UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Al ovi steucnjaci od foruma pa nadalje kad napisu Conor ga rjesava u prvoj desna i na pod bla bla,jednostavno skontas da ne prate uopste,on je Khabiba udario par puta nije mrdnuo covjek,ovaj ga sveza jednom izvrnu ga odma
Kako je ovaj debil sa ss.ba samo preveo interview sa Danaom. Hahahahahahaha... Pa hallo mutantu idi na kurs engleskog nisi preveo ni blizu kako treba... lozis raju dzabe.
Pola nije rekao onako kako pise u tekstu. Jesu li babini sinovi i do sportsport dosli to ili sta?
Pola nije rekao onako kako pise u tekstu. Jesu li babini sinovi i do sportsport dosli to ili sta?
Ja se sokirao, kao da prica kineski pa muka naci nekog ko zna prevesti.Amarinho je napisao/la:Kako je ovaj debil sa ss.ba samo preveo interview sa Danaom. Hahahahahahaha... Pa hallo mutantu idi na kurs engleskog nisi preveo ni blizu kako treba... lozis raju dzabe.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Razumiju samo tečni Oxfordski sleng.Rooney88 je napisao/la:Ja se sokirao, kao da prica kineski pa muka naci nekog ko zna prevesti.Amarinho je napisao/la:Kako je ovaj debil sa ss.ba samo preveo interview sa Danaom. Hahahahahahaha... Pa hallo mutantu idi na kurs engleskog nisi preveo ni blizu kako treba... lozis raju dzabe.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Nemoj omalovazavati pobjedu khabiba s tim pricama, kao Connor se prestao ozbiljno baviti ovim sportom itd, vjerovatno nikada nije bio spremniji, a i da je jos troduplo spremniji dobio bi ovakve batine. U svakom segmentu covjek bolji od njega, zgazio ga i potvrdio da je vjerovatno jedan od najboljih pound for pound boraca ikada uz jon jonesa i gsp-a. Connor s druge strane pokazao da je vjerovatno najprecjenjeniji borac u historiji sporta.Evil Genius II je napisao/la:za pocetak, jedva cekam roganov podcast![]()
khabib uzeo pojas i potvrdio status najdominantijeg borca na dunjaluku. s druge strane conor uzeo lovu, ispromovisao viski i vratio se na tv ekrane, mobitele i laptope u slucaju da ga je neko zaboravio u medjuvremenu. obojica su dobili sto su htjeli, a imam osjecaj da ovo nije zadnje sto cemo vidjeti na temu khabib vs conor bilo u ringu ili van njega.
zasto neshvatljivo?OTNYS_YNWA je napisao/la:Neshvatljivo mi je da neko navija za Conora, prenapuhanog antipaticnog alkoholicara.
covjek je bio masina koja je preokrenula sport i predstavila ga masama sirim od onoga sto su dana i ekipa mogli zamisliti. svaka njegova borba je bila dogadjaj za sebe, svaki hype pred borbu je ispracen kao nijedan drugi, a prica od vodoinstalatera do prvaka svijeta je nesto sto lijeze dobro kod vecine nas obicnih smrtnika.
to sto se covjek u medjuvremenu navukao na holivudski stil zivota i prestao sa ozbiljnim bavljenjem sportom ne umanjuje sve sto je napravio u karijeri.
Osim13 je napisao/la:Ne plači bebo, ko je diro bebo
Sta sam propustio 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Oglasio se na twitteru, ne smije na preskonferenciju
hoće revanš 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Samo u Moskviwobly92 je napisao/la:Oglasio se na twitteru, ne smije na preskonferencijuhoće revanš
Hoce lik revans

-
Evil Genius II
cinjenica je da je jedan od njih najdominantniji borac danas (sto sam i napisao gore), kao sto je i cinjenica da drugi vec dugo vremena stavlja u fokus stvari koje pretjerano i nemaju veze sa borilackim vjestinama koliko imaju veze sa biznisom i zivotom na visokoj nozi (sto sam takodje naveo i iza cega stojim).RollsRoyce je napisao/la:Nemoj omalovazavati pobjedu khabiba s tim pricama, kao Connor se prestao ozbiljno baviti ovim sportom itd, vjerovatno nikada nije bio spremniji, a i da je jos troduplo spremniji dobio bi ovakve batine. U svakom segmentu covjek bolji od njega, zgazio ga i potvrdio da je vjerovatno jedan od najboljih pound for pound boraca ikada uz jon jonesa i gsp-a. Connor s druge strane pokazao da je vjerovatno najprecjenjeniji borac u historiji sporta.
kako ti to shvatas tj da li kao omalozavanje ili nesto drugo to je vec tvoja licna percepcija i vjeruj da u to nemam plana ulaziti, kao i upustati se u sbb kbb rasprave tipa sta bi se desilo da je megrega bio troduplo spremniji
Khabib je vrh, vjerovatno će biti i najbolji ikada 
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Nemas sta ulaziti u rasprave, 100 puta bolji covjek i bolji borac pobjedio na jedan dominantan i spektakularan nacin.Evil Genius II je napisao/la:cinjenica je da je jedan od njih najdominantniji borac danas (sto sam i napisao gore), kao sto je i cinjenica da drugi vec dugo vremena stavlja u fokus stvari koje pretjerano i nemaju veze sa borilackim vjestinama koliko imaju veze sa biznisom i zivotom na visokoj nozi (sto sam takodje naveo i iza cega stojim).RollsRoyce je napisao/la:Nemoj omalovazavati pobjedu khabiba s tim pricama, kao Connor se prestao ozbiljno baviti ovim sportom itd, vjerovatno nikada nije bio spremniji, a i da je jos troduplo spremniji dobio bi ovakve batine. U svakom segmentu covjek bolji od njega, zgazio ga i potvrdio da je vjerovatno jedan od najboljih pound for pound boraca ikada uz jon jonesa i gsp-a. Connor s druge strane pokazao da je vjerovatno najprecjenjeniji borac u historiji sporta.
kako ti to shvatas tj da li kao omalozavanje ili nesto drugo to je vec tvoja licna percepcija i vjeruj da u to nemam plana ulaziti, kao i upustati se u sbb kbb rasprave tipa sta bi se desilo da je megrega bio troduplo spremniji
Ja ti govorim da mu je citav fokus bila ova borba, i da bi zivot dao da je pobjedi, te da je usao u najboljoj mogucoj formi, sto ti pokusavas negirati izmedju redova.
Uglavnom khabib bi dobio 50 od 50 borbi protiv cirkusanta i tu sva prica zavrsava, nadam se revansu, da ga jos 3-4 runde izmrcvari.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Kao sto sam i najavio otprilike.RollsRoyce je napisao/la:Ma ja ne vidim kako Khabib može izgubiti ovaj meč, jedino je po meni upitno koliko će dominirati, i koliko će ga puta rušiti, prve dvije runde je zagarantovano na podu Mcgregor, volio bih da ga skroz uništi fizički u prve 2-3 pa da ga mrcvari 4-5 rundu, to bi bilo najbolje za ubijanje ponosa ove budaletine.
Ne planira se još dugo zadržati, čak se nešto spominjalo i povlačenje nakon ovog danas.lumani je napisao/la:Khabib je vrh, vjerovatno će biti i najbolji ikada
Osim13 je napisao/la:Ne planira se još dugo zadržati, čak se nešto spominjalo i povlačenje nakon ovog danas.lumani je napisao/la:Khabib je vrh, vjerovatno će biti i najbolji ikada
Treba sačekati, vruća je glava. Bez poraza je, niti je rundu izgubio
Jeste rundu izgubio protiv Konoralumani je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Ne planira se još dugo zadržati, čak se nešto spominjalo i povlačenje nakon ovog danas.lumani je napisao/la:Khabib je vrh, vjerovatno će biti i najbolji ikada
Treba sačekati, vruća je glava. Bez poraza je, niti je rundu izgubio
Khabib gospodin coj'k, niti jednom nije srao niti prdio puno, Connor to radi jer mu je dio karizme, mada gotivim i njeg. Jedino Khabibu nije trebalo ono na kraju, ali kad mu gov.no vrijedja religiju, familiju, naciju jebga ipak covjek je. Nea sta rega lik, i u revansu ce ga nalupat, ako dodje do istog.
@zigs
Kada I koju...
Kada I koju...
Treca otisla Conoru? Ma nema sanse, NC u najboljem slucaju za Irca. Ostalo apsolutno dominantno na Khabibovoj strani. Pa imamo i mi oci pobogu.Ziggs je napisao/la: Jeste rundu izgubio protiv Konora
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nije uzeo nista, dobio je batine i gotovo.Rooney88 je napisao/la:Treca otisla Conoru? Ma nema sanse, NC u najboljem slucaju za Irca. Ostalo apsolutno dominantno na Khabibovoj strani. Pa imamo i mi oci pobogu.Ziggs je napisao/la: Jeste rundu izgubio protiv Konora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.