Poenta je da neko uzme loptu zadržiš je par sekundi i napraviš par pasova dok se drugi postave, i da, što je najvažnije, tako ubiješ protivnikov presing. Takav igrač treba i farineli ga ne spominje bez razloga.coelho41 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:39Ne znam zašto bi nam Thiago falio. Thiago bi sad meljao loptu. Gledali smo desetine utakmica kod Kovača gdje je Thiago bio u prvoj postavi pa se Bayern napatio. Fali nam Goretzka ispred odbrane, a i iza napada, jednostavno fali nam njegova pojava na sredini.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Jedno vrijeme je stvarno dobro sutao al zadnjih pola godine... uzas.Bundesliga je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:40Lewat se nafuro da zna sutat slobodnjake jer je dao Schalkeu i Atleticu. A ostalih 100 promasio.
Al dobro, nek ne da Alabi!

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
SANÉÉÉ PA MAGIJO!
Slazem se da fizicki ne moze nesto puno, ali evo ima ovih sto ko muhe bez glave lete a nista ne prave.
Vjerujem da on svojom fudbalskom inteligencijom moze pridonijeti smirivanju igre, a ostali neka trce.
Tako je Sane!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sane
Ovakvu lošu utakmicu dobivamo
Protiv ozbiljnijih neće ovako moći
Treba nam igra kao protiv Patetica

Ovakvu lošu utakmicu dobivamo

Protiv ozbiljnijih neće ovako moći
Treba nam igra kao protiv Patetica
Osim što nam sada ne treba takav, nego nam treba box to box igrač, prvo jedan zid ispred odbrane da oduzme loptu protivniku kao što smo oduzeli kod četvrtog gola, drugo stamina powerhouse da trči gore dole i treće sposoban da postigne gol.sljivo je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:41Poenta je da neko uzme loptu zadržiš je par sekundi i napraviš par pasova dok se drugi postave, i da, što je najvažnije, tako ubiješ protivnikov presing. Takav igrač treba i farineli ga ne spominje bez razloga.coelho41 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:39Ne znam zašto bi nam Thiago falio. Thiago bi sad meljao loptu. Gledali smo desetine utakmica kod Kovača gdje je Thiago bio u prvoj postavi pa se Bayern napatio. Fali nam Goretzka ispred odbrane, a i iza napada, jednostavno fali nam njegova pojava na sredini.
- farinelli123
- Kontakt:
Thiago bi sa lakocom izlazio na kraj sa ovakvim presingom. Mi igramo previsoko, a lose iznosimo loptu i olako je gubimo na kriticnim mestima. Odnosno igraci ostanu duboko u protivnickom polju a mi izgubimo loptu na centru. Jedina istinski sigurna utakmica ove sezone je bila protiv Atletika. Salke ne racunam.coelho41 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:39Ne znam zašto bi nam Thiago falio. Thiago bi sad meljao loptu. Gledali smo desetine utakmica kod Kovača gdje je Thiago bio u prvoj postavi pa se Bayern napatio. Fali nam Goretzka ispred odbrane, a i iza napada, jednostavno fali nam njegova pojava na sredini.
•
-
- Kontakt:
Muka mi je gledat slobodnjake koje izvodi Lewandowski,brate nisi za tog i kani se corava posla.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Davno je trebalo biti ovako da se ziceri nisu promasivali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Sljivo sta kazes jedinica fliku budi dostojan sebe citao sam tvoje parametre, jer nije imao najvecu ocjenu sa 5-0. Ovo veceras ne ide muci se gubi poravnanje i bum 3 izmjene i 3 gola za manje od 15 minuta. Po tvom kriteriju ovo je ne 5 vev 10 

Meni je realno ocekivana teska pobjeda,samo jos malo teza nego sto sam mislio
. Fali tu Gorecka puno nema sta a mozda i Davisova koji jaki prodor.
Ovo su zeznute utakmice u kojima se toliko i ne trudis kao sto se moglo i vidjeti.Protiv jacih ekipa ide normalno drugaciji pristup kao sto se protiv Atletika moglo vidjeti.
Malo sada i ubjedljiva pobjeda ali nije na odmet.Bice to dobro sve samo da su zdravi igraci

Ovo su zeznute utakmice u kojima se toliko i ne trudis kao sto se moglo i vidjeti.Protiv jacih ekipa ide normalno drugaciji pristup kao sto se protiv Atletika moglo vidjeti.
Malo sada i ubjedljiva pobjeda ali nije na odmet.Bice to dobro sve samo da su zdravi igraci
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Javi me demantovao veceras, ocekivao sam da ce vratiti loptu nazad ali lijepo je namjestio Lewi 
Dva gola, ali bas blijeda predstava. Glupo mi je reci da je bio najlosiji a opet zabio dva komada.

Dva gola, ali bas blijeda predstava. Glupo mi je reci da je bio najlosiji a opet zabio dva komada.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ali fakat ziceri Comana Gnabrya davno bi ovo bilo gotovo
Haha čuj 6:2 Lucas
Haha čuj 6:2 Lucas

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 03 nov 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
eh sljivo thomashasler je sad dobro rekao, ovo je čista petica za flicka po onim kriterijumima da ekipa se loše ponaša i onda napraviš 3 izmjene i riješiš utakmicu o čemu si pričao, od mene svakako ide petica za flicka, svaki put kad pobijedi sa 5-6 golova ide petica
Za 70 minuta igre ocjena 1, za 20 ocjena 5, prosjek 2thomashasler je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:48Sljivo sta kazes jedinica fliku budi dostojan sebe citao sam tvoje parametre, jer nije imao najvecu ocjenu sa 5-0. Ovo veceras ne ide muci se gubi poravnanje i bum 3 izmjene i 3 gola za manje od 15 minuta. Po tvom kriteriju ovo je ne 5 vev 10![]()

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovako su i Katalonci stradali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gnabry ceka neku ekipu iz Londona. Jako teska utakmica, dosta nerealan rezultat ali ne smeta 

Nur der FCB