Fantasy Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Kakva je situacija?
60 bodova kod mene, nije lose al mogo sam lahko jos koji bod vise imat da sam kapitena znao izabrat
60 bodova kod mene, nije lose al mogo sam lahko jos koji bod vise imat da sam kapitena znao izabrat
69 bodova pa i nije lose, udavio me Pepe ja mislio staviti Wiliana i stavio Pepa, Alison lose, Arnold sve u svemu moglo je bolje

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
89. Da sam stavio Salaha za kapitena bilo bi trocifreno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ma i ja kad skontam koga sam sve htio stavit al bojao se hocel igrat. Prvo james i willian su mi se svidjeli zbog cijene al yebi ih ne zna covjek hocel azpi ili pepe startat.
Sve u svemu ja sam zadovoljan da svako kolo imam 50+
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ihhh, da si, a nisi

Nego koga za kapitena u 2 kolu to je krucijalno pitanje?

Edit: 89 je odlican rezultat

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Auba definitivmo meni je triple capten za ovo kolo, ubit ce Arsenal nesretni West Ham prelosi su, Arsenal igra kuci, Auba potpisao ugovor, uvertira da im sprasi bar dva golaBernardBarnjak je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:22Ihhh, da si, a nisi
Edit: 89 je odlican rezultat![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Auba triple haha. Ne radi se to tako.topnik1 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:41Auba definitivmo meni je triple capten za ovo kolo, ubit ce Arsenal nesretni West Ham prelosi su, Arsenal igra kuci, Auba potpisao ugovor, uvertira da im sprasi bar dva golaBernardBarnjak je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:22Ihhh, da si, a nisi
![]()
Max Allegri
Isto kao sto se nije ni Salah triple stavljao u prvom koluMig_Mig je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:49Auba triple haha. Ne radi se to tako.topnik1 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 17:41Auba definitivmo meni je triple capten za ovo kolo, ubit ce Arsenal nesretni West Ham prelosi su, Arsenal igra kuci, Auba potpisao ugovor, uvertira da im sprasi bar dva golaBernardBarnjak je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:22
Ihhh, da si, a nisi
![]()

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dzastine, nisi u ss.ba ligi?
Pa dobro mozda si upravu, ali kada god stavis triple postoji mogucnost podbacaja, jednostavno ides na osjecaj

To sa vise profila mi je

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja prošle sezone čekao double gw Liverpoola. Stavim manea kapitena. On se povrijedi u prvih 20 minuta, drugu utakmicu propusti. 3 bodq dobijem na triple kapitenu

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ja iskoristih triple captain-a na Salaha prvo kolo i mislim da nece biti, nit moze biti bolje prilike da se iskoristi ova opcija, kud ce bolje od 3 gola 
Pogrijesio sam jedino kod Havertza, veliki dio budzeta uzima a prvo kolo protiv ispodprosjecne ekipe nije se kako treba ni sastavio s loptom, razumijem da je prva tekma ali sad za sad cu traziti neke druge opcije umjesto njega kojih definitivno ima. Sretno svima ovaj vikend

Pogrijesio sam jedino kod Havertza, veliki dio budzeta uzima a prvo kolo protiv ispodprosjecne ekipe nije se kako treba ni sastavio s loptom, razumijem da je prva tekma ali sad za sad cu traziti neke druge opcije umjesto njega kojih definitivno ima. Sretno svima ovaj vikend

Ispostovase me ovo kolo i Antonio i Son i Kane i Ingsy, a ja Aubi kapitensku stavim. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jel dovis da neko iz veze ne odigra?

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
73 ovo kolo 

84 a na klupi mi ostane 33 poena 

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!