BatistutA19 je napisao/la:Nemojte nas vise od 2 razlike hehheehheheeh...Po meni vi ste uz Zrinjski najjaci u ligi ..
NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Prenosi li neko utakmicu, hocel bit kakvog streama
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
MojaTV prenosi,nisam nigdje nasao,jedino da neko na youtube stavijasan je napisao/la:Prenosi li neko utakmicu, hocel bit kakvog streama
EKONNP
- BatistutA19
- Kontakt:
Ozbiljno mi sa ovom ekipom preslabi .ja licno ocekujem najmanje 2 razlike ..Al imamo mi 5 igraca koji nisu igrali koji su tek dosli tkako da vjerujem u opstanak ..Ne mozes sve i trazit reprogram i otpis dugova i jake igrace mora se postepeno ic ...Kako god sretno vam u ligi s sad to vracanje bodova mozda ima i ta mjesta al bgm 5-0 je puno ...Od igraca necete prepoznat trojicu ,vjeruj ja protiv Sarajeva kad sam gledo nisam znao dvojicu ..POZZZZZZZZUstanikSBII je napisao/la:BatistutA19 je napisao/la:Nemojte nas vise od 2 razlike hehheehheheeh...Po meni vi ste uz Zrinjski najjaci u ligi ..mora te vratiti bodove
dogovoreno 5:0 svaki gol će biti bitan u borbi za titulu
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
skripar96 je napisao/la:MojaTV prenosi,nisam nigdje nasao,jedino da neko na youtube stavijasan je napisao/la:Prenosi li neko utakmicu, hocel bit kakvog streama
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Evolve
- Kontakt:
Bravo! Begonja maestro
Jedna rijec- DOMINACIJA!
Istina da Čelik nije mjerilo al ovo je bilo unistavanje. Da je bilo malo srece 7-0
Istina da Čelik nije mjerilo al ovo je bilo unistavanje. Da je bilo malo srece 7-0
EKONNP
ŠAMPIONI
Ovo isto ponoviti u Gabeli
Ovo isto ponoviti u Gabeli
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Da je bilo malo prisebnosti ovo bila jača od one 7_2
Čelik najlošija ekipa koju sam ikad gledao na Pecari, uključujući mjesne zajednice.
Po meni do 30e min nije bilo dobro, al onda cim smo zabili gol ko da smo prodisali. Bravo za trenera jer je dao sansu nasim mladim igračima. Cabraji isto respekt na neki nacin, nakon zvižduka je poceo timski igrat i na kraj pozdravio gledatelje, sto je za mene sasvim pristojno.
Idemo dalje, SVI U GABELU!
Po meni do 30e min nije bilo dobro, al onda cim smo zabili gol ko da smo prodisali. Bravo za trenera jer je dao sansu nasim mladim igračima. Cabraji isto respekt na neki nacin, nakon zvižduka je poceo timski igrat i na kraj pozdravio gledatelje, sto je za mene sasvim pristojno.
Idemo dalje, SVI U GABELU!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Hahahaha dobro kazes,proslogodisnji Ljubotici bi razbili ovog Celika na velike.
Dejanu ocito treba koji zvizduk da mu dodje iz guzi.ce u glavu. Nadam se da zvizduke nece uzeti zaozbiljno jer svi znamo da cemo ga slaviti cim prvi put gol zabije
Mislim da se potvrdilo ono sto sam rekao poslije Ordabasya,Krstanovicu samo trebaju dobri veznjaci i kvalitetna lopta da zabije. Evo od pocetka sezone vec 5 golova i ona krasna asistencija Menalu protiv Slobode. Steta sto ne uđe Juricu ona na kraju,puno bi mu znacilo za samopouzdanje
Dejanu ocito treba koji zvizduk da mu dodje iz guzi.ce u glavu. Nadam se da zvizduke nece uzeti zaozbiljno jer svi znamo da cemo ga slaviti cim prvi put gol zabije
Mislim da se potvrdilo ono sto sam rekao poslije Ordabasya,Krstanovicu samo trebaju dobri veznjaci i kvalitetna lopta da zabije. Evo od pocetka sezone vec 5 golova i ona krasna asistencija Menalu protiv Slobode. Steta sto ne uđe Juricu ona na kraju,puno bi mu znacilo za samopouzdanje
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dino se uvijek treba načekat da zaigra
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Eto nismo htjeli 5:0 da ne kažeš da je puno.BatistutA19 je napisao/la:Ozbiljno mi sa ovom ekipom preslabi .ja licno ocekujem najmanje 2 razlike ..Al imamo mi 5 igraca koji nisu igrali koji su tek dosli tkako da vjerujem u opstanak ..Ne mozes sve i trazit reprogram i otpis dugova i jake igrace mora se postepeno ic ...Kako god sretno vam u ligi s sad to vracanje bodova mozda ima i ta mjesta al bgm 5-0 je puno ...Od igraca necete prepoznat trojicu ,vjeruj ja protiv Sarajeva kad sam gledo nisam znao dvojicu ..POZZZZZZZZUstanikSBII je napisao/la:BatistutA19 je napisao/la:Nemojte nas vise od 2 razlike hehheehheheeh...Po meni vi ste uz Zrinjski najjaci u ligi ..mora te vratiti bodove
dogovoreno 5:0 svaki gol će biti bitan u borbi za titulu
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa da je i dobio bilo bi na pocetku nije da su 3 kola do kraja vec su se TEK 3 odigrala!Orjuna je napisao/la:Zrinjski izgubio, sve je ponovo na početku.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Zrinjski je realno imao težak raspored, igrao protiv ekipa koje će biti u Ligi za prvaka. Tek ih sad očekuju slabije ekipe. Ovaj poraz ništa ne mijenja
LeBron James
Ja Zelje i tuge,nece nama Zeljo i Sarajevo bit konkurencija ove sezone,oni ce se borit za Lzp
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, kolezeljovac, Lik, Samba71, Venom i 40 gostiju.