Nije da nisu naucili, bolje da se jos jedna povorka za te pare organizovala.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
70km m2 nije bas jeftino, bar se meni tako cini.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Svake jeseni ista priča. Da je sreće pa da se vlasti više brinu o mentalnom zdravlju ljudi možda bi se samoubistava i manje dešavalo u ovome ( kako stručnjaci kažu ) najdepresivnijem dijelu godine kada du mentalno labilne osobe najranjivije.....Brokula je napisao/la: ↑31 okt 2022, 09:28Šta se ovo više dešava posljednjih dana čovječeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 okt 2022, 09:17https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... 3xBOl6zcGY
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zavisi kakav je.
Neki dan su kod nas u dzamiji postavljali, fakat je kvalitetan i dobar tepih, plus što sad imaju neke fazone spajanja dijelova tepiha, nema šanse da skontas gdje je spojen. Ispadne kao da je čitav tepih iz jednog komada.
Fakat lijepo izgleda.
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda skupo ali kad kreneš to raditi onda i bude ta cijena. Onaj koji donira novac želi da to njegovo duže traje a ne danas staviš a za 2 mjeseca to u fazi raspada. Što znači moraš kvalitetnije staviti a to je odmah i skuplje. Ogroman je to prostor, ako se gleda konačna cifra jeste puno para ali ako se uzmu sve varijable onda i nije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Oko 70 maraka kvadrat to je ta cijena.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Nikad nisam razmišljao o ovome.
Znači, naša firma je i proizvela tepih. Mislio sam da to kupuju iz inostranstva, a oni samo postavljaju.
Govorim o ovim većim.
Znači, naša firma je i proizvela tepih. Mislio sam da to kupuju iz inostranstva, a oni samo postavljaju.
Govorim o ovim većim.
Kakvi likovi.
To je jedna od najvecih dzamija u drzavi (ogroman prostor) i to su tepisi koji idu od coska do coska (ne ostane ni milimetar nepokriven), a kvalitet im je vrhunski (mijenjaju se jednom u 10-20 godina). Bas prije pola godine su u najvecoj tuzlanskoj dzamiji Kraj Abdullah zamijenili tepihe. Kostali su 105k maraka i fantazija su - jos dodatno ti uljepsaju boravak u dzamiji. Kod kuce kupis 4-5 najobicnijih tepiha za 15-20 m2, pa te ispadne 1000 KM, a koliko je onda za 1200 m2?!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Taman krenu napisati komentar za Prinčevu džamiju ti me preduhitriGhuraba je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:33Kakvi likovi.To je jedna od najvecih dzamija u drzavi (ogroman prostor) i to su tepisi koji idu od coska do coska (ne ostane ni milimetar nepokriven), a kvalitet im je vrhunski (mijenjaju se jednom u 10-20 godina). Bas prije pola godine su u najvecoj tuzlanskoj dzamiji Kraj Abdullah zamijenili tepihe. Kostali su 105k maraka i fantazija su - jos dodatno ti uljepsaju boravak u dzamiji. Kod kuce kupis 4-5 najobicnijih tepiha za 15-20 m2, pa te ispadne 1000 KM, a koliko je onda za 1200 m2?!
Tepih je veoma visokog kvaliteta sa oko 1.200.000 čvorova po kvadratnom metru tepiha. Za cijelu džamiju bilo je potrebno 950 m tepiha. Cijena tepiha za cijelu džamiju iznosi 105.000 KM.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 31 okt 2022, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- IlingJunior
muhammed a.s. nikad ne bi dao 100k maraka za tepih, trebalo je samo na pod nabacati kurbanskih kozica
i jos je veoma bitno da utorkom i cetvrtkom ne valja rezati nokte
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bas ovaj petak hodza na hutbi govori kako bi Muhammed a.s., da je danas ziv, imao dobro auto, dobru kucu, dobro kupatilo...IlingJunior je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:49muhammed a.s. nikad ne bi dao 100k maraka za tepih, trebalo je samo na pod nabacati kurbanskih kozica
Uci, citaj, edukuj se, iskoristi to znanje.
Sve to je potkrijepio i nekom pricom izmedju poslanika i ashaba Zejda koji je dosao poslaniku nepocesljan, neuredan itd, a bio je imucan.
On mu je rekao da se treba obuci i urediti u skladu sa svojim imetkom i stanjem.
E sad jel to sve tacno sto je napricao, ne znam.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne znam vala ni sto su ga mijenjali tepih je izgledao sasvim korektnoGhuraba je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:33Kakvi likovi.To je jedna od najvecih dzamija u drzavi (ogroman prostor) i to su tepisi koji idu od coska do coska (ne ostane ni milimetar nepokriven), a kvalitet im je vrhunski (mijenjaju se jednom u 10-20 godina). Bas prije pola godine su u najvecoj tuzlanskoj dzamiji Kraj Abdullah zamijenili tepihe. Kostali su 105k maraka i fantazija su - jos dodatno ti uljepsaju boravak u dzamiji. Kod kuce kupis 4-5 najobicnijih tepiha za 15-20 m2, pa te ispadne 1000 KM, a koliko je onda za 1200 m2?!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Na dzumu u ovu dzamiju dodje preko 2 000 ljudi. Prosjecno* nek svaki na sergiju baci 10 KM, eto ti 20 000 KM za jedan petak.
Ljudi skupe ovu cifru za 4 dzume, tj. za mjesec dana.
* prosjecno - neki dedo baci 2-3 marke, a neki dijasporac 50-100 Eura (kod nas tako bude kad baca dijaspora). Na kraju prosjek bude 10 KM po osobi...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- bavariapivo
- Kontakt:
Ovo za rezati nokte tim danima nikada nisam razumio...IlingJunior je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:49muhammed a.s. nikad ne bi dao 100k maraka za tepih, trebalo je samo na pod nabacati kurbanskih kozica
Novotarija klasična, većina hodža objasnila hiljadu puta, ali džaba budalama objašnjavati.bavariapivo je napisao/la: ↑31 okt 2022, 15:34Ovo za rezati nokte tim danima nikada nisam razumio...IlingJunior je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:49muhammed a.s. nikad ne bi dao 100k maraka za tepih, trebalo je samo na pod nabacati kurbanskih kozica
- IlingJunior
u sustini, ne bi se mnogo razlikovao od Dan Bilzeriana?forgempp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:03Bas ovaj petak hodza na hutbi govori kako bi Muhammed a.s., da je danas ziv, imao dobro auto, dobru kucu, dobro kupatilo...IlingJunior je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:49muhammed a.s. nikad ne bi dao 100k maraka za tepih, trebalo je samo na pod nabacati kurbanskih kozica
Uci, citaj, edukuj se, iskoristi to znanje.
Sve to je potkrijepio i nekom pricom izmedju poslanika i ashaba Zejda koji je dosao poslaniku nepocesljan, neuredan itd, a bio je imucan.
On mu je rekao da se treba obuci i urediti u skladu sa svojim imetkom i stanjem.
E sad jel to sve tacno sto je napricao, ne znam.
mozda malo duza brada i mladje zene
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nema potrebe da poput nekog neizivljenog klinje pokusavas ispasti zanimljiv, kad si daleko od toga cak i mnogim pacenicima koji zive za te stvari.
Zanimljiv mi je ovaj novi forumas Iling
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.