BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Bit ce uzivancija gledati Dortmund ove sezone. Mali Dembele ce biti yeben igrac i nebi me cudilo da za par sezone ode negdje za 50-60 miliona (ako ce uopce otici). Odlican posao ste obavili u ovom prijelaznom roku 
Jel ovo i Schurle potpisan?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jestemadridist je napisao/la:Jel ovo i Schurle potpisan?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Desperado09
- Kontakt:
Schurrle zadužio broj 21, Gotze "svoju" desetku.
Tuchel govori da je dar za Dembelea i Mora sto su Gotze i Schurrle dosli, a ne prepreka ili blokada za napredak kako ga je novinar upitao.
Nadam se da ce malci dobiti dovoljno prostora za igru, jer smo vidjeli kod Osmana i Emrea da komotno mogu konkurisat/parirat rame uz rame iskusnijim igračima.
Tuchel govori da je dar za Dembelea i Mora sto su Gotze i Schurrle dosli, a ne prepreka ili blokada za napredak kako ga je novinar upitao.
Nadam se da ce malci dobiti dovoljno prostora za igru, jer smo vidjeli kod Osmana i Emrea da komotno mogu konkurisat/parirat rame uz rame iskusnijim igračima.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Suboticu izvadili rebro 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Poslije tekme dan poslije se vracamo kuci !
Dan poslije Bender i Ginter lete za Brazil na OI.
S obzirom da je dummles otisao u bayu , a Suboticu propao transfer na otok zbog operacije , izvadjeno mu rebro , i nece ga biti na terenu do kraja godine.
S obzirom da TT.na njega ne racuna , a i da je Bender sklon cestim povredama ,nedaj Boze da se povrijedi ponovo na OI a i Ginter isto , ostajemo samo sa 2.stopera Sokratis i Bartra sto nikako nije dobro.
Mislim da bi ipak trebali dovesti jednog kvalitetnog stopera u defanzivi , jer u ofanzivi smo mrak , nikad jaci.
S obzirom da je dummles otisao u bayu , a Suboticu propao transfer na otok zbog operacije , izvadjeno mu rebro , i nece ga biti na terenu do kraja godine.
S obzirom da TT.na njega ne racuna , a i da je Bender sklon cestim povredama ,nedaj Boze da se povrijedi ponovo na OI a i Ginter isto , ostajemo samo sa 2.stopera Sokratis i Bartra sto nikako nije dobro.
Mislim da bi ipak trebali dovesti jednog kvalitetnog stopera u defanzivi , jer u ofanzivi smo mrak , nikad jaci.
Stoper ili eventualno desni bek je jedino sto nam fali. Na svim drugim pozicijama imamo po 2-3 opcije i to ne samo solidnih igraca nego odlicnih igraca. Nadam se do kraja prelaznog roka eto jos samo stopera/d. beka i da rahat krenemo sa sezonom.jamesrodriguez je napisao/la:Poslije tekme dan poslije se vracamo kuci !
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Soccerfan , u biti nama treba samo kvalitetan stoper , nekako se za Bartra plasim da nece biti pogodak , a mozda me i prijatno iznenadi tko bi ga znao.soccerfan je napisao/la:Stoper ili eventualno desni bek je jedino sto nam fali. Na svim drugim pozicijama imamo po 2-3 opcije i to ne samo solidnih igraca nego odlicnih igraca. Nadam se do kraja prelaznog roka eto jos samo stopera/d. beka i da rahat krenemo sa sezonom.jamesrodriguez je napisao/la:Poslije tekme dan poslije se vracamo kuci !
Desni bek nije pod moranje , ako bi doveli stopera onda Ginter isto moze odgovoriti tom zadatku.
TT.ga je prosle godine vec koristio na toj poziciji dednog beka , i Ginter je to dobro odradjivao.
Znaci samo stoper jos i mozemo napasti bayern i ligu prvaka.
- Desperado09
- Kontakt:
Protiv Citya u 13:30 na Arena Sport 1.
BvB u sastavu:
Burki - Ginter, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Rode, Sahin - Mor, Leitner, Dembele - Ramos
Auba se vratio u Dortmund zbog rodjenja sina tako da nece biti u timu danas.
BvB u sastavu:
Burki - Ginter, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Rode, Sahin - Mor, Leitner, Dembele - Ramos
Auba se vratio u Dortmund zbog rodjenja sina tako da nece biti u timu danas.
- Desperado09
- Kontakt:
Poraz na penale. Imali smo penal za pobjedu, ali je mali Larsen fulao. Utakmicu smo mogli riješiti u regularnom dijelu, ali falilo je koncentracije. Moram napomenut da je teren bio očajan gdje su igrači oba tima konstantno padali. A za sudiju da ne govorim. Taj kao da je dosao negdje sa ulice, veze nema.
Najbolji na ovoj turneji po mom mišljenju bio Castro. Odmah iza njega Rode koji stilom igre neodoljivo podsjeća na Kehla.
Sada se vracamo u Dortmund gdje će se uskoro priključiti Gotze, Schurrle, Weigl, Guerreiro, Piszczek...
Najbolji na ovoj turneji po mom mišljenju bio Castro. Odmah iza njega Rode koji stilom igre neodoljivo podsjeća na Kehla.
Sada se vracamo u Dortmund gdje će se uskoro priključiti Gotze, Schurrle, Weigl, Guerreiro, Piszczek...
Sad pocinje ludiloDesperado09 je napisao/la:Poraz na penale. Imali smo penal za pobjedu, ali je mali Larsen fulao. Utakmicu smo mogli riješiti u regularnom dijelu, ali falilo je koncentracije. Moram napomenut da je teren bio očajan gdje su igrači oba tima konstantno padali. A za sudiju da ne govorim. Taj kao da je dosao negdje sa ulice, veze nema.
-
KayserSose
- Kontakt:
Napokon ulovio snimku sa Shityjem. Izgubili smo penale od Engleza.
U utakmici smo bili sasvim dobri. Ovi mladji iz rezervne momcadi naznacili potencijal i vjerujem da i tu ima prostora za jacanje prve momcadi. Kroz par dana se prikljucuju i preostali sudionici Eura, a onda cemo vidjeti tko je tko. Rekao bih da su kandidati za vece uloge Burki, Schmelle, Raphael, Sokrat, Bartra, Ginter, Bender, Piszczek, Durm, Weigl, Castro, Rode, Reus, Juda, Kagawa, Dembele, Schurrle i Auba. Nadam se da Mor i Pulisic takodjer dobiju dovoljno prostora za igru.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Desperado09
- Kontakt:
10 mil se zaradilo odlaskom u Kinu, obezbijedjeno jos 5 mil od sponzora po sezoni. Pregovara se sa poznatim proizvodjacem piva iz Kine za sponzorstvo. Not bad.
U ponedjeljak i u srijedu ce se priključiti ostatak ekipe.
Kao sto Kayser rece ima dosta potencijala u mladjim kategorijma. Passlack se fantastično pokazao na beku, cini mi se da je bas on otresao Aguera u jednom duelu ramenom. Onda Burnic, Larsen, Hober su igrali bas smjelo, bez trunke straha.
P. S.
Mali Larsen ide s Danskon na OI.
Kao sto Kayser rece ima dosta potencijala u mladjim kategorijma. Passlack se fantastično pokazao na beku, cini mi se da je bas on otresao Aguera u jednom duelu ramenom. Onda Burnic, Larsen, Hober su igrali bas smjelo, bez trunke straha.
P. S.
Dragon mi je baš zbog Burnica. I jučerašnji njegov penal je bas doktorski bio. Inače ima omladina causevic kod nas i za prvog tima zrele. Momci se baš trude i to bi trebalo nagraditi.Desperado09 je napisao/la:10 mil se zaradilo odlaskom u Kinu, obezbijedjeno jos 5 mil od sponzora po sezoni. Pregovara se sa poznatim proizvodjacem piva iz Kine za sponzorstvo. Not bad.
P. S.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Sve to stoji , ali ti nasi imladinci jos pure se trebaju najesti da bi pokucali na vrata prvog timasoccerfan je napisao/la:Dragon mi je baš zbog Burnica. I jučerašnji njegov penal je bas doktorski bio. Inače ima omladina causevic kod nas i za prvog tima zrele. Momci se baš trude i to bi trebalo nagraditi.Desperado09 je napisao/la:10 mil se zaradilo odlaskom u Kinu, obezbijedjeno jos 5 mil od sponzora po sezoni. Pregovara se sa poznatim proizvodjacem piva iz Kine za sponzorstvo. Not bad.
P. S.
Ma ja vise govorim sa strane da ih mozda iskoristimo u kup utakmicama ili tako nesto. Uglavnom momci su pokazali da je svijetla buducnost pred njima.jamesrodriguez je napisao/la:Sve to stoji , ali ti nasi imladinci jos pure se trebaju najesti da bi pokucali na vrata prvog timasoccerfan je napisao/la:Dragon mi je baš zbog Burnica. I jučerašnji njegov penal je bas doktorski bio. Inače ima omladina causevic kod nas i za prvog tima zrele. Momci se baš trude i to bi trebalo nagraditi.Desperado09 je napisao/la:10 mil se zaradilo odlaskom u Kinu, obezbijedjeno jos 5 mil od sponzora po sezoni. Pregovara se sa poznatim proizvodjacem piva iz Kine za sponzorstvo. Not bad.
P. S.
-
KayserSose
- Kontakt:
Mene je od mladih Hober najvise zaintrigirao. Imao je onaj sjajni pas za Castra sto ukazuje da zna, a penal je izveo kao Prosinecki.
-
KayserSose
- Kontakt:
Popratih malo ove stranice na Fejsu sa nasim navijacima iz raznih zemalja svijeta i drago mi je da su se na svim aktivnim stranicama dostojno oprostili od nase legende, od ovih prostora, preko Italije i Francuske do Azerbejdzana, Saudijske Arabije ili Meksika. 
Ova mi je slika bila dugo na desktopu...kako ga ne voliti
On mi je uz Kehla i Dedea igrac kojeg najvise vezujem za BvB.
Danas se treningu prikljucili Gotze,Schurrle,Guerreiro,Weigl,Pisczek tako da sad fale samo Reus i olimpijci Bender i Ginter.
Definitivno mislim da smo ofanzivno bolje poslozeni nego prosle godine...Mikija i ono malo sto je ostalo od Gundogana su zamijenili Gotze,Schurrle,Mor,Dembele...istina je da ne mogu igrati svi ali nije dobro ni da 3 igraca iznesu citavu sezonu kao prosle godine,posebno sad sa Reusom i njegovim problemima.
Problem je Hummels i njegov odlazak...ako Tuchel uspije sakriti njegov odlazak onda se mozemo nadati vrhunskoj sezoni ali trebat ce vremena i strpljenja.
Definitivno mislim da smo ofanzivno bolje poslozeni nego prosle godine...Mikija i ono malo sto je ostalo od Gundogana su zamijenili Gotze,Schurrle,Mor,Dembele...istina je da ne mogu igrati svi ali nije dobro ni da 3 igraca iznesu citavu sezonu kao prosle godine,posebno sad sa Reusom i njegovim problemima.
Problem je Hummels i njegov odlazak...ako Tuchel uspije sakriti njegov odlazak onda se mozemo nadati vrhunskoj sezoni ali trebat ce vremena i strpljenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.