Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

emir79
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la emir79 » 11 jan 2014, 15:50

VanBasten je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Vi sto ste promasili temu, sikter ba, yebe se nama za LBJ!

Imate NBA stranice pa tamo svrsavajte po njemu. OK je sto je fauliro Kiriklenku, a nije OK sto ga je Mirza davio, pa i jeste medjed i treba ga daviti, na snazi mu se i zasniva kosarka, trebo se Mirza smknuti u stranu i pustiti ga da zakuca, da bi vi mogli svrsavati i pljuvati po Mirzi kako nista nije uradio da ga zaustavi.SIKTER BA!!!!
Izgleda tako. Ako si PF, i želiš da budeš poštovan, u sličnim situacijama postupićeš onako kako je Mirza postupio. Isto važi za zakucavanje u lice, slomi mu ruku ( hiperbola :mrgreen: ) ali mi u lice nećeš zakucat. Nema druge. Ovo je čak ispalo i bolje zbog Jamsove reakcije. Pravi potez i za sebe, i za tim na kraju.
Ma nas narod ne zna sta hoce. Da ga je pustio, bilo bi kakav je to PF nista da uradi, ili bi bilo, pa gdje ce on zaustaviti strasnog LBJ.
Preseravanja zesca. Mirza je bas super uradio, niti je nastetio timu, niti je sebe ponizio. A da je kojim slucajem doslo do okrsaja, vidjeli bi Mirzu i na drugi nacin, ako zatreba. Kao da se Mirza plasi americkih placipi...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 jan 2014, 15:51

Ako iko nije prljav igrac ,to je Mirza...Jednostavno je zelio napraviti faul a King-a ne mozes drugacije zaustavit jer frajer je prejak..drze ga za ruku on pogodi 2+1..tako je i Mirza napravio,ovaj je bio ljut od ranije i krenuo je na njega..naravno da ga nece udariti...Mirza je ispao smeker,bilo bi glupo da je krenuo na njega,a i da se povukao..samo je ostao nasmijao se i jos ispao frajer...jedna zanimljiva situacija koje cemo se svi sjecati,a odluka sudija je neispravna ali u skladu sa reputacijom i imenom jamesa...mislim da nema potrebe vise o tom diskutovat,i ici dotle da se kaze da je James los igrac ili ga mrziti zbog tog "incidenta"

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 jan 2014, 15:57

stvarno mi se bio leflop bio popeo na qrac, sinoć nije prošla niti jedna odluka a da nije prigovorio sudiji, čak i kad izgubi loptu, gleda u sudiju :lol: :lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Mkey4nba
Kontakt:

Post Postao/la Mkey4nba » 11 jan 2014, 16:08

Moram priznati da Mirza stvarno ima snage jer malo ko je u stanju da zaustavi LeBrona u punom trku i zato ga je morao malo zahvatiti po vratu da ne bude situacija 2+ 1 kao sto je neko vec napisao. Faul je bio na ganici izmedju osobne i tehnicke licne greske. Da Mirza ima bolji autoritet vjerovatno bi prosao samo sa licnom greskom.

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 11 jan 2014, 16:11

kokuz je napisao/la:stvarno mi se bio leflop bio popeo na qrac, sinoć nije prošla niti jedna odluka a da nije prigovorio sudiji, čak i kad izgubi loptu, gleda u sudiju :lol: :lol:
slika

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 11 jan 2014, 16:14

Hahaha LBJ ispao levatina zesci haha a Mirza kao sto rece cojk smekerski postupio, jos digao ruke i onaj je.eni osmjeh, onaj kad se smijes a u tebi kljuca dodje ti da mu vugla na cjepalo stavis. Ko je imao cestih okrsaja u zivotu zna o cemu pricam, takvih se tipova najvise cuvaj jer su ne predvidivi vamo se smjesi a glavu ti bi odrubio u sec, a pizde sto blebecu su popu onih maih dosadnih kerova chiuaaauuuuaaa jesha lobi lafo king haha smradina obicna levat ne smije otici u rodni kraj raja ga pljuje na svakom koraku.
Zadnja izmjena: Cepi1981, dana/u 11 jan 2014, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 jan 2014, 16:15

kokuz je napisao/la:stvarno mi se bio leflop bio popeo na qrac, sinoć nije prošla niti jedna odluka a da nije prigovorio sudiji, čak i kad izgubi loptu, gleda u sudiju :lol: :lol:
Čak i kada mu sviraju faul, ima nešto prigovoriti sudijama. Jeste da je igračina, al' stvarno previše koristi svoj ugled i lagano već kreće da ide na neku stvar što je i logično.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2014, 16:20

svako bi za ovaj faul na LBJ-u dobio tehnicku..nema tu dileme..jbg zasticen je ko medjed iako prije toga on pravi cist faul u napadu a svira se licna Kirilenku- gore je to od ovogo oko Mirze, tu je cista situacija...

kad mu nije svirano guranje Kirilenka koji je tu 10 godina dje ce mu se svirat nasrtaj na Mirzu koji je tu od jucer
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 11 jan 2014, 16:31

[youtube][/youtube] sto nije skocio na ovog igraca :? yebem li mu sve po spisku kreten i vidim ovdje neki pisu kao Mirza se prepao pfffffff nije se Mirza prepao nego se zacudio kad je vidio od ovog majmuna reakciju ;)
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 11 jan 2014, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 11 jan 2014, 16:41

Al Blatche najjaci, razgrnu trojicu odjednom :lol: :lol:

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 11 jan 2014, 16:44

Nazr Mohammed 8-)
[youtube][/youtube]

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 jan 2014, 16:51

Ocekivano: do kraja dana doci cemo do toga da je James ono uradio zato sto ima nesto protiv bosanaca, bosnjaka, muslimana :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 11 jan 2014, 16:53

delpiero502 je napisao/la:Mozda bi LeFlop i nesto vise uradio, da se nije sjetio ko je Mirzin zemljak. Naravno, mislim na Sea.
Nisi normalan ba, sto me nasmija hehe aaa da ga ose stocom u lobanju dekne hehe
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jan 2014, 16:53

Consigliere je napisao/la:Ocekivano: do kraja dana doci cemo do toga da je James ono uradio zato sto ima nesto protiv bosanaca, bosnjaka, muslimana :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

tacno trenutno nije daleko od toga :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 jan 2014, 16:54

Jos Mirza pise po twitteru poslije o tome boli ga ćuna. James prica kao to nije kosarka. :roll: Pa i nije ga trebao pustit da radi sta hoce, Mirza ga je sacekao sto nije sta pokusao nego sam galami. Ima takvih po ovom svijetu koliko hoces. Mirza nije imao neku dobru partiju al' je bar pokupio sve naslovnice s' onim sto je uradio tako da mu se minutaza vjerovatno nece nimalo promjeniti. Ocekujem veceras i manje minuta za KG ako bude ikako igrao i za PP-a jer su igrali 40+ sinoc.

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 11 jan 2014, 16:56

Consigliere je napisao/la:Ocekivano: do kraja dana doci cemo do toga da je James ono uradio zato sto ima nesto protiv bosanaca, bosnjaka, muslimana :roll:
:roll: :roll: rodila te majka pametnog

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2014, 16:59

ma imace Mirza minuta, 15-20 po tekmi sigurno a nekad i vise zavisi od licnih, povreda stare ekipe ili ovih back to back utakmica, ali me brine taj nedostatak suteva..sto ima samo 4-5-6 lopti po mecu, i to AKO...tesko ce ofanzivno biti ucinkovit i dvocifren, ali sto se tice rotacije mislim da je tu nasa svoje mjesto. Vidi se da petorka sa njim i Kirilenkom pravi razliku, jos kad se i Wilijams vrati tu..

konacno pocinju da lice na ekipu, i Mirza ima svoje mjesto u njoj i to jako znacajno ali ja nisam tim bas najzadovoljniji jer Mirza je napadac a ne epizodista.. i dalje mislim da bi trebao potraziti tim sa 8-9 sigurnih lopti po mecu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 11 jan 2014, 17:03

Ali da spomenem KG (inace moj omiljeni igrac jos od ranijih dana, normalno sada poslje Mirze) tip je legenda 40+ min u njegovim godinama i sa njegovom kilometrazom u nogama, to je ne zapamceno, kada se uzme u obzir da je dosao poslje srednje skole tolike godine i dalje dominantan, ziva legenda drago mi je da je mirzin saigrac jer mirza dosta toga moze od njega nauciti pogotovo odbrandbenu igru.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 11 jan 2014, 17:05

Jeli se LBJ oglasio nakon sinocnje blamaze?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 jan 2014, 17:08

Cepi1981 je napisao/la:Jeli se LBJ oglasio nakon sinocnje blamaze?
Rekao je da ono sto je Mirza napravio nije kosarka. I da je Kiril flopirao vecinu faulova i da onaj njegov zadnji faul na Livingstonu nije bio faul jer je Shaun izazvao taj kontak.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.