Pa ni veci klubovi ne mogu pobijediti Sunderland, a kamo li kako ti napisa bez mnogo muke. Nema utakmice u Engleskoj koja je bez mnogo muke, za svaku se ekipa mora potruditi maksimalno.nedim1993 je napisao/la: pa ako se arsenal smatra već za neki "veliki" klub kakav želimo da bude, on treba upravo ovakve utakmice pobjedjivat bez mnogo muke, a ne govorit ne piše nam se dobro.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Celik!3,2,2.
A ko je to procijenio dal' vrijede ili ne tolike pare??!AllGunsBlazing je napisao/la:Svejedno 40 miliona![]()
![]()
![]()
Smijesno iz dva razloga: prvo ne vrijede toliko, drugo Wenger za svog sina ne bi dao tolike pare.
Druga je stvar sto Wenger ne bi dao tolike pare, uostalom u tekstu to i ne pise, nego jedan engleski klub, nije imenovan...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
pokušo sam da naglasim to da ako mi želimo da budemo onde gdje želimo , stvarno nam sunderland ne smije predstavljat toliku prijetnju da se brinemo čak i za jedan bod.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa ni veci klubovi ne mogu pobijediti Sunderland, a kamo li kako ti napisa bez mnogo muke. Nema utakmice u Engleskoj koja je bez mnogo muke, za svaku se ekipa mora potruditi maksimalno.nedim1993 je napisao/la: pa ako se arsenal smatra već za neki "veliki" klub kakav želimo da bude, on treba upravo ovakve utakmice pobjedjivat bez mnogo muke, a ne govorit ne piše nam se dobro.
jest u formi sunder. i sve to , al mi nemamo šta tražit u LP i na tom 4. mjestu, ako ćemo govorit da ćemo izgubit od sunderlanda. moje mišljenje
Vođa zna.

Evo vam još jednom tabela, jbla vas tabela.
Baš tako, al' to ovi filozofi ne uzimaju u obzir.Profesor je napisao/la:Inace Ramizova prirodna pozicija nije CAM (playmaker) ali ga AW ove sezone forsira na toj poziciji. Nakon odlazka Cesca, Jack bi trebao igrati tu poziciju ali ga je ozljeda sprijecila u tome.
Mislim da je to bila Ukrajina Tad su gubili 2-0 i 3-1.nedim1993 je napisao/la:znam da je njemačka probala ovu formaciju u jednoj prijateljskoj i jedva su izvukli bod.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo pogledah na transfermarktu, i obojica zajedno vrijede 22 miliona eura. Drugo ne vjerujem da je uopste neko poslao ponudu jer na nekom srpskom sajtu stoji da je kao 50 miliona ponudjeno, znaci bezveze se pise.marconato je napisao/la:
A ko je to procijenio dal' vrijede ili ne tolike pare??!
Celik!3,2,2.
A transfermarkt je relevantan?!
Srpske novine prepisuju od engleskih, a i sve da i nije to tacno, ne znam sta je smijesno i cudno u toj cifri od 40-ak mil. ??! Pa Fiorentina sada moze ladno prodati Jovetica za 25 mil, bez da se cjenka i dize cijenu!
Srpske novine prepisuju od engleskih, a i sve da i nije to tacno, ne znam sta je smijesno i cudno u toj cifri od 40-ak mil. ??! Pa Fiorentina sada moze ladno prodati Jovetica za 25 mil, bez da se cjenka i dize cijenu!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
a gdje ga moze prodati za te pare ? na monopolu ?marconato je napisao/la:A transfermarkt je relevantan?!![]()
Gdje i Wolfsburg prodao Dzeku za 35 mil, Everton Leskota za 20+ mil, Liverpool Torresa za 60 mil...
Njet Arsenalu. Te pare bi eventualno bio spreman dati ja šeik ja Roman, niko drugi.marconato je napisao/la:Gdje i Wolfsburg prodao Dzeku za 35 mil, Everton Leskota za 20+ mil, Liverpool Torresa za 60 mil...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Sjajan gol Gervinha
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ger ... nale/74223" onclick="window.open(this.href);return false;
armin arsenalovac je napisao/la:Sjajan gol Gervinhahttp://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ger ... nale/74223" onclick="window.open(this.href);return false;
jbt,kad ce prenijet ovu zavrsnicu i u arsenal,mogo je dosad kilu puta ovako isto odradit,sad bi sigurno imali jos par bodova na kontu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
on lijevo Ox desno , najjača krila u EPLbega_afc je napisao/la:armin arsenalovac je napisao/la:Sjajan gol Gervinhahttp://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ger ... nale/74223" onclick="window.open(this.href);return false;
jbt,kad ce prenijet ovu zavrsnicu i u arsenal,mogo je dosad kilu puta ovako isto odradit,sad bi sigurno imali jos par bodova na kontu
Vođa zna.
Gervaisa na desnu stranu, posto je po desnoj strani pravio dar mar dok je igrao u Lillu. A sad u Arsenalu mora uglavnom igrati na ljevoj strani zbog limitiranog. Santos poceo trenirati 
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Da da,jer OX je bolji lijevo,za Santosa odlicna vijest,prije predvidjenog poceo,a losa vijest je da cemo u FA cupu igrati vs Sunedrland AWAYProfesor je napisao/la:Gervaisa na desnu stranu, posto je po desnoj strani pravio dar mar dok je igrao u Lillu. A sad u Arsenalu mora uglavnom igrati na ljevoj strani zbog limitiranog. Santos poceo trenirati
maloprije gledam milan vs juventus,u ovoj utakmici milan je bio k.rcina od ekipe,pola kako treba nisu presli,jedini igrac vrijedan spomena je tiago silva,ovo ostalo kriticno,kakve bekove imaju ne mogu opisat,za njih je djuro na beku fudbal izmislio,tu vidim nasu sansu i imam osjecaj da cemo ih razmontirat preko krila,nadam se da ce zadrzat formu iz ove tekme jos par sedmica pa da to fino pometemo,kolko igraju bezidejno,sporo,nikako uvjeren sam da prolazimo dalje bez vecih problema
#Voajeroljupci na respiratorima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
CAk i da moze prodati Jovetica za 25, ne vjerujes valjda da ovaj drugi vrijedi 15???? Kad vec spominjes Leskota bitno je napomenuti da je on Englez.. Uostalom kad vec i Dzeku spominjes on je bio 2 godine za redom najbolji strijelac lige koja je na istom nivou kao i Italijanska, tacnije bio je i prvak te iste lige..marconato je napisao/la:A transfermarkt je relevantan?!![]()
Celik!3,2,2.
Jeste, zato je Dzeko placen 35 mil, a za ovog sam i napisao oko 25 mil...Jos nesto, Dzeko je to sve postigao sa 23-24 god, a Jovetic je vec sa 20 pravio show u ligi sampiona! Trenutno je treci strijelac Serie A sa 12 golova, a ne zaboravimo da je tek pocetkom sezone izasao iz teske povrede ukrstenih ligamanta (pauzirao godinu dana)! Najjaci je igrac Fiorentine i sve se oko njega vrti...
Sto se Nastasica tice, kazem jedan je od perspektivnijih stopera na svijetu, a ako imamo u vidu da je Partizan recimo prodao Savica za 10-ak mil City-u, zasto i Fiorentina ne bi za svog standardnog prvotimca (koji igra daleko jace takmicenje nego sto je Savic igrao) mogla dobiti 10-15 mil??!
Sto se Nastasica tice, kazem jedan je od perspektivnijih stopera na svijetu, a ako imamo u vidu da je Partizan recimo prodao Savica za 10-ak mil City-u, zasto i Fiorentina ne bi za svog standardnog prvotimca (koji igra daleko jace takmicenje nego sto je Savic igrao) mogla dobiti 10-15 mil??!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sto nisu svi klubovi City. Drugo Savic se prodao kroz dobre utakmice u LP a ne kroz ligu, sto se sad pokazuje kad igra u Cityu.
Celik!3,2,2.
Ma u kakvim dugovima ba?! Ne mislim bukvalno, nisu ni eura u dugu. Da su oni u dugovima, ne bi se dovodili najbolji igraci, igraci koji kostaju 30+ miliona. Drugo, da se radi o kakvim (ogromnim) dugovima, sigurno bi se govorilo i o smanjivanju plate igraca. Ni kod jednog (nabrojanog) kluba to nije slucaj. To su vise medijska "prenapuhavanja". Ali eto... Koga to Utd dovodi?! Ja ne pamtim otkad su doveli nekog igraca za kojeg bi bas morali izdvojiti puno novca. Pa, "ne mogu" da kupe nekog play makera (Sneijder se spominjao kao jedan od tih) koji im je prijeko potreban, a kosta puno.SamoZeljo je napisao/la: Ne radi ni o Unitedu, Barceloni, Realu..... Svi oni se uvalise u dugove i postadose jos veci nego sto su bili... Mogu se oni izvuci iz dugova ali nece. Bolje biti veliki klub u dugovima nego mali bez dugova. Bar ja tako mislim a ocigledno nisam jedini.
Ne nadaj se da ce ovaj finansijski fair play smanjiti razlike izmedju velikih i malih. Nece. Moze samo zamrznuti situaciju pa da bude ko je jamio jamio. Hoce mozda malo udariti po Arapima, ali ostale nece dirati. Mozda ce se i na manjim klubovima izivljavati i dokazivati autoritet.
Bas me zanima kako ce se odnositi prema Barceloni koja je duzna skoro milijardu (+/- 800 miliona). Real nesto manje a United je isto tako u velikim dugovima.
Prijete PSGu, Malagi i Cityju a Barcu, Real i United niko ne spominje. Sto li Boze!?![]()
Finansijski Fair Play je izmisljen da se zaustave Arapi (muslimani) u preuzimanju Evropskih klubova i na njima ce se jedino i sprovoditi.
Arsenal je ovom politikom u proteklih nekoliko godina prokockao priliku da se prikljuci najvecim Evropskim klubovima. Pitanje je kad ce opet biti u prilici da dodje do samog vrha Evrope i tamo i ostane?
Pitas li se koliko miliona se izgubi kad se ne igra Liga Prvaka?
Wenger ne gubi, on svojih 7 miliona eura dobije svake godine. Boli njega qrac. Znao bi i ja da sam na njegovom mjestu.
Znam da nece smanjiti, nisam to ni ocekivao. Eto, ako prijete Cityju, sto se nista konkretno nije uradilo? Oni, evo, vec 2. godinu trose k'o ludi, ne gledaju na cijenu igraca. Malaga i PSG su to "tek poceli".
Kad to Arsenal nije igrao LP, u bliskoj proslosti?! Definisi mi to: "samog vrha Evrope". Nisu u rangu Barcelone i Reala (ko jeste?!)-pa eto i Utd-a, ali nista puno losiji u poredjenju s bilo kojim drugim klubom, gore-dole. Sta onda mozes reci za Celzi, Juventus, Milan, Bayern, koji, evo vec, nekoliko godina unazad imaju jako lose rezultate u Evropi??
Je l' to, po tvojoj procjeni, Arsenal vec izgubio "bitku" za LP?
Stani ba, ti mislis da Arsene voli sto mora imati i dodatnih "briga", da ne moze dovoditi koga on hoce, kao sto to moze Mancini, npr., vec mora "birati" koga ce (za sto manji novac) dovesti?! Da je u pitanju neki interes, AW bi davno otisao, trenirati klub puno bolje finansijske situacije, imati puno vecu platu, sigurno ne bi ostao godinama u Arsenalu, u ovakvim okolnostima.
Izdržati, to je temelj vrline!
sto zalazite u neke stvari u koje se i ne razumijete. u ovom slučaju finansije. nije to sve crno na bijelo ko što vi zamišljate očigledno 
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.