La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: La Liga
Eto baš će Liga pristati da joj se jedna od dvije najveće utakmice u sezoni ne odigra i riješi za zelenim stolom.
I šta to FC Barcelona može uraditi po pitanju protesta u Kataloniji? Kao da su oni krivi što je vanredno stanje i što ne postoje uslovi za odigravanje utakmice.
I šta to FC Barcelona može uraditi po pitanju protesta u Kataloniji? Kao da su oni krivi što je vanredno stanje i što ne postoje uslovi za odigravanje utakmice.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Znaš li ti koliko je bodova Real osvojio protiv Barce u zadnje 3 sezone i zašto su ovi da im se dodijeli 3 boda za zelenim stolomBoixosNois1899 je napisao/la:Eto baš će Liga pristati da joj se jedna od dvije najveće utakmice u sezoni ne odigra i riješi za zelenim stolom.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A taman se ponadali bili. Šteta.Mokes je napisao/la:Znaš li ti koliko je bodova Real osvojio protiv Barce u zadnje 3 sezone i zašto su ovi da im se dodijeli 3 boda za zelenim stolomBoixosNois1899 je napisao/la:Eto baš će Liga pristati da joj se jedna od dvije najveće utakmice u sezoni ne odigra i riješi za zelenim stolom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovdje izgleda glavni kriterij za moda da moras biti sto gluplji
Ma daj halasima bodove za zelenim stolom, jer inace znaju da je novo guzenje u najavi

Ma daj halasima bodove za zelenim stolom, jer inace znaju da je novo guzenje u najavi

Svakavih gluposti je ovaj moderator pisao ali ovo je vrhunac 

Vidim Messijevi rektalni lizaci na vrhuncu ogranicenosti. Kao sto sam napisao, isto bih smatrao i za Real i za bilo koji drugi klub na svijetu. Izgleda sa niste to procesuirat al ne moze vas covjek ni krivit.
Sta Barcelona ima s protestima ? Pa upravo to, nema nista i kao jedan profesionalni klub treba bit u stanju obezbjedit igranje ovakve utakmice. Nije ratno stanje da se tek takvo otkazivanje utakmice moze opravdat.
Cak ni same demonstracije nemaju smisla, ljudi se bune sto ih kaznjavaju za krsenje ustava. Ocekujem sad jos da se ovi isti Messijevi rektalni lizaci ekspresno transformisu u vece Katalonce od Gaudija i pocnu zastupat lafo jadni katalonski narod i onu sprdnju od slogana lafo Mes que un Club.
Sta Barcelona ima s protestima ? Pa upravo to, nema nista i kao jedan profesionalni klub treba bit u stanju obezbjedit igranje ovakve utakmice. Nije ratno stanje da se tek takvo otkazivanje utakmice moze opravdat.
Cak ni same demonstracije nemaju smisla, ljudi se bune sto ih kaznjavaju za krsenje ustava. Ocekujem sad jos da se ovi isti Messijevi rektalni lizaci ekspresno transformisu u vece Katalonce od Gaudija i pocnu zastupat lafo jadni katalonski narod i onu sprdnju od slogana lafo Mes que un Club.
Al si glup malo je reci majke mi 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Preskočena terapija, ne zamjerite ba.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 18 okt 2019, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kakav lik, kud ista napisa, veca budala ja od njega.Jarane za koji god klub da si napisao to sto si napisao ispao bi levat, de obrisi post dok jos ljudi nije vidjelo.
Vidim raski medjedi pravo evoluirali. Do jucer tukli zene, danas vec u stanju ljudima dijagnoze davat i neke lafo posalice bacat. Samo naprijed, samo nebo vam je granica 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Vidim raski medjedi pravo evoluirali. Do jucer tukli zene, danas vec u stanju ljudima dijagnoze davat i neke lafo posalice bacat. Samo naprijed, samo nebo vam je granica
Kako je moderator nekad govorio prije dobivanja funkcijeModerator a vrijedja clanove da su glupi, e tugo moja![]()
![]()
Sjajan pokazatelj kulture ti i inteligencije

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne vidim zasto bi za osobu kakva je on raski medvjed bila uvreda. Primitivcina koja udara zene i koja bi pobila homoseksualce. Dakle kvalifikacija i vise nego na mjestu, vise se medvjed moze uvrijedit.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kazem opcenito.Ti nema koga nisi na ovom forumu uvrijedio i to dok nosis titulu,a prije si prozivao svoje “mentore”Epidaurus je napisao/la:Ne vidim zasto bi za osobu kakva je on raski medvjed bila uvreda. Primitivcina koja udara zene i koja bi pobila homoseksualce. Dakle kvalifikacija i vise nego na mjestu, vise se medvjed moze uvrijedit.

#Punoljetstvo
Jel istina ovo da su neki igraci barce (Pique i Dembele) odbili trenirat?
Aj Pike on je nedojebani lobotomac svakako,al Dembele ahahaha
koji lik jbt,jedino je njegova cjena smjesnija.
Aj Pike on je nedojebani lobotomac svakako,al Dembele ahahaha
koji lik jbt,jedino je njegova cjena smjesnija.
Pique separatista,cocjek staje uz osudjene kriminalce.Sramota za klub poput Barcelone
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pique je nedojebani lobotomac,prgavac i mekusac dok je ramos lafcina,Najveci Kapiten i velicina.Izgled njihovih zena to dokazuje
#Punoljetstvo
**** bi im zene obojici

Malo ti što se brukaš na temama reprezentacije, pa i ovdje krenuo praviti budalu od sebe haenobarca je napisao/la:Kakav lik, kud ista napisa, veca budala ja od njega.Jarane za koji god klub da si napisao to sto si napisao ispao bi levat, de obrisi post dok jos ljudi nije vidjelo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.