FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

BlueTigers1987
Kontakt:

Re: $: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la BlueTigers1987 » 08 jun 2013, 12:04

RedBlue je napisao/la:Naai
Spasio si me , hvala ti :)

Luca.Toni
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Luca.Toni » 13 jun 2013, 13:33

Kakav je ovaj Zeljkovic?
Razumijes ti mene burazere moj :)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 13 jun 2013, 16:22

sasvim prosječan prvoligaški igrač,kakvih vjerovatno imate i u svom izlaznom godištu iz juniora...

ni po čemu ne može biti pojačanje za klub koji treba igrati kvalifikacije za lš...niti će vas razočarati i nervirati,niti ćete ga zapamtiti po bilo čemu,prosjek strogi.

u borcu je bio samo 6 mjeseci,došao zimus iz radnika bijeljina.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 jun 2013, 16:28

Danas ili sutra Avdukić treba da potpiše kakv je bio u zadnje vrijeme kod vas ?

Pozdrav!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 13 jun 2013, 16:31

e avduka je već istinsko pojačanje za bilo koji klub u ligi,pa tako i za vas.

ali vjerujem da i on čeka ovaj naš upravni odbor večeras,da vidi da li će doći do totalnog raspada kud koji mili moji....ne ide se njemu odavde,ako se nađe ikakvo rješenje za borac,ostaće on ovdje i za manje para nego u zrinjskom.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 jun 2013, 16:33

Armageddon2012 je napisao/la:e avduka je već istinsko pojačanje za bilo koji klub u ligi,pa tako i za vas.

ali vjerujem da i on čeka ovaj naš upravni odbor večeras,da vidi da li će doći do totalnog raspada kud koji mili moji....ne ide se njemu odavde,ako se nađe ikakvo rješenje za borac,ostaće on ovdje i za manje para nego u zrinjskom.
Evo izgleda da je već poptpisao kako sam upravo dobio informaciju ! Hvala za info!

Pozdrav!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 14 jun 2013, 12:23

Јović na čelu Borca

Šef stručnog štaba FK Borac iz Banjaluke je Dragan Јović, bivši trener ekipa Zrinjskog, Zvijezde i Sarajeva, dogovoreno je na sastanku Upravnog odbora kluba.

Načelni je dogovor da Dragan Јović naredne sezone predvodi banjalučki premijerligaški fudbalski klub. Ovaj dogovor je postignut jutros na sastanku, kojem su, osim Јovića, prisustovali predsjednik UO Borca

Slobodan Radulj, sportski direktor Borislav Krunić i član UO FK Borac Srđan Šuput. Imenovanje Јovića na mjesto šefa stručnog štaba Borca trebalo bi da bude potvrđeno na sjednici UO Kluba koja će biti održana u srijedu 19. juna.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 14 jun 2013, 19:01

heh raspade nam se borac, svi igraci odose :( dogodine, borba za sredinu tabele :) dobro i to :) ako ce se dugovi rijesiti :) ovim igracima ne treba zamjeriti nista, dali su maximum a plate dobijaju veoma rijetko :( srecno im :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

majki3
Kontakt:

Post Postao/la majki3 » 15 jun 2013, 00:19

Pozelimo Jovicu dobrodoslicu i nadam se da ce ipak biti nesta od Borca i sledece sezone. Otisao je Zeljkovic, to je difinitivno ! :D
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 15 jun 2013, 16:54

Ni do kakvog raspadanja Borca nece doci.Oni koji misle da ce Borac biti neka kanta za nabijanje u narednoj sezoni,grdno se varaju.To je klub iza kojeg stoji gotov cijeli entitet i jedan od najvecih gradova u BIH.Iznace se rijesenje da klub ostane stabilan i da igra zapazenu ulogu u Premijer ligi.To je realnost.A moja zelja je da jos dugo gledaju Zelji u ledja.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 17 jun 2013, 13:33

ZrinjskiMostar je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:e avduka je već istinsko pojačanje za bilo koji klub u ligi,pa tako i za vas.

Evo izgleda da je već poptpisao kako sam upravo dobio informaciju ! Hvala za info!

Pozdrav!
Sta je potpisao? Sad se lijepo izvini ljudima za lazne informacije.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 17 jun 2013, 16:22

delko je napisao/la:heh raspade nam se borac, svi igraci odose :( dogodine, borba za sredinu tabele :) dobro i to
Kako ste krenuli, mogli bi derbije sa Slobodom (TZ) igrati sljedeće sezone. :o :lol:
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 17 jun 2013, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 jun 2013, 17:18

Anonimac je napisao/la:
delko je napisao/la:heh raspade nam se borac, svi igraci odose :( dogodine, borba za sredinu tabele :) dobro i to
Kako ste krenuli, mogli bi derbije sa Slobodom (TZ) igrati sljedeče sezone. :o :lol:
Ne bi mogli ni teoretski igrat derbije sa Slobodom sljedeČe sezone jer postoje 1. liga RS i 1. liga FBiH. A Borac to sebi neće dopustit' ponovo.

RedBlue
Kontakt:

Re: $: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RedBlue » 17 jun 2013, 17:43

Kontam da će se Sloboda vratiti(i to im iskreno želim), tako da bi mogli igrati protiv njih dogodine. 8-)

majki3
Kontakt:

Post Postao/la majki3 » 21 jun 2013, 19:14

Darko Maletić i Vladan Grujić, kojima je istekao ugovor s FK Borac, i naredne sezone će, po svemu sudeći, nositi crveno-plavi dres kluba u kojem su ponikli.
- Njih dvojica su izrazila želju da ostanu u klubu i blizu smo da postignemo dogovor o produžetku saradnje. O njihovim kvalitetima i iskustvu ne treba trošiti riječi i sigurno je da bismo njihovim ostankom mnogo dobili - rekao je Branislav Krunić, sportski direktor ekipe sa Gradskog stadiona.

Avdukić je tražio da mu bude isplaćen dio dugovanja, a drugi će oprostiti. Najgore je što u ovom trenutku nemamo novca, ali se nadam da će Avdukić biti strpljiv i da će sačekati još nekoliko dana - izjavio je Krunić i zatim dodao:
- Očekujem da ćemo tokom naredne nedjelje uspjeti da ispoštujemo njegove zahtjeve i svi u klubu se nadamo da će i naredne sezone braniti na Gradskom stadionu.

Klub su do sada napustili Vedran Kantar, Admir Raščić i Dalibor Teinović, a kako stvari stoje, biće još odlazaka. Krunić je istakao da će sigurno biti i pojačnja i da se dosta igrača već sada nudi da naredne sezone nastupa za Borac.
- Ne želimo da žurimo, jer prvo moramo da vidimo šta su želje Dragana Jovića, novog šefa stručnog štaba, koji će nam se priključiti početkom naredne sedmice, kada će biti potpisan ugovor - zaključio je sportski direktor.
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jun 2013, 17:49

Gdje ce teinovic?

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 22 jun 2013, 19:32

odgodjena utakmica protiv S.Belupa danas..steta,htjeo sam da vidim kakvu ekipu imate.
moSa likCe

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 jun 2013, 19:44

kakva utakmica,koji ti je q...? :D :D

nasi igraci su na odmoru do 1 jula,a tim cemo imat-nikakav :lol:

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 25 jun 2013, 15:06

Teška finansijska situacija
Banjalučki Borac nalazi se pred gašenjem!

Stanje na sportskom zdanju na Trgu Republike Srpske davno je prevazišlo alarmantno, prije bi se reklo da je katastrofalno

Život Borca je izuzetno ugrožen, pogotovo zbog dugovanja iz prošlosti koja su već decenijama kamen oko vrata „crveno–plavima“.

Jedan od simbola Republike Srpske se polako gasi i vene i veliko je pitanje kako će Banjalučani uopšte krenuti u novu sezonu Premijer lige BiH.

Ovo su zaključci izvedeni poslije sjednice Savjeta za sport Grada Banjaluka na kojoj je bio i direktor banjalučkog premijerligaša Momčilo Savičić.

Na pomenutom skupu, najodgovornijih sportskih otaca grada na Vrbasu, nije donesen nijedan zaključak za prevazilaženje nevjerovatno teške situacije u Fudbalskom klubu Borac?!

Nakon sjednice Savjeta za sport pomalo razočarani direktor Borca Momčilo Stojičić je izjavio da je situacija u klubu više nego teška zbog višemilionskih dugovanja iz prošlosti.

Račun Fudbalskog kluba Borac je blokiran, mnogo novca se duguje igračima, trenerima i radnoj zajednici.

– Trenutno je klupski račun blokiran zbog duga od 520.000 maraka, ali ne znamo kada će slijedeće obaveze da pristignu i koliko zaista i kome dugujemo. Slučaj „Džaje“ nije riješen i to je veliki problem. Imamo još dosta obaveza iz prošlih vremena, nisu se plaćale pripreme, hoteli, oprema…. Za ova četiri mjeseca koliko smo u Borcu smo dali više od 100.000 maraka za obaveze proizašle iz pritisaka Fudbalskog saveza BiH i UEFA.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 jun 2013, 15:59

Ma hajde sta ima veze, tu je partizan i crvena zvijezda
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.