Paskalev bralic turda jovic Banic, opste nisu najveci problem.kosevodom je napisao/la: ↑11 sep 2025, 14:34Ako pogledate moje ranije postove nakon utakmice s Radnikom, mogli ste vidjeti da sam već tada napisao kako su Banić, Bralić, Turda, Paskalev i Jović trenutno najveći problem tima – upravo zbog njih dolazi do većine negativnih stvari. Turda je sam skrivio 3 od 4 gola protiv Craiove, a ostali su svojim greškama doprinijeli svemu ostalom. Što se tiče Mušije, nakon onoga protiv Radnika i sinoćnjeg nastupa, tu nema potrebe za puno komentara, momak jednostavno još nije za profesionalni fudbal. Ima potencijal, ali već godinama stoji u "junior mentalitetu" i nikako da napravi iskorak.
Velika greška je bila prodaja Bubanje, kao i puštanje Pavičića i Mustafića. Povrede nas dodatno uništavaju, pa se postavlja pitanje šta zapravo radi naš medicinski tim? Kako je moguće da toliki broj igrača koji bi trebali biti standardni prvotimci nije ni blizu rostera?
Taktički uglavnom odradimo utakmicu solidno. Realno, nismo ni Barcelona ni Liverpool da gazimo 90 minuta u svakom segmentu igre. Problem je što nam sve pada u vodu zbog individualnih grešaka u zadnjoj trećini terena. Od loših reakcija golmana do amaterskih kikseva stopera i bekova (spomenutih gore). Beganović i Kuprešak rade dobar posao, ali fale nam Mujkić i Gojković da to zaista počne ličiti na nešto ozbiljno.
Sve u svemu, nema potrebe za očajavanjem. Bitno je da hladne glave, bez međusobnih tenzija, navijamo i guramo da se riješe ovi problemi i identifikuju krivci za trenutno stanje.
Gore nabrojani igraci nisu za real madrida al nisu totalna truba.. Desi se greska sto je logicno kad su to sve novi igraci.
Al realno jatta adem cimirot krdzalic djordjevic elezi plus beganovic realno ovaj vezni moze igrat samo u doba kad je zizovic vodio radnik iz bjeljine
Elezi keremeh i mlinaruc gulishvili krdzalic su se jedino upisali u listu strijelaca od ofanzivaca gdje keremeh dao 3 elezu 2 i svi ostali po jedan go u 8 utakmica,
Pogledajte djordjevica sad protiv zrinjskog smjesno jatta hop zuti u 20 minuti
Za 90 minuta taj vezni nije uspio iznijet loptu na 30 m do zrinjskovog gola..