kod nas su ofarbani i istok i zapad pa je to u tonu onakobadblueboylivno je napisao/la:Nisam fan farbanja tribina, ali ovo izgleda odlično.
pa nije to narandzasta vec CRVENA, samo od prejakog sunca ti se cini da je narandzastElegant je napisao/la:Koje boje ce biti stolice na ovoj naranđastoj podlozi ?
Znam, baš sam na ovoj temi o tome pričao, da mi se to ne sviđa - kad ste to radili - ali kasnije je ispalo OK.delko je napisao/la:kod nas su ofarbani i istok i zapad pa je to u tonu onakobadblueboylivno je napisao/la:Nisam fan farbanja tribina, ali ovo izgleda odlično.![]()
e stari sve je to uredu samo sto ta zastitna podloga ili epoksidna zastita kosta mozda 50 000 km a ova betonska farba mozda 500 km o tome se radi.na zvijezdinoj tribina ta epoksidna podloga je radena gotovo mjesec dana i ne propusta vodu ispod i znam da nas je puno kostalaJack777Pott je napisao/la:Meni se svidja ovo farbanje, tribina izgleda ljepse kad stolice idu preko, al mi se ne svidja sto je to obicna farba za beton, a ne zastitna, tako da ce se ona unistit s vremenom. Zurim, al poslije cu ako netko ne shvaca o cemu govorim postavit kako izgleda ta zastitna farba.
Ovo je ekstra, što se radi u Banja Luci. Da li iko zna približno tačnu cifru za ovu tribinu. Mislim da nije puno koštala. Interesuje me prije svega, jer mislim da bi i Željo trebao, ma šta trebao, morao ovako nešto raditi. Svaka čast.delko je napisao/la:pocelo farbanjeeeeevjerovatno ce i stolice za koji dan
Teren vec bolje izgledaEmir ZENICA je napisao/la:
To za nadogradnju tribina nece za jos koju godinu.bosnas_ je napisao/la:dobro je sto se Bilino Polje renovira,malo po malo bice to na kraju fin stadion.. nakon ove faze radova,postavljanje grijaca,nove drenaze i novog travnjaka,zatim klupa za rezervne igrace itd,slijedi zavrsna faza rekonstrukcije stadiona a to je nadogradnja sjeverne i juzne tribine i onda ce to biti sasvim dobar stadion od 22 000 sjedecih mjesta! znaci izgraditi sjever i jug u visinu one natkrivene tribine i to je to..
Ne slijedi...bosnas_ je napisao/la:dobro je sto se Bilino Polje renovira,malo po malo bice to na kraju fin stadion.. nakon ove faze radova,postavljanje grijaca,nove drenaze i novog travnjaka,zatim klupa za rezervne igrace itd,slijedi zavrsna faza rekonstrukcije stadiona a to je nadogradnja sjeverne i juzne tribine i onda ce to biti sasvim dobar stadion od 22 000 sjedecih mjesta! znaci izgraditi sjever i jug u visinu one natkrivene tribine i to je to..
Krov kosta kao cijela tribina a u nekim slucajevima i skuplji je krov od postavljanja same tribine.classic je napisao/la:Pa gledam ovu tribinu u BL kostala 1,4mil KM a mi u Tuzli pravimo onu jednu i kako kazu potroseno oko 4mil.
Pa da smo pravili ko u BL za te pare mogli napravit pola stadiona.
Stoji to da je nasa tribina bolja, funkcionalnija, sa krovom al...
Svaka cast na tribini
Ja samo ne znam po pitanju nase tribine je li to ukupna cijena izgradnje ili po jednoj tribini... jer sad kad se sjever zavrsi, odmah (valjda) krece izgradnja juga...damirfile je napisao/la:Krov kosta kao cijela tribina a u nekim slucajevima i skuplji je krov od postavljanja same tribine.classic je napisao/la:Pa gledam ovu tribinu u BL kostala 1,4mil KM a mi u Tuzli pravimo onu jednu i kako kazu potroseno oko 4mil.
Pa da smo pravili ko u BL za te pare mogli napravit pola stadiona.
Stoji to da je nasa tribina bolja, funkcionalnija, sa krovom al...
Svaka cast na tribini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.