Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 04 okt 2011, 22:06

xaviesta je napisao/la:Zasto ono otjerase Del Bosquea? Ah da,nije bio dovoljno atraktivan, zato su bili atraktivni pomocnik Fergusona i "toki voki" trener Luxemburgo :mrgreen:
dvije lige prvaka bez trunke prljavštine,a zašto je Vicente otišao zajedno sa Hierom možemo nagadjati ali predaleko smo da bi znali i 5% stvari koje se dešavaju u i oko Reala a i Barce,ovo naše naklapanje i prepucavanje je smiješno,post kojim pokušavaš shebat protivničkog navijača je za mene seljakluk i dječja igra,možemo diskutovat ali takmičit se u pišanju u dalj,to je dosadno,ja sam samo konstatovo nešto u sekciji Reala ,odma se crvena dugmad pale i stiže konjica i udri po nama,dosadno je to da se hoću nadmetat išo bi u onaj podforum Real vs Barca
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 okt 2011, 22:10

madridist je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
madridist je napisao/la:prije Moua na klupi jedini trener za kojeg sam bio siguran da zna šta radi je Capello,mrzili ga ili voljeli genijalac koji je u dva navrata na klupi Madrida razbijao protivnika i osvajao La Ligu,a i liga prvaka 1998 je osvojena sa ekipom koju je on sastavio godinu i po prije,dosta gluposti na račun Fabija je izrečeno ali samo se prisjetimo sezone mislim 06/07 i zadnjih deset kola,tu je svaka tekma bila žešća od predhodne i sve smo dobili i osvojili titulu, svaka čast ostalim trenerima koji su vodili Madrid ali za mene je dvojac Mourinho i Capello najveći.
del Bosque?Nepoznat jelde :roll:
Rekao sam za mene su Capello i Mou najveći,a pritom ne mislim omalovažavat ni jednog od trenera koji su vodili Madrid,ako je tebi Del Bosque favorit meni je to ok neću te ubjedjivat da griješiš
Razumijem to neću ni ja tebe ubjeđivat da griješiš.Nezahvalno je govoriti o tome.Capello je i meni jedan od dražih,ali u Realu se samo rezultati gledaju,a koliko je samo bilo dobrih trenera kroz historiju Reala
U vrijeme u kojem ja pratim Real meni je Bosque pa Capello.Mourinho sigurno može biti bolji od njih dvojice jednog dana :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 okt 2011, 22:12

To Capello imalo lose rezultate :roll: ? Dvije sezone, dvije titule.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 okt 2011, 22:15

Nail for Real je napisao/la:To Capello imalo lose rezultate :roll: ? Dvije sezone, dvije titule.
To niko nije napisao.Capello je odličan trener nažalost kratko se zadržao u Realu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 04 okt 2011, 22:37

madridist je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Zasto ono otjerase Del Bosquea? Ah da,nije bio dovoljno atraktivan, zato su bili atraktivni pomocnik Fergusona i "toki voki" trener Luxemburgo :mrgreen:
dvije lige prvaka bez trunke prljavštine,a zašto je Vicente otišao zajedno sa Hierom možemo nagadjati ali predaleko smo da bi znali i 5% stvari koje se dešavaju u i oko Reala a i Barce,ovo naše naklapanje i prepucavanje je smiješno,post kojim pokušavaš shebat protivničkog navijača je za mene seljakluk i dječja igra,možemo diskutovat ali takmičit se u pišanju u dalj,to je dosadno,ja sam samo konstatovo nešto u sekciji Reala ,odma se crvena dugmad pale i stiže konjica i udri po nama,dosadno je to da se hoću nadmetat išo bi u onaj podforum Real vs Barca
Pa tesko je na temi RELA pokrenut bilo kakvu raspravu(vezanu za real) a da se ne ukljucuju i omalovazavaju ovi...eh sad ne smijem nastavit da bi odmaro 7 dana
Sretno zmajevi!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2011, 11:33

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 okt 2011, 12:57

madridist je napisao/la: dvije lige prvaka bez trunke prljavštine,a zašto je Vicente otišao zajedno sa Hierom možemo nagadjati ali predaleko smo da bi znali i 5% stvari koje se dešavaju u i oko Reala a i Barce,ovo naše naklapanje i prepucavanje je smiješno,post kojim pokušavaš shebat protivničkog navijača je za mene seljakluk i dječja igra,možemo diskutovat ali takmičit se u pišanju u dalj,to je dosadno,ja sam samo konstatovo nešto u sekciji Reala ,odma se crvena dugmad pale i stiže konjica i udri po nama,dosadno je to da se hoću nadmetat išo bi u onaj podforum Real vs Barca
O cemu ti? Ja sam samo konstatovao da je smijesno otjerati trenersku i ljudsku velicinu poput Del Bosquea da bi doveo pomocnika Fergusona.

Međutim ti se od trenera sjecas Capella, Mourinha, Shustera i Ramosa pa si prva 2 izabrao kao najbolje ;)
Don't hate what you don't understand.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 okt 2011, 13:11

xaviesta je napisao/la:
madridist je napisao/la: dvije lige prvaka bez trunke prljavštine,a zašto je Vicente otišao zajedno sa Hierom možemo nagadjati ali predaleko smo da bi znali i 5% stvari koje se dešavaju u i oko Reala a i Barce,ovo naše naklapanje i prepucavanje je smiješno,post kojim pokušavaš shebat protivničkog navijača je za mene seljakluk i dječja igra,možemo diskutovat ali takmičit se u pišanju u dalj,to je dosadno,ja sam samo konstatovo nešto u sekciji Reala ,odma se crvena dugmad pale i stiže konjica i udri po nama,dosadno je to da se hoću nadmetat išo bi u onaj podforum Real vs Barca
O cemu ti? Ja sam samo konstatovao da je smijesno otjerati trenersku i ljudsku velicinu poput Del Bosquea da bi doveo pomocnika Fergusona.

Međutim ti se od trenera sjecas Capella, Mourinha, Shustera i Ramosa pa si prva 2 izabrao kao najbolje ;)
Kažem ja odmah crvena lampica se pali i udri po Madridu,nije to u redu,ja nisam ocjenjivao nikoga koliko zna o čemu,ako uz sve druge sposobnosti ti imaš i vidovnjačku pa znaš koliko ja znam o Madridu onda nema potrebe da napišem šta ja mislim o ovom tvom postanju.
Don Alfredo Di Stefano

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 okt 2011, 13:28

madridist je napisao/la: Kažem ja odmah crvena lampica se pali i udri po Madridu,nije to u redu,ja nisam ocjenjivao nikoga koliko zna o čemu,ako uz sve druge sposobnosti ti imaš i vidovnjačku pa znaš koliko ja znam o Madridu onda nema potrebe da napišem šta ja mislim o ovom tvom postanju.
Sta sam ja udario po Madridu sto sam pohvalio po mnogima vaseg najboljeg trenera, nikada na ovoj temi nisam pljuvao po Ronaldu, Mourinhu itd. Ali ako je nesto cinjenica zasto to ne reci kao ovo u vezi Del Bosquea.

Međutim ti bi najsretniji bio da na ovoj temi ne pise niko osim navijaca Reala, ili ako nesto napise to mora biti u skladu sa tvojim misljenjem.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 okt 2011, 13:34

pa ko je sve ovo započeo,ja sam iznio svoje vidjenje a ti odmah iz cuga znaš nabrojat tačno koliko trenera ja pamtim, tako se ne vodi diskusija
Don Alfredo Di Stefano

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 okt 2011, 13:41

madridist je napisao/la:pa ko je sve ovo započeo,ja sam iznio svoje vidjenje a ti odmah iz cuga znaš nabrojat tačno koliko trenera ja pamtim, tako se ne vodi diskusija
LBJ je pomenuo Del Bosquea, ja sam onda pomenuo Luxemburga i Queiroza koji su dosli nakon njega, naravno sa malom dozom ironije.
Međutim ti ne zelis da se raspravljas ni sa 'svojim' ali si se odmah nasao da kazes da ja provociram, trollam ili sta vec

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2011, 14:58

[youtube][/youtube]

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 okt 2011, 15:21

Mou kaznjen sa 2 utakmice zabrane vođenja Reala zbog incidenta u Super Kupu!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 okt 2011, 15:59

Dok je Del Bosque vodio Real, sa uživanjem sam pratio njihove utakmice !
Sa njim na čelu Real je osvojio 2 lige prvaka (2000,2002) i Primeru (2001,2003)
Nakon njegovog odlaska Real više nikad nije osvojio ligu prvaka ! Valjda i to nešto govori !
Real je pogriješio onda kada je otjerao njega i Makelelea, ovog drugog zato što nije bio dovoljno marketinški dobar, a ovog prvog vjerovatno zato što se nije slagao sa stalnim dovođenjem zvijezda koje nisu bile potrebne ! Beckham naprimjer. Šta je Florentino Perez tada htio postići sa tim, ne znam, ali znam da je Real godinama plaćao danak zbog odlaska Makelelea, koji je bio najvažniji igrač Reala i Del Bosquea koji je postigao najbolje rezultate sa Realom u modernoj historiji !

Kad se samo sjetim one ekipe !
Casillas, Hierro, Helguera, Salgado, Carlos, Makelele, McManaman, Figo, Zidan, Ronaldo, Raul . . .

Strašno !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 okt 2011, 16:16

formance je napisao/la:Dok je Del Bosque vodio Real, sa uživanjem sam pratio njihove utakmice !
Sa njim na čelu Real je osvojio 2 lige prvaka (2000,2002) i Primeru (2001,2003)
Nakon njegovog odlaska Real više nikad nije osvojio ligu prvaka ! Valjda i to nešto govori !
Real je pogriješio onda kada je otjerao njega i Makelelea, ovog drugog zato što nije bio dovoljno marketinški dobar, a ovog prvog vjerovatno zato što se nije slagao sa stalnim dovođenjem zvijezda koje nisu bile potrebne ! Beckham naprimjer. Šta je Florentino Perez tada htio postići sa tim, ne znam, ali znam da je Real godinama plaćao danak zbog odlaska Makelelea, koji je bio najvažniji igrač Reala i Del Bosquea koji je postigao najbolje rezultate sa Realom u modernoj historiji !

Kad se samo sjetim one ekipe !
Casillas, Hierro, Helguera, Salgado, Carlos, Makelele, McManaman, Figo, Zidan, Ronaldo, Raul . . .

Strašno !
I Ronaldo je bio višak u ovoj ekipi ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 okt 2011, 16:48

Niste vi svjesni kakvog smo mi stopera dobili u Varaneu, on je rjesenje za buducnost nase rupave odbrane!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 okt 2011, 16:48

Ne znam baš da takav igrač može biti višak u nekoj ekipi ! Znamo šta je tih godina kada je doveden uradio na SP 2002
! Bio je on jako važan igrač u Realovom dream teamu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2011, 16:58

Nije bilo potrebe da se razdvaja tandem Raul-Morientes,Portiljo s klupe :|

Ali Ronaldo je bio namanji problem..
2003 pored La lige je bio neuspjeh jer je Real ispao u polufinalu od Juventusa(strasnog Juventusa) i to jer Zidan nije sutao penal.
E onda je greska sa odlaskom Vicentea,bez Clauda bi se cak i moglo.

Ali Kiroz je 2003/4 imao dream tim i gurao dobro da bi sve na kraju sjebao.

U prvenstvu se izgubi zadnjih 7 utakmica jbt
U finalu kupa se izgubi od Zaragose 3:2
A u LP u 1/4,nakon pobjede u prvom mecu od 4:2 i vodstva od 1:0 nakon poluvremena u Monacu uspjeli i to sjebati.
Presudi ko drugi nego Moro.

A onda 2 godine mracnog doba sa x trenera i y presjednika do dolaska Capela.

Mnogo gresaka u koracima koje su sjebali najpotentniji tim ikad.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 okt 2011, 17:06

Sigurno da ne, ali Perez je tada više išao na samo marketinško promovisanje Reala i nije baš povlačio pametne poteze ! A ruku na srce tada je Ronaldo bio igračina i svako bi želio vidjeti takvog igrača u svom timu!
Real je imao strašan napad, pogledaj samo ta imena, ali problem je bio sa odbranom, problem je bio što sa odlaskom Makelelea nisu imali destruktivca u igri koji bi pružao pomoć odbrani ! Umjesto njega doveden je Beckham ! :roll:
Realov napad je radio dobar posao, ali zadnja linija je ispaštala !
Uz Vicentea kao trenera, Makelele je bio ključan u igri Reala, njihov najvažniji igrač, to je i sam Zidan nebrojeno puta govorio !
Raul_64 je napisao/la:Mnogo gresaka u koracima koje su sjebali najpotentniji tim ikad.
Tačno !

Profesionalnitenis.com

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 okt 2011, 21:15

xaviesta je napisao/la:Mou kaznjen sa 2 utakmice zabrane vođenja Reala zbog incidenta u Super Kupu!
da se zna da je i pomocnik trenera barcelone Vilanova kažnjen sa jednom utakmicom zbog tog istog incidenta,koji je ruku na srce on i zakuhao još u prvoj tekmi na Bernabeu konstantnim provociranjem klupe Madrida.kazna vrijedi samo za mečeve suprcupa,ne la lige i copa del rey
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.