vec koga trebamo da hvalimo, mozda vatrene?maximusdecimus je napisao/la:mislim kontam ja da svako svog konja hvali, al ga ovi pretjerase
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- maximusdecimus
- Kontakt:
hvaliti da, izmisljati ne...procitaj jos koji put sta sam napisao, ocito nisi shvatio. budi uporan, nadoci ce.pozzSTEVIE je napisao/la:vec koga trebamo da hvalimo, mozda vatrene?maximusdecimus je napisao/la:mislim kontam ja da svako svog konja hvali, al ga ovi pretjerase
Dobro prijatelju. Znam da si ti doktor sto se tice tih juniorskih i mladih selekcija. Ja to nikad nisam bas ni pratio. Sto se tice Maria dobro bi nam dosao vec sada da pojaca konkurenciju. A mozda i za sta vise. Zavisi kako bi se pokazao. Sta ti mislis o saradnji Besica i Vrancica ??maximusdecimus je napisao/la: ma kakvi, kapiten je bio Florian Jungwirth, a Mario ukupno odigrao 20 minuta na tom prvenstvu. na svjetskom iduce godine isspali u cetvrtfinalu, Mario standardan, a kapiten opet Jungwirth
- maximusdecimus
- Kontakt:
jbg nisam vidovit, reci cu ti sta mislim kad odigraju par utakmica zajedno. da prvo vidimo kako ce se momak snaci u Bundesligi. ja ga licno u reprezentaciji vidim samo u formaciji 4-2-3-1, u paru sa Besicem. svaka formacija sa dva napadaca znaci da ce se za svoju poziciju centralnog boriti sa Pjanicem i Besicem, a on nije taj kvalitet ni blizuAjax je napisao/la:Dobro prijatelju. Znam da si ti doktor sto se tice tih juniorskih i mladih selekcija. Ja to nikad nisam bas ni pratio. Sto se tice Maria dobro bi nam dosao vec sada da pojaca konkurenciju. A mozda i za sta vise. Zavisi kako bi se pokazao. Sta ti mislis o saradni Besica i Vrancica ??maximusdecimus je napisao/la: ma kakvi, kapiten je bio Florian Jungwirth, a Mario ukupno odigrao 20 minuta na tom prvenstvu. na svjetskom iduce godine isspali u cetvrtfinalu, Mario standardan, a kapiten opet Jungwirth
Pa i ja ga tako vidim pogledaj moju formaciju ispod. Sto se tice bundeslige veliki mu je plus da je jedan od glavnih igraca svog kluba tako da ce se naigrati. Za to nema brigemaximusdecimus je napisao/la: jbg nisam vidovit, reci cu ti sta mislim kad odigraju par utakmica zajedno. da prvo vidimo kako ce se momak snaci u Bundesligi. ja ga licno u reprezentaciji vidim samo u formaciji 4-2-3-1, u paru sa Besicem. svaka formacija sa dva napadaca znaci da ce se za svoju poziciju centralnog boriti sa Pjanicem i Besicem, a on nije taj kvalitet ni blizu
+1DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Cime se novo ime spomene, odmah je svjetska klasa. Kad dobije poziv i debi, postaje kloc i sve mu se popljuje.
![]()
kad jadni Prcic zaigra za reprezentaciju i postane kloc
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ne zaslužujemo te Cimi !
Podsjeti me u ovoj situaciji na Bešića . Ono ; stiću te pa makar umro nakon toga
Podsjeti me u ovoj situaciji na Bešića . Ono ; stiću te pa makar umro nakon toga
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma sta ce Cimirot

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kakav vezni red imamo u narednih 7-8 godina
Cimirot,Besic,Pjanic - prosjek godina 23
Cimirot,Besic,Pjanic - prosjek godina 23
Bravo momčino!!Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
25:42
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zlatan Alomerovic je danas u mecu superkupa protiv bayerna na klupi kao drugi gk. Rodjen je u prijepolju a znamo da ima mnogo stanovnika prijepolja koji vole bosnu i/ili je smatraju svojom da sada ne detaljisemo o tome. Nasao sam jedan dio teksta na wikipediji koju moze naravno svako urediti ali cim postoji nesto ovakvo znaci da postoji i neka sansa da igra za nas a taj dio glasi: " He has stated that his biggest dream is to play for the Bosnia and Herzegovina national football team."
Dakle ne bi nas nista kostalo da pokusamo, nije losijj sigurno od avdukica njemacka je to skola a ima 23godine
Dakle ne bi nas nista kostalo da pokusamo, nije losijj sigurno od avdukica njemacka je to skola a ima 23godine
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Milan Đurić je večeras u startnih 11 u ekipi Cesene na prijateljskoj utakmici protiv Imolesea. Nadam se da će već u prvom kolu Serie A biti u prvoj postavi.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovog momka treba pozvat kao treceg napadaca... Ima ekstra igru glavom ,visok je,dobro bi nam doso za prekide, prije kad je igro za mladu repku moram rec da je ostavio dobar dojam na mene... Njegova 3 gola Njemackoj se ne zaboravljajuSalePD je napisao/la:Milan Đurić je večeras u startnih 11 u ekipi Cesene na prijateljskoj utakmici protiv Imolesea. Nadam se da će već u prvom kolu Serie A biti u prvoj postavi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ipak treba pričekati da vidimo kako će igrati u Seriji A, i ako su tu pokaže dobro, onda bi on bez dileme trebao biti treći špic u reprezentaciji. Ipak je visok 198 cm, a za mladu repku je ako se ne varam dao 6 golova na 4 nastupa.bhfanatic14 je napisao/la:Ovog momka treba pozvat kao treceg napadaca... Ima ekstra igru glavom ,visok je,dobro bi nam doso za prekide, prije kad je igro za mladu repku moram rec da je ostavio dobar dojam na mene... Njegova 3 gola Njemackoj se ne zaboravljajuSalePD je napisao/la:Milan Đurić je večeras u startnih 11 u ekipi Cesene na prijateljskoj utakmici protiv Imolesea. Nadam se da će već u prvom kolu Serie A biti u prvoj postavi.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Znaci Cimirot, Bilbija hajde sto su pitair, nego sto je klocevi.giannini je napisao/la:+1DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Cime se novo ime spomene, odmah je svjetska klasa. Kad dobije poziv i debi, postaje kloc i sve mu se popljuje.
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jeste svi tako duhoviti?Elegant je napisao/la:Znaci Cimirot, Bilbija hajde sto su pitair, nego sto je klocevi.giannini je napisao/la:+1DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Cime se novo ime spomene, odmah je svjetska klasa. Kad dobije poziv i debi, postaje kloc i sve mu se popljuje.
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sala mala, samo opusteno 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Slazem se sa vama vezano za Djurica, al tu mediji moraju odigrat veliku ulogu, vrsiti pritisak na selektora, pisati o momku, jer Pape vjerovatno i ne zna za Milana, a decko je veliki kapital u buducnosti..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
slazem se!i momak zaista zasluzuje da ga Susic pozove,ima veliki potencijal,i vjerujem da ce ga opravdatiesprit24 je napisao/la:Slazem se sa vama vezano za Djurica, al tu mediji moraju odigrat veliku ulogu, vrsiti pritisak na selektora, pisati o momku, jer Pape vjerovatno i ne zna za Milana, a decko je veliki kapital u buducnosti..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 40 gostiju.