Adi_Zepce je napisao/la:Drugi trofej ove seozne.Nema sta prejaki smojuznjak> je napisao/la:Jos ljevi bek i to je to . Imacete prejak tim . I da,cestitke na trofeju![]()
Cini se da ce novi lijevi bek biti Nacho Monreal,a novi napadac Nelson Valdez
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Monreal ( Malaga )
Valencia.
Raspada se Malaga
Raspada se Malaga
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
nije to jos sigurno za transfer...a raspadaju se, logicno...ipak sheik skonto da se ne isplati ulagat u takav klub...pise se da su u dugovima oko 70 miliona...DonVito je napisao/la:Monreal ( Malaga )Valencia.
Raspada se Malaga
AMUNT VALENCIA!
C. D. Málaga je propala na slican nacin..amadeus21 je napisao/la:nije to jos sigurno za transfer...a raspadaju se, logicno...ipak sheik skonto da se ne isplati ulagat u takav klub...pise se da su u dugovima oko 70 miliona...DonVito je napisao/la:Monreal ( Malaga )Valencia.
Raspada se Malaga
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Nelson Haedo Valdez iz Rubina u Valenciu za 2 miliona eura.Transfer ce biti objavljen najkasnije do srijede.
Nisam nesto sretan zbog njegovog dolaska,ali etto ustedili su fino lovu i sad moraju dovesti nekog top lijevog bocnog.
Sad je prva opcija Aly Cissokho iz Lyona,jer je Monreal nemoguca misija.Pominje se i Roberto Lago iz Celte,a njegov me dolazak uopce ne raduje jer je to novi Barragan.Bilo bi glupo stediti toliko na pojacanjima.Ako su mislili dovesti Laga morali su onda dovesti Gameira u napad.
Nisam nesto sretan zbog njegovog dolaska,ali etto ustedili su fino lovu i sad moraju dovesti nekog top lijevog bocnog.
Sad je prva opcija Aly Cissokho iz Lyona,jer je Monreal nemoguca misija.Pominje se i Roberto Lago iz Celte,a njegov me dolazak uopce ne raduje jer je to novi Barragan.Bilo bi glupo stediti toliko na pojacanjima.Ako su mislili dovesti Laga morali su onda dovesti Gameira u napad.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Presmješan klub Malaga
Ljudi kao hoće biti jaki,stvorit ekipu za budućnost,konkurirat za Ligu Prvaka i onda ovo se desi
Ljudi kao hoće biti jaki,stvorit ekipu za budućnost,konkurirat za Ligu Prvaka i onda ovo se desi
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Nelson Valdez je službeno novi član Valencije.Stigao je na posudbu,a Los Che ce ga moci otkupiti za 3 miliona eura.Eto vise love za Aly Cissokha,koji je spreman preći na Mestallu 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
To bi bilo malo je reći odlično pojačanje,svakako jedan od najboljih bekova koji je odličan u prodorima,extra igračAdi_Zepce je napisao/la:Nelson Valdez je službeno novi član Valencije.Stigao je na posudbu,a Los Che ce ga moci otkupiti za 3 miliona eura.Eto vise love za Aly Cissokha,koji je spreman preći na Mestallu
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Slazem se u potpunosti.Njegovim dolaskom bi imali prejaku lijevu bocnu stranu,jer je tu i Jeremy MathieuTopGun je napisao/la:To bi bilo malo je reći odlično pojačanje,svakako jedan od najboljih bekova koji je odličan u prodorima,extra igračAdi_Zepce je napisao/la:Nelson Valdez je službeno novi član Valencije.Stigao je na posudbu,a Los Che ce ga moci otkupiti za 3 miliona eura.Eto vise love za Aly Cissokha,koji je spreman preći na Mestallu
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi znas li sta je sa stadionom Valencije ?
Mislim na onaj novi, koliko ce kostati, kapacitet i ostalo.
Po onim slikama mi izgleda najveci na svijetu
Mislim na onaj novi, koliko ce kostati, kapacitet i ostalo.
Po onim slikama mi izgleda najveci na svijetu
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Meni jedan od najmocnijih stadiona u zadnje vrijeme.
Pa ovo je otislo u nebo izgleda
Pogledaj samo zgrade iza ..
Pa ovo je otislo u nebo izgleda
Pogledaj samo zgrade iza ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma dižemo na jednom 300 katova 
Stvarno odlicno izgleda.
Jos da bude moderniji od Alianz arene
Jos da bude moderniji od Alianz arene
Tako izgleda sada,a kad bude gotova izgledati ce ovako:

Do kraja godine ponovno ce krenuti radovi,a do 2014 ce biti gotova
Jedva cekam da gledam Valenciu na ovoj ljepotici 

Do kraja godine ponovno ce krenuti radovi,a do 2014 ce biti gotova
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bice najbolji stadion u Evropi .Ako se ne varam,radovi ce biti nastavljeni krajem septembra ? Nema veze sto ste konkurenti Atleticu ,nadam se da ce Valencia dovesti Cisoka jer s njim,Valencia ce imati ekipu kakvu odavno nije imala .Bice to fino izbalansirana ekipa s nekoliko odlicnih pojedinaca poput Banege,Soldada,Piatti,Ramia . Cetvrfinale LP je realan cilj .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Steta sto nisu doveli Gameira
.
Valdez - 'veliki promet - mala zarada'. Previse davi loptu. Al' vidjet cemo, mozda proradi.
Zadovoljan sam ostalim pojacanjima. Valjda ce i Kanales nesto od velikog talenta pretociti u kvalitet.
Ko ce biti vlasnik stadiona? Kako se to rjesilo?
Koliko sjedecih mjesta?
Valdez - 'veliki promet - mala zarada'. Previse davi loptu. Al' vidjet cemo, mozda proradi.
Zadovoljan sam ostalim pojacanjima. Valjda ce i Kanales nesto od velikog talenta pretociti u kvalitet.
Koliko sjedecih mjesta?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
73 000 . Mrcina od stadiona .Valencia je napisao/la:Steta sto nisu doveli Gameira.
Koliko sjedecih mjesta?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Tako je najavljeno,jer zele do pocetka sestog mjeseca 2014 godine da bude gotovojuznjak> je napisao/la:Bice najbolji stadion u Evropi .Ako se ne varam,radovi ce biti nastavljeni krajem septembra ? Nema veze sto ste konkurenti Atleticu ,nadam se da ce Valencia dovesti Cisoka jer s njim,Valencia ce imati ekipu kakvu odavno nije imala .Bice to fino izbalansirana ekipa s nekoliko odlicnih pojedinaca poput Banege,Soldada,Piatti,Ramia . Cetvrfinale LP je realan cilj .
Ma ukoliko dođe Cissokho bit ce to sto kazes najjaca Valencia u posljednje vrijeme.Ali evo citam da Pablo vjerovatno odlazi u Swansea,a vjerujem da nece biti bas neki to veliki hendikep.Desno neka igraju Feghouli i Piatti,a lijevi Guardado i Bernat
@Valencia
Nitko nije previse zadovoljan cinjenicom da dolazi Valdez.Svi smo ocekivali Gameira,ali ovako Valencia ima sansu dovesti jednog defanzivca tipa Cissokha,a da je stigao Gameiro morali bi dovesti nekog skroz loseg lijevog bočnog.
Sve će to vjerovatno ispasti na dobro.Sviđa mi se Flaco sto ima hrabrosti traziti pojacanja po svojoj volji,a ne kao Emery da mu se servira što zamisle Braulio i Llorente
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
A šta ćeš bolje Valdez nego nitko 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.