New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Kakva je ovo akcija u PM, bitno je da je Felton puca 40 sekundi prije kraja a imao šut 3/16Carlo je napisao/la:22 SEKUNDE DO KRAJA, IMAMO LOPTU KOD IZJEDNAČENJA!
Overtime
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Imaju šansu da se isprave u produžecima. Izgleda da je Brewer slomio prst.SheldonCooper je napisao/la:Kakva je ovo akcija u PM, bitno je da je Felton puca 40 sekundi prije kraja a imao šut 3/16Carlo je napisao/la:22 SEKUNDE DO KRAJA, IMAMO LOPTU KOD IZJEDNAČENJA!![]()
Overtime
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Felton je sve usro
Također Novak ne može pogoditi bazen, bolji je Tyson šuter od njega.
Također Novak ne može pogoditi bazen, bolji je Tyson šuter od njega.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Kud ga nije slomio Felton! Hajd što čitavu utakmicu igra ko k*rac nego forsira šut zadnju četvrtinu a evo ispalio je prvi i u OT, 3/18Carlo je napisao/la:Imaju šansu da se isprave u produžecima. Izgleda da je Brewer slomio prst.SheldonCooper je napisao/la:Kakva je ovo akcija u PM, bitno je da je Felton puca 40 sekundi prije kraja a imao šut 3/16Carlo je napisao/la:22 SEKUNDE DO KRAJA, IMAMO LOPTU KOD IZJEDNAČENJA!![]()
Overtime
Utakmica i pobjeda kolektivni Netsa naspram Carmela i Chandlera, ostali velika 0, i gore od nule. Zasluženo Netsi dobijaju prvu od 5 međusobni utakmica.
Knicksi samo 14 asistencija
Karna od utakmice s naše strane. Carmelo u zadnjoj četvrtini i produžetku ne može pogoditi ništa, čak ni slobodno bacanje. Felton katastrofa, ja mislim da mu je ovo najgora utakmica u karijeri. Woody je kriv za sve to jer nije reagovao kako treba. Umjesto da je ubacio Prigionija koji je i bolji defanzivac, ali čovjek u zadnje vrijeme donosi strašno loše odluke. Novaka ne bi ni komentarisao, čovjek ne može pogoditi ništa. Kidd je nama falio više nego što mislimo.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Igra Knicksa ide ka dole, da nije Chandlera i Carmela raspoloženog prošli bi Knicksi kao Bobcatsi protiv ThunderaCarlo je napisao/la:Karna od utakmice s naše strane. Carmelo u zadnjoj četvrtini i produžetku ne može pogoditi ništa, čak ni slobodno bacanje. Felton katastrofa, ja mislim da mu je ovo najgora utakmica u karijeri. Woody je kriv za sve to jer nije reagovao kako treba. Umjesto da je ubacio Prigionija koji je i bolji defanzivac, ali čovjek u zadnje vrijeme donosi strašno loše odluke. Novaka ne bi ni komentarisao, čovjek ne može pogoditi ništa. Kidd je nama falio više nego što mislimo.
Ali hajde, poraz ko poraz. Biće bolje, mene tješi činjenica da smo igrali bez tri veoma važna igrača. Šteta što nije igrao Kidd uvjeren sam da bi pobjedili.SheldonCooper je napisao/la:Igra Knicksa ide ka dole, da nije Chandlera i Carmela raspoloženog prošli bi Knicksi kao Bobcatsi protiv ThunderaCarlo je napisao/la:Karna od utakmice s naše strane. Carmelo u zadnjoj četvrtini i produžetku ne može pogoditi ništa, čak ni slobodno bacanje. Felton katastrofa, ja mislim da mu je ovo najgora utakmica u karijeri. Woody je kriv za sve to jer nije reagovao kako treba. Umjesto da je ubacio Prigionija koji je i bolji defanzivac, ali čovjek u zadnje vrijeme donosi strašno loše odluke. Novaka ne bi ni komentarisao, čovjek ne može pogoditi ništa. Kidd je nama falio više nego što mislimo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta za poraz, krivo mi je nenormalno.
Ajde Amare vracaj se vise.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Vraća se Amare tačno za mjesec dana, a Shump za nekih mjesec i desetak dana...DejaNMG je napisao/la:Steta za poraz, krivo mi je nenormalno.
Al Iannazzone @Al_Iannazzone
As expected, Jason Kidd didn't travel to Milwaukee. He's listed as day to day with lower back spasms. Ronnie Brewer will play tomorrow.
Kidda neće biti zadugo na terenu, ne znaju ni oni koliko. Večeras je must win protiv Bucksa.
Par minuta do početka utakmice, evo sopcast link:
sop://broker.sopcast.com:3912/134496" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/134496" onclick="window.open(this.href);return false;
- SheldonCooper
- Kontakt:
Must win.....ne znam baš jest ono must win ali da li će do nje Knicksi i doćiCarlo je napisao/la:Kidda neće biti zadugo na terenu, ne znaju ni oni koliko. Večeras je must win protiv Bucksa.
Večeras i ja mislim da bi NY trebao dobiti. Trebaju se malo trgnut psihički. Woodson bi trebao to odradit kao što je uradio kada je došao umjesto D´Antonia.
Biće zeznutno bez Kidda, on čak i nama kao navijačima unese smirenost, sigurnost, mislim barem meni ne znam kakva je situacija s tobom i ostalimSheldonCooper je napisao/la:Must win.....ne znam baš jest ono must win ali da li će do nje Knicksi i doćiCarlo je napisao/la:Kidda neće biti zadugo na terenu, ne znaju ni oni koliko. Večeras je must win protiv Bucksa.Definitivno su u padu zadnje vrijeme, igraju bez odbrane, ovo zadnju utakmicu su igrali Carmelo i Chandler samo, skok bio dobar ostalo loše...nikad dva dobra sastavit
![]()
Večeras i ja mislim da bi NY trebao dobiti. Trebaju se malo trgnut psihički. Woodson bi trebao to odradit kao što je uradio kada je došao umjesto D´Antonia.
Gluplji faul od ovog Carmela nisam vidio odavno, kako loša odluka samo. Hajd, dobro se držimo za sad.
Prigioni majstor, moram pohvaliti Woodsona što je ostavio Prigionija na terenu, fantastična odluka. Treba malo Feltona odmora, preforsirao se ovih par tekmi unazad.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Kakva krađa Prigionia i poeni
Copeland se prepao šanse u prvom poluvremenu, glumi Statue of liberty
Za sad izjednačena, malo previše prekršaja Knicksa
Ipak je rookie, šta se možeSheldonCooper je napisao/la:Kakva krađa Prigionia i poeniCopeland se prepao šanse u prvom poluvremenu, glumi Statue of liberty
![]()
- SheldonCooper
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Ipak je rookie, šta se možeSheldonCooper je napisao/la:Kakva krađa Prigionia i poeniCopeland se prepao šanse u prvom poluvremenu, glumi Statue of liberty
![]()
Za sad izjednačena, malo previše prekršaja KnicksaDobro igramo, samo treba malo napumpati ovu prednost, dati Melu loptu i neka on sam šica
Da je Carmelo opucao onih 18 lopti Feltona pa makar i sa 10m, ubacio bi duplo više od onog i donio pobjedu Knicksima
Dobra ova zadnja dionica, solo tačka Carmela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.