NK Vitez

delegat
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la delegat » 02 avg 2015, 22:53

Saznaj nam to sto prije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 02 avg 2015, 22:58

:urnebes: :urnebes: :urnebes: e bas si delegat
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 avg 2015, 23:19

ma daj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 avg 2015, 00:17

Jel' dobar ovaj ba? xD
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 03 avg 2015, 00:18

Delegat je samo strastven, i tesko mu padaju porazi kluba. Malo je puko zbog toga, al ne zezajte lika. Cijenim ovu strast kod njega :thumbup: :mrgreen: .
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 avg 2015, 02:12

delegat je napisao/la:Fan jesi ti sad tužan sto je vitez izgubio?

delegat je napisao/la:Jesi li?

Oplakah :urnebes: Dolazi pod hitno na temu PL prepucavanja, molim te, Tifoz je klon FanViteza. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 avg 2015, 12:57

E ne vjerujem :urnebes: :urnebes:
delegat je napisao/la:Izgubite li nevracaj se i ti oni

:lol: :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 05 avg 2015, 04:28

Jeli igrao Kantar ovih par utakmica ? Zanima ne ako jeste kako je igrao .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 avg 2015, 12:11

Valentin Plavčić više nije trener Viteza

Od srijede, nakon samo dva odigrana kola, Valentin Plavčić više nije trener premijerligaša Viteza. Takvu odluku u utorak navečer donijelo je rukovodstvo kluba, a službeno, igračima je odluka priopćena u srijedu pred početak jutarnjeg treninga.

Plavčiću su presudili loši nastupi i porazi protiv Radnika (1 : 0) u Bijeljini , te protiv Širokog (5 : 1), također u gostima. No, treba reći da je momčad Viteza, po imenima i rejtingu novoangažiranih igrača, znatno ojačana, i u pripremnom razdoblju igrala vrlo slabo što nije bilo ohrabrujuće pred početak prvenstva, a što se, na žalost, igrama i rezultatima i obistinilo.

Nogometni klub Vitez Plavčić je, po treći put, preuzeo momčad Viteza sredinom travnja ove godine nakon što su Vitežani imali 6 uzastopnih prvenstvenih poraza. Teško i uz dosta sreće Vitez je izborio ostanak u Premijer ligi s ambicijama ove godine igrati značajniju ulogu i sačuvati premijerligaški status u situaciji kada zbog smanjenja lige čak šest klubova ispada u niži natjecateljski rang.. Na žalost, početak prvenstva to nije nagovještavao niti obećavao, pa je povučen radikalan potez, već nakon dva odigrana kola.

Istina, svaki put kada je vodio Vitez, a svoj matični klub uveo je u Prvu ligu Federacije BiH, prije dvije godine u Premijer ligu, bilo je sumnji u njegove trenerske sposobnosti. U kuloarima se stalno tražila njegova smjena i kada je i kada nije bilo razloga za to, tako je bilo i sada, pa je sve to, uz loš start u prvenstvu, doprinijelo njegovoj smjeni. „Nitko nije bio prorok u svom selu“, moglo bi se reći uz naglasak kako je o (ne)sposobnostima trenera Plavčića trebalo razmišljati u ljetnoj stanci, a ne vući radikalni potez pred važnu i tešku utakmicu sa Željezničarom i momčad ostaviti bez kompletnog stručnog stožera.

U srijedu pred početak jutarnjeg treninga igračima koji su neslužbeno znali za smjenu stručnog stožera, prigodnim riječima, informativno i ohrabrujuće, obratili su se sportski direktor Veseljko Petrović i glasnogovornik kluba, Ivan Sajević. Došao je i dosadašnji šef stručnog stožera, Valentin Plavčić, zahvalio se igračima na korektnoj suradnji i zaželio im uspjeh protiv Željezničara i u nastavku prvenstva. „Uvjeren sam da ćete pobijediti Željezničara i na kraju ostvariti zacrtani cilj – ostanak u Premijer ligi. Vi za to imate i snage i znanja, kazao je igračima Plavčić.

Do izbora novog trenera što bi trebalo biti riješeno do kraja ovoga tjedna, momčad će voditi treneri kadeta i juniora, Robert Perković i Ivica Bonić.

Ovo je mozda i najpametniji potez koji se mogao uraditi,konacno je kreten otisao...ovo se trebalo jos na pripremama uraditi :))
Ako je istina o tome sto se prica o novom treneru Slavene Musa dobrodosao! mada je jos sve u zraku,ali licno bi volio da on dode,covjek ima autoritet,a to treba ovim manekenima! :)

@skelar Kantar je igrao u obje utakmice i pokazao da je igrac koji zna...fali mu samo malo da ude u formu,i da realizaciju popravi.. Sirokom je golcinu uvalio.
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 05 avg 2015, 14:34

Slaven Musa bi vam legao ko kec na desetku... Ali ste ispali totalno amaterski kad nakon dva kola smjenjujete trenera i to nakon dva teška gostovanja. Tvrdim da imate ekipu za ostanak istina bočni igrači vam nisu nešto ali vezni red je i više nego korektan.

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 05 avg 2015, 14:53

skelar je napisao/la:Jeli igrao Kantar ovih par utakmica ? Zanima ne ako jeste kako je igrao .
dobar standardan dao gol u širokom dobru priliku imao u bijeljini

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 06 avg 2015, 16:03

Željezničaru sretno u Europi, bodovi u nedjelju Vitezu

Nogometni klub “Vitez” održao je danas konferenciju za medije na kojoj je najavljen susret 3. kola BHT Premijer lige BiH, u kojemu ekipa Viteza dočekuje sarajevski Željezničar.

Novinarima su se obratili glasnogovornik kluba Ivan Sajević, igrači Vedran Kantar i Jasmin Smriko, te Ivica Bonić, koji nakon smjene trenera Plavčića trenutno vodi prvu ekipu Viteza.

Glasnogovornik Sajević se na samom početku konferencije zahvalio svima koji su doprinijeli novom vizualnom identitetu press dvorane kluba, a posebno marketing timu poduzeća Ecos, s kojima je klub u suradnji osmislio određena marketinška, odnosno promotivna rješenja, koja će već do nedjeljne utakmice biti predstavljena javnosti.

“Očekujem jednu tešku utakmicu, igramo sa jednom od najboljih ekipa u BiH, koja se dokazala i u EL. Ipak, smatram da imamo šansu, imamo dobru ekipu. Nadam se da će se Željezničar potrošiti u utakmici sa Standardom i očekujem za nas povoljan rezultat”, kazao je odmah u uvodu tener Ivica Bonić.

Izbor igrača za tiskovnu konferenciju pokazuje opredjeljenje ekipe Viteza za nedjeljnu utakmicu. Od napadača Viteza, Smrike i Kantara, očekuje se da budu među ključnim igračima.

“Ja bih se kao dokapiten prije svega ispričao našim navijačima za ovu posljednju utakmicu i pozvao ih da u što većem broju dođu u nedjelju, a ja obećavam da ćemo dati svoj maksimum i pokušati se iskupiti. Što se tiče utakmice sa Željom, sigurno će biti teška, ali nama je bitno da budemo kao ekipa jaki i siguran sam da bodovi ostaju u Vitezu”, kazao je Jasmin Smriko.

U prošlom kolu Vedran Kantar postigao je fantastičan pogodak u Širokom Brijegu, navijači očekuju da bi mogao i u nedjelju poentirati.

“Sigurno nas očekuje teška utakmica, Željo je prije početka sezone slovio za jednog od favorita za titulu. Njih je Europa sigurno iscrpila, umorni su, a mi igramo na domaćem terenu i trebao to iskoristiti. Ja mogu obećatio da ćemo se boriti za svaku loptu, za svaki pedalj terena. Želimo ostvariti pozitivan rezultat, početi skupljati bodove, jer početak sezone sigurno nije onakav kakav smo očekivali”, rekao je Vedran Kantar.

Na pitanje o mogućem sastavu trener Bonić kratko je prokomentirao: “O sastavu ne mogu ništa konkretno kazati, još uvijek imam neke dvojbe. Od povrijeđenih igrađa imamo jedino Basaru, koji nije u kombinaciji, a vratio nam se i Kapetan, tako da na raspolaganju imamo ostatak ekipe”. Lijepe želje ekipi Željezničara u ime NK “Vitez” uputio je glasnogovornik kluba, Ivan Sajević.

“U ime NK Vitez našim sportskim prijateljima iz Željezničara želimo svu sreću . nadamo se da će ostati što dulje u Europi i ostvariti što bolji rezultat, a što se tiče nedjelje, nadamo se da će bodovi ostati u Vitezu”, kazao je na završetku konferencije za medije Ivan Sajević, glasnogovornik NK “Vitez”.

Susret 3. kola BHT Premijer lige BiH NK “Vitez” igra s ekipom Željezničara, na Gradskom stadionu Vitez, u nedjelju, 9. kolovoza, s početkom u 17,00 sati.

Daj Boze konacno da se krene kako je i trebalo od pocetka.... probati iskoristiti Zeljin umor od europske lige i pobijediti,ako razocarate opet treba vas nalemati dobro... :)

slika

slika

slika
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 08 avg 2015, 16:35

Jel ovo Sajevic potpisao za Vitez :rol:
Ima li ikakvo desavanje u gradu da moze proci bez njegovog prisustva?! :nene:

Ajmo Viteže sutra po pobjedu i prva dva kola su vam oproštena!
Godine prolaze jubav ostaje...

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 08 avg 2015, 18:49

Sajevicu pametnije bi ti bilo da puštaš na poluvremenu normalniju muziku a ti znas koju! Ti kao da si u SDP a ne u HDZ -u

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 09 avg 2015, 15:11

Šta je Sajeviću jesi pripremio glazbe ili će MO opet slušat tvoje gluposti na poluvremenu.

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 09 avg 2015, 15:19

Sta je to koncert negdje? :)
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 09 avg 2015, 19:46

Pohvale za muziku na poluvremenu a podhitno trenera dovest ovo je katastrofa

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 09 avg 2015, 19:49

Znalo je se da će mo ga dobit jel smo pali. Željo je bio non-stop dominantan tako da sve u svemu su i zaslužili a našim želim da sam im ja trener krv bi oni meni pisali. Pola nezna hodat a kamoli dodat kako treba KATASTROFA

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 avg 2015, 21:37

kostobran je napisao/la:Znalo je se da će mo ga dobit jel smo pali. Željo je bio non-stop dominantan tako da sve u svemu su i zaslužili a našim želim da sam im ja trener krv bi oni meni pisali. Pola nezna hodat a kamoli dodat kako treba KATASTROFA

Ako se brzo ne probudite bojim se da ne budete tugovali za premijer ligom uz ovu pjesmu:
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.