FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Radnik 3 boda, Široki 2, Mladost 1-3 boda, Travnik 1 bod, Rudar Prijedor 1 bod, Zrinjski 3 boda, Slavija 2 boda više..
Sa 7-10 bodova više mi bi izgledali dosta dobro, ali kao sto pile kaže imali smo dosta nesreće/kiksova. Zaradili smo sva tri boda u Širokom, dobili 1. Protiv Radnika prokockali 3 boda, protiv Zrinjskog isto. O ovim slabijim ekipama da i ne govorim..
Sa 7-10 bodova više mi bi izgledali dosta dobro, ali kao sto pile kaže imali smo dosta nesreće/kiksova. Zaradili smo sva tri boda u Širokom, dobili 1. Protiv Radnika prokockali 3 boda, protiv Zrinjskog isto. O ovim slabijim ekipama da i ne govorim..
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- GoodisonPark
- Kontakt:
Šta je poklonio, ima li neki bolji snimak, frajer uskače u 16 sa ispruženom rukom i po čemu je to poklon? Đelmić već protrčava iza njega, što znači da je 1/1 s golmanom..Gator je napisao/la:A poklonio prolaz protiv Krupe
@Čeh mislim da prvak neće preći 60 boba, imaš li tabelu nakon 15 kola?
povratak otpisanih!
pa nije penal uletiti u 16 sa ispruženom rukom, nego dirati loptu rukom. a to se bogami, po svim snimcima sudeći, nije desilo.
samo da spomenem onog debila koji baci petardu u teren...dabogda mu pucalo onako u kući
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- GoodisonPark
- Kontakt:
Može se reći da je odluka diskutabilna ali ovaj savez i sudije nama svjesno da pomognu, to je SFChWilla je napisao/la:pa nije penal uletiti u 16 sa ispruženom rukom, nego dirati loptu rukom. a to se bogami, po svim snimcima sudeći, nije desilo.
povratak otpisanih!
to ni ja ne vjerujem.
To se desilo poslije one frke. Savez nam ga je tada suknuo ali baš momacki.
Ova ekipa ima visoke domete. Uz dozu srece, na proljece smo u top 3 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
**** te usta šta si uradio na temi "Premijer liga BiH"Minjore je napisao/la:Ova ekipa ima visoke domete. Uz dozu srece, na proljece smo u top 3

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma ova sezona je za zaborav, zbog svega, ko god kaže suprotno i pokuša naći nešto pozitivno ( osim tog što nam je fudbalska veličina u liku Joce došla u klub ) neka mi da broj dilera na PP.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Tebi za zaborav svi oni golovi Joce Stokića? :/shzna je napisao/la:Ma ova sezona je za zaborav, zbog svega, ko god kaže suprotno i pokuša naći nešto pozitivno ( osim tog što nam je fudbalska veličina u liku Joce došla u klub ) neka mi da broj dilera na PP.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Joj halali, nije mi djevojka dala noćas pa ne znam kud udaram. Svakako se Jocina remek-djela ne smiju zaboraviti!
Yebi gdje yebemo @Ajzea i ja, "tema premijer liga BiH"shzna je napisao/la:Joj halilte, nije mi djevojka dala noćas pa ne znam kud udaram. Svakako se Jocina remek-djela ne smiju zaboraviti!

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- GoodisonPark
- Kontakt:
Uzeti bod-ove na tušnju i koševu, izdominirati kući i eto nas gore. Najbolja stvar je što smo već igrali na strani sa ekipama travnika, borca, olimpica, prijedora, viteza, mladosti, to su ekipe koje će na svaki način pokušati da opstanu. Imamo još velež, drinu, čelik i slaviju na strani zadnje kolo. Sablja je to također spomenuo da si sa serijom trica za čas u vrhu, ja sam optimista jbg, jer po najavama bi trebali sa finom ekipom ući u nastavak.
povratak otpisanih!
Milanee, jesi li to bio na pecari, pa tugujes?
#jesuismilan

Mislim da si pogrešnu sliku staviofedeltafrotta je napisao/la:poklonite se dominatoru![]()
![]()

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
i dalje nismo primili gol dok je hodžurda na terenu.
DooVe je napisao/la:Mislim da si pogrešnu sliku staviofedeltafrotta je napisao/la:poklonite se dominatoru![]()
![]()

-
- Kontakt:
i dalje nismo pobjedili a da je joco daoChWilla je napisao/la:i dalje nismo primili gol dok je hodžurda na terenu.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, legendarnadruga i 43 gosta.