Hotelska soba 301

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hotelska soba 301
Sta ono kazu, nije Ayla u klubu, napisali su statement, ne pita se ona nista
Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.
Eto fino dokaz da ne moze jasniji i jaci. Ajla Alimanovic se sve pita a Ismir Mirvic je opet prevario navijace i ko zna zasto je ovako losa igra i da ja volim Husrefa ali mislim da ga je doveo samo da zamaze oci jer je sa Zekicem zasrao i da ce ga otjerat cim prije. TAJ LIK JE ZLO ZA NAS KLUBnapoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:01Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.
Bas tako jos soba VIP yebe se njoj mirvah placa.
Ristovski, Ljajic i Cimirot kao najvece zvijezde, izgleda ne žele cimere, Ajla kazu nema veze sa klubom, ali ovo mi je najjače Somun - Salman, imamo dakle dva trenera golmana na platnom spisku
FAKE NEWS!napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:01Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.
dobro je on izdrzao toliko koliko jeste, dok mu je ova kurava bila iznad glaveSamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:05I to pošto se Zekić nešto opet poćeo prenemagati, hoće da ide neće da ide...Ajla ga je nazvala i rekla mu ovim riječima,Gospodine Zekiću nosite se u p. materinu.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:51Neka Husrefa još tri godine, treba skinuti taj mit već jednom. Ponavljam, plakaćemo za Zekićem dugo jer je bila prilika da se napravi odličan tim. Osvojen kup, druga sezona na klupi, uigrani, moderan trener, sinergija sa navijačima, dobar prijelazni rok i onda puf. Druga šansa poslije odlaska Kodre..
Ovo sve vodi u golemu propast. Svi koji su ga pljuvali sad gledaju iz kola u kolo šta znači kad tu nije dobar trener i kad je tu obični šablonista.
Uživajte, pozdrav.
Mi kad smo pricali da ce dolazak Ljajica syebat svlacionicu, kae nemoj tako, igrac u top formi. Yebo formu ba, gledaj ovo, 3 nova pojacanja imaju svoje sobe, nece cimere. Mogu mislit kakve jos povlastice imaju. Svaki igrac mora slusat kako neko hrce i prdi, ova trojica sami u sobama. Sutra ce doc pijan na trening i yebe mu se, mora igrat, on je VIP. Fuj ocm.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 31 gost.