FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 01 dec 2015, 23:17

Nije mi jasno kako on moze nekom prijetiti a pogotovo Edisu i igracima? Kako on moze dovoditi igrace a istjeran iz kluba?
BUDI ŽELJO !!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 dec 2015, 23:21

Ima li ko mitraljez? Ima raje, za petobu bi svašta uradila..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 01 dec 2015, 23:23

Ako nakon skupštine javno ne prikažu ko je i koliko novca uzimao prije njih i ako te kriminalce javno ne prozovu i ne prijave policiji onda su sami krivi za to što im se dešava. Čovjek je ukrao dio para od utakmice protiv Newcastla i to je javna tajna, godinama se vrtio oko kluba i pravio finansijsku štetu klubu i niko prije Gredića nije imao damu da ga otjera, čak se bio i tukao sa Žujom ako se ne varam. Ako će nas jedan glupan poput violine ucjenjivati onda :facepalm: Nije mi jasno kako on može dovoditi igrače u naš klub, možeš li mi to objasniti? Zašto mu se u krajnjem slucaju i ne zaprijeti, anganžuješ dva momka prebiju ga da qrcu ne valja i riješen problem, ili druga opcija ponudiš mu da se skroz povuce i ne pojavljuje u blizini stadiona, ako se pojavi upotrijebiš ovu prvu opciju i cao. Izgleda da su batine jedini jezik koji stoka poput takvih likova razumije..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 dec 2015, 23:24

Hadzijalagic je napisao/la:Nije mi jasno kako on moze nekom prijetiti a pogotovo Edisu i igracima? Kako on moze dovoditi igrace a istjeran iz kluba?
Pa ne moze doveo igraca na trening i ovi ga otjerali. On im rekao kako ce reci navijacima da se mjesaju Edisu u posao. To su klosari sa njima zavrsis klosarski... Amar kaze za njega da ga Bog nikad nije doveo u Zelju eto kakav je lik.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 01 dec 2015, 23:25

Ajzea je napisao/la:Ima li ko mitraljez? Ima raje, za petobu bi svašta uradila..
On je 2009 tukao na grbavici Faruka i onog Ahmedbegovica i da mu niko od tad ne moze stati u kraj, ne mogu da vjerujem i tad je po pisanju medija bio bivsi uposlenik kluba.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 01 dec 2015, 23:31

Hadzijalagic je napisao/la:Nije mi jasno kako on moze nekom prijetiti a pogotovo Edisu i igracima? Kako on moze dovoditi igrace a istjeran iz kluba?
Vjerovatno ima ledja jaka,a ako prijeti sa "navijacima" pretpostavljam i kojim
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 01 dec 2015, 23:34

themaniaks je napisao/la:
Vjerovatno ima ledja jaka,a ako prijeti navijacima pretpostavljam kojim
Ma nek on te seljacke folove prosipa po Hadzicims odakle se i dovukao u Sarajevo. Samo po glavi druze plavi ....

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 01 dec 2015, 23:36

tm8782 je napisao/la:Mislio sam da necu iznositi prljavi ves vezano za neke stvari ali nekad nesto predje sve granice. Bivsi uposlenik je postao jako bezobrazan. Dovodi igrace na probu bez icijeg odobrenja. Ucjenjuje Edisa. Prijeti uposlenicima kluba, ucjenjuje klub da mu daju pare zbog zk izvoda. Jer se prije 5 godina nesto slucajno pojebalo oko sjeverne tribine i plavog zamka. Presao je u sd i sad ucjenjuje klub na sve moguce nacine. Naravno trazi pare. Fkt nisam mogao na ovo da presutim. Vi pojedini nastavite da pljujete po ljudima upravi koji se vec duze vrijeme bore sa ovim uhljupima. Iskreno ja do sad ne bi imao zivaca. Ili bi digao ruke od svega ili bi... Shvatite me kako hocete i kako zelite samo sam rekao istinu i jedan dio koji se desavao jucer danas. Lp za prave manijake...
Bože sačuvaj kada će kraj ovim sranjhima, čemu sve dobro i progresivno kada imaš ovakve oko kluba i SD? Želji treba godišnje 10 miliona da sve ove uhljebe nahrani i umiri, fuj.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 01 dec 2015, 23:36

milanribar je napisao/la:Ne pravi se lud, milion od Sehica? I dalje ko to u ligi jos prodaje igrace, igra evropu svaku godinu, i dobija od Dzeke pare ? A svi bolji od nas. Kako ces to objasniti? Ne bulazi mi suplje price, ne trazim Real nego da imamo dobar tim, od svih tih miliona. Ne kontam sta pokusavas napisati kad ti nista ne ide u prilog, svi ti milioni pa da su 4 milionau pitanju a mi se borimo za opstanak s Vitezom. Daaj ba nemoj biti smijesan frajer :lolno:

Zolotic 700.000 i tako dalje, tako blize. O kakvim mi parama pisemo i kakve milione vrtimo a dere nas Mladost i Radnik, pa i Slavija.

Idi se poklopi po usima jadan ne bio, kako te nije stid.
Sa tatom i mamom mozes tako pricati, a sa mnom ne mozes. Pricas sada o desetim skroz stvarima, a sam si pojeo svoje **** jer nismo zaradili ni blizu tvojih 6,7 miliona, nego 3,4 miliona koja ni blizu npr. ne mogu pokriti budzete u te 3 godine bez dodatnih prihoda koje ostvarujemo. Svi ti porazi su samo plod lose atmosfere, izostanka raje sa tribina, nekoliko zaista promasaja kod igraca, 2 sezone ranije do zadnjeg kola smo igrali za titulu ali smo imali ogranicen kadar koji je sada jos vise oslabljen odlascima Bajica, Kvesica, Hodzica, itd. a neadekvatno popunjen zbog usteda, vracanja dugova i u ovoj sezoni lazno stvorenom slikom poslije dobrih igara u Evropi. Ali o tome mi se zaista ne da pricati sa uskogrudnim likom poput tebe koji ne bi skontao ni da mu se sve natenane nacrta, nisi kapacitet jednostavno da shvatis, samo je zalosno da se tebi i slicnima tebi daje prilika za nekakvim medijskim prostorom i prilika da izneses svoje uskogrudne stavove. ;)

Sada imaju priliku da se poprave, dovedu par novih igraca i jos par istih na ljeto i prikazu koliko su to vratili duga i u kojem smijeru namjeravaju ici dalje. ;) Popusti vise sa tom dusmanskom pricom pitaru mrtvi, smaras svu raju ovdje, to nije konstruktivna razmjena misljenja nego terorisanje populacije vlastitom zaglupljenoscu. ;)
FORZA ZELJO

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 01 dec 2015, 23:37

pile87 je napisao/la:
Pa ne moze doveo igraca na trening i ovi ga otjerali. On im rekao kako ce reci navijacima da se mjesaju Edisu u posao. To su klosari sa njima zavrsis klosarski... Amar kaze za njega da ga Bog nikad nije doveo u Zelju eto kakav je lik.
Ubijedjen sam da violina prati ovaj forum. Nedavno sam pitao nesto za njega i napisao kako je svaki dan u istoj trenerci kad on sutradan odijelo obukao :mrgreen: Mozda i pise ovdje ko ce ga znati..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 dec 2015, 23:40

Ma on ne zna citati a ne da forum prati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 01 dec 2015, 23:49

Pa mi smo jadan klub ako jedan covjek moze to raditi, a i jedna stvar u tom napisanom je zanimljiva, zbog kojeg ocigledno isti misli da moze tako maltretirati klub:
"Jer se prije 5 godina nesto slucajno pojebalo oko sjeverne tribine i plavog zamka."

Šta, ko, gdje, o kome, o čemu? Kakvi igrači, neko ga očito savjetuje u svemu tome, znači da ima još kukolja u klubu. Nikad mi nećemo na pravu zelenu granu dok se ne rijesimo ovih i ovakvih likova. Ja sada cekam rasplet oko skupstine i da vidim napokon stanje sa dugovima, tj. sta ce oni prikazati.
FORZA ZELJO

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 dec 2015, 23:52

kenan_tm87 je napisao/la:Pa mi smo jadan klub ako jedan covjek moze to raditi, a i jedna stvar u tom napisanom je zanimljiva, zbog kojeg ocigledno isti misli da moze tako maltretirati klub:
"Jer se prije 5 godina nesto slucajno pojebalo oko sjeverne tribine i plavog zamka."

Šta, ko, gdje, o kome, o čemu? Kakvi igrači, neko ga očito savjetuje u svemu tome, znači da ima još kukolja u klubu. Nikad mi nećemo na pravu zelenu granu dok se ne rijesimo ovih i ovakvih likova. Ja sada cekam rasplet oko skupstine i da vidim napokon stanje sa dugovima, tj. sta ce oni prikazati.
vala i ja to kontam
pa j.e.b.o.t.e led kad jedan papak drži kjlub u šaci, šta da se krupnija riba ufati tog posla
stavili bi ključ u bravu ?
sa gospodom gospodski, sa papcima papanski...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 dec 2015, 00:02

VOLIM TE ŽELJO !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 02 dec 2015, 00:04

kenan_tm87 je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Ne pravi se lud, milion od Sehica? I dalje ko to u ligi jos prodaje igrace, igra evropu svaku godinu, i dobija od Dzeke pare ? A svi bolji od nas. Kako ces to objasniti? Ne bulazi mi suplje price, ne trazim Real nego da imamo dobar tim, od svih tih miliona. Ne kontam sta pokusavas napisati kad ti nista ne ide u prilog, svi ti milioni pa da su 4 milionau pitanju a mi se borimo za opstanak s Vitezom. Daaj ba nemoj biti smijesan frajer :lolno:

Zolotic 700.000 i tako dalje, tako blize. O kakvim mi parama pisemo i kakve milione vrtimo a dere nas Mladost i Radnik, pa i Slavija.

Idi se poklopi po usima jadan ne bio, kako te nije stid.
Sa tatom i mamom mozes tako pricati, a sa mnom ne mozes. Pricas sada o desetim skroz stvarima, a sam si pojeo svoje **** jer nismo zaradili ni blizu tvojih 6,7 miliona, nego 3,4 miliona koja ni blizu npr. ne mogu pokriti budzete u te 3 godine bez dodatnih prihoda koje ostvarujemo. Svi ti porazi su samo plod lose atmosfere, izostanka raje sa tribina, nekoliko zaista promasaja kod igraca, 2 sezone ranije do zadnjeg kola smo igrali za titulu ali smo imali ogranicen kadar koji je sada jos vise oslabljen odlascima Bajica, Kvesica, Hodzica, itd. a neadekvatno popunjen zbog usteda, vracanja dugova i u ovoj sezoni lazno stvorenom slikom poslije dobrih igara u Evropi. Ali o tome mi se zaista ne da pricati sa uskogrudnim likom poput tebe koji ne bi skontao ni da mu se sve natenane nacrta, nisi kapacitet jednostavno da shvatis, samo je zalosno da se tebi i slicnima tebi daje prilika za nekakvim medijskim prostorom i prilika da izneses svoje uskogrudne stavove. ;)

Sada imaju priliku da se poprave, dovedu par novih igraca i jos par istih na ljeto i prikazu koliko su to vratili duga i u kojem smijeru namjeravaju ici dalje. ;) Popusti vise sa tom dusmanskom pricom pitaru mrtvi, smaras svu raju ovdje, to nije konstruktivna razmjena misljenja nego terorisanje populacije vlastitom zaglupljenoscu. ;)
Kao prvo ti si mene prvi citirao a ne ja tebe. Drugo ja mogu komunicirati kako ja hocu, a ti idi tamo na opste diskusuje i prodaji laze drugima a meni neces. Dodes na forum da prijetis ljudima u pp i glumis nekog mangupa. Ja jos gori sto ti odgovaram. :facepalm:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 dec 2015, 00:07

Želje mi mog ko god bude citirao ili odgovarao ovom mamlazu, udarit ću mu tarabu pa makar to bio forumaš pod nickom boccaccio ! Ne zanima me i da vam svima udarim tarabu, ko kad ne razmišljate **** vas on..

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 02 dec 2015, 00:09

Milane, ja se nadam da ces me prestati ignorisati, jer imam citav niz pitanja za tebe, kao dobro obavjestenu osobu. Obzirom da mi nisi znao odgovoriti na pitanje ko su clanovi uprave, niti na pitanje koje to clanove iste trebas otjerati pod hitno, namece se zakljucak da i o ciframa koje spominjes zapravo lupetas onako, tek da bi kao nesto suvislo rekao, a u stvari samo jos vise demaskiras sebe kao potpunog destruktivca i neznalicu, to je najblaza ocjena tvoga lika.
Da ista znas o finansijama u klubu, znao bi da su posljednje dzekine pare dosle za vrijeme prosle uprave, i da ih je ista na celu sa celavim zujom uredno potrosila. No, hvala Bogu, ti se nista ne pitas ni juce, ni danas, niti ces se pitati i sutra ili bilo kada.
Ziv ti meni bio i vazda nesretan zbog Zeljinih uspjeha. ;)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 dec 2015, 00:17

Volim te Zeljo!

Violine, gitare, sitisajzeri, bubnjevi, trube, frulee ... napusite se kurchine . Laku noc
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 02 dec 2015, 00:18

tm1921 je napisao/la:Milane, ja se nadam da ces me prestati ignorisati, jer imam citav niz pitanja za tebe, kao dobro obavjestenu osobu. Obzirom da mi nisi znao odgovoriti na pitanje ko su clanovi uprave, niti na pitanje koje to clanove iste trebas otjerati pod hitno, namece se zakljucak da i o ciframa koje spominjes zapravo lupetas onako, tek da bi kao nesto suvislo rekao, a u stvari samo jos vise demaskiras sebe kao potpunog destruktivca i neznalicu, to je najblaza ocjena tvoga lika.
Da ista znas o finansijama u klubu, znao bi da su posljednje dzekine pare dosle za vrijeme prosle uprave, i da ih je ista na celu sa celavim zujom uredno potrosila. No, hvala Bogu, ti se nista ne pitas ni juce, ni danas, niti ces se pitati i sutra ili bilo kada.

Jarane, bilo bi dobro da tu ima 2% istine. Niti sam pitar, niti sam duzan nekome polagati racune, a posebno ne tebi. Imas losu percepciju totalno, a to oko uspjeha moze biti samo kad se vrati Amar jer on zna napraviti uspjeh pod cjenu da pokradu sve. A prodavati muda godinama bez ikakvog uspjeha to ne ide, pa se pitam o kojem ti uspjehu pises? Ako ti je borba za opstanak uspjeh onda ti i ja ne mozemo pisati o Zelji. Za razliku od tebe ja zelim da gledam jakog Zelju, s 5-6 hiljada ljudi, a ne Zelju koji se bori za opstanak s 500 ljudi na tribinama.

A to sto se ti ufurao da si ti Zeljo i kad neko pise neku kritiku odmah je tu par nikova stari ili novi da nesto kao opravdaju, a ispadate smijesni.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 dec 2015, 00:23

tm1921 je napisao/la:Milane, ja se nadam da ces me prestati ignorisati, jer imam citav niz pitanja za tebe, kao dobro obavjestenu osobu. Obzirom da mi nisi znao odgovoriti na pitanje ko su clanovi uprave, niti na pitanje koje to clanove iste trebas otjerati pod hitno, namece se zakljucak da i o ciframa koje spominjes zapravo lupetas onako, tek da bi kao nesto suvislo rekao, a u stvari samo jos vise demaskiras sebe kao potpunog destruktivca i neznalicu, to je najblaza ocjena tvoga lika.
Pare su trošili zajedno Amar i Zujo, nije pošteno da se samo Zujo povlači u toj priči. Zajedno su ušli u projekat koji je trebao da se oplodi u Evropi, nije prošlo i to je to

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 13 gostiju.