UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
63%
Jon Jones
44
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 166

zagor1987
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la zagor1987 » 07 okt 2018, 11:10

Al ovi steucnjaci od foruma pa nadalje kad napisu Conor ga rjesava u prvoj desna i na pod bla bla,jednostavno skontas da ne prate uopste,on je Khabiba udario par puta nije mrdnuo covjek,ovaj ga sveza jednom izvrnu ga odma

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 07 okt 2018, 11:13

Kako je ovaj debil sa ss.ba samo preveo interview sa Danaom. Hahahahahahaha... Pa hallo mutantu idi na kurs engleskog nisi preveo ni blizu kako treba... lozis raju dzabe.

Pola nije rekao onako kako pise u tekstu. Jesu li babini sinovi i do sportsport dosli to ili sta?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 okt 2018, 11:14

Amarinho je napisao/la:Kako je ovaj debil sa ss.ba samo preveo interview sa Danaom. Hahahahahahaha... Pa hallo mutantu idi na kurs engleskog nisi preveo ni blizu kako treba... lozis raju dzabe.

Pola nije rekao onako kako pise u tekstu. Jesu li babini sinovi i do sportsport dosli to ili sta?
Ja se sokirao, kao da prica kineski pa muka naci nekog ko zna prevesti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 okt 2018, 11:24

Rooney88 je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:Kako je ovaj debil sa ss.ba samo preveo interview sa Danaom. Hahahahahahaha... Pa hallo mutantu idi na kurs engleskog nisi preveo ni blizu kako treba... lozis raju dzabe.

Ja se sokirao, kao da prica kineski pa muka naci nekog ko zna prevesti.
Razumiju samo tečni Oxfordski sleng.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 07 okt 2018, 11:43

Evil Genius II je napisao/la:za pocetak, jedva cekam roganov podcast :opaopa:

khabib uzeo pojas i potvrdio status najdominantijeg borca na dunjaluku. s druge strane conor uzeo lovu, ispromovisao viski i vratio se na tv ekrane, mobitele i laptope u slucaju da ga je neko zaboravio u medjuvremenu. obojica su dobili sto su htjeli, a imam osjecaj da ovo nije zadnje sto cemo vidjeti na temu khabib vs conor bilo u ringu ili van njega.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Neshvatljivo mi je da neko navija za Conora, prenapuhanog antipaticnog alkoholicara.
zasto neshvatljivo?

covjek je bio masina koja je preokrenula sport i predstavila ga masama sirim od onoga sto su dana i ekipa mogli zamisliti. svaka njegova borba je bila dogadjaj za sebe, svaki hype pred borbu je ispracen kao nijedan drugi, a prica od vodoinstalatera do prvaka svijeta je nesto sto lijeze dobro kod vecine nas obicnih smrtnika.

to sto se covjek u medjuvremenu navukao na holivudski stil zivota i prestao sa ozbiljnim bavljenjem sportom ne umanjuje sve sto je napravio u karijeri.
Osim13 je napisao/la:
slika
Ne plači bebo, ko je diro bebo

:guz:
slika
Nemoj omalovazavati pobjedu khabiba s tim pricama, kao Connor se prestao ozbiljno baviti ovim sportom itd, vjerovatno nikada nije bio spremniji, a i da je jos troduplo spremniji dobio bi ovakve batine. U svakom segmentu covjek bolji od njega, zgazio ga i potvrdio da je vjerovatno jedan od najboljih pound for pound boraca ikada uz jon jonesa i gsp-a. Connor s druge strane pokazao da je vjerovatno najprecjenjeniji borac u historiji sporta.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 okt 2018, 11:45

Sta sam propustio :facepalm:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 okt 2018, 12:26

Oglasio se na twitteru, ne smije na preskonferenciju :oops: hoće revanš :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 okt 2018, 12:49

wobly92 je napisao/la:Oglasio se na twitteru, ne smije na preskonferenciju :oops: hoće revanš :lol:
Samo u Moskvi

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 okt 2018, 13:08

Hoce lik revans :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 okt 2018, 13:18

RollsRoyce je napisao/la:Nemoj omalovazavati pobjedu khabiba s tim pricama, kao Connor se prestao ozbiljno baviti ovim sportom itd, vjerovatno nikada nije bio spremniji, a i da je jos troduplo spremniji dobio bi ovakve batine. U svakom segmentu covjek bolji od njega, zgazio ga i potvrdio da je vjerovatno jedan od najboljih pound for pound boraca ikada uz jon jonesa i gsp-a. Connor s druge strane pokazao da je vjerovatno najprecjenjeniji borac u historiji sporta.
cinjenica je da je jedan od njih najdominantniji borac danas (sto sam i napisao gore), kao sto je i cinjenica da drugi vec dugo vremena stavlja u fokus stvari koje pretjerano i nemaju veze sa borilackim vjestinama koliko imaju veze sa biznisom i zivotom na visokoj nozi (sto sam takodje naveo i iza cega stojim).

kako ti to shvatas tj da li kao omalozavanje ili nesto drugo to je vec tvoja licna percepcija i vjeruj da u to nemam plana ulaziti, kao i upustati se u sbb kbb rasprave tipa sta bi se desilo da je megrega bio troduplo spremniji :thumbup:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 okt 2018, 13:22

Khabib je vrh, vjerovatno će biti i najbolji ikada :salut:

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 07 okt 2018, 13:30

Evil Genius II je napisao/la:
RollsRoyce je napisao/la:Nemoj omalovazavati pobjedu khabiba s tim pricama, kao Connor se prestao ozbiljno baviti ovim sportom itd, vjerovatno nikada nije bio spremniji, a i da je jos troduplo spremniji dobio bi ovakve batine. U svakom segmentu covjek bolji od njega, zgazio ga i potvrdio da je vjerovatno jedan od najboljih pound for pound boraca ikada uz jon jonesa i gsp-a. Connor s druge strane pokazao da je vjerovatno najprecjenjeniji borac u historiji sporta.
cinjenica je da je jedan od njih najdominantniji borac danas (sto sam i napisao gore), kao sto je i cinjenica da drugi vec dugo vremena stavlja u fokus stvari koje pretjerano i nemaju veze sa borilackim vjestinama koliko imaju veze sa biznisom i zivotom na visokoj nozi (sto sam takodje naveo i iza cega stojim).

kako ti to shvatas tj da li kao omalozavanje ili nesto drugo to je vec tvoja licna percepcija i vjeruj da u to nemam plana ulaziti, kao i upustati se u sbb kbb rasprave tipa sta bi se desilo da je megrega bio troduplo spremniji :thumbup:
Nemas sta ulaziti u rasprave, 100 puta bolji covjek i bolji borac pobjedio na jedan dominantan i spektakularan nacin.
Ja ti govorim da mu je citav fokus bila ova borba, i da bi zivot dao da je pobjedi, te da je usao u najboljoj mogucoj formi, sto ti pokusavas negirati izmedju redova.
Uglavnom khabib bi dobio 50 od 50 borbi protiv cirkusanta i tu sva prica zavrsava, nadam se revansu, da ga jos 3-4 runde izmrcvari.

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 07 okt 2018, 13:34

RollsRoyce je napisao/la:Ma ja ne vidim kako Khabib može izgubiti ovaj meč, jedino je po meni upitno koliko će dominirati, i koliko će ga puta rušiti, prve dvije runde je zagarantovano na podu Mcgregor, volio bih da ga skroz uništi fizički u prve 2-3 pa da ga mrcvari 4-5 rundu, to bi bilo najbolje za ubijanje ponosa ove budaletine.
Kao sto sam i najavio otprilike.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 okt 2018, 14:01

lumani je napisao/la:Khabib je vrh, vjerovatno će biti i najbolji ikada :salut:
Ne planira se još dugo zadržati, čak se nešto spominjalo i povlačenje nakon ovog danas.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 okt 2018, 14:02

Osim13 je napisao/la:
Ne planira se još dugo zadržati, čak se nešto spominjalo i povlačenje nakon ovog danas.

Treba sačekati, vruća je glava. Bez poraza je, niti je rundu izgubio :salut:

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 07 okt 2018, 15:00

lumani je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:

Treba sačekati, vruća je glava. Bez poraza je, niti je rundu izgubio :salut:
Jeste rundu izgubio protiv Konora

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2018, 15:02

Khabib gospodin coj'k, niti jednom nije srao niti prdio puno, Connor to radi jer mu je dio karizme, mada gotivim i njeg. Jedino Khabibu nije trebalo ono na kraju, ali kad mu gov.no vrijedja religiju, familiju, naciju jebga ipak covjek je. Nea sta rega lik, i u revansu ce ga nalupat, ako dodje do istog.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 okt 2018, 15:06

@zigs

Kada I koju...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 okt 2018, 15:11

Ziggs je napisao/la: Jeste rundu izgubio protiv Konora
Treca otisla Conoru? Ma nema sanse, NC u najboljem slucaju za Irca. Ostalo apsolutno dominantno na Khabibovoj strani. Pa imamo i mi oci pobogu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 okt 2018, 15:14

Rooney88 je napisao/la:
Ziggs je napisao/la: Jeste rundu izgubio protiv Konora
Treca otisla Conoru? Ma nema sanse, NC u najboljem slucaju za Irca. Ostalo apsolutno dominantno na Khabibovoj strani. Pa imamo i mi oci pobogu.
Nije uzeo nista, dobio je batine i gotovo.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []