Rekonstrukcija stadiona u BiH

delko
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la delko » 18 jun 2012, 14:59

pocelo farbanjeeeee :) vjerovatno ce i stolice za koji dan ;)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 15:15

Nisam fan farbanja tribina, ali ovo izgleda odlično.
Hayley <3

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 18 jun 2012, 15:16

U prostorijama FK Rudar Kakanj sa vlasnikom firme Sport-x Ismetom Hadžimuratovićem potpisan ugovor o kupovini 2000 sjedalica za zapadnu tribinu. :D :D :D :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jun 2012, 15:19

Koje boje ce biti stolice na ovoj naranđastoj podlozi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 18 jun 2012, 15:29

badblueboylivno je napisao/la:Nisam fan farbanja tribina, ali ovo izgleda odlično.
kod nas su ofarbani i istok i zapad pa je to u tonu onako ;)
Elegant je napisao/la:Koje boje ce biti stolice na ovoj naranđastoj podlozi ?
pa nije to narandzasta vec CRVENA, samo od prejakog sunca ti se cini da je narandzast ;) a nzm vjerovatno ce biti crvene kao na istoku ili zapad (ili plave kao su slova ispisana) a ko zna mozda nest i napisu recimo MTEL :P ako kanu kakvu paru :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 15:30

delko je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Nisam fan farbanja tribina, ali ovo izgleda odlično.
kod nas su ofarbani i istok i zapad pa je to u tonu onako ;)
Znam, baš sam na ovoj temi o tome pričao, da mi se to ne sviđa - kad ste to radili - ali kasnije je ispalo OK.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 18 jun 2012, 15:40

Meni se svidja ovo farbanje, tribina izgleda ljepse kad stolice idu preko, al mi se ne svidja sto je to obicna farba za beton, a ne zastitna, tako da ce se ona unistit s vremenom. Zurim, al poslije cu ako netko ne shvaca o cemu govorim postavit kako izgleda ta zastitna farba.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 15:43

Naravno da će ovo vremenom ''otići'', ovako će biti samo jedno vrijeme, temporijalno, jer će milion faktora uništiti ovu svježinu boje. Ali eto, nije loše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 jun 2012, 15:46

slika
slika
slika
slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 jun 2012, 16:50

Jack777Pott je napisao/la:Meni se svidja ovo farbanje, tribina izgleda ljepse kad stolice idu preko, al mi se ne svidja sto je to obicna farba za beton, a ne zastitna, tako da ce se ona unistit s vremenom. Zurim, al poslije cu ako netko ne shvaca o cemu govorim postavit kako izgleda ta zastitna farba.
e stari sve je to uredu samo sto ta zastitna podloga ili epoksidna zastita kosta mozda 50 000 km a ova betonska farba mozda 500 km o tome se radi.na zvijezdinoj tribina ta epoksidna podloga je radena gotovo mjesec dana i ne propusta vodu ispod i znam da nas je puno kostala
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jun 2012, 17:22

delko je napisao/la:pocelo farbanjeeeee :) vjerovatno ce i stolice za koji dan ;)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Ovo je ekstra, što se radi u Banja Luci. Da li iko zna približno tačnu cifru za ovu tribinu. Mislim da nije puno koštala. Interesuje me prije svega, jer mislim da bi i Željo trebao, ma šta trebao, morao ovako nešto raditi. Svaka čast.

EDIT: Da i ovo prislonim.

Banjaluka: Izgradnja sjeverne tribine stadiona
Tuesday, 20 March 2012 10:17

Prošle godine Skupština grada Banjaluka donijela je odluku o kreditnom zaduženju za finansiranje dijela radova na izgradnji sjeverne i južne tribine Borčevog stadiona, dok će drugi dio finansirati Vlada Republike Srpske. Iznos kredita je bio oko 1.400.000 maraka.
Kako je ranije rekao gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović izgradnjom sjeverne i južne tribine stadion bi bio upotpunjen te bi se pomoglo fudbalskom klubu Borac.

READ MORE...
Ubrzana izgradnja tribine Gradskog stadiona u B. Luci
Monday, 26 March 2012 14:51
Dolaskom proljeća i ljepšeg vremena radovi na izgradnji sjeverne tribine Gradskog stadiona u Banjoj Luci su ubrzani, a prema najavama, posao bi trebao biti završen do ljeta.
Nova sjeverna tribina će imati oko 3.000 sjedećih mjesta, a ispod nje bi trebale biti izgrađene svlačionice i mokri čvorovi po svim propisima UEFA-e.
Nakon rekonstrukcije istočne i zapadne tribine, koja je obavljena 2010. godine, stadion u Banjoj Luci je ispunio uslove za odigravanje međunarodnih utakmica.
Krajem oktobra prošle godine je počela izgradnja nove tribine na sjeveru, a iz FK Borac i Administrativne službe grada Banja Luka je najavljeno da će se odmah nakon završetka radova na sjevernoj, pristupiti i izgradnji južne tribine.
Poslije toga, banjalučki Gradski stadion bi trebao dobiti potpuno drugačiji izgled, ali, što je za ljubitelje fudbala najbitnije, i zadovoljiti najrigoroznije standarde FIFA-e i UEFA-e.

1.400.000 maraka :?:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 18 jun 2012, 18:45

Emir ZENICA je napisao/la:slika
slika
slika
slika
Teren vec bolje izgleda :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 jun 2012, 23:00

dobro je sto se Bilino Polje renovira,malo po malo bice to na kraju fin stadion.. nakon ove faze radova,postavljanje grijaca,nove drenaze i novog travnjaka,zatim klupa za rezervne igrace itd,slijedi zavrsna faza rekonstrukcije stadiona a to je nadogradnja sjeverne i juzne tribine i onda ce to biti sasvim dobar stadion od 22 000 sjedecih mjesta! znaci izgraditi sjever i jug u visinu one natkrivene tribine i to je to..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jun 2012, 23:04

bosnas_ je napisao/la:dobro je sto se Bilino Polje renovira,malo po malo bice to na kraju fin stadion.. nakon ove faze radova,postavljanje grijaca,nove drenaze i novog travnjaka,zatim klupa za rezervne igrace itd,slijedi zavrsna faza rekonstrukcije stadiona a to je nadogradnja sjeverne i juzne tribine i onda ce to biti sasvim dobar stadion od 22 000 sjedecih mjesta! znaci izgraditi sjever i jug u visinu one natkrivene tribine i to je to..
To za nadogradnju tribina nece za jos koju godinu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 18 jun 2012, 23:05

bosnas_ je napisao/la:dobro je sto se Bilino Polje renovira,malo po malo bice to na kraju fin stadion.. nakon ove faze radova,postavljanje grijaca,nove drenaze i novog travnjaka,zatim klupa za rezervne igrace itd,slijedi zavrsna faza rekonstrukcije stadiona a to je nadogradnja sjeverne i juzne tribine i onda ce to biti sasvim dobar stadion od 22 000 sjedecih mjesta! znaci izgraditi sjever i jug u visinu one natkrivene tribine i to je to..
Ne slijedi... :D Nažalost, do nekih boljih vremena. ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 jun 2012, 10:58

Daj ne morate citirat' postove sa slikama, nikad' stranicu pregledat'!!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 19 jun 2012, 11:20

Pa gledam ovu tribinu u BL kostala 1,4mil KM a mi u Tuzli pravimo onu jednu i kako kazu potroseno oko 4mil.
Pa da smo pravili ko u BL za te pare mogli napravit pola stadiona.
Stoji to da je nasa tribina bolja, funkcionalnija, sa krovom al...
Svaka cast na tribini :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 jun 2012, 12:46

classic je napisao/la:Pa gledam ovu tribinu u BL kostala 1,4mil KM a mi u Tuzli pravimo onu jednu i kako kazu potroseno oko 4mil.
Krov kosta kao cijela tribina a u nekim slucajevima i skuplji je krov od postavljanja same tribine.

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 19 jun 2012, 13:25

damirfile je napisao/la:
classic je napisao/la:Pa gledam ovu tribinu u BL kostala 1,4mil KM a mi u Tuzli pravimo onu jednu i kako kazu potroseno oko 4mil.
Krov kosta kao cijela tribina a u nekim slucajevima i skuplji je krov od postavljanja same tribine.
Ja samo ne znam po pitanju nase tribine je li to ukupna cijena izgradnje ili po jednoj tribini... jer sad kad se sjever zavrsi, odmah (valjda) krece izgradnja juga...

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 13:58

Kad se vec spominje, da upitam. Jel u Tuzli ista napreduje gradnja? Dokle se doslo i jel ima netko neke slike? Ako je moguce koja slika iznutra, jer rekose da sredjuju podtribinski prostor.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.