FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stavi Dzenisa naprijed, a ne onog levata i zabio bi više.
Kako Joco nije igrao pravo se malo živnulo 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Hvala Bogu što nije igrao. Uzmite ga sebi, dobit ćete Kokota i Livaju gratisPrijedor je napisao/la:Kako Joco nije igrao pravo se malo živnulo
Ma to na kraju sezone da nas pojacaju za 1liguRSGator je napisao/la:Hvala Bogu što nije igrao. Uzmite ga sebi, dobit ćete Kokota i Livaju gratisPrijedor je napisao/la:Kako Joco nije igrao pravo se malo živnulo
? &
pa kad se sjetim kako su djelovali protiv krupe...
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Prijedor je napisao/la:Ma to na kraju sezone da nas pojacaju za 1liguRSGator je napisao/la:Hvala Bogu što nije igrao. Uzmite ga sebi, dobit ćete Kokota i Livaju gratisPrijedor je napisao/la:Kako Joco nije igrao pravo se malo živnulo
Djesu pare?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Prije da pojačaju konkurencijiPrijedor je napisao/la:Ma to na kraju sezone da nas pojacaju za 1liguRSGator je napisao/la:Hvala Bogu što nije igrao. Uzmite ga sebi, dobit ćete Kokota i Livaju gratisPrijedor je napisao/la:Kako Joco nije igrao pravo se malo živnulo
- milanribar
- Kontakt:
Sta ste se digli majke vam nismo pobjedili Zrinjski 3:0. Pa ovaj tim da je igrao protiv bilo koje ekipe iz vrha, pa cak i s Radnikom ne bi mogla nista.
Svaka cast momcima sto su dali golove, prije svega Amira koji ce napraviti vrhunsku karijeru. I dalje mi igramo ku.rac, kakva ba djeca. To ko nije gledao utakmicu ne zna.
Svaka cast momcima sto su dali golove, prije svega Amira koji ce napraviti vrhunsku karijeru. I dalje mi igramo ku.rac, kakva ba djeca. To ko nije gledao utakmicu ne zna.
[youtube][/youtube]milanribar je napisao/la:Sta ste se digli majke vam nismo pobjedili Zrinjski 3:0. Pa ovaj tim da je igrao protiv bilo koje ekipe iz vrha, pa cak i s Radnikom ne bi mogla nista.
"...eto vidiš da nisi normalan.."
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
hahahahahahahahahahahahahahahahAjzea je napisao/la:[youtube][/youtube]milanribar je napisao/la:Sta ste se digli majke vam nismo pobjedili Zrinjski 3:0. Pa ovaj tim da je igrao protiv bilo koje ekipe iz vrha, pa cak i s Radnikom ne bi mogla nista.
"...eto vidiš da nisi normalan.."
neće niko pomisliti na osnovu ovoga da nam ne trebaju pojačanja. to se ne sekirajte.
Daj mu karanfil za svaku psovku mogo bi otvoriti cvjećaru.jovanmaksimovic je napisao/la:... i onda ljudi seru po marijanu...
Nadam se da ce Veca vrlo brzo stati izmedu stativa a Marijanu hvala za sve pa kako to god zvucalo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
ChWilla evo ja bas krenuo da pisem o tome. Stvarno luda situacija, ali tokom cijele sezone. Odradis nesto dobro, odigras par odlicnih utakmica i bas kada treba uhvatiti prikljucak za vrhom, desi se nestvarna glupost i kiks. Koliko smo puta pali i vracali se ove polusezone to je nevjerovatno. Opet kad covjek gleda 6 bodova za tim mjestima koja vode u Evropu, 12 za prvim mjestom i nije toliko lose kada se uzme u obzir da uvijek bolje igramo drugi dio sezone. Jos nam u dolazi Siroki gdje bi se mogli jos vise pribliziti tim mjestima, a Sarajevo i Zrinjski igraju izmedju sebe. Stvarno smo sebi dopustili mnoge gluposti do sada, Radnik kuci, Slavija, Travnik, Mladost, Borac i Prijedor vani, i tu smo trebali uzeti najmanje 7,8 bodova, a mi smo uzeli 1 cini mi se. Dakle u najgorem slucaju 7 bodova, mada su na pocetku sezone mnogi tu ukalkulisali i mnogo vise. Opet smo tu negdje i s tolikim kiksevima. Promasaji u Mostaru, situacija u Sirokom... Gdje smo mi uopste i skupili ovih bodova koliko imamo ?
Treba osvjeziti igracki kadar i mislim da je to ono sto je nedostajalo da se neke utakmice prelome u nasu korist. Opet kada gledam ovu tabelu ni kroz ligu Evropa nije izgubljena, ali ipak treba se posvetiti kupu maksimalno. Ne postoji ekipa u ovoj ligi koja je favorit protiv nas u te dvije utakmice, bez obzira na tabelu. Mislim da imamo izgledne sanse da osvojimo kup jer smo pokazali da znamo igrati i nadigrati ove iz vrha.
Treba osvjeziti igracki kadar i mislim da je to ono sto je nedostajalo da se neke utakmice prelome u nasu korist. Opet kada gledam ovu tabelu ni kroz ligu Evropa nije izgubljena, ali ipak treba se posvetiti kupu maksimalno. Ne postoji ekipa u ovoj ligi koja je favorit protiv nas u te dvije utakmice, bez obzira na tabelu. Mislim da imamo izgledne sanse da osvojimo kup jer smo pokazali da znamo igrati i nadigrati ove iz vrha.
Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.
Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolana
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ko je ovo objavio? Bas ono sto se i moralo prodatMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
sa komadićima slanine odozgo.
Ss.baAsharaK je napisao/la:Ko je ovo objavio? Bas ono sto se i moralo prodatMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.
Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolanaBravo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sva tu imena su se vec odavno vrtila na ovom forumu kao potencijalno odlasci. A i ovo za Stanica, Bekrica, Zebu, Bogicevica...AsharaK je napisao/la:Ko je ovo objavio? Bas ono sto se i moralo prodatMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Kakav Zeba, budimo realni...sajo10 je napisao/la:Sva tu imena su se vec odavno vrtila na ovom forumu kao potencijalno odlasci. A i ovo za Stanica, Bekrica, Zebu, Bogicevica...AsharaK je napisao/la:Ko je ovo objavio? Bas ono sto se i moralo prodatMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.