GNK Dinamo Zagreb
- BH Patriot
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Dok je ovakvih razmišljanja nećemo nigdje dospjeti. Još ćemo ovako razmišljati sljedećih 20godina... 
Livin' La Vida Loca ;)
to si upravu pale se zastave mrznje je velika,dovoljno je pogledat utakmice zrinjskog i veleza,al igraci bilo koje nacionalnsti mogu igrat bilo gdje...jacky09 je napisao/la:Je. Zato se i ubijate po stadionima, pale se hrvatske zastave i slično. Prava Europa.CoDe je napisao/la:Sto se toga tice mi Bosanci i Hercegovci svi uokvir sem neke djece koja neznaju ni sta je postavljanja nekih transova ili zastava na tribine mi smo Evropa i za Beograd i Srbiju i Zagreb i Hrvatsku.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
kralju moj, ja ne vrijedjam nikog i nemam nista protiv Srba, cak ih poznam nekoliko s kojim samo ajmo rec bar malo dobar, al to da Srbin igra u Dinamu danas nije prihvatljivo, ne s moje strane, mene to toliko i ne brine, ako je dobar ja bi ga prihvatio, to sto kazem da ih ne zelim u Dinamu je vise za njihovo dobro, bas je mene briga tko je sta, meni to ne smeta, al smeta nekom drugom, netko tko ce zbog njih opet u bojkot, nekom tko ce vikat 'ubij Srbina', nekom zbog koga cemo opet dat hrpu para u UEFA-inu blagajnu .. jel sad shvacas??? .. Srbin bi Dinamu samo nastetio financijski i izazvao gnjev vecine navijaca .. jedino kad bi dosao Nemanja Vidic, mislim da bi jedino on mogao osvojit srca navijaca svojim igrama, al opet bi bilo onih koji ga ne zele .. i vidim da se ti palis na tu Titovu Jugu, trebas shvatit da je to bratstvo i jedinstvo davno nestalo, nema vise nikakve sloge, danas samo sportski klubovi nose ta imena, to je jedino sto nam je od tad ostaloTitova-Juga je napisao/la:gospodin Seljakovic je napisao/la:
i takodjer ni ja ne zelim nikakve Srbe u Dinamu, svaka cast njima, al nisu dobrodosli
Koga boli neka stvar sta tvoj povrsni mozak zeli ?!
Mislim stvarno, ne daj Boze da se ja pitam, ti bi davno fasovao hladjenje sa sportskog foruma jer svojim upisima vrijedjas sve neHrvate. Dokle vise Balkane...
NAKON koncerta rock grupe Bon Jovi i uoči početka nove europske sezone, Dinamo je o vlastitom trošku krenuo u obnovu Maksimira. Modri imaju još jedan razlog za šminkanje jednog od najružnijih stadiona - žele privući Arape i uvjeriti ih da ulože novac u stadion u kojeg su ulupani milijuni kuna.
Zdravko Mamić trenutno je u Dubaiju i s Arapima pokušava dogovoriti posao koji bi Dinamu značio više od ikakvog pojačanja. Izvršni predsjednik u Emiratima dogovara suradnju sa šeicima u vlasništvu nalazi Al Nasr i čiji su juniori nastupali na memorijalnom turniru Mladen Ramljak.
Za to se vrijeme na Maksimiru radi punom parom na pripremi radova. Direktor stadiona Miljenko Sakoman sa svojom će ekipom krenuti u adaptaciju vrijednu više milijuna kuna. Na Maksimiru se planira postaviti novi, grijani travnjak, a zamijenit će se i drenaža. Koncert irskog benda U2 uništio je drenažu i otad Dinamo improvizira. Također se planira zamijeniti svih 38 tisuća sjedalica na sve četiri tribine.
Dalje, u planu je izgradnja sanitarnog čvora i micanje kemijskih WC-a. Na Maksimiru će biti ugodnije trenerima i rezervnim igračima jer stižu nove klupe, kao i novinarima s obzirom na to da se planira adaptacija press lože. Plan je ambiciozan, ali nema puno vremena. Dinamo bi prvu europsku utakmicu mogao igrati već 12. srpnja.
Sakoman: Još ne znamo koliko će sve koštati
Radovi su već počeli...
"Danas smo praktički krenuli s rekonstrukcijom. Skidamo sjedalice nakon čega slijedi montaža novih", rekao je Sakoman za Index.
Koliko će obnova Maksimira koštati?
"Ne zna se jer nemamo sve ponude. Bilo bi neozbiljno u ovom trenutku govoriti o cijeni budući da nisu poznati svi izvođači. Nakon što napravimo radove, izračunat ćemo koliko je sve stajalo", rekao je Sakoman.
Zdravko Mamić trenutno je u Dubaiju i s Arapima pokušava dogovoriti posao koji bi Dinamu značio više od ikakvog pojačanja. Izvršni predsjednik u Emiratima dogovara suradnju sa šeicima u vlasništvu nalazi Al Nasr i čiji su juniori nastupali na memorijalnom turniru Mladen Ramljak.
Za to se vrijeme na Maksimiru radi punom parom na pripremi radova. Direktor stadiona Miljenko Sakoman sa svojom će ekipom krenuti u adaptaciju vrijednu više milijuna kuna. Na Maksimiru se planira postaviti novi, grijani travnjak, a zamijenit će se i drenaža. Koncert irskog benda U2 uništio je drenažu i otad Dinamo improvizira. Također se planira zamijeniti svih 38 tisuća sjedalica na sve četiri tribine.
Dalje, u planu je izgradnja sanitarnog čvora i micanje kemijskih WC-a. Na Maksimiru će biti ugodnije trenerima i rezervnim igračima jer stižu nove klupe, kao i novinarima s obzirom na to da se planira adaptacija press lože. Plan je ambiciozan, ali nema puno vremena. Dinamo bi prvu europsku utakmicu mogao igrati već 12. srpnja.
Radovi su već počeli...
"Danas smo praktički krenuli s rekonstrukcijom. Skidamo sjedalice nakon čega slijedi montaža novih", rekao je Sakoman za Index.
"Ne zna se jer nemamo sve ponude. Bilo bi neozbiljno u ovom trenutku govoriti o cijeni budući da nisu poznati svi izvođači. Nakon što napravimo radove, izračunat ćemo koliko je sve stajalo", rekao je Sakoman.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:NAKON koncerta rock grupe Bon Jovi i uoči početka nove europske sezone, Dinamo je o vlastitom trošku krenuo u obnovu Maksimira. Modri imaju još jedan razlog za šminkanje jednog od najružnijih stadiona - žele privući Arape i uvjeriti ih da ulože novac u stadion u kojeg su ulupani milijuni kuna.
Radovi su već počeli...
to upravo htjedoh napisat, zanima me jel ima mozda slucajno netko ovdje da je danas bio u blizini stadiona i vidio dal se radi ista??
malo je suludo pitanje, al et, mozda se nadje netko, sad cekam samo sliku kako stadion izgleda bez sjedalica, bit cemo sretni kakav je sa starim sjedalicama
i navodno ce se na istoku formirat veliki grb dinama od stolica, nesto kao hajdukov na Poljudu, a na zapadu bi trebalo pisat Dinamo, samo ne znam jel za zapadu-gore il zapadu-dole, moje predpostavka je da ce bit DINAMO na zapad-gore i ZAGREB na zapad dole
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
eto, dobio sam informacije na **** da je pocelo s radnjom na travnjaku, stolice jos cekaju
- Titova-Juga
- Kontakt:
gospodin Seljakovic je napisao/la:kralju moj, ja ne vrijedjam nikog i nemam nista protiv Srba, cak ih poznam nekoliko s kojim samo ajmo rec bar malo dobar, al to da Srbin igra u Dinamu danas nije prihvatljivo, ne s moje strane, mene to toliko i ne brine, ako je dobar ja bi ga prihvatio, to sto kazem da ih ne zelim u Dinamu je vise za njihovo dobro, bas je mene briga tko je sta, meni to ne smeta, al smeta nekom drugom, netko tko ce zbog njih opet u bojkot, nekom tko ce vikat 'ubij Srbina', nekom zbog koga cemo opet dat hrpu para u UEFA-inu blagajnu .. jel sad shvacas??? .. Srbin bi Dinamu samo nastetio financijski i izazvao gnjev vecine navijaca .. jedino kad bi dosao Nemanja Vidic, mislim da bi jedino on mogao osvojit srca navijaca svojim igrama, al opet bi bilo onih koji ga ne zele .. i vidim da se ti palis na tu Titovu Jugu, trebas shvatit da je to bratstvo i jedinstvo davno nestalo, nema vise nikakve sloge, danas samo sportski klubovi nose ta imena, to je jedino sto nam je od tad ostaloTitova-Juga je napisao/la:gospodin Seljakovic je napisao/la:
i takodjer ni ja ne zelim nikakve Srbe u Dinamu, svaka cast njima, al nisu dobrodosli
Koga boli neka stvar sta tvoj povrsni mozak zeli ?!
Mislim stvarno, ne daj Boze da se ja pitam, ti bi davno fasovao hladjenje sa sportskog foruma jer svojim upisima vrijedjas sve neHrvate. Dokle vise Balkane...
Nema potrebe da se nakon onakvog prvog upisa sada postavljas u situaciju "bodyguarda" za sve Srbe koji bi eventualno igrali u Dinamu. Titova-Juga nema veze sa ovom temom, a cak niti Srbi u Dinamu koju ste sami povukli kao temu jer je vama ludim ratnim mozgovoima jos uvijek vazno kako se ko zove a ne kakav je covjek.
Sram da vas bude.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Najbitnije je po meni sto se vas tice da se BBB vrate na stadion.Ovo vise nema smisla.
Jacky ,mislim da nema smisla ni odgovarati nekom ko napise ovakvu "insinuaciju"jacky09 je napisao/la:Je. Zato se i ubijate po stadionima, pale se hrvatske zastave i slično. Prava Europa.CoDe je napisao/la:Sto se toga tice mi Bosanci i Hercegovci svi uokvir sem neke djece koja neznaju ni sta je postavljanja nekih transova ili zastava na tribine mi smo Evropa i za Beograd i Srbiju i Zagreb i Hrvatsku.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
@ Titova-Juga
ma totalno si upravu, ti sve znas

ma totalno si upravu, ti sve znas
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Napokon da i vi dobijete normalne stolice,ono je katastrofa !
P.S Placem svaki put kad ovo vidim
P.S Placem svaki put kad ovo vidim
ZDRAVKO MAMIĆ slavodobitno se vratio iz Dubaija dogovorivši suradnju s UAE i arapska ulaganja u maksimirski stadion.
"Dugo sam razgovarao s važnim gospodarstvenicima u UAE, ali sada sve skupa to treba i konkretizirati. Najvažnije od svega je da će Dinamo uskoro dobiti velikog sponzora. Također, treneri iz UAE bi trebali doći u Zagreb na usavršavanje, dok bi mi mogli neke pripreme odraditi u Dubaiju", rekao je Zdravko Mamić.
"Da, točno je da arapski investitori imaju želju graditi stadion u Zagrebu, bilo je i o tome govora, ali kao što sam rekao, treba još sve konkretizirati", dodao je prenose Sportske novosti.
Prisjetimo se, već jutros krenuli su prvi radovi na Maksimiru. Direktor stadiona Miljenko Sakoman sa svojom će ekipom krenuti u adaptaciju vrijednu više milijuna kuna. Na Maksimiru se planira postaviti novi, grijani travnjak, a zamijenit će se i drenaža. Koncert irskog benda U2 uništio je drenažu i otad Dinamo improvizira.
Također se planira zamijeniti svih 38 tisuća sjedalica na sve četiri tribine, a u planu je izgradnja sanitarnog čvora i micanje kemijskih WC-a. Na Maksimiru će biti ugodnije trenerima i rezervnim igračima jer stižu nove klupe, kao i novinarima s obzirom na to da se planira adaptacija press lože. Sve ovo samo je uvod u velike rekonstrukcije od eventualnih ulaganja investitora iz Dubaija.
Još jučer predsjednik Nk Dinamo Mirko Barišić bio je oprezan u najavama:"Arapi se žele pojaviti na ovdašnjem tržištu, u gospodarskom i financijskom smislu, te traže subjekte kroz koje bi to mogli ostvariti. U tom smislu mi smo im zanimljivi kao najbolji klub na ovim prostorima". Nije bilo razloga za zabrinutost i oprez, jer opet je poslovično kvalitetan u pregovorima bio Zdravko Mamić.
"Dugo sam razgovarao s važnim gospodarstvenicima u UAE, ali sada sve skupa to treba i konkretizirati. Najvažnije od svega je da će Dinamo uskoro dobiti velikog sponzora. Također, treneri iz UAE bi trebali doći u Zagreb na usavršavanje, dok bi mi mogli neke pripreme odraditi u Dubaiju", rekao je Zdravko Mamić.
"Da, točno je da arapski investitori imaju želju graditi stadion u Zagrebu, bilo je i o tome govora, ali kao što sam rekao, treba još sve konkretizirati", dodao je prenose Sportske novosti.
Prisjetimo se, već jutros krenuli su prvi radovi na Maksimiru. Direktor stadiona Miljenko Sakoman sa svojom će ekipom krenuti u adaptaciju vrijednu više milijuna kuna. Na Maksimiru se planira postaviti novi, grijani travnjak, a zamijenit će se i drenaža. Koncert irskog benda U2 uništio je drenažu i otad Dinamo improvizira.
Također se planira zamijeniti svih 38 tisuća sjedalica na sve četiri tribine, a u planu je izgradnja sanitarnog čvora i micanje kemijskih WC-a. Na Maksimiru će biti ugodnije trenerima i rezervnim igračima jer stižu nove klupe, kao i novinarima s obzirom na to da se planira adaptacija press lože. Sve ovo samo je uvod u velike rekonstrukcije od eventualnih ulaganja investitora iz Dubaija.
Još jučer predsjednik Nk Dinamo Mirko Barišić bio je oprezan u najavama:"Arapi se žele pojaviti na ovdašnjem tržištu, u gospodarskom i financijskom smislu, te traže subjekte kroz koje bi to mogli ostvariti. U tom smislu mi smo im zanimljivi kao najbolji klub na ovim prostorima". Nije bilo razloga za zabrinutost i oprez, jer opet je poslovično kvalitetan u pregovorima bio Zdravko Mamić.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Šimunić je sve bliže ostanku u Hoffenheimu, a Dinamo sve bliže dovođenju Domagoja Vide iz Leverkusena.
Po meni još bolja opcija nego Šimunić. Mlad, talentiran, kvalitetan.. obrana Vrsaljko-Tonel-Vida-Cufre, uh.
Po meni još bolja opcija nego Šimunić. Mlad, talentiran, kvalitetan.. obrana Vrsaljko-Tonel-Vida-Cufre, uh.
...što je više lome to je volim jače...
- spielführer_21
- Kontakt:
Nemojte reći Boysima da je Zakarić Srbingospodin Seljakovic je napisao/la: kralju moj, ja ne vrijedjam nikog i nemam nista protiv Srba, cak ih poznam nekoliko s kojim samo ajmo rec bar malo dobar, al to da Srbin igra u Dinamu danas nije prihvatljivo, ne s moje strane, mene to toliko i ne brine, ako je dobar ja bi ga prihvatio, to sto kazem da ih ne zelim u Dinamu je vise za njihovo dobro, bas je mene briga tko je sta, meni to ne smeta, al smeta nekom drugom, netko tko ce zbog njih opet u bojkot, nekom tko ce vikat 'ubij Srbina', nekom zbog koga cemo opet dat hrpu para u UEFA-inu blagajnu .. jel sad shvacas??? .. Srbin bi Dinamu samo nastetio financijski i izazvao gnjev vecine navijaca .. jedino kad bi dosao Nemanja Vidic, mislim da bi jedino on mogao osvojit srca navijaca svojim igrama, al opet bi bilo onih koji ga ne zele .. i vidim da se ti palis na tu Titovu Jugu, trebas shvatit da je to bratstvo i jedinstvo davno nestalo, nema vise nikakve sloge, danas samo sportski klubovi nose ta imena, to je jedino sto nam je od tad ostalo
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Momak je odmah analiziran od strane novinara, i ustvrđeno je da je pola-pola.spielführer_21 je napisao/la: Nemojte reći Boysima da je Zakarić SrbinZa njegovo dobro
- spielführer_21
- Kontakt:
Treba to provjeriti, kojem roditelju više liči i tako to? Ne bi valjalo da prevagne "gora" polovina..jacky09 je napisao/la:Momak je odmah analiziran od strane novinara, i ustvrđeno je da je pola-pola.spielführer_21 je napisao/la: Nemojte reći Boysima da je Zakarić SrbinZa njegovo dobro
Ali hajd, da neoftopičarim.. Bogdo da napravite stadion i odete u LP, blizu mi je Zagreb, mogao bih i koju utakmicu pogledati..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Ma ništa se ne brini, sve će biti proanalizirano i prosljeđeno dežurnim moralistima na pregled.spielführer_21 je napisao/la:Treba to provjeriti, kojem roditelju više liči i tako to? Ne bi valjalo da prevagne "gora" polovina..jacky09 je napisao/la:Momak je odmah analiziran od strane novinara, i ustvrđeno je da je pola-pola.spielführer_21 je napisao/la: Nemojte reći Boysima da je Zakarić SrbinZa njegovo dobro
Evo sad gledam na Novoj TV - Zdravko Mamic bio u Dubajiu i sa Arpima "Emirates" dogovorio suradnju.
Kazu da ce zajedno sa njima gradit novi stadion, organizovati sportske manifestacije u Dubajiu i Zagrbu, osovat akademije Dinama i jos mnogo toga.
Svka cast i blago njima.
Kazu da ce zajedno sa njima gradit novi stadion, organizovati sportske manifestacije u Dubajiu i Zagrbu, osovat akademije Dinama i jos mnogo toga.
Svka cast i blago njima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ne moras ti meni nista stavljat, ja to sve znam, znam sta mi radimo za razliku od tebe koji ne znas sta vi radite pa tu dolazis trazit da ti postavljamo neke slike i videoklipove

Nogometaši Dinama 14. lipnja započinju s pripremama za novu sezonu. Dvostruke prvake u utorak će u Maksimiru dočekati staro-novi trener, Krunoslav Jurčić, a već dva dana kasnije modra će se ekspedicija uputiti na Roglu...
Nakon 20-tak dana godišnjeg odmora u pogon se u utorak vraćaju i nogometaši Dinama. Plan priprema okvirno je poznat, otkrivena nisu imena suparnika koji će testirati snagu modrih.
Samo dva dana nakon prozivke, 16. lipnja, Dinamo putuje na Roglu gdje će se zadržati do 22. Na Rogli će Krunoslav Jurčić i njegov kadar saznati i ime svog prvog europskog protivnika. Ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka na rasporedu je u ponedjeljak, 20. lipnja.
Četiri dana po povratku modri će trenirati u Zagrebu, a zatim ih očekuje drugi dio priprema, odnosno odlazak u Sloveniju. U metropolu se aktualni prvaci vraćaju 5. srpnja. Nedugo zatim očekuje ih i ovogodišnja europska premijera.
Osim Jurčića, nova lica na modroj prozivnici u odnosu na prošlu sezonu bit će i najbolji strijelac HNL-a, donedavni Pjesnik Ivan Krstanović, povratnik Jerko Leko te Mehmed Alispahić.
Nakon 20-tak dana godišnjeg odmora u pogon se u utorak vraćaju i nogometaši Dinama. Plan priprema okvirno je poznat, otkrivena nisu imena suparnika koji će testirati snagu modrih.
Samo dva dana nakon prozivke, 16. lipnja, Dinamo putuje na Roglu gdje će se zadržati do 22. Na Rogli će Krunoslav Jurčić i njegov kadar saznati i ime svog prvog europskog protivnika. Ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka na rasporedu je u ponedjeljak, 20. lipnja.
Četiri dana po povratku modri će trenirati u Zagrebu, a zatim ih očekuje drugi dio priprema, odnosno odlazak u Sloveniju. U metropolu se aktualni prvaci vraćaju 5. srpnja. Nedugo zatim očekuje ih i ovogodišnja europska premijera.
Osim Jurčića, nova lica na modroj prozivnici u odnosu na prošlu sezonu bit će i najbolji strijelac HNL-a, donedavni Pjesnik Ivan Krstanović, povratnik Jerko Leko te Mehmed Alispahić.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
skidaju se stolice na istoku

novi istok

nova stolica

stolice nece bit kao ove stare, stare su bile za unutarnju upotrebu i zato su iziblijedile, ove nove nece
i prostor izmedju travnjaka i tribina bit ce oblozen plavom presvlakom, mozda cemo konacno dobit stadion koji nije ruzan, nece bit lijep da mu se divimo to je sigurno, al mozda vise ne bude kao prije

novi istok

nova stolica

stolice nece bit kao ove stare, stare su bile za unutarnju upotrebu i zato su iziblijedile, ove nove nece
i prostor izmedju travnjaka i tribina bit ce oblozen plavom presvlakom, mozda cemo konacno dobit stadion koji nije ruzan, nece bit lijep da mu se divimo to je sigurno, al mozda vise ne bude kao prije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.