FaktBosniaBoston je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:11Rekao sam bodiju da je sudjeno i zapisano u kamenu da rodjo ostaje najuspjesniji po broju GSova, mislim da polako pocinje da vjeruje u to![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
FaktBosniaBoston je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:11Rekao sam bodiju da je sudjeno i zapisano u kamenu da rodjo ostaje najuspjesniji po broju GSova, mislim da polako pocinje da vjeruje u to![]()
Na čemu si danas?
Ma Rafa je jos uvijek sa milion upitnika ,ne zna ni on sam sta da ocekuje nije dugo igrao jbg
Ne kaže se loš, nego dovoljan.delinjo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:14Ma Rafa je jos uvijek sa milion upitnika ,ne zna ni on sam sta da ocekuje nije dugo igrao jbg
Sila brate los tenis nemoj zajebavati
Steta nema dede da pokaze yebacki chokerski nivo...delinjo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:14Ma Rafa je jos uvijek sa milion upitnika ,ne zna ni on sam sta da ocekuje nije dugo igrao jbg
Naravno. Pokazao je to x puta do sada...
Ah ni Thiem neće imati meca pred RG, zašto bi on bio toliki favorit. Nadal jeste imao los dan,ali ono je Pariz i to na 3 seta.delinjo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:14Ma Rafa je jos uvijek sa milion upitnika ,ne zna ni on sam sta da ocekuje nije dugo igrao jbg
Another myth...ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:23U Parizu su poprilicno podjednake sanse izmedju Novaka iNadala tu je i Thiem. Bice pravi turnir, jos sa publikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.