward
- Kontakt:
Nek si ovima iz ss točka ba dao materijala da saba'ile imaju šta objavit'.Arvid je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:58Vidjeti sa Vučićem da utopimo Kerkeza u Zvezdu, dobro za nas dobro za ćacije.StevieG8 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:56Izostanak iz lš bi bio katastrofa za finansije kluba valja otplacivat sve ove igrace a nemas vise koga prodatjasonstatham je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:53Pa hajde, možda i nije loše što ranije se pomiriti sa sezonom. Ostatak u bolik modu.
Ali četiri poraza u nizu, pa to nije ni South imao u najboljima danima, mamu vam hebem pretplaćenu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Na kraju da zakljucim, jos jedan u nizu poraza bez ikakve igre, ikakvog plana, sa umornim igracima, gdje nas je Brendford ubio trcanjem, dobijenim duelima i energijom, koja je prije krasila nas ali izgleda samo pod Kloppom. Ovaj takozvani Slotball izgleda toliko tromo, sporo i dosadno, iskreno nemam niti jedne zelje da gledam nase utakmice, jer je od pocetka ove kalendarske godine igra totalni smor, cak i kad se vodi povuce se i brani gol prednosti, a ove sezne, osim Frankfurta, niti jednu utakmicu nismo dobili, a da nije u 80.+ minuti. To je sramota za tim koji ima ovakve igrace, u koji se toliko ulozilo i ciji je potencijal u top 3 na svijetu. Ono sto mi maksimalno "smrdi" jeste da svi nasi igraci su za reprezentacije igrali odlicno, a cim dodju u klub, to postaje tromo i dosadno. Isto tako, polako, ali sigurno i povrede pocinju izimati danak, pa se i Curtis povrijedio, a klupa nam je maksimalno tanka, pogotovo nakon onoliko para ulozenih. Za Slota ne znam sta da kazem, nisam jedan od onih navijaca koji nakon malo losijeg perioda kaze Slot out, ali ovo uopste ne izgleda dobro, njegove press konferencije su neko valjanje rijeci, a sve vise podsjeca na Ten Haga. Vidjecemo sta i kako dalje.
Kakav užas. Sve ostalo je previše za reći.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Najgore sto on do sad u svojoj karijeri nikad nije bio u ovakvoj situaciji. Vjerovatno ce ga Edwards i Hughes ubrzo pustit niz vodu i svalit krivicu na njega preko svojih novinara jer nije on sam birao i dovodio igrace ovo ljeto a potrosene su ogromne pare.Mahmalone je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:21Na kraju da zakljucim, jos jedan u nizu poraza bez ikakve igre, ikakvog plana, sa umornim igracima, gdje nas je Brendford ubio trcanjem, dobijenim duelima i energijom, koja je prije krasila nas ali izgleda samo pod Kloppom. Ovaj takozvani Slotball izgleda toliko tromo, sporo i dosadno, iskreno nemam niti jedne zelje da gledam nase utakmice, jer je od pocetka ove kalendarske godine igra totalni smor, cak i kad se vodi povuce se i brani gol prednosti, a ove sezne, osim Frankfurta, niti jednu utakmicu nismo dobili, a da nije u 80.+ minuti. To je sramota za tim koji ima ovakve igrace, u koji se toliko ulozilo i ciji je potencijal u top 3 na svijetu. Ono sto mi maksimalno "smrdi" jeste da svi nasi igraci su za reprezentacije igrali odlicno, a cim dodju u klub, to postaje tromo i dosadno. Isto tako, polako, ali sigurno i povrede pocinju izimati danak, pa se i Curtis povrijedio, a klupa nam je maksimalno tanka, pogotovo nakon onoliko para ulozenih. Za Slota ne znam sta da kazem, nisam jedan od onih navijaca koji nakon malo losijeg perioda kaze Slot out, ali ovo uopste ne izgleda dobro, njegove press konferencije su neko valjanje rijeci, a sve vise podsjeca na Ten Haga. Vidjecemo sta i kako dalje.

Nek se zna ko ih je jedini branio svo vrijeme kad na kraju sezone dignemo trofej.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Idu porazi i bar se tema opet aktivirala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.