Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 24 nov 2009, 23:34

Bob_Rock je napisao/la:Ma ne moraju mene, ja sam zauzet sa drugim poslovima, no samo kazem da Ibisevic nije za reprezentacije i da sansu treba dati mladjim, engergicnijim i efikasnijim igracima kojih na srecu imamo (Zec, Stilic, Custovic i sta ja znam koji jos, ima ih armija cijela na toj poziciji)....
Pa da Stilic je cisti napadac. Treba ga staviti umjesto Ibisevica. Treba tebe postaviti kao novog selektora. ;)
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 24 nov 2009, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 24 nov 2009, 23:34

[quote="Bob_Rock"]Upali ti sebi utakmice i gledaj svog voljenog Ibisevica..Ja sam ga gledao sa tribina skoro na svakoj utakmici ovih kvalifikacija...

Ti samo mislis da znas valjda zabijas golove na playstation pa se uzivio mislis da je tako i ustvarnosti.Drug ne provaljuj se ti kad bi izasao pred 65 000 gledalaca ti ne bi znao gdje ti je ruka a gdje noga.Tek sad sam vidio koliko se razumijes u fudbal kad kazes custovicu dat priliku,legendo moja custovic je 6 godina stariji od vede.Vedo ima 25 a custovic 31,ti stvarno neznas sta pises.

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 24 nov 2009, 23:46

Bob_Rock je napisao/la:Upali ti sebi utakmice i gledaj svog voljenog Ibisevica..Ja sam ga gledao sa tribina skoro na svakoj utakmici ovih kvalifikacija...

On je kriv sto smo izgubili u Turskoj (one bi sanse JA zakucao u gol), on je kriv sto smo ispali od Portugala (igrao 180 minuta a nije se vidio i sve sto je napravio je to da je odbranio nasa dva suta)...
Dao gol u Tallinu kad mu je Miske dao loptu ko na tanjiru, ono ko ne bi dao nema pojma o fudbalu....I to je njegovo sve...
Buraz 100 posto si upravu ali neces ih ubjediti. Ja sam probao nakon idiotskog poteza da on igra u Lisabonu umjesto Muslimovica ali ovde me niko nije cuo, cak su krivili Muslimovica sto mu je Ibisevic jednom blokirao sut a drugi put zasmetao.

Jednostavno nema nade durgar, narod je toliko slijep da je za nepovjerovati. De mi pokazite jedno dodavanje Ibisevica ili neki go da valja, neku akciju poslje one povrede. Cak i prije povrede je kriv za onaj poraz u Turskoj jer je upropastio ciste kontre. Jednostavno frajer igra protiv nas i kolko god tvrdite dad smo mi sto ga blatimo glupi ja tvrdim da vi veze nemate o fudbalu i boga pitam sta gledate kad njega gledate. Jeste zabio puno golova prije godinu dana, ail poslje one povrede on je zavrsena stvar, mozda jos uvjek moze davati golove Mainzu Freiburgu, Bochumu, i slicnim, ali za repku, ma vi stvarno niste normalni...MOLIM VAS pogledajte tekme repke i pratite ga, ma on nema pojma sta se desava oko njega, Miske drzi loptu i boji se da mu je doda jer zna kad mu da da je napad zavrsen, evo sad je reako da je izgubio povjerenja u CIri, pa normalno kad je senilan i nevidi da ovaj nema pojma.

Da bog da vas Vedo ozdravio i dao 100 golova za moju repku, ali znate kad ce to biti, NIKAD. Znate kad cemo dobiti normalnu repku s njim u ekipi? NIKAD

Ranije sam nabrojao 5 igraca koji su vjerovatno bolji od njega ali vi ni to nepratite:

Jeste ikada vidjeli sta je Muslimovic uradio za repku, jeli pratite Mahmutovica, Stilica, Zeca.....ako vam oni nevaljaju onda bilo koja formacija sa Dzekom u spicu i krilnim napadacima je bolja nego da ovaj igra, bilo sta jer ovaj igra za protivnika a ne za nas

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 00:04

Principatus je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Ma ne moraju mene, ja sam zauzet sa drugim poslovima, no samo kazem da Ibisevic nije za reprezentacije i da sansu treba dati mladjim, engergicnijim i efikasnijim igracima kojih na srecu imamo (Zec, Stilic, Custovic i sta ja znam koji jos, ima ih armija cijela na toj poziciji)....
Pa da Stilic je cisti napadac. Treba ga staviti umjesto Ibisevica. Treba tebe postaviti kao novog selektora. ;)
ja bi umjesto ibisevica stavio supica i garantujem svojom glavom da bi dao isto golova koliko je dao i ibisevic za ovo utakmica u reprezentaciji

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 nov 2009, 00:05

ZagorTeNej je napisao/la: Jeste zabio puno golova prije godinu dana, ail poslje one povrede on je zavrsena stvar, mozda jos uvjek moze davati golove Mainzu Freiburgu, Bochumu, i slicnim...
Zaboravio si njemackog prvaka Wolfsburg.
ZagorTeNej je napisao/la:Jeste ikada vidjeli sta je Muslimovic uradio za repku, jeli pratite Mahmutovica, Stilica, Zeca.....ako vam oni nevaljaju ...
Jos jedan koji bi Stilica iz centra u napad.
De mi pokazite jedno dodavanje Ibisevica ili neki go da valja, neku akciju poslje one povrede.
Ovo govori o tome koliko si njegove utakmice pratio. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 25 nov 2009, 00:07

Idealnih jedanaest BiH svih vremena....

celikjecelik
bossna, Bob_Rock, hroni, ZagorTeNej
saurman, den, smjesni_ste, Saban,
alen985, mrzim_ulizice

E ovo je vjerovatno najidealnija ekipa BiH svih vremena, sve sami pljuvaći igraća i kritičari igre...
vjerovatno bi konkurencija bila i jača da nije bilo "banovanja"proteklih dana...
Oni su spas našeg nogometa, glasajte za njih...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 00:11

tropico je napisao/la:Idealnih jedanaest BiH svih vremena....

celikjecelik
alen985, mrzim_ulizice

E ovo je vjerovatno najidealnija ekipa BiH svih vremena, sve sami pljuvaći igraća i kritičari igre...
vjerovatno bi konkurencija bila i jača da nije bilo "banovanja"proteklih dana...
ej moj sine ja sam vise puta bodrio reprezentaciju na tribinama nego ti na televizoru ;) teme su im otvorene da ih covjek moze kritikovat glupo bi bilo da samo pisemo to majstore,bravo,svaka cast,ti si dijamant,legendo i jos kojekakve gluposti

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 25 nov 2009, 00:19

smijesni_ste je napisao/la:

celikjecelik
alen985, mrzim_ulizice

ej moj sine ja sam vise puta bodrio reprezentaciju na tribinama nego ti na televizoru ;) teme su im otvorene da ih covjek moze kritikovat glupo bi bilo da samo pisemo to majstore,bravo,svaka cast,ti si dijamant,legendo i jos kojekakve gluposti
izvini PELE nisam te prepoznao ah da ti sad tipkas na kompu a vedo igra u bundesligi i zaraduje milone a za tebe je on izmislio fudbal
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 00:21

mdss je napisao/la:

celikjecelik
alen985, mrzim_ulizice

izvini PELE nisam te prepoznao ah da ti sad tipkas na kompu a vedo igra u bundesligi i zaraduje milone a za tebe je on izmislio fudbal
de ti meni sad objasni sta je pisac htjeo rec sa ovim sto si napiso..............ja nisam nigdje reko da sam ja igro fudbal i da sam ja bolji od ibisevica ti il nisi normala il si napusen il ti noge smrde nesto je od to troje :D :D

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 25 nov 2009, 00:25

celikjecelik
alen985, mrzim_ulizice

E moj "treneru svih trenera" ta pubertetska priča o sinovima i taticama je isfurana i otrcana kao i ta šta si ti gledao i gdje, kritike su jedno a hebavanje majki i tvrdnje da neki koji igraju u jakim europskim ligama nemaju pojma je drugo...Baš naprotiv jačina tvojih "argumenata" mi u stvari govori da ti nogomet pratiš preko izvještaja u novinama i preko foruma sa neta...
U želji da ne ulazimo u neku dužu raspravu i ovdje vodimo neke dugačke dijaloge(jer ti si ipak za mene tatamata u fudbalu) lijep pozdrav...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 00:27

tropico je napisao/la:

celikjecelik
alen985, mrzim_ulizice

E moj "treneru svih trenera" ta pubertetska priča o sinovima i taticama je isfurana i otrcana kao i ta šta si ti gledao i gdje, kritike su jedno a hebavanje majki i tvrdnje da neki koji igraju u jakim europskim ligama nemaju pojma je drugo...Baš naprotiv jačina tvojih "argumenata" mi u stvari govori da ti nogomet pratiš preko izvještaja u novinama i preko foruma sa neta...
U želji da ne ulazimo u neku dužu raspravu i ovdje vodimo neke dugačke dijaloge(jer ti si ipak za mene tatamata u fudbalu) lijep pozdrav...
izvini ciro jesil to ti..............pa eto kad si ti strucnjak de ti meni napisi kako se ibisevic pokazao u dresu reprezentacije moje misljenje je nikako.............necemo pricat o njegovim golovima u bl jer me to uopste ne interesuje gledamo samo reprezentaciju..............de strucnjak objasni mi malo

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 25 nov 2009, 00:28

I prije spavanja,
SRETAN NAM SVIMA DAN DRŽAVNOSTI ,
jedine nam domovine BiH pa taman vi do jutra srali po njenim vrijednostima

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 25 nov 2009, 01:17

Bob_Rock je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Pa onda nek tebe pozovu u repku mozda ti znas i desnom i lijevom 8-)
Ma ne moraju mene, ja sam zauzet sa drugim poslovima, no samo kazem da Ibisevic nije za reprezentacije i da sansu treba dati mladjim, engergicnijim i efikasnijim igracima kojih na srecu imamo (Zec, Stilic, Custovic i sta ja znam koji jos, ima ih armija cijela na toj poziciji)....

:mrgreen: Kakav znalac fudbalski..daj mi broj da te preporucim Fergusonu..bas trazi trenera sa ovih prostora :mrgreen: Idi lezi pajkiti i popiji tablete st ti je mama ostavila kraj krevetica...znas i sam sta se desi kada preskocis ...valjas dubioze bas kao i sada :lol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 nov 2009, 04:22

Eeeeeeeeee Ibisevic zabija golove slabim ekipama kao sto su Mainz, Hannover, Bochum i sta ja znam Wolfsburg.
I jos je lik star. Ima armija bolji. Custovic jer on pravim ekipama zabija i to iz penala a mlad momcic tek iz puberteta izasao.
Mahmutovic zabija isto jakim ekipma po Ceskoj u 15 utakmica 5 golova postize, a velike dvije godine je mladji od Vede.
Zec takodje, jakom Karlovcu zabije sad pa sad. Postigao je veliki broj golova sad protiv Dinama neki dan.
(otprilike nesto kao Vedo protiv Portugala, Spanije).
I glavni napadac Semir Stilic.

Od mene 0 bodova za sveznalice.

Ako bas ne pratiti utakmice, fino ima na internetu stranica pa pregledajte malo ko gdje igra, koliko godina ima i koju poziciju. Ne treba djaba se prospat ovdje.

Neki kazu ima mali Custovic, lik ima 31 godinu igra u Belgiji. Sta on ima trazit protiv Spanije ili Portugala.
Zec, za njega ima vremena. Talent al igra u Hrvatskoj i vrijeme ce pokazati svoje.
Mahmutovic, i od njega mozda nesto bude.
Topic, star.
Aganovic Admir, nije los isto.
Muslimovic, cesto je povrijedjen.
Dzeko, super star.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 08:15

Principatus je napisao/la:
ja bi umjesto ibisevica stavio supica i garantujem svojom glavom da bi dao isto golova koliko je dao i ibisevic za ovo utakmica u reprezentaciji
Ovaj covjek meni uvijek popravi dan....... :D :D
Ja sam prestao igrati aktivno fudbal prije 5-6 godina, nikad nisam bio na tako profesionalnom nivou, nikad nisam bio klasicni napadac, no zivotom bih garantovao da bih na Ibisevicevu minutazu u ovim kvalifikacijama dao bih minimalno 2 (slovima: dva) gola te prikazao bolju igru od njega, grantovao bih vlastitom nogom to, neka mi je odmah odrezu nakon zadnje utakmice!!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 nov 2009, 08:33

Ne znam čemu vodi vaša diskusija (pojedini sa postovima iznad mog), vjerovatno da bi se ostali pošteno ismijali i pohvalili Vas za duhovitost? Osam ujutro i odmah 'sve i svašta'.

Pa dobro, Vedo igra za Hoffenheim, postigao je 18 (slovima: osamnaest) pogodaka za jednu polusezonu, osim toga jedan komad "legao" je u mreži minhenskog Bayerna (prva momčad). I dok on zabija golove (doduše, trenutno nešto manje) i osvaja simpatije diljem BiH i svijeta, vi kuckate po tastaturi i po njegovoj temi pišete kako biste bolje odigrali. Hmm, čuda su moguća, evo ja izgubih 417 KM na Utahu, tako da od jutros vjerujem u sve.

Nemoj da me neko "napada", dovoljno je da mi obrazložite zašto je Vedo takav kakvog ga predstavljate, nastavimo diskusiju u jednom smirenom tempu, bez nekih tenzija. Idem po kafu, odgovorit ću kad se vratim. :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 nov 2009, 08:35

MinistaR je napisao/la:Ne znam čemu vodi vaša diskusija (pojedini sa postovima iznad mog), vjerovatno da bi se ostali pošteno ismijali i pohvalili Vas za duhovitost? Osam ujutro i odmah 'sve i svašta'.

Pa dobro, Vedo igra za Hoffenheim, postigao je 18 (slovima: osamnaest) pogodaka za jednu polusezonu, osim toga jedan komad "legao" je u mreži minhenskog Bayerna (prva momčad). I dok on zabija golove (doduše, trenutno nešto manje) i osvaja simpatije diljem BiH i svijeta, vi kuckate po tastaturi i po njegovoj temi pišete kako biste bolje odigrali. Hmm, čuda su moguća, evo ja izgubih 417 KM na Utahu, tako da od jutros vjerujem u sve.

Nemoj da me neko "napada", dovoljno je da mi obrazložite zašto je Vedo takav kakvog ga predstavljate, nastavimo diskusiju u jednom smirenom tempu, bez nekih tenzija. Idem po kafu, odgovorit ću kad se vratim. :)
ma pusti ih care....ko kaze da vedo nema pojma taj je debil...mi neznam cijenit ono sto imam u tomu je problem...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 08:40

Mi govorimo o trenutnom Vedadu (Vedad 2009 pa na dalje).....Da je nama onog starog Vedada, pa ja bih sam sebi rekao da sam lud i da pisem nebuloze..No tog Vedada vise NEMA i vi sami sebi ne zelite to da priznate. Pored toga nema nikakve tedencije da ce ovaj danasnji Vedad vratiti se u formu starog Vedada !!! Nema sanse..O tome ja pricam..

OK porijesio sam Custovic jest star, povlacim rijesc..Topic takodje (hej da je Topic igrao Vedadovu minutazu dao bi lik 5 komada minimalno, on je ubica u napadu kao i Muslimovic)...

No buduci da je situacija takva kakva jest, ne moze se vise racunati ni na Ibisevica ni na Topica...Treba dati sansu mladjim igracima!!!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 nov 2009, 08:43

Bob_Rock je napisao/la:Mi govorimo o trenutnom Vedadu (Vedad 2009 pa na dalje).....Da je nama onog starog Vedada, pa ja bih sam sebi rekao da sam lud i da pisem nebuloze..No tog Vedada vise NEMA i vi sami sebi ne zelite to da priznate. Pored toga nema nikakve tedencije da ce ovaj danasnji Vedad vratiti se u formu starog Vedada !!! Nema sanse..O tome ja pricam..

OK porijesio sam Custovic jest star, povlacim rijesc..Topic takodje (hej da je Topic igrao Vedadovu minutazu dao bi lik 5 komada minimalno, on je ubica u napadu kao i Muslimovic)...

No buduci da je situacija takva kakva jest, ne moze se vise racunati ni na Ibisevica ni na Topica...Treba dati sansu mladjim igracima!!!!!
Pa, ti smatraš da je Vedo na izlazu karijere??? Ok, lik je imao onu neugodnu povredu i to ga je koštalo golgeterske forme, od tada nije pravi, istina, ali zar stvarno misliš da on ne može proraditi? Nije li malo nekorektno samo tako ga odbaciti, jer zaista naša reprezentacija nema bogat izbog u ofanzivnom dijelu (mislim na napadački)?

Istu muku muče i Hrvati sa Da Silvom, Brazilci sa Ronaldinhom (doduše, oni imaju alternativa) itd...

Ja strpljivo čekam Vedu, znam da će ga krenuti. Kad je postigao onaj hat-trick Herthi bio sam ubijeđen da se vraća. I, opet je postigao četiri gola u Bundesligi, pa kao i Džeko, stim da znamo ko je u kakvoj formi. Da te pitam, koliko bi ih postigao je "onaj" Vedo u pitanju?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 08:54

Ne moze proraditi, ne fizicki nego psihicki...On ne moze psihicki savladati te prepreke....Nikada on nece biti onaj stari...

Napravite analize i vidite sta se desavalo sa igracima nakon duzih i neugodnih povreda, zaista mali procenat se vratio na onaj stari nivo..Vedad za poluzesonu igranja nije dao nikakav znak da ce se vratiti...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.