Pa ni tu najlošiju ekipu (Gradina) niste uspjeli pobjediti kod kuće.mikki21 je napisao/la:bas to utakmica kao i svaka druga i tako je treba tretirat! igramo protiv tima koji je najlosiji ove polusezone poslje gradine koja ispada i koja je i na polusezoni vec ispala na svaki nacin osim teoretski! ljudi su porazeni u 8 od 14 utakmica i imaju samo 3 pobjede od ti 14 odigrani! pametnom je dosta, jednostavno tim od kojeg smo trenutno puno bolji i uz normalan i ozbiljan pristup nasi igraca nevidim da je moguc ikakav drugi ishod osim nase ubjedljive pobjede!Titova-Juga je napisao/la:Ovo je meni kao i svaka druga utakmica. Nema ovdje kalkulacija i nikakvih (x-eva) u glavi.
Ide se na pobjedu jer Zrinjski je od polusezone dosta oslabljen.
Forza!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- 7aprildomemoj
Re: RSD Velež Mostar
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
I šta hoćeš da kažeš sa tom činjenicom ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sretno Rodjenim i Velezu protiv hibridne djubradi zrinjskog pardon svinjskog 
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Gluposti pises. Koliko god da je losa Gradina, oni su igrali rastereceno i bez pritiska i fino bunker napravili. Najteze je protiv takvih ekipa igrati. Koliko god tebi to cudno zvucalo, Velezu je puno lakse kuci igrati protiv, Zelje,Sarajeva,Sirokog itd. jer te ekipe otvoreno igraju i onda je i Velezu lakse stvarati napade i prilike nego protiv bunkera.7aprildomemoj je napisao/la:Pa ni tu najlošiju ekipu (Gradina) niste uspjeli pobjediti kod kuće.mikki21 je napisao/la:bas to utakmica kao i svaka druga i tako je treba tretirat! igramo protiv tima koji je najlosiji ove polusezone poslje gradine koja ispada i koja je i na polusezoni vec ispala na svaki nacin osim teoretski! ljudi su porazeni u 8 od 14 utakmica i imaju samo 3 pobjede od ti 14 odigrani! pametnom je dosta, jednostavno tim od kojeg smo trenutno puno bolji i uz normalan i ozbiljan pristup nasi igraca nevidim da je moguc ikakav drugi ishod osim nase ubjedljive pobjede!Titova-Juga je napisao/la:Ovo je meni kao i svaka druga utakmica. Nema ovdje kalkulacija i nikakvih (x-eva) u glavi.
Ide se na pobjedu jer Zrinjski je od polusezone dosta oslabljen.
Forza!Jedini bod u gostima upravo otkinuli u Vrapčićima
Sutra lijepo igrati,bez pritiska, veci je pritisak na ekipama koje su ispod nas i to prepustimo njima, a mi hladno uzeti komsije i gotovo
meni se sve čini da je tebe đubrad odgojila čim se tako izražavašCepi1981 je napisao/la:Sretno Rodjenim i Velezu protiv hibridne djubradi zrinjskog pardon svinjskog
Jaoo vremena sad pred derbi...
Ako ovim tempom nastavi padat' i sutra, tekma se ne smije odigrat'.shearer je napisao/la:Jaoo vremena sad pred derbi...
Gdje ćeš po ovome igrat', mogu mislit' kakav će teren bit'.
nadam se da ce se poboljsati vrijeme, ovo u zadnja 2 sata je katastrofa...mandraX je napisao/la:Ako ovim tempom nastavi padat' i sutra, tekma se ne smije odigrat'.shearer je napisao/la:Jaoo vremena sad pred derbi...
Gdje ćeš po ovome igrat', mogu mislit' kakav će teren bit'.
Sjedim pijem pusim i cekam. Forza Velez
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- Titova-Juga
- Kontakt:
Šta ste se uspaničarili, pa i vrijeme je bilo napokon za ovaj grad da ima svoj vaterpolo klub, evo čak i 2 !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Šta ste se uspaničarili, pa i vrijeme je bilo napokon za ovaj grad da ima svoj vaterpolo klub, evo čak i 2 !
Ovako je kisan dan bio prije tri godine
Djabe vam je nece vas spasit ni michelin kopackeBaloteli je napisao/la:Ovako je kisan dan bio prije tri godine
Zrinjski ide opusteno po dobru partiju, a Velezu gori pod nogama..
Pogotovo jer u 90. minuta mogu ocekivati i najcrnji ikada zamisljeni scenarij po njih...
Zadnje kolo, Zrinjski ih izbacuje u 2. rang BiH nogometa
Pogotovo jer u 90. minuta mogu ocekivati i najcrnji ikada zamisljeni scenarij po njih...
Mali idi gledaj crtani mlad si zelen si
- Vandelanoitte
- Kontakt:
X dogovoreno
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Ne gori Velezu pod nogama,jer nije u poziciji ko Gabela i Travnik da MORA pobjedit. Velezu je dovoljno samo da ne izgubi kuci od Zrinjskog koji realno odavno losiju ekipu nije imao, puno je veci pritisak na ekipama ispod Veleza, cak i da Velez izgubi (budimo realni sanse su minimalne) moraju se jos 3 rezultata tacno poklopit da bi Velez ispao. A to sto ti imas frustracije od Veleza to je tvoj licni problem i ne moramo mi znat za to.Baloteli je napisao/la:Zrinjski ide opusteno po dobru partiju, a Velezu gori pod nogama..
Sto se tice vremena, kisa je sad stala nadam se da ce ovako ostati.
Nema vjetra, nema šta isušiti teren, ne znam šta očekivati od istog za nešto manje od 5 i pol sati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Idemo po pobjedu.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.