Samo nastavi zamišljati, neš ništa više od toga vidjeti.Osim13 je napisao/la: pijanih Splićanki kako gaćice skidaju
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sveti je napisao/la: Nije mi bila namjera da bilo koga spustam, kazem samo sta sam vidio na originalnoj twiter objavi. Filip je dobar momak
Ne sumnjam ni u jedno ni u drugo
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Uspio sam par putaharden je napisao/la:Samo nastavi zamišljati, neš ništa više od toga vidjeti.Osim13 je napisao/la: pijanih Splićanki kako gaćice skidaju
Sad, imam vako malo multi kulti ime, šta su kontale Boga pitaj
Ohladi glu.paneJackTheStripper je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Yebem ti budalu umjesto sad na more da odem aaaaaaaaaaaaaa jaooo zamisli pijanih Splićanki kako gaćice skidaju jaooooo Osime kretenčino umrla![]()
![]()
![]()
Sigurno ce tebi baliyanderu skinuti. Daj ne seri.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kralju.filip13 je napisao/la:momak u petoj deceniji života
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Idi u Subotu, još ako uzmu, ide Kozjak IIOsim13 je napisao/la:Yebem ti budalu umjesto sad na more da odem aaaaaaaaaaaaaa jaooo zamisli pijanih Splićanki kako gaćice skidaju jaooooo Osime kretenčino umrla![]()
![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A sta uradise ovi u Maglaju..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- LAZARUS2000
- Kontakt:
?Sarmelino je napisao/la:A sta uradise ovi u Maglaju..
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Putovnica za MoskvuPenaltiky je napisao/la:Idi u Subotu, još ako uzmu, ide Kozjak IIOsim13 je napisao/la:Yebem ti budalu umjesto sad na more da odem aaaaaaaaaaaaaa jaooo zamisli pijanih Splićanki kako gaćice skidaju jaooooo Osime kretenčino umrla![]()
![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Otkad nisam slusao ovuAerials je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Meni nešto jedna od dražih.harden je napisao/la:Otkad nisam slusao ovuAerials je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:
:*
21
why these niggas cappin so hard? 21 21
Krv nije voda GOAT serija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
True dat.miki_92 je napisao/la:Krv nije voda GOAT serija
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.