Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Prvi put da se složim sa njim, roster mu je pretanak, i logično i opravdano je bilo da odmori glavne, a sve je očitije da se on ne pita pretjerano, ako i ikako, po pitanju dolaznih i odlaznih transfera. Da se pita, sigurno ne bi dopustio ovaj debakl od ljetnog prijelaznog roka, in & out. Klasični yes-man od trenera koji će raditi s onim što ima i ne talasati.
Pa znas i sam da su ga od pocetka predstavili kao coach a ne kao manager.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
“Teams have a certain playing style against us and we don’t have an answer yet. We always go 1:0 down…”
Od ove izjave za vikend
“Our squad is probably just not as big as people think. Look at City or Chelsea…”
do ove sinoc.
Ako ovako nastavi covjek ce definitivno ispasti jedan od najvecih cirkusanata koje je liga okotila.
Od ove izjave za vikend
“Our squad is probably just not as big as people think. Look at City or Chelsea…”
do ove sinoc.
Ako ovako nastavi covjek ce definitivno ispasti jedan od najvecih cirkusanata koje je liga okotila.
Ako za vikend izgube početi cu sumnjati u neki bojkot igrača prema Slotu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svlačionica ga ne voli. Takav je dojam po ponašanju igrača na terenu. Salah želi da je alfa i omega svega. Veći od njega.jasonstatham je napisao/la: ↑29 okt 2025, 23:13Ako Slot ne dobije Villu, nema smisla takav da čeka rejal i Pepa.
I dalje nisam za otkaz, današnja utakmica je totalno nebitna. Ali fascinantno je da je Slot lani osvojio titulu sa recimo na papiru slabijom ekipom, te ovo što se trenutno dešava izgleda kao loš san. Gdje je problem i kako ga do sada nije prepoznao, otklonio? Lani je dokazao da zna.
U subotu mu se kroji sudbina. Vjerujem da je toga svjestan on, kao i igrači.
Nije lahko biti trenutno simpatizer i Barse i Liverpoola.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jok. Zamisli Van Dayka kako sprinta s centra prema svom golu. Tri srcana bi dobio. Ako hoćete vama Rasford nama Isak. Vama Feran nama Ekitike.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Njima Gerrard Martin nama Frimpong.Mukebir je napisao/la: ↑30 okt 2025, 09:03Jok. Zamisli Van Dayka kako sprinta s centra prema svom golu. Tri srcana bi dobio. Ako hoćete vama Rasford nama Isak. Vama Feran nama Ekitike.![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Mislim da ce mu dati jos naredne 3 utakmice jer nakon toga je reprezentativna pauza i jedina prilika da se adekvatno promjeni trener.jasonstatham je napisao/la: ↑29 okt 2025, 23:13Ako Slot ne dobije Villu, nema smisla takav da čeka rejal i Pepa.
I dalje nisam za otkaz, današnja utakmica je totalno nebitna. Ali fascinantno je da je Slot lani osvojio titulu sa recimo na papiru slabijom ekipom, te ovo što se trenutno dešava izgleda kao loš san. Gdje je problem i kako ga do sada nije prepoznao, otklonio? Lani je dokazao da zna.
U subotu mu se kroji sudbina. Vjerujem da je toga svjestan on, kao i igrači.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ide Clavin ide Ramsay
Ybt dan skrhas onoliko kesa i polazes nade u lika koji se ni na posudnama nije mogao nametnuti.
Srce, čast i ponos!
Ako se izgubi u subotu, to je 7 poraza od 8 utakmica. To je realno za otkaza uprkos tituli prošle sezone. Mada znamo svi da neće dobit otkaz. Za otkaz mora naredat još 6-7 poraza do Božića.
Neki novi cope level oko Ramsaya
Ali daj ga od prve u subotu, gori neće biti svakako
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
To se zna da je u pitanju bojkot.Dobit Vilu nece sigurno,meni samo nije jasno sta ljudi cekaju pa ga jos uvijek trpe i kako vec nije nogiran.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- JayCatwright
- Kontakt:
E čuj KerKez Klan
Gledaj frizure j3bo sve sebi retardirano
Frimpong out jos 6 sedmica.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.