Zar nisu njima bliski novinari na athleticu pisali da su otišli jer je Klopp tražio i dobio previše kontrole. Ovako na prvu se sjećam da je insistirao da se Hendersonu produži ugovor iako su oni bili za dovođenje Guimaraesa. Malo je čudno da su se svi vratili odmah nakon njegovog odlaska izuzev Grahama.Finn je napisao/la: ↑26 okt 2025, 13:24Iako nema ništa od njegovog povratka, najzanimljiviji dio onog kloppovog podcasta mi je bio koliko je bio ogorčen onim periodom 2022-2023 otprilike, kada su svi sporedni igrači poput edwardsa, warda i ostalih počeli napuštati klub pa je zakukao kako se na njega nekako prelilo da se morao za sve pitati, biti glavni i odgovorni, baviti se stvarima kojima se ne treba baviti trener, donositi važne odluke mimo terena. Vrlo vjerovatno da ga je i to dodatno zasitilo, poprilično je potrajao taj period, sad je šbbkbb da nije bilo tih potresa da li bi otišao.
Sad je npr sve na mjestu i sve posloženo.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tako on kaze. Mozda je pred kraj shvatio da je pogrijesio s trazenjem kontrole, ali je vec bilo kasno 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam i nakon utakmice sa Frankfurtom napisao da nemam pojma sta se ljudima svidjelo, apsolutno nikakve igre nismo imali. Zabili smo 5 jer je tako Franfkurt i navikao, mimo toga i asistencija Wirtza nista pozitivno. Meni bi samo bilo zao da svi ovi dobri igraci upadnu u losu kolotecinu iz koje ce se tesko izvuci. Najveca greska ovog prelaznog roka jeste to sto nismo stopera doveli, jer je Konate katastrofalan. Ne znam zasto Gomez ne dobije vise minuta, jer je u proslosti imao jako pozitivan ucinak u tandemu sa Dijkom. I dalje smatram i siguran sam da se odradio odlican posao i da su se doveli vrhunski igraci, ali vođeni ovako ne mogu pokazati ni 30% kvalitete. Mislim da od Kloppa kao ni drugog trenera nema nista do kraja sezone. Nakon 500 miliona nece imati izvlakusu, a PSG nam je prosle sezone pokazao da uopste nismo u vrhu najboljih timova, imali smo samo ludu srecu da se osvoji titula, a u jednom trenutku smo ganjali sve trofeje. Jedan po jedan su otpadali i na kraju smo uspjeli do onog najvaznije, samo jer je Arsenal proklet a City su unakazile povrede.