Virtu4l je napisao/la:Srbija i Norveška ako su namjestili, onda im treba dati Oskara.volimliverpool je napisao/la:Joj,Allahu dragi,kako rukometaši namještaju,ovo je za nepovjerovati...Dvije utakmice očigledno namještene.O-Č-I-G-L-E-D-N-O.
???
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Virtu4l je napisao/la:Srbija i Norveška ako su namjestili, onda im treba dati Oskara.volimliverpool je napisao/la:Joj,Allahu dragi,kako rukometaši namještaju,ovo je za nepovjerovati...Dvije utakmice očigledno namještene.O-Č-I-G-L-E-D-N-O.
Treba im dati Oskara za sjajnu glumu, jer ono nebi mogli odglumiti Al Pacino i De Niro.volimliverpool je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Srbija i Norveška ako su namjestili, onda im treba dati Oskara.volimliverpool je napisao/la:Joj,Allahu dragi,kako rukometaši namještaju,ovo je za nepovjerovati...Dvije utakmice očigledno namještene.O-Č-I-G-L-E-D-N-O.
???
Ne znam brate jesi li gledao, nafakaški gol, a nisu ih mogli stići da naprave faul, jer su već počeli slaviti, a ovi im zveknu brzi centar...hodža je napisao/la:5 sekundi o kraja ono prima gol....pa pravi faul, izbij mu zube, zaradi crveni...nema šanse da se primi gol...cccc![]()
![]()
![]()
Pripazi se sutra ja igram hokejaše. Gledaj kad mi je večeras prošao Ilves over 5,5mandraX je napisao/la:uhh sutra aBd holandjani /fudbal/ i ebel liga /hokej/ - cvjetam![]()
ma nemozes mi ni ti sutra nistaVirtu4l je napisao/la:Pripazi se sutra ja igram hokejaše. Gledaj kad mi je večeras prošao Ilves over 5,5mandraX je napisao/la:uhh sutra aBd holandjani /fudbal/ i ebel liga /hokej/ - cvjetam![]()
59:58 Sami Venäläinen 2-4 TM (Janne Hauhtonen)
ne bi ja Eisbarena...Iserlohn je tvrda ekipa + vakat Eisbarenu da ode under viseVirtu4l je napisao/la:Ma standardna ekipa, Eisbaren, VSV ili Salzburg, Köln i možda Yaroslavl (dobri su u zadnje vrijeme)
http://www.betexplorer.com/hockey/inter ... id=6684329
Vjerovatno ću uzeti double Francuska + Danska, čisto da ih ispratim do kraja, najbolji su.
hahaVirtu4l je napisao/la:Vidi ga što mi sveza šuhvu
Normala, i ja isto, al kad zamislis pred 15-16000, ima da gori, moraju dobitiVirtu4l je napisao/la:NIkad ti ja to ne igram na rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.