FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bekric blizu povratka na Grbavicu...Al mozda opet dobije ponudu iz Kazahstana koja se ne odbija !?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- kenan_tm87
- Kontakt:
Valjda je i strucna sprema ili rad u nekoj firmi, ili na poziciji, nekakav dodatni plus. Prvi i osnovni uslov je da MORA biti clan kluba.
Ali ono sto ste preskocili, a ja zaista ne znam, koje su to obaveze clanova skupstine? Koliko cesto se odrzava skupstina?
Ali ono sto ste preskocili, a ja zaista ne znam, koje su to obaveze clanova skupstine? Koliko cesto se odrzava skupstina?
FORZA ZELJO
E da zaboravio sam, sinoc sam sanjo da Nedo Turkovic igra u napadu, i spusta lopte Joci koji trese mreze kako stigne.
#samokazem
#samokazem
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Od svega što sam napisao,ti se zakacis za najnebitniju stvar. Haj ito...Al i tu najnebitniju stvar u tekstu ne iscitas kako je napisano.kenan_tm87 je napisao/la:Hmmm zaista ovo zvuči kao laž. Toliki nam je budžet bio u sampionskoj generaciji, sa duplim krunama i skupim igracima. Sada je to i duplo manje, po mom misljenju. Jedino ako u te pare ne ubrajas tuzbe, ili vracanje dugova i sl.FKZ1921 je napisao/la:Recimo, klub je od ljeta 2014.g do sada,za redovno funkcioniranje potrošio cca 3.5 mil km.
A ja cu reci da je i Diatta imao gradju i visinu a kita od igraca.Nadam se da cemo ovu masinu mi otkriti i da ce potpisati i igrati na spicu. Ali mi moramo imati pravilnu strategiju, a cini mi se da radimo neke stvari na ho-ruk, doveli smo ove igrace, sta cemo sa ovim mladjim, posudbe, koga forsirati, itd.
Produkt nase akademije iz Nigerije sa sjedistem u gradu Maiduguri..super je napisao/la:nase akademije u africi i brazilu odlicno rade svoj posao,svake sedmice dobijemo po jednog igracaadnan6595 je napisao/la:Ovaj iz Nigerije nema na transfermarktu ili ga ja ne znam naci![]()
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Najnebitniju, pa i ne bas.
Od svega sto si napisao, ponavljas se jednostavno i slazem se sa tim. A i tu najbitniju, od ljeta do danas, sta to znaci, nigdje veze. 
I jos uvijek cekam da mi odgovoris na onih 10-ak tacaka na koje sam ja tebi odgovorio.
Ne budimo djeca, nego pricajmo normalno sa argumentima.
I jos uvijek cekam da mi odgovoris na onih 10-ak tacaka na koje sam ja tebi odgovorio.
FORZA ZELJO
Ovog Nigerijca treba prvo dobro nahraniti frajer iste građe kao Rahimic oticite na trening malo pogledajte prije nego ga predstavite kao nekog ramba!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
izgubio na tezini kada je dolazio,prvi put u avionuVelahalve je napisao/la:Ovog Nigerijca treba prvo dobro nahraniti frajer iste građe kao Rahimic oticite na trening malo pogledajte prije nego ga predstavite kao nekog ramba!
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Bgm dobro je izgubio na težini ako se bude vraćao umrijet cesuper je napisao/la:izgubio na tezini kada je dolazio,prvi put u avionuVelahalve je napisao/la:Ovog Nigerijca treba prvo dobro nahraniti frajer iste građe kao Rahimic oticite na trening malo pogledajte prije nego ga predstavite kao nekog ramba!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jesi bio,kakav jeVelahalve je napisao/la:Bgm dobro je izgubio na težini ako se bude vraćao umrijet cesuper je napisao/la:izgubio na tezini kada je dolazio,prvi put u avionuVelahalve je napisao/la:Ovog Nigerijca treba prvo dobro nahraniti frajer iste građe kao Rahimic oticite na trening malo pogledajte prije nego ga predstavite kao nekog ramba!
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ne znam jel to tebi realno ili nije,ali si prošle sezone 14/15 potrošio cca 2.2 mil km,a ove polusezone(15/16,od prvog predkola e.lige)cca 1.3 mil km.kenan_tm87 je napisao/la:Najnebitniju, pa i ne bas.Od svega sto si napisao, ponavljas se jednostavno i slazem se sa tim. A i tu najbitniju, od ljeta do danas, sta to znaci, nigdje veze.
I jos uvijek cekam da mi odgovoris na onih 10-ak tacaka na koje sam ja tebi odgovorio.Ne budimo djeca, nego pricajmo normalno sa argumentima.
A što se tiče pitanja i odgovora,ne znam šta si pitao i ne zanima me. Na sreću, nisam u poziciji da odgovaram.
To što ponekad napišem nešta što znam a mislim da je primjereno za napisati,ne znači da mogu,znam i trebam na neka pitanja odgovarati.
Bgm dobro je izgubio na težini ako se bude vraćao umrijet ce
[/quote]
jesi bio,kakav je[/quote]
Jesam brate, prvi mu je valjda trening nije me nešto oduševio, visok je, brz, mrsav
ne mogu mu suditi na osnovu jednog treninga!
jesi bio,kakav je[/quote]
Jesam brate, prvi mu je valjda trening nije me nešto oduševio, visok je, brz, mrsav
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nisam ja nista pitao, nego komentarisao, predstavio si dobar rad uprave kroz nekakve tacke, a ja ti normalno odgovorio svojim misljenjem ocekujuci da ces normalno nastaviti diskusiju, jer je ovo care forum za diskusiju a ne tvoja oglasna ploca.
Mislim, imas ti pravo koristiti kako hoces, ali to nije njegova namjena.
Vidis kako mozes fino napisati ono sto me zanima i za te novce.
Da si odmah tako napisao ne bi pisao 2 puta.
Vidis kako mozes fino napisati ono sto me zanima i za te novce.
FORZA ZELJO
Izgubit ce svi na tezini kad ovaj uleti pod tušsuper je napisao/la:izgubio na tezini kada je dolazio,prvi put u avionuVelahalve je napisao/la:Ovog Nigerijca treba prvo dobro nahraniti frajer iste građe kao Rahimic oticite na trening malo pogledajte prije nego ga predstavite kao nekog ramba!
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Zahtjevati na slijedećem treningu da skine majicu/duksericu da se sami uvjerimo u kvalitete njegove tjelesne građe. Možda se radi o foto-montaži što se vrlo brzo može provjeriti, angažovanjem sudskog vještaka iz komšiluka.. A nije šala, možda je i ukrao nečiju fotografiju 
Kupujem glasove povoljno, više informacija možete dobiti na PP.
Kupujem glasove povoljno, više informacija možete dobiti na PP.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
adnan6595 je napisao/la:Izgubit ce svi na tezini kad ovaj uleti pod tušsuper je napisao/la:izgubio na tezini kada je dolazio,prvi put u avionuVelahalve je napisao/la:Ovog Nigerijca treba prvo dobro nahraniti frajer iste građe kao Rahimic oticite na trening malo pogledajte prije nego ga predstavite kao nekog ramba!
Splaho kanibal znaci..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zna lopte. Dobro se postavlja. Brz. Imao je malo lopti. Kretanje pravovremeno. Podsjetio me je na ovog igrača -NWANKWO KANU
Ali napisao sam tako. Od ljeta 2014.klubje potrošio...kenan_tm87 je napisao/la:Nisam ja nista pitao, nego komentarisao, predstavio si dobar rad uprave kroz nekakve tacke, a ja ti normalno odgovorio svojim misljenjem ocekujuci da ces normalno nastaviti diskusiju, jer je ovo care forum za diskusiju a ne tvoja oglasna ploca.Mislim, imas ti pravo koristiti kako hoces, ali to nije njegova namjena.
Vidis kako mozes fino napisati ono sto me zanima i za te novce.Da si odmah tako napisao ne bi pisao 2 puta.
Ne vidim šta može biti dilema,osim da nisi sve pročitao a požurio da odgovoris.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Zato sto je to meni bilo kao 1 godina, a ne kao 3 polusezone. Pricao si u komentaru oko sistema, ok, slazem se, mora postojati sistem i to je bolje od Husiceve Slobode i slicnih modela, eh sad koliko smo mi uspjeli uspostaviti sistem, to mene vise muci jer ono sto nam oni prezentuju se ne vidi, tj. i ne govore nista, osim vas par ovdje na forumu koji to tvrdite a potvrde za to nema nikakve. Zato mi se cinilo tih 3,5 miliona velikim za period od godinu, kako sam sebi predstavio, ali vec kad su tu pripreme, evropske utakmice, 3 polusezone, drugacija se slika dobije.FKZ1921 je napisao/la: Ali napisao sam tako. Od ljeta 2014.klub je potrošio...
Ne vidim šta može biti dilema,osim da nisi sve pročitao a požurio da odgovoris.
Na 13531 stranici imas moj komentar na tvoje misljenje o upravi. Pricamo realno i sa argumentima, ako nekad nadjes vremena, odgovori.
FORZA ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.