HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Odlicna predstava na Kosevu. Sad vec imamo isprofiliran dobar dio pocetnih 11 .Piric,Stojkić, Jakovljević, Katanec,Ćavar:),Bilbija,Jović,Todorović, Galić...Kad ovom dodamo Pezera,Lučica, Handzica,Perisica pa onda ove mlade lavove .....Potez Ćavara je stvarno kao Čavi iz najboljih dana, lopta sa ocima koja putuje 40 metara i servirana je napadacu.Kapa do poda.
E sad u subotu ako dobijemo susjede imat cemo odličan start i veliki zalet.Ocekujem pravi derbi u subotu a po atmosferi ,neizvjesnosti, broju gledatelja, trenutno najveći derbi bh nogometa.Igraj Zrinjski volim te! !!!
E sad u subotu ako dobijemo susjede imat cemo odličan start i veliki zalet.Ocekujem pravi derbi u subotu a po atmosferi ,neizvjesnosti, broju gledatelja, trenutno najveći derbi bh nogometa.Igraj Zrinjski volim te! !!!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Re: HŠK Zrinjski
Kad vidim sta se dešava sve u Zelji ,Sarajevu, Čeliku itd mi trebamo Danki Šulenti vec sada podici spomenik.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Cestitke na pobjedi susjedi.
Vidimo se za vikend,kad se sastaju dvije daleko najjace ekipe u ligi.
Vidimo se za vikend,kad se sastaju dvije daleko najjace ekipe u ligi.
Igraj Široki ti si najbolji!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
U kolko je utakmica u subotu?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Iskoristit ću moderatorsku funkciju i čestitati vam na pobjedi na ovoj temi.
Šampion šampionski.
Jeste nas pojeli.
Šampion šampionski.
Jeste nas pojeli.
- escobarpablo
- Kontakt:
Čestitke.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
PiazzaGrande
Hvala sarajlijama na cestitkama, stvarno smo odigrali kvalitetnu partiju...super je bilo jucer na Kosevu, kao da sam gledao jednu dobru europsku momcad...Svaka cast Baka, odlicno je ovo!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Otvaranje sezone kao iz snova, pobjeda na tradicionalno najtezem gostovanju za nas ( treca pobjeda u pl na Kosevu, ostalo, uglavnom porazi i to bez postignutog gola )...
Zadovoljan rezultatom, jos vise prikazanom igrom...Baka ima igru, vidi se neki automatizam, cini mi se da bi i zavezanih ociju mogli kombinirati, takav sam dojam stekao...Domacin u prvih pola sata utakmice izgubljen, ne znaju jesu li posli ili dosli...
Mozda ce nam malo teze biti igrati doma, gdje ce se protivnik povuci i braniti gol, ali u momcadi imamo razbijaca bunkera Handzica i sa Jovicem i Todorovicem na krilima i Bilbijom iza mogli bi sa nadavati golova ove sezone kao nikad...
Bdw. Cavi Marijan=Xavi Hernandes
Momak iz utakmice u utakmicu sve vise odusevljava, sreca Ordagic ne htjede doci...
Zadovoljan rezultatom, jos vise prikazanom igrom...Baka ima igru, vidi se neki automatizam, cini mi se da bi i zavezanih ociju mogli kombinirati, takav sam dojam stekao...Domacin u prvih pola sata utakmice izgubljen, ne znaju jesu li posli ili dosli...
Mozda ce nam malo teze biti igrati doma, gdje ce se protivnik povuci i braniti gol, ali u momcadi imamo razbijaca bunkera Handzica i sa Jovicem i Todorovicem na krilima i Bilbijom iza mogli bi sa nadavati golova ove sezone kao nikad...
Bdw. Cavi Marijan=Xavi Hernandes
Momak iz utakmice u utakmicu sve vise odusevljava, sreca Ordagic ne htjede doci...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Subota 20,00 ,nije da nam je bitno ali ima prijenos na BH TV .KingJamesMVP je napisao/la:U kolko je utakmica u subotu?
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Vidimo se pod Bijelim BrijegomALOBOLA je napisao/la:Subota 20,00 ,nije da nam je bitno ali ima prijenos na BH TV .KingJamesMVP je napisao/la:U kolko je utakmica u subotu?
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
PiazzaGrande

Kakva fotka!
Zvijer!
Njemu i Bilbiji sljedećeg ljeta istječe ugovor...
samokažem...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
[SLIJEDI DERBI PROTIV ŠIROKOG BRIJEGA]
U borbu za novi naslov prvaka krenuli smo na najbolji mogući način, gostujućom pobjedom protiv Sarajeva (2:1), ali pred nama je već u subotu novi izazov - derbi protiv Širokog Brijega!
Iako se možemo pohvaliti da u prethodne četiri sezone nismo upisali nijedan prvenstveni poraz u hercegovačkom derbiju (dvije pobjede i šest remija), zvuči pomalo nevjerojatno da za pogodak protiv Širokog Brijega u Mostaru ne znamo već 270 minuta (tri remija rezultatom 0:0), odnosno još od one pobjede (3:2) iz sezone 2013./2014. kada smo velikim preokretom stigli do pobjede koja nas je odvela na prvo mjesto koje više nismo ispustili do kraja sezone.
Stevo i Crni
U borbu za novi naslov prvaka krenuli smo na najbolji mogući način, gostujućom pobjedom protiv Sarajeva (2:1), ali pred nama je već u subotu novi izazov - derbi protiv Širokog Brijega!
Iako se možemo pohvaliti da u prethodne četiri sezone nismo upisali nijedan prvenstveni poraz u hercegovačkom derbiju (dvije pobjede i šest remija), zvuči pomalo nevjerojatno da za pogodak protiv Širokog Brijega u Mostaru ne znamo već 270 minuta (tri remija rezultatom 0:0), odnosno još od one pobjede (3:2) iz sezone 2013./2014. kada smo velikim preokretom stigli do pobjede koja nas je odvela na prvo mjesto koje više nismo ispustili do kraja sezone.
Stevo i Crni
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bas me zanima posjeta. Mogla bi bit vrlo vrlo dobra
- hskzmostar
- Kontakt:
ja ocekujem negdje izmedju 8 do 10 tisuca gledatelja posto ce dosta ljudi doci i iz sirokog i ostalih mjesta hercegovine,dobro je sto je 2. kolo i sto su obe ekipe rasterecene rezultatski,nasa odbrana mora biti na nivou protiv Sirokog kao zadnje dvije utakmice da bi se pobjedilo.tutankamon1905 je napisao/la:Bas me zanima posjeta. Mogla bi bit vrlo vrlo dobra
vraca nam se kapetan i uz njegovu pomoc do novo tri boda.
ekipa kao protiv Maribora u gostima i nema zime,svidja mi se igra Jovica u napadu i realno puno je korisniji nego kao krilo ,vec ima dvije asistencije ona u Mariboru nakon suta i protiv Sarajeva nakon prodora i suta,momak samo da poradi na realizaciji sa svojom brzinom moze hladno postici 15 do 20 golova u sezoni,mnogi ga osporavaju ali po meni odlican igrac a pogotovo napadac.
moramo znati da je Jovic imao nezgodnu ozljedu i da je jedva spasio karijeru napokon izgleda full spreman.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Pozdrav prvaci moze li koja rijec o Josipu Miketeku i Dordzu Cosicu?! 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
PiazzaGrande
Fini momci, prava raja, svaka bi ih majka za zeta poželila...FanVitez je napisao/la:Pozdrav prvaci moze li koja rijec o Josipu Miketeku i Dordzu Cosicu?!
Ćosić je lijevi bek, došao kod nas iz Drine, prošao pripreme i posuđen vama, iskreno ne znam kakav je...vidim da je igrao u subotu utakmicu za vas...
Miketek, središnji vezni, zajedno sa Ćavarom u siječnju prošle godine potpisao ugovor sa Zrinjskim... Vinko mu je u prvom dijelu prošle sezone par puta pružio priliku, a proljeće je odigrao na posudbi u Čapljini...9 utakmica, ako se ne varam...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Evo crnjole na probi. Ne znam sta ce nam vise veznjaka al eto
-
PiazzaGrande
HŠK ZRINJSKI
VRATARI
1 Ivan Trifković
12 Krešimir Bandić
22 Kenan Pirić
BRANIČI
27 Slobodan Jakovljević
32 Matija Katanec
15 Neven Laštro
14 Luka Lučić
16 Pero Stojkić
5 Marin Galić
9 Mario Barić
VEZNI RED
6 Hrvoje Barišić
13 Semir Pezer
24 Nermin Jamak
7 Frane Čirjak
42 Marijan Ćavar
21 Marko Perišić
33 Tonći Kukoč
17 Ognjen Todorović
55 Miloš Filipović
11 Toni Jović
99 Nemanja Bilbija
25 Nardin Mulahusejnović
NAPADAČI
10 Haris Handžić
77 Momčilo Mrkaić
19 Salko Jazvin
20 Nermin Hajdarević
23 igrača i 3 golmana
Četiri U-21 (Trifković, Ćavar, Mulahusejnović i Hajdarević)
Šest stranaca (Katanec, Jakovljević, Čirjak, Kukoč, Filipović i Jović)
VRATARI
1 Ivan Trifković
12 Krešimir Bandić
22 Kenan Pirić
BRANIČI
27 Slobodan Jakovljević
32 Matija Katanec
15 Neven Laštro
14 Luka Lučić
16 Pero Stojkić
5 Marin Galić
9 Mario Barić
VEZNI RED
6 Hrvoje Barišić
13 Semir Pezer
24 Nermin Jamak
7 Frane Čirjak
42 Marijan Ćavar
21 Marko Perišić
33 Tonći Kukoč
17 Ognjen Todorović
55 Miloš Filipović
11 Toni Jović
99 Nemanja Bilbija
25 Nardin Mulahusejnović
NAPADAČI
10 Haris Handžić
77 Momčilo Mrkaić
19 Salko Jazvin
20 Nermin Hajdarević
23 igrača i 3 golmana
Četiri U-21 (Trifković, Ćavar, Mulahusejnović i Hajdarević)
Šest stranaca (Katanec, Jakovljević, Čirjak, Kukoč, Filipović i Jović)
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Jel sve zdravo,živo ,šta je ovo?Kolektivni godišnji odmor.
Kakvi su ovo crnci,koreanci,hocel biti ista od njih?
Kakvi su ovo crnci,koreanci,hocel biti ista od njih?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.