Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- rob do bagro
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Teretana
A jbte, da mi je ova suplementacija gdje bi mi bio kraj 
Zbog ovoliko suplementacije bi se propederio 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Principatus
- Kontakt:
Hebote orgazam.
Ovako jedan lik kod mene u blizini ima prodavnicu supps, pa kako je dosta mala prodavnica, a on je natrpao do vrha, nemozes hodati...ali ipak ova slika je...
Toliko supps, a kad se strogo pogleda samo mozda 4-5 imaju stvarno jaku naucnu podrsku iza sebe i korist/efikasnost za bodybuilding, sve ostalo vecinom bullshit (za BB svrhe, ne za zdravlje). Ali sta ces, kad tako lijepo izgledaju pakovanja.
Toliko supps, a kad se strogo pogleda samo mozda 4-5 imaju stvarno jaku naucnu podrsku iza sebe i korist/efikasnost za bodybuilding, sve ostalo vecinom bullshit (za BB svrhe, ne za zdravlje). Ali sta ces, kad tako lijepo izgledaju pakovanja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- firefirefirely
- Kontakt:
@Principatus Sta mislis o ovom proizvodu?

2:1:1 omjer BCAA, 3g - 1,5g - 1,5g .. 2g Beta-Alanine i 1g L-Arginine po dozi plus na poklon 500g kreatina

2:1:1 omjer BCAA, 3g - 1,5g - 1,5g .. 2g Beta-Alanine i 1g L-Arginine po dozi plus na poklon 500g kreatina
- Principatus
- Kontakt:
Pa kad drugovima nesto preporucujem sto se tice supps, onda im dajem prost sazetak citanja stotina studija, nekoliko godina treninga, dijeta, supplemenata do povracanja i drugih jacih stvari, ishrane i svega moguceg:
- Proteinpowder
- Creatin (samo ne methylester i te zahebancije, uzmes klasicni monohydrat ili neku organsku varijantu tipa malate)
- Beta-alanin
- i BCAA poslije treninga.
Apsolutno dovoljno.
Uz to mozda jos Glycerin i Arginin za pump, jer je zabavnije pri treningu, ali stvarno ne mora. Dovoljno vode i minerala (mnogi imaju Magnesiumdeficit), Fishoil jos zbog zdravlja. VItamin D u zimi jer stvarno efikasno dize Testosteron. Zinc. To je to.
To su supps koji stvarno signifikantno funkcionisu. Sto se tice supps na stranu svi wannabe-testosteron-boosteri, i pokusaji fat-burnera koji su samo jeftina i neefikasna parodija na stvarno efikasni Efedrin, koji vise nije dozvoljen u supps.Toga se drzati, pravilne ishrane, efikasnog i teskog treninga, da teskog, rijec dolazi ne slucajno od "tezine".
Ne samo nabijati snagu, nego skidati i masnocu, informisati se kako (Leangains, Simplyshredded, Lyle McDonald, takve stranice, gdje pisu pravi tipovi), isprobati, lijepo tijelo ne dolazi samo od vise kg. To su godine bodybuildinga, lektire, studiranja srocene na nekoliko recenica.
Dakle taj proizvod je dobar jer je efikasan, ali pogledao bih, da sebi mozda mozes jeftinije sastaviti kod Myprotein ili Bulkpowders sopstveni produkt od Creatin/BetaAlanin/BCAA. Posebno zbog timinga kada sta uzimas.
- Proteinpowder
- Creatin (samo ne methylester i te zahebancije, uzmes klasicni monohydrat ili neku organsku varijantu tipa malate)
- Beta-alanin
- i BCAA poslije treninga.
Apsolutno dovoljno.
Uz to mozda jos Glycerin i Arginin za pump, jer je zabavnije pri treningu, ali stvarno ne mora. Dovoljno vode i minerala (mnogi imaju Magnesiumdeficit), Fishoil jos zbog zdravlja. VItamin D u zimi jer stvarno efikasno dize Testosteron. Zinc. To je to.
To su supps koji stvarno signifikantno funkcionisu. Sto se tice supps na stranu svi wannabe-testosteron-boosteri, i pokusaji fat-burnera koji su samo jeftina i neefikasna parodija na stvarno efikasni Efedrin, koji vise nije dozvoljen u supps.Toga se drzati, pravilne ishrane, efikasnog i teskog treninga, da teskog, rijec dolazi ne slucajno od "tezine".
Dakle taj proizvod je dobar jer je efikasan, ali pogledao bih, da sebi mozda mozes jeftinije sastaviti kod Myprotein ili Bulkpowders sopstveni produkt od Creatin/BetaAlanin/BCAA. Posebno zbog timinga kada sta uzimas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- firefirefirely
- Kontakt:
Hvala puno na opsirnom odgovoru, pomogao si mi
Zivio
rob do bagro je napisao/la:Raj za zemlji.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koja je vježba dobra za donji dio prsa?
Gornji dio mi je dobar,ali donji dio skroz slab,čak mi se čini da imam malo sala tu.
Gornji dio mi je dobar,ali donji dio skroz slab,čak mi se čini da imam malo sala tu.
- Evolution87
- Kontakt:
kontra kosi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nije nikakva reklama, nemam veze s ovim momkom nikakve ali sam od njega dosta naučio i ima pametnih riječi pa eto mozda nekome pomogne .. meni je konkretno pomogao i pokazao kako da ispravim vrat
http://www.youtube.com/user/nixazizu/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/nixazizu/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- firefirefirely
- Kontakt:
Joooj gdje me nadje

- rob do bagro
- Kontakt:
koja furka ovo za vrat, evo bas sada sam uzeo probati, automatski odmah ova bol u vratu kako je i rekaoIlPrincipe je napisao/la:Nije nikakva reklama, nemam veze s ovim momkom nikakve ali sam od njega dosta naučio i ima pametnih riječi pa eto mozda nekome pomogne .. meni je konkretno pomogao i pokazao kako da ispravim vrat![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ovaj momak ima dosta dobih videaLenBias je napisao/la:dosta naučio i ima pametnih riječi pa eto mozda nekome pomogne .. meni je konkretno pomogao i pokazao kako da ispravim vrat![]()
15.10.2013.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ljudi, zanima me sta je najbolje za nabijanje mase, znaci treba mi jedno 6-7 kg. Da li je bolje krenuti u teretanu ili na bazen, posto sam cuo da se od bazena dosta dobija na masi?
Đaba ti i bazen i teretana ako ti nisi spreman da ulozis određenu svotu novca na svoju ishranu, a pod tim podrazumijevaš ugljikohidrate i proteine. Sad ne znam koliko moraš na dan tačno unositi toga, ali što više jedi krompir, rižu, crveno i bijelo meso. Ako ti to finansije dozvoljavaju, kupiš neki protein i masa će doći, ali naravno, uporedo sa tim moraš stalno vježbati.
Ja bih prije odabrao teretanu
Ja bih prije odabrao teretanu
Ja te volim, volim Željo..
-
RiverPlate
- Kontakt:
- sagitarius
- Kontakt:
Januar! Nema goreg mjeseca za ici u teretanu
do obicni bucica se ne mozes doci
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.