Bob_Rock je napisao/la:Upali ti sebi utakmice i gledaj svog voljenog Ibisevica..Ja sam ga gledao sa tribina skoro na svakoj utakmici ovih kvalifikacija...
On je kriv sto smo izgubili u Turskoj (one bi sanse JA zakucao u gol), on je kriv sto smo ispali od Portugala (igrao 180 minuta a nije se vidio i sve sto je napravio je to da je odbranio nasa dva suta)...
Dao gol u Tallinu kad mu je Miske dao loptu ko na tanjiru, ono ko ne bi dao nema pojma o fudbalu....I to je njegovo sve...
Buraz 100 posto si upravu ali neces ih ubjediti. Ja sam probao nakon idiotskog poteza da on igra u Lisabonu umjesto Muslimovica ali ovde me niko nije cuo, cak su krivili Muslimovica sto mu je Ibisevic jednom blokirao sut a drugi put zasmetao.
Jednostavno nema nade durgar, narod je toliko slijep da je za nepovjerovati. De mi pokazite jedno dodavanje Ibisevica ili neki go da valja, neku akciju poslje one povrede. Cak i prije povrede je kriv za onaj poraz u Turskoj jer je upropastio ciste kontre. Jednostavno frajer igra protiv nas i kolko god tvrdite dad smo mi sto ga blatimo glupi ja tvrdim da vi veze nemate o fudbalu i boga pitam sta gledate kad njega gledate. Jeste zabio puno golova prije godinu dana, ail poslje one povrede on je zavrsena stvar, mozda jos uvjek moze davati golove Mainzu Freiburgu, Bochumu, i slicnim, ali za repku, ma vi stvarno niste normalni...MOLIM VAS pogledajte tekme repke i pratite ga, ma on nema pojma sta se desava oko njega, Miske drzi loptu i boji se da mu je doda jer zna kad mu da da je napad zavrsen, evo sad je reako da je izgubio povjerenja u CIri, pa normalno kad je senilan i nevidi da ovaj nema pojma.
Da bog da vas Vedo ozdravio i dao 100 golova za moju repku, ali znate kad ce to biti, NIKAD. Znate kad cemo dobiti normalnu repku s njim u ekipi? NIKAD
Ranije sam nabrojao 5 igraca koji su vjerovatno bolji od njega ali vi ni to nepratite:
Jeste ikada vidjeli sta je Muslimovic uradio za repku, jeli pratite Mahmutovica, Stilica, Zeca.....ako vam oni nevaljaju onda bilo koja formacija sa Dzekom u spicu i krilnim napadacima je bolja nego da ovaj igra, bilo sta jer ovaj igra za protivnika a ne za nas