Spasio si me , hvala tiRedBlue je napisao/la:Naai

Moderator/ica: vlakanje
Spasio si me , hvala tiRedBlue je napisao/la:Naai
Evo izgleda da je već poptpisao kako sam upravo dobio informaciju ! Hvala za info!Armageddon2012 je napisao/la:e avduka je već istinsko pojačanje za bilo koji klub u ligi,pa tako i za vas.
ali vjerujem da i on čeka ovaj naš upravni odbor večeras,da vidi da li će doći do totalnog raspada kud koji mili moji....ne ide se njemu odavde,ako se nađe ikakvo rješenje za borac,ostaće on ovdje i za manje para nego u zrinjskom.
Sta je potpisao? Sad se lijepo izvini ljudima za lazne informacije.ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo izgleda da je već poptpisao kako sam upravo dobio informaciju ! Hvala za info!Armageddon2012 je napisao/la:e avduka je već istinsko pojačanje za bilo koji klub u ligi,pa tako i za vas.
ali vjerujem da i on čeka ovaj naš upravni odbor večeras,da vidi da li će doći do totalnog raspada kud koji mili moji....ne ide se njemu odavde,ako se nađe ikakvo rješenje za borac,ostaće on ovdje i za manje para nego u zrinjskom.
Pozdrav!
Kako ste krenuli, mogli bi derbije sa Slobodom (TZ) igrati sljedeće sezone.delko je napisao/la:heh raspade nam se borac, svi igraci odosedogodine, borba za sredinu tabele
dobro i to
Ne bi mogli ni teoretski igrat derbije sa Slobodom sljedeČe sezone jer postoje 1. liga RS i 1. liga FBiH. A Borac to sebi neće dopustit' ponovo.Anonimac je napisao/la:Kako ste krenuli, mogli bi derbije sa Slobodom (TZ) igrati sljedeče sezone.delko je napisao/la:heh raspade nam se borac, svi igraci odosedogodine, borba za sredinu tabele
dobro i to
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.